shifte shab
Registered User
اين ميثم ما هم همينجور شده بود !!! بعد از خريد پشيمون شد !!اما ديگه كي ميخريد لپ تاپ 2 ميليوني رو !!
به نقل از electronic :مرسی از اطلاعات مفیدت.
خوب با توجه به گفته های شما یاد حرفهای جکی افتادم که میگفت اصولا" دستگاههای چند کاره انتخاب مناسبی نیستن.
فکر کنم بحث موبایل و pocket pc رو از هم جدا بکنیم هم از لحاظ امکانات و هم از لحاظ بودجه به صرفه تر باشه.
اما در مورد نرم افزارها بحث خیلی مهمه.یعنی در واقع اگه ما بخوایم نرم افزار خاصی رو روی PPc نصب کنیم باید دنبال نسخه ی خاص اون برای ppc باشیم که به احتمال زیاد هم در اکثر موارد وجود خارجی نداشته باشه.
وا! لپتاپ ميثم كه همه چي داشت ديگه چي ميخواست؟ وزنش هم فكر نكنم اونقدرها زياد بود.به نقل از shifte shab :اين ميثم ما هم همينجور شده بود !!! بعد از خريد پشيمون شد !!اما ديگه كي ميخريد لپ تاپ 2 ميليوني رو !!
البته خوب این طوری هم میشه قضاوت کرد منتهی منم به خاطر همون ضعیف بودنشه که میگم.به هر حال شکی نیست که وجودش بهتر از نبودشه اما خوب مطمئنا رو قیمت هم زیاد تاثیر می ذاره.به نقل از Pda :البته كم لطفيه اگر بخواهيم اين دستگاهها رو با يك سه كاره پرينتر اسكنر كپير مقايسه كنيم . به نظرم بهتره سيم كارت خوردن اين دستگاهها رو ، يك ويژگي (Feature ) در نظر بگيريم . ولي عجيبه كه هميشه ضعيفتر از PocketPCظاهر شدند .
خب ! منظورتون از نرم افزار خاص چيه ؟ نرم افزار تخصصي ؟ ببينيد . فعلا نهايت اين دستگاهها 624 مگاهرتزه . كه با اوركلاك كردن ، به بيش از 700 مگاهرتز مي رسه . خب ! از يك دستگاه 700 مگاهرتزي انتظار آناليز نبايد داشت . مثلا توي رشته من نرم افزاري هست به نام SAP . خب ! اين پايش بر اساس آناليزه و اصلا اشتباهه كه فكر كنم كه يه نرم افزار به اين سنگيني براي PPC با دقيقا همون قابليتها ، طراحي بشه .
اما اگر منظور از نرم افزار خاص ، نرم افزار تخصصي رشتتون نباشه ، به احتمال بسيار زياد قابل پيدا كردنه . تازه ! من نگفتم براي رشته شما نرم افزار وجود نداره ولي چون شناخت ندارم روي رشتتون ، نمي دونم منظورتون چه نرم افزارهايي هست .
اگر دوست داريد ، طيف اين نرم افزارها رو ببينيد سري به PocketGear.com و Handango.com بزنيد .
جناب اسفنديار هم كه لطف دارن به من . فكر مي كنم آخرين بار ، قرار شد كه شما با جناب Xplod هماهنگ كنيد و به دلايلي ايشون موافقت نكردن و براي همين ديگه بنده حرفي نزدم . فكر مي كنم ، فعلا بهتره به عنوان يك يوزر معمولي فعاليت كنم.
دوست عزیز با سلام و خوش آمدگویی لطفا این پرسش را در بخش موبایل و از کاربر مطلع pda بپرسید.به نقل از mojtaba2741 :سلام دوستان
لطفا"راهنماییم کنید.من به خاطر ارئه هایی (powerpoint ) دارم مجبور بودم از نوت بوک دوستان استفاده کنم.البته چند وقتی هست که به شدت دنبال خرید نوت بوک بودم که البته فقط برای ارائه منطقی به نظر نمیرسید هر چند تا چند قدمی خریدش رفتم(نزدیک بود 100/2 سونی وایو بگیرم:wacko: )تا اینکه بسرم زد که ببینم با pda مشکلم حل میشه یا نه؟یعنی pda به ویدئو پروژکتور وصل می شه یا نه؟بخصوص i-mate jas jar و یا PDA2 ؟
دیگه دوست ندارم مزاحم دوستم بشم و نوت بوکشو بگیرم.
مرسی
با اجازه آقا اسفنديار! اگه فقط كارت همينه (ارائه ها) برو يه دونه از اين لپتاپ هاي HP/COMPAQ NX6110-M350 بگير كه 790.000 تومن قيمتش هست.به نقل از mojtaba2741 :سلام دوستان
لطفا"راهنماییم کنید.من به خاطر ارئه هایی (powerpoint ) دارم مجبور بودم از نوت بوک دوستان استفاده کنم.البته چند وقتی هست که به شدت دنبال خرید نوت بوک بودم که البته فقط برای ارائه منطقی به نظر نمیرسید هر چند تا چند قدمی خریدش رفتم(نزدیک بود 100/2 سونی وایو بگیرم:wacko: )تا اینکه بسرم زد که ببینم با pda مشکلم حل میشه یا نه؟یعنی pda به ویدئو پروژکتور وصل می شه یا نه؟بخصوص i-mate jas jar و یا PDA2 ؟
دیگه دوست ندارم مزاحم دوستم بشم و نوت بوکشو بگیرم.
مرسی
خواهش میکنم جناب اسفندیار . ما خیلی ارادت داریم .به نقل از esfandiyar2002 :نبی جان... از نظرات شما بسی لذت بردم..:happy: مرسی از وقتی گه گذاشتین..
يعني اينقده كار و كاسبي كساد شده كه نبش قبر مي كني !!!!!تنها برای بالا آمدن تاپیک!
کاملا موافقم! سیاوش جان چی شد آخر؟؟؟؟؟؟چه کردی با این مسئله؟ آخر داستان کلاغه به خونش رسید یا نه؟:lol:سیاوش بی تعارف بچه باحال بانمک با سوادی هستی.
برام جالبه بدونم بلاخره بعد از گذشت این مدت چه تصمیمی گرفتی رفیق؟
1- NoteBook هه رو خریدی ؟
2- چی خریدی؟
3- نخریدی ؟ چی باعث شد که نخری ؟