شاید به خاطر اینه که فعالیت ها یکمی کم شده
خب دوستان من قبلا یه پیشنهاد دادم در مورد اینکه کسانی که موافق هستن بیان اعلام کنن که اگه مایلن تا کلیه کتاب های آموزشی رو دانلود کنیم و روی دی وی دی برای همه بچه ها بفرستیم
متاسفانه کسی قبلا جواب نداد یکی از دوستان الان دنبالش کرده و من دوباره خواهش میکنم کسانی که مایل هستن اعلام کنن
هزینه ای هم نداره حداکثر نفری 1000 یا کمتر مثلا 700 تا 800 که بستگی به تعداد دوستان و نظر کسی که اونها رو دانلود میکنه و در اختیار بچه ها قرار میده داره
خواهشن نظر بدین که موافقین یا مخالف
تنها کسی که با این طرح خوب موافق هست سیمور هست و بس![]()
اينجور موارد زياد هستمیدونید بذارین بگم چی هت بطور کامل:
همین چند روز پیش یهنی هفته پیش دیگهکاربری با نام siah بود که mahi ه سیمور گفت یه آی پی آدرس چک کن
متاسفانه همه فکر کردن که خود من هستم یعنی خودم سوال میپرسم و خودم جواب میدم...خیلی مسخره هست نه
انکار نمیکنم بله اینطور بود اما من نبودم برادرم میخواست در این سایت باشه گفت میخوای چندتا سوال که مشکل دارم اونجا بپرسم اگه کسی جواب نداد تو جواب بده... من هم گفتم باشه
بعد از این اتفاق از اینکه آبروی من بره چون چیزی از این سایت نمیدونه کل پست ها رو پاک کرد
اصلا بی خیال کاری ندارم به این چیزا ولی مگه نمیشه از یه خانواده با دوتا آی دی بیان ها؟
مثلا دو برادر یا خواهر ؟
مشکل اینجا بودکه من اون رو معرفی نکردم که بدونن برادر من هست که این سوءتفاهم ها پیش اومد
ولی بازم بی خیال بذار همه بدونن خود من بودم باورش واسه کی فرق داره؟نمیدونم والا....
ولی من آدم صادقی هستم حتی به خود سیمور هم گفتم اگه فکر میکنی خودم هستم به همه اعلام کن که خودم بودم که نکرد ولی من میگم که همه بدونن
به نظر شما آیا من این همه وقت صرف کردم و اومدم اینجا پست دادم این همه تایپ کردم با بعضی مدیران که خود سیمور میدونه بحث داشتم بیام با این کار همه رو بکنم باد هوا؟
اگه کسی فکر میکنه من بودم یا نبودم من قصد بی احترامی هم به کسی نداشتم ولی بازم طبق معمول بخاطر کاری که از عمد نبوده و از روی بی تجربه گی یا بهتره بگیم به قول یه بنده خدا یبه عنوان یه کاربر ناشی که دلش هم واسه من میسوزه عذر میخوام اگه جسارتی کردم به همه
البته ناگفته نماند که خیلی وقت ها خودم هم دلم واسه خودم میسوزه
بارها گفتم باززم میگم مخلص همه هم هستیم
ولی خیلی از کاربران هستن که با 2 آیدی میان توی سایت البته دو برادر یا خواهر واسه اطمینان من
من پست خصوصی میدم به خود سیمور که چک کنه و این حرفم ثابت شه
کاش از اول این مسئله پیش نمیومد ....شاید بنظر خیلی ها که همینطور هم هس من خودم رو خراب کردم ولی میدونم که هنوز با وجود این پشامد دوستام رو دارم اگه مشکلی نباشه از امروز هم Siah هستاگه سیمور اجازه بده
اينجور موارد زياد هست
پس سعي كن اصلا اهميت ندي
مني كه بيش از 3 سال توي اين فوروم بودم به انواع اينجور چيزها برخوردم
So try to be patient
پست ها رو منتقل کردم به تاپیک مناسب ...
ضمن اینکه من انتظار داشتم قضیه مسکوت بمونه (درستش همین بود ، نه ؟) و توی پست خصوصی هم توضیحات لازم رو دادم که دیگه تکرار نمی کنم ...
درباره ID تکراری : من واقعا واسه ام مهم نیست که دوستان بیش از یک آیدی داشته باشن ... داداش شما هم تشریف بیارن ، خوشحال میشیم ... فقط جلوی سوء تفاهم رو لطفا بگیرید ... مثلا اگه داداش شما می خواد توی بخش مسابقه ترجمه سوالی بپرسه ، شما جواب ندید ... مرسی ...
خوب خیلیا این روزا نیستن.one by one
بهناز جون کجایی خانم؟![]()
the boss دیگه نمیاید؟ گوشه چشمی به ما ریجستر یوزرها داشته باشید![]()
bloody شما هم که...
lizard جان هم که ستار ه سهیل شده.![]()
تو برنامتون بزارید که بیاید اینجا گاهی.امیدوارم به زودی روئیت بشید
نميدونم قضيه از چه قراره ولي بايد اعتراف كنم كه از سيستم من هم دوتا يوزر تو پي تي لوگين ميشه يكي خودم يكي خواهرم ...البته در طول روز فكر كنم فقط آخر شب به هم ديگه ميرسيم مطمئن باشيد اگه سوال جوابي بوده كسي نرسونده خودم كشف كردمهمین چند روز پیش یهنی هفته پیش دیگهکاربری با نام siah بود که mahi ه سیمور گفت یه آی پی آدرس چک کن
متاسفانه همه فکر کردن که خود من هستم یعنی خودم سوال میپرسم و خودم جواب میدم...خیلی مسخره هست نه:lol:
ا
خوب خیلیا این روزا نیستن.one by one
بهناز جون کجایی خانم؟![]()
the boss دیگه نمیاید؟ گوشه چشمی به ما ریجستر یوزرها داشته باشید![]()
bloody شما هم که...
lizard جان هم که ستار ه سهیل شده.![]()
تو برنامتون بزارید که بیاید اینجا گاهی.امیدوارم به زودی روئیت بشید
اي كاش پايان نامه داشتم محمد جان ...من فکر کنم که باید تا مدتی دوذ باس رو خط بکشم چون اختمالا امتحان میان ترم
داره البته یه فرضه
بلودی هم شاید دنبال پایان نامه باشه
ولی بهناز که من میگم خیالت جمع باشه چون هر هفته میان و سرشون خیلی شلوغه چون اگه فضولی نکرده باشم شاغل هستن
ولی اینطوری دیگه کی هستجز سیمور ها
![]()
بدون PT ، هرگز !!!!!!!!!!!!!!!:happy:
سلام به همه دوستان عزيز
چند وقتيه (از 12 مهر) كه خيلي تو پي تي فعاليت نميكنم ...مخصوصا تو بخش زبان هاي خارجي ، شايد اونقدر ها هم گرفتار نباشم كه نتونم يه پست بزنم ولي من هميشه سعي ميكنم براي پست هايي كه در قسمت علم و دانش ميزنم وقت بزارم و بهترين جواب رو خدمت دوستان ارائه كنم،انشالله در آينده نزديك به جمع دوستان ميپيوندم ولي بدونيد كه مطالب رو دنبال ميكنم ....
نميدونم قضيه از چه قراره ولي بايد اعتراف كنم كه از سيستم من هم دوتا يوزر تو پي تي لوگين ميشه يكي خودم يكي خواهرم ...البته در طول روز فكر كنم فقط آخر شب به هم ديگه ميرسيم مطمئن باشيد اگه سوال جوابي بوده كسي نرسونده خودم كشف كردم
اي كاش پايان نامه داشتم محمد جان ...
از صبح كه پا ميشم تا آخر شب اين زندگي منه
![]()
اينجا ديگه آخر شب كه ميام خونه!![]()
نميدونم قضيه از چه قراره ولي بايد اعتراف كنم كه از سيستم من هم دوتا يوزر تو پي تي لوگين ميشه يكي خودم يكي خواهرم ...البته در طول روز فكر كنم فقط آخر شب به هم ديگه ميرسيم مطمئن باشيد اگه سوال جوابي بوده كسي نرسونده خودم كشف كردم![]()
سلام happy جون و بقيه دوستان
شرمندم که من یه مدت نمیتونم زیاد سر بزنم ... کارهام زیاد شده و حسابی در گیرم .. :wacko:
اما همچنان به یاد PT مخصوصا بخش زبان هستم
امیدوارم این تاخیر چند روزه منو که تا چند روز دیگه هم ادامه داره ببخشید ... بعدش حتما میام ...
بدون PT ، هرگز !!!!!!!!!!!!!!!:happy:
سلام به همه دوستان عزيز
چند وقتيه (از 12 مهر) كه خيلي تو پي تي فعاليت نميكنم ...مخصوصا تو بخش زبان هاي خارجي ، شايد اونقدر ها هم گرفتار نباشم كه نتونم يه پست بزنم ولي من هميشه سعي ميكنم براي پست هايي كه در قسمت علم و دانش ميزنم وقت بزارم و بهترين جواب رو خدمت دوستان ارائه كنم،انشالله در آينده نزديك به جمع دوستان ميپيوندم ولي بدونيد كه مطالب رو دنبال ميكنم ....
happyhome عزيز ممنون كه به ياد من هستي اميدوارم هرچه زودتر اون جمع صميمي كه داشتيم برقرار بشه
اوه چه عجب از این ورا .صفا اوردید.دم در بده به خدا...![]()
خوشحالم که این فریاد بی صدا به گوش شما دو عزیز رسید.ایشا ال.. مشکلاتون حل شه زودتر و بیاید.![]()
اهان یکی دیگه هم نیست این روزا ولی جاهای دیگه هستش.. darepit کجایی دوست عزیز؟؟؟
سلام به همگی
به به چه خبره ..!!![]()
برو بچ هنوزم فعالن.ببخشید من نیستم .خیلیییی سرم شلوغه به خدا...