• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود زيرنويس فارسي جواهري در قصر در پست اول

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من صفحات قبل رو مطالعه نکردم فقط زیر نویس رو دانلود کردم و خواستم از دوستانی که در این زمینه زحمت کشیدند تشکر و قدرد انی کنم
همین طور نحوه ی اجرای زیرنویس با برنامه ی jetaudio رو در وبلاگم به صورت تصویری آموزش دادم که گفتم اینجا هم بگویم بد نباشه
منبع را هم در انتهای توضیحات به همین بخش لینک دادم تا قانون کپی رایت را رعایت کرده باشم
باز هم از شما سپاسگذارم و آرزوی موفقیت و پیروزی برای شما دوستان می کنم
اگر کمکی هم از دست من بر می آید دریغ نمی کنم
ممنون و موفق باشید..

خیلی ممنون.... لطف کردید....:happy:

rashidmirza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از مدیرها ایشون رو بن کنن که داره تاپیک رو به لجن میکشه.
عزیز من اگه داری برای دفاع از وحید و بقیه اعضای ترجمه اینکار ها رو میکنی بهتره نکنی چون اول که همه زبون دارن و وکیل نمیخوان و بعدش هم اهیچکدوم نمیخوان اینطوری کسی از طرفشون توهین کنه.

شما الان خطاب مستقیمت منم دیگه.. مگه شما نبودی کارو رسما 65^&%&^%....

من نخواستم برخ بکشم ولی چقدر چندشم میشه از ادمایی که برای اینکه بگن منم هستم ( اون دهات کوره ای که تو زندگی میکنی دی وی دی اصلا میدونن چیه؟) هر اراجیفی دوست داشتن میبافن..

من واسه 200 نفر سریالو مجانی فرستادم.. خیلی هم راضی بودم نوش جونشون.. کل اینایی که میفروشن از نسخه من کپی کردن..اوناهم نوش جونشون...

برای اینکه دوستان خیالشون تخت بشه.. هر دیسک خام 220 تومن خودش ( دوران سیف دیتا هر دونه 260 تومن) + 20 تومن کرایه حمل رفت و برگشت خرید و تحویل پستی( سوخت و خرابی به کنار) + 15 تومن جلد این میشه هزارو دویستو 75 تومن.. 825 تومن هم پول پست ( انقدر موجد احمقی هستی که 1 بار تا حالا پست نرفتی که این قضیه رو بچه دبستانی هم میدونه که قیمت پست پیشتاز برای سر گوچه و بندر کنار ثابته..انوقت قیمت عمده دیسک خامشو برام جمع میزنی؟:happy: ) و 200 تومن هم پاکت... این شد 2500 تومن..

خودکار و ماژیک هم میزنیم پای خودمون..:lol:

وقت خودم و پول اینترنت و هزینه سیستم و دوپلیکیتور و وقت بسته بندی و برگشتی و خرابی دیسکها هم پشمک...

از همه جالبتر اینکه تو بازم اینقدر شعور پایینه که درک نکردی من تا دیروز مجموعه هارو بدون زیر نویس فارسی ارسال میکردم:lol: پس این قضایا چه ربطی به زیرنویس شدن اینجا داره؟

میدونی چرا جوابتو دادم؟ نه بخاطر دفاع از خودم..جوابتو دادم که یکم احساس وجود داشتن بکنی.. چون ادمایی مثه تو احساس حقارت رو ذاتا همراه میکشن..:);)

قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری
اخ انقدر عصبانی بودم یادم رفت از عزیزان تشکر کنم!!
واقعا دست شما درد نکنه واقعا کار بزرگی کردید انقدر بزرگ که از درک وفهم بعضی ****ا بیشتره!!
الاهی همیشه تو زندگیتان خیر ببینین!
بهتر یه کار دست و پا کنید که کاره تاپیک از سر بیکاری به اینجا نکشه. یه تاپیک با این سطح فرهنگ فقط توسط یه نفر نباید منحرف بشه. به جای اینکه بره یقه اون 11000 تومنی ها را بگیره اومده تو تاپیک زیرنویس (که نمی دونم چه ربطی به فروش داره:wacko:) این اراجیف را می نویسه.
شاید رایترمعمولی هم طرف نداره، من یه کپی از این 5 تا DVD برا یه دوستام زدم اعصابم خورد شد (یک ساعت طول میکشه، اگه نسوزه)
چطوره یه DVD رایتر بخره و کار پخش را این یارو انجام بده و سودش هم بره تو جیبش ;)) یا اصلا اینجا نیاد کسی که مجبورش نکرده.

MINE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آنچه بگذشت نمی آید باز

قدر لحظات شیرین باهم بودن را بدانید و به این جور مسائل زیاد توجه نکنید
تا بدی نباشد انسان قدر نیکی را نمی داند و تا چنین افرادی نباشند قدر و منزلت خوبانی چون شما آنگونه که باید شناخته نمی شود

Never

Registered User
لایک‌ها
10
Wow !!!!!!!!!!! So Sorry
So Sorry
When I get link to one person from this first post in this topic ,luckly i saw first post
but suddenly found i did not Attach the part 26

Please forgive me that's foolish work
So sorry All Of friends

!!! Great

فایل های ضمیمه

• Jewel in the Palace Episode 26 Persian Subtitle.zip
    23.1 KB · نمایش ها: 30

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
Wow !!!!!!!!!!! So Sorry
So Sorry
When I get link to one person from this first post in this topic ,luckly i saw first post

So sorry All Of friends

!!! Great

فرزاد جان مشتاق دیدار... دلمون برات تنگ شده...

هری جان قسمت 26 رو هم آپلود کن... تشکر...

:happy:

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
به به فرزاد جان خیلی کم پیدایی.

لی جان اینهم قسمت 26

ممنون هری جان... گذاشته شد...
فقط چیزه.....
الان ما تو پست اول اینطور نوشتیم:

تعداد قسمت های ترجمه نشده؟
فعلا 1 قسمت باقی مونده برای بازبینی. همچنین قستهای 40 تا 54 توسط گروه IranReaders ترجمه شده و هنوز بازبینی نشدند....

که یه قسمت باقیمونده منظورمون 44 هست.... این قسمت که برا بازبینی نمونده.... هنوز ما اصلاً تر جمش رو نداریم...
همچنین از بین 40 تا 54 دو قسمت فقط توسط آقا فرزاد بازبینی شده بود کدوما بود تا بنویسیم پست اول تا قاطی نشه؟

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248

فقط چیزه.....

که یه قسمت باقیمونده منظورمون 44 هست.... این قسمت که برا بازبینی نمونده.... هنوز ما اصلاً تر جمش رو نداریم...
همچنین از بین 40 تا 54 دو قسمت فقط توسط آقا فرزاد بازبینی شده بود کدوما بود تا بنویسیم پست اول تا قاطی نشه؟

دوستان من ترجمه اين قسمت 44 را انجام ندادام و هر چي دانلود زيرنويس بوده از اين تاپيك كرده ام ولي يه سوال من نمي دونم زير نويس اين قسمتها از كجا آوردم و اگه بخوايين مي تونم روي سايت قرار بدم!!!

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
دوستان من ميتونم در طول 2 روز قسمت 51 را دوباره ترجمه كنم به شرطي كه يه نفر فايل زير نويس انگليسي را به من بده

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
Wow !!!!!!!!!!! So Sorry
So Sorry

So sorry All Of friends

!!! Great

استاد.. باز بینی میکنید اینارو یکم کمتر این بک اسپیس رو بزنید..:happy:

Never

Registered User
لایک‌ها
10
فقط چیزه.....

عزیز جان قسمت 44 خیلی وقته که ترجمه و بازبینی شده اگه اشتباه نکنم سه هفته پیش بود که دادم
اگه به لیست فایلهای اتچ شده این تاپیک نگاه کنی می فهمی
و قسمت 43 و 44 توسط این تاپیک ترجمه شده

بالاخره تونستم پیدا کنم کدوم صفحه قسمت 44 رو اپ کردم : صفحه 90 پست 1339

فران

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
عزیز جان قسمت 44 خیلی وقته که ترجمه و بازبینی شده اگه اشتباه نکنم سه هفته پیش بود که دادم

فران

آره ... تو پک اصلی بود.. آپلود شد....
ولی استاد رکس توی پک اصلی الان قسمت 26 نیست.... اگه میشه اونم به پک اضافه کنید....
ممنون....

Never

Registered User
لایک‌ها
10
.. باز بینی میکنید اینارو یکم کمتر این بک اسپیس رو بزنید..:happy:
ولی کیبرد من بجز Delete چیز دیگه ای نداره ، حداقل کد اسکیشو بگین تا بتونم ازش استفاده کنم :rolleyes:
مرامی ، اقایی
راستی عزیز ببین تو دفتر دستک هات ،مجموعه سریال دهکده کوچک ساخت انگیلیس اگه اشتباه نکنم که اسم لاتینش Strathblair 1992 برای بار 1000 ام هست از شبکه یک پخش میشه ،پیدا میشه یا نه
اینقدر تو تورنت گشتم چشام سیاه رفت:wacko:
شاید ناچار باشم از دی وی پیدا کنم

عزیز جان از این مجموعه های عتیقه که فقط دارن حرف می زنن و شبیه تله تئاتر هست تو تشکیلاتت چی هست
فقط فک بزنن خسته نشن فقط فک رو نشون بده:D:D

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

فران

فاران جان یه سوال
شما فکر کنم یکی از قسمتهای 40 یا 41 رو بازبینی کردید. کدومش بود؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ولی کیبرد من بجز Delete چیز دیگه ای نداره ، حداقل کد اسکیشو بگین تا بتونم ازش استفاده کنم :rolleyes:
مرامی ، اقایی
راستی عزیز ببین تو دفتر دستک هات ،مجموعه سریال دهکده کوچک ساخت انگیلیس اگه اشتباه نکنم که اسم لاتینش Strathblair 1992 برای بار 1000 ام هست از شبکه یک پخش میشه ،پیدا میشه یا نه
اینقدر تو تورنت گشتم چشام سیاه رفت:wacko:
شاید ناچار باشم از دی وی پیدا کنم

عزیز جان از این مجموعه های عتیقه که فقط دارن حرف می زنن و شبیه تله تئاتر هست تو تشکیلاتت چی هست
فقط فک بزنن خسته نشن فقط فک رو نشون بده:D:D

فکر کنم اکثر سریالهای اینجلیسی رو دیجیتال دستراکشن داشت یه زمانی.. ولی این 1 دونه رو پیدا نکردم.. سریالهای معروفتر از اینم نیست تو تورنت..کلا انگلیسی بودن مجموعه یعنی بدبختی..:lol:

اون سریال که تو ایران به اسم اقای نخست وزیر پخش کردن رو به گمانم تورنتش زیاده.. اون سریال که روان اتکینسون و تونی رابینسون تو 30-40 سری بازی کردن اعم از بازگشت به گذشته و بله قربان هم باید باشه..

تونستی یه لیست بزار من بگردم ببینم چندتاشو میشه پیدا کرد.. سراشپز رو دارم خودم( بدبختی من همش کمدیهاشو دارم:lol:)

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
فاران جان یه سوال
شما فکر کنم یکی از قسمتهای 40 یا 41 رو بازبینی کردید. کدومش بود؟

آره این کدومش بود؟....
راستی پست اول رو هم یکم تغییر دادیم... جلوی اونایی که بازبینی نشده یعنی از 41 تا 54 به جز قسمتهای 43 و 44 یه ستاره گذاشتیم....
منتظریم تا قسمت های باقیمونده هم بازبینی بشه تا کامل شه....:happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا