شما الان خطاب مستقیمت منم دیگه.. مگه شما نبودی کارو رسما 65^&%&^%....
من نخواستم برخ بکشم ولی چقدر چندشم میشه از ادمایی که برای اینکه بگن منم هستم ( اون دهات کوره ای که تو زندگی میکنی دی وی دی اصلا میدونن چیه؟) هر اراجیفی دوست داشتن میبافن..
من واسه 200 نفر سریالو مجانی فرستادم.. خیلی هم راضی بودم نوش جونشون.. کل اینایی که میفروشن از نسخه من کپی کردن..اوناهم نوش جونشون...
برای اینکه دوستان خیالشون تخت بشه.. هر دیسک خام 220 تومن خودش ( دوران سیف دیتا هر دونه 260 تومن) + 20 تومن کرایه حمل رفت و برگشت خرید و تحویل پستی( سوخت و خرابی به کنار) + 15 تومن جلد این میشه هزارو دویستو 75 تومن.. 825 تومن هم پول پست ( انقدر موجد احمقی هستی که 1 بار تا حالا پست نرفتی که این قضیه رو بچه دبستانی هم میدونه که قیمت پست پیشتاز برای سر گوچه و بندر کنار ثابته..انوقت قیمت عمده دیسک خامشو برام جمع میزنی؟:happy: ) و 200 تومن هم پاکت... این شد 2500 تومن..
خودکار و ماژیک هم میزنیم پای خودمون..:lol:
وقت خودم و پول اینترنت و هزینه سیستم و دوپلیکیتور و وقت بسته بندی و برگشتی و خرابی دیسکها هم پشمک...
از همه جالبتر اینکه تو بازم اینقدر شعور پایینه که درک نکردی من تا دیروز مجموعه هارو بدون زیر نویس فارسی ارسال میکردم:lol: پس این قضایا چه ربطی به زیرنویس شدن اینجا داره؟
میدونی چرا جوابتو دادم؟ نه بخاطر دفاع از خودم..جوابتو دادم که یکم احساس وجود داشتن بکنی.. چون ادمایی مثه تو احساس حقارت رو ذاتا همراه میکشن..