• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درباره الی

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
اين فيلم لينك دانلود داره؟

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
حضورعوامل فیلم درباره الی در جشنواره ابوظبی ( گلشیفته ، قبادی و .. )

فایل های ضمیمه

• normal_eli-aboozabi_%283%29.jpg
    normal_eli-aboozabi_%283%29.jpg
    29.6 KB · نمایش ها: 7
  • normal_eli-aboozabi_%282%29.jpg
    normal_eli-aboozabi_%282%29.jpg
    18 KB · نمایش ها: 16
  • normal_eli-aboozabi_%281%29.jpg
    normal_eli-aboozabi_%281%29.jpg
    16 KB · نمایش ها: 13
  • normal_eli-aboozabi.jpg
    normal_eli-aboozabi.jpg
    16.6 KB · نمایش ها: 11
  • normal_eli-aboozabi_%287%29.jpg
    normal_eli-aboozabi_%287%29.jpg
    18.9 KB · نمایش ها: 27
  • eli-aboozabi_%286%29.jpg
    eli-aboozabi_%286%29.jpg
    30.4 KB · نمایش ها: 11
  • normal_eli-aboozabi_%285%29.jpg
    normal_eli-aboozabi_%285%29.jpg
    23.6 KB · نمایش ها: 9
  • eli-aboozabi_%284%29.jpg
    eli-aboozabi_%284%29.jpg
    27 KB · نمایش ها: 17
  • normal_eli-aboozabi_%289%29.jpg
    normal_eli-aboozabi_%289%29.jpg
    31.2 KB · نمایش ها: 10
  • eli-aboozabi_%288%29.jpg
    eli-aboozabi_%288%29.jpg
    26.8 KB · نمایش ها: 6

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
ادامه درخشش "درباره الی" در جهان

مهر: اصغر فرهادی با فیلم سینمایی "درباره الی" جایزه بزرگ هیئت داوران و جایزه بهترین فیلمنامه‌نویس را از سومین دوره مراسم اهدای جوایز اسکرین آسیا پاسیفیک دریافت کرد.

مراسم اهدای سومین دوره جوایز اسکرین آسیا پاسیفیک امروز پنجشنبه 26 نوامبر در استرالیا برگزار شد و جایزه بهترین فیلم به فیلم سینمایی "سامسون و دلیله" به کارگردانی وارویک تورنتن از استرالیا رسید که نماینده سینمای این کشور در بخش بهترین فیلم غیر انگلیسی‌زبان اسکار هشتاد و دوم نیز هست.

فیلم سینمایی "درباره الی" ساخته اصغر فرهادی در بخش بهترین فیلم نامزد دریافت جایزه بود، جایزه ویژه هیئت داوران را به خاطر کارگردانی دریافت کرد. "درباره الی" نماینده ایران در اسکار سال 2010 است. دیگر جایزه ویژه هیئت داوران به الیا سلیمان فیلمساز شهیر فلسطینی برای کارگردانی فیلم سینمایی "زمان باقیمانده" رسید.

فرهادی در بخش فیلمنامه هم توانست جایزه بهترین فیلمنامه مراسم اسکرین آسیا پاسیفیک را برای "درباره الی" از آن خود کند. جایزه بهترین بازیگر مرد به ماساهیرو موتوکی برای بازی در فیلم ژاپنی "خروجی‌ها" رسید و کیم های جا برای بازی در فیلم کره‌ای "مادر" ـ نماینده کره در اسکار هشتاد و دوم ـ بهترین بازیگر زن شد.

لو چوان فیلمساز چینی برای کارگردانی "شهر زندگی و مرگ" بهترین کارگردان مراسم اسکرین آسیا پاسیفیک لقب گرفت و جایزه بهترین فیلمبرداری به همین فیلم اهدا شد. جایزه بهترین فیلم انیمیشن را هم "مری و مکس" به کارگردانی آدام الیوت از استرالیا دریافت کرد. گزارش کامل این مراسم به زودی منتشر می‌شود.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
ادامه درخشش‌های بین‌المللی/
سینمای ایران با "درباره الی" به اسکار و گلدن گلوب می‌اندیشد

فیلم سینمایی "درباره الی" حتی اگر نتواند به جمع پنج نامزد نهایی بهترین فیلم غیر انگلیسی‌زبان اسکار هشتاد و دوم راه یابد، می‌تواند بخت خود را برای کسب دو جایزه معتبر گلدن گلوب و بفتا بیازماید.

به گزارش خبرنگار مهر، با اعلام اسامی نمایندگان سینمای 65 کشور به آکادمی علوم و هنرهای سینمایی برای حضور در بخش بهترین فیلم غیر انگلیسی‌زبان اسکار 2010، رقابت برای حضور در میان 9 نامزد ابتدایی و پنج نامزد نهایی آغاز شده و روز دوم فوریه اسامی نامزدهای این رشته اسکار هشتاد و دوم در کنار دیگر نامزدها مشخص می‌شود.

از آنجا که دو جایزه معتبر گلدن گلوب و بفتا هم در رشته بهترین فیلم خارجی سال برگزیده دارند، می‌توان انتظار داشت فیلم‌هایی که در رقابت اسکار از حضور در میان پنج نامزد نهایی بازمی‌مانند، بخت خود را در این دو جایزه معتبر بیازمایند. ضمن اینکه چون هر کشور فقط می‌تواند تنها یک نماینده به اسکار معرفی کند، برخی از بهترین فیلم‌های سال جایی در اسکار 2010 ندارند.

"شهر زندگی و مرگ" از چین برنده جایزه اصلی جشنواره سن سباستین، "لبنان" از سرزمین‌های اشغالی فلسطین برنده جایزه اصلی جشنواره ونیز، "دوشیزه" از شیلی که جایزه بخش فیلم‌های داستانی جشنواره ساندنس را برده و "دندان عقل" از یونان برگزیده بخش نوعی نگاه جشنواره کن از جمله فیلم‌هایی هستند که از حضور در اسکار بازمانده‌اند.

"آغوش‌های گسسته" پدرو آلمودووار از اسپانیا و "وینچره" از ایتالیا که هر دو در بخش مسابقه جشنواره کن 2010 حضور داشتند و "دختری با خالکوبی اژدها" که از موفقترین فیلم‌های سال اروپا بوده هم می‌توانند رشته بهترین فیلم خارجی جوایز گلدن گلوب و بفتا را با حضور خود رونقی دیگر ببخشند و رقابت را گرمتر از هر سال کنند.

از میان 65 فیلم خارجی ارائه‌شده به اسکار هشتاد و دوم ابتدا 9 فیلم انتخاب و سپس پنج فیلم برای نامزدی در این بخش معرفی می‌شوند. دو شاهکار جشنواره کن امسال یعنی "روبان سفید" میشائیل هانکه و "یک پیام‌آور" ژاک اودیار که به ترتیب نخل طلا و جایزه بزرگ هیئت داوران را بردند، جدیترین رقبای جایزه اسکار 2010 هستند.

"پلیس، صفت" از رومانی، "آجامی"، "من مادرم را کشتم" از کانادا، "مادر" از کره جنوبی، "سامسون و دلیله" از استرالیا و "بدشانس‌ها" از بلژیک دیگر فیلم‌های تحسین‌شده کن شصت و دوم هستند و "شیر اندوه" از پرو برنده خرس طلایی برلین و "درباره الی" اصغر فرهادی برنده جایزه بهترین کارگردان برلین هم بخت درخشش در اسکار را دارند.

"باریا" ساخته جوزپه تورناتوره هم با اینکه در جشنواره ونیز نادیده گرفته شد، اما فیلمساز ایتالیایی یکی از چهره‌های محبوب آکادمی اسکار است و دو سال پیش با "زن ناشناس" به فهرست 9 نامزد اولیه این بخش راه یافت. با نزدیک شدن به زمان اعلام اسامی نامزدها، پیش‌بینی فیلم‌های برگزیده بخش بهترین فیلم غیر انگلیسی‌زبان اسکار سخت‌تر از هر سال می‌شود.

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
فیلم ایرانی در بوته نقد روزنامه اماراتی؛
«درباره الی» نشان داد که ایرانی‌ها خود را مالک دریای خزر می‌دانند

فقط حال می کنم که سوسمار خورا دارن دنبال ما میاد
دقیقا شده مثل قضایای ایران و هالیوود مثلا 300 که این همه بحث شد حالا سینمای ما تونسته سوسمار خورارو به دنبال خودش بکشه واقعا جای غرور داره

درباره فیلمک
چند تا موضوع رو می خواد به ما بگه:حواسمون جمع باشه-احساس مسئولیت رو یادمون نره-بی گدار به اب نزنیم-تصمیمات رو همیشه خودمون نگیریم- و خیلی چیزای دیگه کلا فیلم جالبی بود

اینم در اخر بگم نقد اصلی فیلم در ظاهر و باطن به نظر من بر میگرده به دخترا بعضی هایی که با پسرا میندازن میرن صفا به اسم حال کردن و ... هدف اصلی این بود که میگن در آخرم دختره سرش رو به باد میده

راستی کسی می دونه دلیل اکران نشدنش چی بوده که آخر سر احمدی نژاد دستور داد اکران شد؟؟(یعنی فقط به خاطر فراهانی بود)

Last edited:

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
معلوم نشد این دختره آخرش چی شد که غرق شد؟خودکشی بوده یا چیز دیگه...ادبیات فیلم هم که ماشاالله کولاک بود ..اینقدر کلمه ** بکار برده شد که حال آدم رو بهم میزد...

واقعا چی باعث شد که این فیلم صدا کنه و معروف بشه؟...

ایا بازیگران؟ایا بدون این افراد فیلم موفقی بود؟
آیا داستان فیلم خوب بود؟
ایا کارگردان خوبی داشت؟
آیا بایکوت فیلم و دستور ریاست جمهوری باعث شهرت بیش از پیش فیلم شد؟
وایا های زیاد دیگر.....

مورد اول بدون شک بله است و بنظرم حضور گلشیته فراهانی و همچنین ترانه علیدوستی رونق وجلوه بسیاری به فیلم داد...چراکه این دو نقش کاملا سازگار با اونها بود....اما شهاب حسیتی هم خوب بود اما بی نقص نبود..شاید بهرام رادان میتونست گزینه بهتر و مناسبتری برای ایفای نقش باشه(در حد فرضیه)
مورد دوم که من قبولش ندارم چراکه داستان بنظرم نقص داشت...و نتونست به بعضی چراها که یکیش در ذهن من هست و اون اینکه چرا دختره آخرش اینجور شد؟
مورد سوم که فیلم خوبی از لحاظ کارگردانی بودش
مورد آخر:100% و بدون شک....

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
ادبیات فیلم هم که ماشاالله کولاک بود ..اینقدر کلمه ** بکار برده شد که حال آدم رو بهم میزد...
همینه دیگه فیلم نشون دهنده واقعیات جامعه باید باشه
//
میگم نسخه خانگی از لحاظ زمان فیلم با نسخه سینمایی یه چیزی حول و حوش 20 دقیقه تفاوت داره اگر اشتباه نکنم
//
اون قسمت تکان های دوربین خیلی تو چشم بود منم مونده بودم که این کار چه دلیلی داره ؟
//

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ادبیات فیلم هم که ماشاالله کولاک بود ..اینقدر کلمه ** بکار برده شد که حال آدم رو بهم میزد...
همینه دیگه فیلم نشون دهنده واقعیات جامعه باید باشه
//
میگم نسخه خانگی از لحاظ زمان فیلم با نسخه سینمایی یه چیزی حول و حوش 20 دقیقه تفاوت داره اگر اشتباه نکنم
//
اون قسمت تکان های دوربین خیلی تو چشم بود منم مونده بودم که این کار چه دلیلی داره ؟
//

این نسخه ای که اومده به شبکه خانگی چند دقیقه هست؟
اگر اشتباه نکنم نسخه ای که توی اکران عمومی نشون دادن دقیقا 120 دقیقه بود
با قسمت تکون-های دوربین موافقم,اینجا هم گفتم, به نظر منم بی دلیل بود. حالا چه انگیزه نشون دادن شرایط بحرانی بوده باشه و چه هر چیز دیگه!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
این نسخه ای که اومده به شبکه خانگی چند دقیقه هست؟
اگر اشتباه نکنم نسخه ای که توی اکران عمومی نشون دادن دقیقا 120 دقیقه بود
با قسمت تکون-های دوربین موافقم,اینجا هم گفتم, به نظر منم بی دلیل بود. حالا چه انگیزه نشون دادن شرایط بحرانی بوده باشه و چه هر چیز دیگه!
این نسخه هم 120 دقیقه است علیرضا :دی
(پشت ش نوشته 120 دقیقه ولی الان چک کردم 2 تا 57 دقیقه است حدودا!:دی)

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
فکر کنم اشتباه از من بوده چون من بدون احتساب تیتراژ و با ساعت خودم محاسبه کردم دیدم 2 ساعت 20 دقیقه کم شد الان که گذاشتم روی کاغذ حساب کردم دیدم هر دیسک 57 دقیقس با تیتراژ
نسخه ای که نشون دادن 120 دقیقه بود اما اینجا هر دیسک 57 دقیقس

اما یخورده تبلیغات ضایع داره که گاهی میاد اون بالا مثل ارم شبکه اونم میره رو مخ من
یخوردم که اول و اخر فیلم داره

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من نه هیچ وقت فیلم ایرانی میبینم نه در موردش اظهار نظر میکنم سینمای ایران ارزش وقت گذاشتن و صحبت کردن نداره
ولی این فیلم رو دیدم این فیلم لیاقت تمشک زرین هم نداره :D چه برسه به اسکار هر چند با گندی که پارسال زدن یهو دیدی به همچین چرتو پرتی اسکار هم دادن
اگه به این فیلم اسکار بدن من اسکار رو طرد میکنم (جدی)
ولی تعجب من از اون دسته از دوستانی هست که الکی امیدوارن اخه این فیلم چی داره؟ الکی هم اینقدر بزرگش نکنید
واقعا تا کی میخوایم الکی خودمونو گول بزنیم؟
البته اشکال از دوستان نیست اشکال از سینمای ماست که اینقدر توقعات رو پایین اورده که ملت از یه فیلم معمولی افسانه میسازن
پیش بینی من برای بردن اسکار دو فیلم هست یکی روبان سفید و دیگری پیشگو ی سینمای فرانسه هست
البته رقصنده و دزد هم شانس داره

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دوستان من نه هیچ وقت فیلم ایرانی میبینم نه در موردش اظهار نظر میکنم سینمای ایران ارزش وقت گذاشتن و صحبت کردن نداره
ولی این فیلم رو دیدم این فیلم لیاقت تمشک زرین هم نداره :D چه برسه به اسکار هر چند با گندی که پارسال زدن یهو دیدی به همچین چرتو پرتی اسکار هم دادن
اگه به این فیلم اسکار بدن من اسکار رو طرد میکنم (جدی)
ولی تعجب من از اون دسته از دوستانی هست که الکی امیدوارن اخه این فیلم چی داره؟ الکی هم اینقدر بزرگش نکنید
واقعا تا کی میخوایم الکی خودمونو گول بزنیم؟
البته اشکال از دوستان نیست اشکال از سینمای ماست که اینقدر توقعات رو پایین اورده که ملت از یه فیلم معمولی افسانه میسازن
پیش بینی من برای بردن اسکار دو فیلم هست یکی روبان سفید و دیگری پیشگو ی سینمای فرانسه هست
البته رقصنده و دزد هم شانس داره

شایان جان به نظرت دلیل ضعف این فیلم چی بود ؟

سینمای ایران، توقع ماها رو آورده پایین، ولی آیا داوران جشنواره برلین هم همین سطح توقع رو داشتند ؟

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شایان جان به نظرت دلیل ضعف این فیلم چی بود ؟

سینمای ایران، توقع ماها رو آورده پایین، ولی آیا داوران جشنواره برلین هم همین سطح توقع رو داشتند ؟

کلا بحث های منو شما هیچ وقت نتیجه نداده حالا هم نتیجه نمیده :D
من نظرم رو گفتم و فکر کنم این موضوع رو هم به زمان بسپاریم بهتره چون مثل همیشه بحث بی فایدس
فقط یه سوال از شما دوست عزیز دارم شما روبان سفید رو دیدی؟ من فقط 2 دقیقه از این فیلم رو دیدم (چون کیفیتش بد بود) ولی همون 2 دقیقه معلوم بود چجور فیلمیه

من بجز اسکار هیچ جایزه ی دیگه ای رو قبول ندارم اینجور جشنواره ها اصلا اهمیت ندارن
اسکار مهمه

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کلا بحث های منو شما هیچ وقت نتیجه نداده حالا هم نتیجه نمیده :D
من نظرم رو گفتم و فکر کنم این موضوع رو هم به زمان بسپاریم بهتره چون مثل همیشه بحث بی فایدس
فقط یه سوال از شما دوست عزیز دارم شما روبان سفید رو دیدی؟ من فقط 2 دقیقه از این فیلم رو دیدم (چون کیفیتش بد بود) ولی همون 2 دقیقه معلوم بود چجور فیلمیه

من بجز اسکار هیچ جایزه ی دیگه ای رو قبول ندارم اینجور جشنواره ها اصلا اهمیت ندارن
اسکار مهمه

:D

خیر من روبان سفید رو ندیدم.

من نگفتم درباره الی الان باید بره اسکار بهترین فیلم خارجی رو بگیره ! اسکار فیلم خارجی بردن، فقط به خوب بودن فیلم بستگی نداره ! پخش مناسب خودش یکی از عواملی هست که در انتخاب فیلم تعیین کننده هست که پخش کننده های فیلمهای ایرانی متاسفانه در این زمینه خوب کار نمیکنن !

الان چند سالی هست فیلمهای خوبی برای اسکار نمیفرستن. مثلا آواز گنجشک ها و کافه ترانزیت در خود سینمای ایران هم نمیتونن اثر مهمی باشند. یه میم مثل مادر بود که فیلم خوبی بود از نظر من، اون هم بجای اینکه فیلم خیلی قوی ای باشه بیشتر احساسات رو تحریک میکرد. بگذریم.

این حرف که شما میگید این فیلم لیاقت تمشک زرین رو هم نداره و اینکه کلا سینمای ایران سینمای بیخودی هست واقعا قابل قبول نیست. من خیلی دوست دارم بدونم شما چرا ارزش درباره الی رو اینقدر آوردید پایین !

من یکی از طرفداران پروپاقرص اصغر فرهادی هستم. درباره الی بهترین فیلم فرهادی نیست از نظر من، ولی جزو بهترین های سینمای ایران هست. اینکه اگر در سینمای ما 10 فیلم ساخته میشه 8 فیلمش بدردبخور نیستن، دلیل نمیشه اون دو فیلم دیگه رو هم نادیده بگیریم.

درباره الی اونقدر نکات مثبت داره که من واقعا نمیدونم شما بر چه اساسی میگی این فیلم تمشک هم نباید بگیره !!! درباره الی تمام حداقل فاکتورهایی که باید یک فیلم خوب داشته باشه رو داشت. واقعا هم داشت.

من واقعا متعجب شدم از این نظر شما !

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
این درباره الی رو من خیلی وقت پیش توی سینما دیدم ! کلا کم سینما میرم ولی این فیلم خوبی بود ! البته یه ایرادی همون موقع به پایانش گرفته بودم که الان یادم نمیاد اون ایراد چی بود چون جزئیات از خاطرم رفته ولی در کل یادمه نگاه مثبتی بعد از دیدنش داشتم .

در اسکار هم برای حداقل نامزد نهایی شدن شانس خوبی داره ! جوایز زیادی برده و منم امیدوارم که همین رو بفرستن اسکار چون شانسش بالا هست ! برای برنده شدن البته شاید شانس کمتری داشته باشه چون رقابت سنگینه ولی امیدوارم جز نامزد های نهایی باشه !

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D

خیر من روبان سفید رو ندیدم.

الان چند سالی هست فیلمهای خوبی برای اسکار نمیفرستن. مثلا آواز گنجشک ها و کافه ترانزیت در خود سینمای ایران هم نمیتونن اثر مهمی باشند. یه میم مثل مادر بود که فیلم خوبی بود از نظر من، اون هم بجای اینکه فیلم خیلی قوی ای باشه بیشتر احساسات رو تحریک میکرد. بگذریم.

این حرف که شما میگید این فیلم لیاقت تمشک زرین رو هم نداره و اینکه کلا سینمای ایران سینمای بیخودی هست واقعا قابل قبول نیست. من خیلی دوست دارم بدونم شما چرا ارزش درباره الی رو اینقدر آوردید پایین !

من یکی از طرفداران پروپاقرص اصغر فرهادی هستم. درباره الی بهترین فیلم فرهادی نیست از نظر من، ولی جزو بهترین های سینمای ایران هست. اینکه اگر در سینمای ما 10 فیلم ساخته میشه 8 فیلمش بدردبخور نیستن، دلیل نمیشه اون دو فیلم دیگه رو هم نادیده بگیریم.

درباره الی اونقدر نکات مثبت داره که من واقعا نمیدونم شما بر چه اساسی میگی این فیلم تمشک هم نباید بگیره !!! درباره الی تمام حداقل فاکتورهایی که باید یک فیلم خوب داشته باشه رو داشت. واقعا هم داشت.

من واقعا متعجب شدم از این نظر شما !

شما میشه به من بگی این فیلم چه نکته ی مثبتی داشت؟
شما سینمای بیخود به چی میگید؟ میشه 5 فیلم برتر تاریخ سینمای ایران رو نام ببری؟
اصلا 5 تا فیلم درست پیدا میشه ؟ یکیش همین ازانس شیشه ای هست که هیچی نگیم دربارش بهتره:rolleyes:
بازیگر خوب داریم؟ میشه چند تا بازیگر خوب نام ببری وقتی سینمایی کارش به جایی میرسه که سوپراستارش محمد رضا گلزاره :lol: و هنرمندش پرستویی بایدم بهترین فیلمش درباره ی الی باشه

این نکات مثبت رو چرا من نمیبینم پس؟؟:wacko:
باور کن من حتی بیخودترین فیلم ها رو با دقت کامل میبینم و برخی از فیلمارو بیش از 20 بار دیدم ولی در این فیلم هیچی ندیدم

همین م مثل مادری که میگید چی بود؟ یه فیلم مسخره که از اول تا اخرش باید بشینی گریه کنی
کلا سینمای ایران مشکلات بزرگی داره که تا این مشکلات حل نشه تمشک زرین هم نباید بهشون داد این مشکلات هم مختص فیلم خاصی نیست (از درباره ی الی و ازانس شیشه ای گرفته تا خروس جنگی) مختص سینمای ایرانه و در هیچ جای دیگه دیده نمیشه

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
فیلم بی خودی بود کلا

البته نظر شخصی من اینه.
خیلی ها هم خوششون اومد.

ولی کلا فیلم بی سر و تهی بود :D

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
شما میشه به من بگی این فیلم چه نکته ی مثبتی داشت؟
شما سینمای بیخود به چی میگید؟ میشه 5 فیلم برتر تاریخ سینمای ایران رو نام ببری؟
اصلا 5 تا فیلم درست پیدا میشه ؟ یکیش همین ازانس شیشه ای هست که هیچی نگیم دربارش بهتره:rolleyes:
بازیگر خوب داریم؟ میشه چند تا بازیگر خوب نام ببری وقتی سینمایی کارش به جایی میرسه که سوپراستارش محمد رضا گلزاره :lol: و هنرمندش پرستویی بایدم بهترین فیلمش درباره ی الی باشه

این نکات مثبت رو چرا من نمیبینم پس؟؟:wacko:
باور کن من حتی بیخودترین فیلم ها رو با دقت کامل میبینم و برخی از فیلمارو بیش از 20 بار دیدم ولی در این فیلم هیچی ندیدم

همین م مثل مادری که میگید چی بود؟ یه فیلم مسخره که از اول تا اخرش باید بشینی گریه کنی
کلا سینمای ایران مشکلات بزرگی داره که تا این مشکلات حل نشه تمشک زرین هم نباید بهشون داد این مشکلات هم مختص فیلم خاصی نیست (از درباره ی الی و ازانس شیشه ای گرفته تا خروس جنگی) مختص سینمای ایرانه و در هیچ جای دیگه دیده نمیشه

من از شما یه سوال میپرسم ..

این فیلم چه نکته ی منفی داشت ؟ نکات منفی فیلم کدوم ها بودن ؟ کارگردانی ؟ بازی ها ؟ داستان ؟
وقتی میگی باید تمشک زرین بگیره (البته گفتی لیاقت همین رو هم نداره!!) با کدوم فیلم مقایسه ش میکنی ؟ با پدر خوانده و امثال هم مقایسه ش میکنی یا با بقیه فیلم های ایرانی ؟!

پ.ن : از طرفدار رئال انتظار نداشتیم!:D

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

دقیقا !!

موقعی که این فیلم توی سینما بود چه اینجا ، چه دوستای من بیخودی شلوغش کردن وای نمیدونی چه فیلیمیه!!! آخرشه ! بی نظیره ! چیکار کرده !!!:D

خوب من امروز دیدمش ، نمیگم بد بود ولی نکته خوبی هم توش نداشت یه فیلم معمولی ...کاملا معمولی...

ولی 100 % علتش اینه که سطح توقع مردم ما از سینمای ایران پایینه ! تعجبی هم نداره از روزی که دیدیم اخراجی ها پر فروش ترین فیلم ایران بشه ، چنین فیلم های هم در نظر همه بهترین فیلم میشن ! چون حداقل از اخراجی ها بهتره !!

قبوله که محدودیت هست ولی این دلیل نمیشه که الان تو سینمای ایران عادت شده تو همه فیلمها ، آخر فیلم رو نتیجه رو میذارن به دید بیننده. اون از فیلم سوپراستار خانم میلانی ! اینم از این ! البته باز هم نمونه هاش هست.

یا مثلا چه نتیجه ای از این فیلم گرفته شد ؟ جدا نمیدونم نتیجه این فیلم چی بود ؟

1. درباره الی فکر بد نکنیم؟ 2. الی رو تنهایی مسافرت نیاریم؟

یه نکته دیگه ! خیلی مسخره به نظر میاد که کسی اسم و فامیل معلم مهد کودک بچه اش رو ندونه !! خوب درسته که بچه بهش میگه خاله الی !! ولی این الی که باهاشون اینقدر صمیمیه که باهاشون میاد مسافرت چرا هیچ اسم و فامیلی ازش نمیدونن !! ولی طرف رو واسه یکی دیگه خواستگاری کرده !!! (حالا الان میگن خوب این داستان فیلمه!!)

این رو هم اضافه کنم ! کار بازیگر ، بازیگریه ! وگرنه من و شما هم شاید بتونیم جلوی دوربین فقط نقش بازی کنیم! اگر شهاب حسینی یا گلشیفته در حد خودشون بودن ! قرار نیست بگیم که خوب بخاطر اونا فیلم خوبی بود که!

معمولی بود !

البته تمام نظرات بالا نظرات منه! سینمای ایران رو هم میبینم ولی توقع ام بیشتر از اینه!

بالا