• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درباره این بخش: پیشنهاد ،انتقاد ،کاربرهای فعال و...( پست اول: قوانین)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
post_thanks.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یه تاپیک باید بزنیم که کل " درخواست و معرفی کتاب و ebook و نرم افزار و سایت و اینا " ، اونجا انجام بشه ... خوبه ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
راستی من چندتا از دوستان رو برای کاربری فعال معرفی کردم ، هنوز رسیدگی نشده ... منتظر باشن !! ...
82.gif

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام والا من که کاربر جدیدم و ولی شرمنده که میگم یک سری ایده هایی دارم که فقط به دست سیمور حل میشه و از نظر من دیگه کاربر فعالی معی نداره:):blush::cool:
ممنونم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خب این تاپیک رو من آماده کردم ... اگه چیزی از نظرم دور مونده بگید ...

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام خدمت شما دوستان و saymour عزیز .بخش love qoutes رو میتونم راه بندازم ؟تکراری نیست ؟مشکلی نداره ؟
121fs725372.gif

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
\پس به امید خدا امشب شروع می کنم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خانم Behnaz60t کاربر فعال زبان شد ...

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
می گم ... موازی کاری با این تاپیک نیست ؟ ...Favorites!!!(jokes, quotes, tests

من به saymour عزیز گفتم که تکراری نیست ؟چیزی نگفتن.من الان که یه نگاهی به اونجا انداختم دیدم که کلا جک بودن.حالا نمی دونم.میشه تو اونجا شروعش کرد و میشه یه thread دیگه زد.نظر بدین لطفا

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
من به saymour عزیز گفتم که تکراری نیست ؟چیزی نگفتن.من الان که یه نگاهی به اونجا انداختم دیدم که کلا جک بودن.حالا نمی دونم.میشه تو اونجا شروعش کرد و میشه یه thread دیگه زد.نظر بدین لطفا

خب , من از این نظر گفتم که تو اون تاپیک دوستان دیگه هم هستن و در کنار هم یه تاپیک خوب از آب درمیاد ( یا به عبارت دیگه , حداقل یه تاپیک سرپا رو داریم ) ...

اگر فکر می کنید که موضوع love qoutes پتانسیل اینکه تاپیک بشه و سرپا بمونه رو داره ( که کمی هم به خودتون بستگی داره ) ... حتما شروع کنید ( البته این نظر من بود ! ) ...

چون نظرم اینه که , تاپیک قبلی بیشتر در مورد جک ها باشه ...

Behnaz60t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خانم Behnaz60t کاربر فعال زبان شد ...

... من همین الان متوجه شدم ... ممنون سیمور عزیز ... اصلا فکر نمیکردم کاربر فعال بشم حالا حالاها ...

ممنون از لطفتون :)

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
خب , من از این نظر گفتم که تو اون تاپیک دوستان دیگه هم هستن و در کنار هم یه تاپیک خوب از آب درمیاد ( یا به عبارت دیگه , حداقل یه تاپیک سرپا رو داریم ) ...

اگر فکر می کنید که موضوع love qoutes پتانسیل اینکه تاپیک بشه و سرپا بمونه رو داره ( که کمی هم به خودتون بستگی داره ) ... حتما شروع کنید ( البته این نظر من بود ! ) ...

چون نظرم اینه که , تاپیک قبلی بیشتر در مورد جک ها باشه ...
فک کنم اگه با هم ترکیب بشن بهتره .ولی اسم تاپیک باید تغییر کنه و love quotes هم بهش اضافه بشه

Favorite jokes quotes,tests and live quotes.
حالا ببینیم نظر saymour چیه​

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
فک کنم اگه با هم ترکیب بشن بهتره .ولی اسم تاپیک باید تغییر کنه و love quotes هم بهش اضافه بشه

Favorite jokes quotes,tests and live quotes.
حالا ببینیم نظر saymour چیه​
هنوزم مشکلی نیست و می تونی توی تاپیک جداگانه ی خودت شروع کنی ... چون اولا اون تاپیک هم تازه کاره و در نتیجه ، به هم ریختگی و آشفتگی پیش نمیاد ... ثانیا همونطور که گفتی اون تاپیک بیشتر به fun توجه کرده و مثلا خود من شاید در حالت عادی هفته ای یه بار چکش کنم (ولی اگه بدونم توش نقل قول جدی مطرح شده : روزی یه بار) و البته دلایل دیگه ...

به نظرم اگه قراره تغییری بدیم (در آینده) ، بهتره qoute رو از عنوان تاپیک lizard جان حذف کنیم و صرفا بذاریم به عهده تاپیکی که دوستمون می خواد بزنه ...
169.gif

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
هنوزم مشکلی نیست و می تونی توی تاپیک جداگانه ی خودت شروع کنی ... چون اولا اون تاپیک هم تازه کاره و در نتیجه ، به هم ریختگی و آشفتگی پیش نمیاد ... ثانیا همونطور که گفتی اون تاپیک بیشتر به fun توجه کرده و مثلا خود من شاید در حالت عادی هفته ای یه بار چکش کنم (ولی اگه بدونم توش نقل قول جدی مطرح شده : روزی یه بار) و البته دلایل دیگه ...

به نظرم اگه قراره تغییری بدیم (در آینده) ، بهتره qoute رو از عنوان تاپیک lizard جان حذف کنیم و صرفا بذاریم به عهده تاپیکی که دوستمون می خواد بزنه ...
169.gif

به جز پست 14 بقیه اش جکه! اگه یه تاپیک جدا برای quote داشت باشیم که خیلی خوبه من فکر کردم ممکنه کس دیگه مشارکت نکنه گفتم همه رو یه جا جمع کنم:)

پ . ن. لطفا حواستون به ! اسم من باشه:lol::lol:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به جز پست 14 بقیه اش جکه! اگه یه تاپیک جدا برای quote داشت باشیم که خیلی خوبه من فکر کردم ممکنه کس دیگه مشارکت نکنه گفتم همه رو یه جا جمع کنم:)

پ . ن. لطفا حواستون به ! اسم من باشه:lol::lol:
فکرت درست بوده و منم همین رو میگم ... باید اول با یه تاپیک شروع کرد ، اگه دیدیم علاقه وجود داره (مثل همین دوستمون) تقسیم بشه ...

اون ! هم نقطه اش افتاد بالا یه دفعه ... شرمنده !! ...

و ضمنا ، ممنون از خوآشان عزیز بخاطر توجه به قضیه ...

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
در مورد تاپیک جدید :

به نظر من اگه اسمش کلی تر باشه بهتره ... مثلا همون quotes

اینطوری منم می تونم توی تاپیک جدید quotes by scientists داشته باشم ... چقدر جالب می شه ! ...
181.gif

و تاپیک قبلی :

در مورد جک باشه و اینطور چیزها ...

...

و ضمنا ، ممنون از خوآشان عزیز بخاطر توجه به قضیه ...

خواهش می کنم , ضمنا ممنون از شما بخاطر پیگیری قضیه ...

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
باشه جداگانه شروعش می کنیم

بالا