• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درس‌هایی از دیجی‌کالا و درآمد روزانه ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی آن

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
مثلا شما با این سنتون چی کار می کنید؟
سوال خوبی بود .با اینکهع نمیتونم ایده هایم رو ب صورت رایگان بفروشم . ولی چن تا مثال براتون میزنم .
برای کسب در امد با سرمایه اندک رفتم نمایندگی تلفن گویا گرفتم.
برای کسب در امد با بی سرمایگی و بدون زحمت و دردسر میرم سایت و دامین های مردم رو بیش از قیمت واقعیش میفروشم.
دو کار عادی و روزمره ی من است
برنامه نویسی رو تا حدودی بلدم و بقیش رو یاد میگیرم و تا قبل 18سالگی عازم خارج از کشور میشوم و تجارت ملیاردی خود را در آن جا شروع میکنم.
این جمله را همیشه در یاد خود بسپارید : ادم با هر علم و دانشی میتواند از آن پول در بیاورد ب شرط آن ک فکر اقتصادی داشته باشد .

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
فردا یه هفته میشه که هارد 2 ترا سفارش دادم وخبری نشده هنوز، مثل اینکه باید با خاک یکسانش کنم:D
اینم از شانس مبارک و میمون ما هارد امروز رسید ولی خراب بود دوباره پس فرستادم براشون:general108:

seyfollah

Registered User
لایک‌ها
22
سوال خوبی بود .با اینکهع نمیتونم ایده هایم رو ب صورت رایگان بفروشم . ولی چن تا مثال براتون میزنم .
برای کسب در امد با سرمایه اندک رفتم نمایندگی تلفن گویا گرفتم.
برای کسب در امد با بی سرمایگی و بدون زحمت و دردسر میرم سایت و دامین های مردم رو بیش از قیمت واقعیش میفروشم.
دو کار عادی و روزمره ی من است
برنامه نویسی رو تا حدودی بلدم و بقیش رو یاد میگیرم و تا قبل 18سالگی عازم خارج از کشور میشوم و تجارت ملیاردی خود را در آن جا شروع میکنم.
این جمله را همیشه در یاد خود بسپارید : ادم با هر علم و دانشی میتواند از آن پول در بیاورد ب شرط آن ک فکر اقتصادی داشته باشد .
افتخار میشه به تو

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320

porjectone

Registered User
لایک‌ها
67
ما رفتیم ولی خودمون خیلی ریز میدیدیم / این ها استراتژیی این شرکت هاست اما \تانسیلش رو داره:confused:

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
به نظر من چیزی که باعث پیشرفت فروشگاه ها میشه اول ارزونی هوشمندانه اس دوم اعتماد مشتری مخصوصا در ایران

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
به نظر من چیزی که باعث پیشرفت فروشگاه ها میشه اول ارزونی هوشمندانه اس دوم اعتماد مشتری مخصوصا در ایران
من ک کلن با فروشگاه حال نمیکنم.
هم دردسر داره هم خرج .
اون سودیم ک باید ب ادم بدرو نمیده .
تازه باید دلال اجناس دیگران هم باشی

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
بفرما اینم نتجیه ی خرید اینترنتی.
:general404:
دیگه اینترنتی نمیخرم همون هزینه ارسال دوبارش از بازار گرونترش کرد+10 روز الافی،حالا که راه دوره و واسه شهرستانه، میمیرن یه تست بکنن ببینن این زهر ماری که میفرستیم سالم هست یا نه،
تو جشنوره وب گفت ما میخوایم بشیم امازون ایران
مواظب باشن آنگولا یا تاسمانی ایران نشن،آمازون پیشکششون،حرصمو دراوردن،به ضرر خودش شد میخواستم یه باطری لپ تاپ و یه تبلت بعد تحویل گرفتن این سفارش بدم،همون حضوری گرونتر خریدن بهتره:general306:

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
دیگه اینترنتی نمیخرم همون هزینه ارسال دوبارش از بازار گرونترش کرد+10 روز الافی،حالا که راه دوره و واسه شهرستانه، میمیرن یه تست بکنن ببینن این زهر ماری که میفرستیم سالم هست یا نه،

مواظب باشن آنگولا یا تاسمانی ایران نشن،آمازون پیشکششون،حرصمو دراوردن،به ضرر خودش شد میخواستم یه باطری لپ تاپ و یه تبلت بعد تحویل گرفتن این سفارش بدم،همون حضوری گرونتر خریدن بهتره:general306:
LIIIIIIIIIIIIiKe

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
من ک کلن با فروشگاه حال نمیکنم.
هم دردسر داره هم خرج .
اون سودیم ک باید ب ادم بدرو نمیده .
تازه باید دلال اجناس دیگران هم باشی
فروشگاهی باید داشته باشید که محصولتشو خودتون تهیه کنید نه محصولات دیگران من یه مدت پیش با همکاری در فروشا همکاری به عنوان بازاریاب داشتم با چنتا از خریدارا که صحبت کردم دیدم هیچ کدوم راضی نیستن و منم همکاریمو با همشون کنیل کردم چون نمیگم حروم ولی پول ناراضی تو حسابم بود و من خوشم نمیاد مطمنا این خریدارا برای بار دوم از این همکاری در فروشا خرید نمیکنن این یعنی شکست فروشنده ای تو نت موفق که بتون خریدار ثابت داشته باشه هرجند تععداد کم باشه خیلی سخته تو ایران بشه محصولات مجازی فروخت چون اکثرشون بنجلن و چیزی که بهش توجه نمیشه حلال و حروم بودن پول!!!شما میتونید فروشگاهی بزنید که محصولاتشو خودتون تهیه کنید یا بسازید مسلما اگه قیمت مناسب که ارزون باشه ولی دقیق سودشو محاسبه کرده باشید طوری که برای خریدار ارزون به نظر بیاد و برای شما سود مطمن کم ولی پیوسته خیلی خوبه البته یه نکته به وب مسترای ما بهش توجه نمیکنن بحث تبلیغات/تبلیغات برگ برنده هر فروشگاهیه و ظاهر فروشگاه اونی که از صفر میخواد شروع کنه باید به نظرم 60به40 هزینه برای تبلیغات بذاره در کلیه زمینه ها ببخشید طولانی شد

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
فروشگاهی باید داشته باشید که محصولتشو خودتون تهیه کنید نه محصولات دیگران من یه مدت پیش با همکاری در فروشا همکاری به عنوان بازاریاب داشتم با چنتا از خریدارا که صحبت کردم دیدم هیچ کدوم راضی نیستن و منم همکاریمو با همشون کنیل کردم چون نمیگم حروم ولی پول ناراضی تو حسابم بود و من خوشم نمیاد مطمنا این خریدارا برای بار دوم از این همکاری در فروشا خرید نمیکنن این یعنی شکست فروشنده ای تو نت موفق که بتون خریدار ثابت داشته باشه هرجند تععداد کم باشه خیلی سخته تو ایران بشه محصولات مجازی فروخت چون اکثرشون بنجلن و چیزی که بهش توجه نمیشه حلال و حروم بودن پول!!!شما میتونید فروشگاهی بزنید که محصولاتشو خودتون تهیه کنید یا بسازید مسلما اگه قیمت مناسب که ارزون باشه ولی دقیق سودشو محاسبه کرده باشید طوری که برای خریدار ارزون به نظر بیاد و برای شما سود مطمن کم ولی پیوسته خیلی خوبه البته یه نکته به وب مسترای ما بهش توجه نمیکنن بحث تبلیغات/تبلیغات برگ برنده هر فروشگاهیه و ظاهر فروشگاه اونی که از صفر میخواد شروع کنه باید به نظرم 60به40 هزینه برای تبلیغات بذاره در کلیه زمینه ها ببخشید طولانی شد
سخنانتون ارزشمند بود...

شما هنوزم بازاریابی میکنید ؟؟؟

soroosh_cz

Registered User
لایک‌ها
1,153
فروش 1.2e9 تومن هست، نوشته درآمد ناخالص :eek:
شاید درآمدش با فرض اینکه سر هر جنس 200 تومن بکشه بطور متوسط، 40میلیون بشه که ماهانه میشه 1.2 میلیارد، تازه اونم باید بین n نفر تقسیم بشه. ولی خوب بازم خوبه درآمدش...:general705:

ولی بازم چه فایده؟ دلالیه :confused:

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
نه. فقط بازاریابی فایل و پروژه دانشجویی انجام میدم

بالا