یه تاپیک باید بزنیم که کل " درخواست و معرفی کتاب و ebook و نرم افزار و سایت و اینا " ، اونجا انجام بشه ... خوبه ؟
خیلی هم خوبه ....سلام خدمت شما دوستان و saymour عزیز .بخش love qoutes رو میتونم راه بندازم ؟تکراری نیست ؟مشکلی نداره ؟![]()
سلام خدمت شما دوستان و saymour عزیز .بخش love qoutes رو میتونم راه بندازم ؟تکراری نیست ؟مشکلی نداره ؟![]()
می گم ... موازی کاری با این تاپیک نیست ؟ ...Favorites!!!(jokes, quotes, tests
من به saymour عزیز گفتم که تکراری نیست ؟چیزی نگفتن.من الان که یه نگاهی به اونجا انداختم دیدم که کلا جک بودن.حالا نمی دونم.میشه تو اونجا شروعش کرد و میشه یه thread دیگه زد.نظر بدین لطفا
خانم Behnaz60t کاربر فعال زبان شد ...
فک کنم اگه با هم ترکیب بشن بهتره .ولی اسم تاپیک باید تغییر کنه و love quotes هم بهش اضافه بشهخب , من از این نظر گفتم که تو اون تاپیک دوستان دیگه هم هستن و در کنار هم یه تاپیک خوب از آب درمیاد ( یا به عبارت دیگه , حداقل یه تاپیک سرپا رو داریم ) ...
اگر فکر می کنید که موضوع love qoutes پتانسیل اینکه تاپیک بشه و سرپا بمونه رو داره ( که کمی هم به خودتون بستگی داره ) ... حتما شروع کنید ( البته این نظر من بود ! ) ...
چون نظرم اینه که , تاپیک قبلی بیشتر در مورد جک ها باشه ...
هنوزم مشکلی نیست و می تونی توی تاپیک جداگانه ی خودت شروع کنی ... چون اولا اون تاپیک هم تازه کاره و در نتیجه ، به هم ریختگی و آشفتگی پیش نمیاد ... ثانیا همونطور که گفتی اون تاپیک بیشتر به fun توجه کرده و مثلا خود من شاید در حالت عادی هفته ای یه بار چکش کنم (ولی اگه بدونم توش نقل قول جدی مطرح شده : روزی یه بار) و البته دلایل دیگه ...فک کنم اگه با هم ترکیب بشن بهتره .ولی اسم تاپیک باید تغییر کنه و love quotes هم بهش اضافه بشه
Favorite jokes quotes,tests and live quotes.
حالا ببینیم نظر saymour چیه
هنوزم مشکلی نیست و می تونی توی تاپیک جداگانه ی خودت شروع کنی ... چون اولا اون تاپیک هم تازه کاره و در نتیجه ، به هم ریختگی و آشفتگی پیش نمیاد ... ثانیا همونطور که گفتی اون تاپیک بیشتر به fun توجه کرده و مثلا خود من شاید در حالت عادی هفته ای یه بار چکش کنم (ولی اگه بدونم توش نقل قول جدی مطرح شده : روزی یه بار) و البته دلایل دیگه ...
به نظرم اگه قراره تغییری بدیم (در آینده) ، بهتره qoute رو از عنوان تاپیک lizard جان حذف کنیم و صرفا بذاریم به عهده تاپیکی که دوستمون می خواد بزنه ...![]()
فکرت درست بوده و منم همین رو میگم ... باید اول با یه تاپیک شروع کرد ، اگه دیدیم علاقه وجود داره (مثل همین دوستمون) تقسیم بشه ...به جز پست 14 بقیه اش جکه! اگه یه تاپیک جدا برای quote داشت باشیم که خیلی خوبه من فکر کردم ممکنه کس دیگه مشارکت نکنه گفتم همه رو یه جا جمع کنم![]()
پ . ن. لطفا حواستون به ! اسم من باشه:lol::lol:
...
و ضمنا ، ممنون از خوآشان عزیز بخاطر توجه به قضیه ...