من یک سیستم Desktop توی اتاقم دارم که خیلی از وقت ها دست بقیست و از همه کارام موندم
یک سیستم دیگه می خوام که کارای برنامه نویسی و طراحی وبمو باهاش بکنم. ولی فقط چون جای یک میز کامپیوتر دیگه ندارم می خوام Laptop بخرم :happy:
درستهفکر نمیکنم با لپتاپ هم بدون میز بشه کار بلند مدت کرد.
درستهخرید لپ تاپ گرون قیمت به نظرم کم عقلیه(البته واسه اون که پول واسش مسئلست).یه لپ تاپ زیر 800 با کارایی نسبتاً خوب کار ادم رو تا حد زیادی راه میندازه ضمناً اگه بخوای بجاش یه دسکتاپ بگیری با توجه به مزیت های لپ تاپ خیلی صرفه جویی نکردی.
درسته
احتمالا برای برنامه نویسی و اینجور کارا با 600 تومن هم بشه چیز خوبی خرید
مگه اینکه آدم برای بازی بخواد که من نمی خوام
فقط مانیتورش کوچیکتره که میشه بااونم کنار اومد
نه راستش کار کردن مخصوصا طولانی مدت با لپتاپ واقعا سخته. به هر حال موتیتور و کی برد به هم چسبیده و یکم هم باید خم بشه و پایین رو نگاه کنی. در مجموع لپتاپ رو برای کار بلند مدت و جدی اصلا نمیپسندم. اصلا ارگونومی نداره. برای وقت ناچاریه و گرنه مونیتور 18 اینچ هم داریم تو لپتاپ
100% تایید میشه!
البته من زیر لپتاپ از این فن ها میزارم که باعث افزایش ارتفا میشه + اینکه از میزی با ارتفاع بیشتر از ارتفاع نورمال استفاده میکنم! باز در استفاده طولانی همه جای بدنم درد میگیره!
سری AW سونی نمایشگر 18.4 اینچی دارند! ولی باید با وانت اینور انور ببری! فکر کنم حدود 3.8 یا 4 کیلو هستند!
خیلی متشکرم
پس شاید بهتر باشه برم سراغ یه میز کوچیک و سیستم دسکتاپ
با مانیتور 23 و ای برد ارگونومیک و صندلی مناسب
خیلی جالبه
اگه با همین قیمتی که تو سایت نوشته باشه عالیه
الآن تو ایران گیر میاد؟
قیمت دارید؟
درسته. برای خیلی از کارا کاربرد داره. ولی با این قیمتی که الآن تو ایران فروش میره زیاد مناسب نیست !خب همین که بتونی کامپیوترت رو اینور اونور کنی کلی میت داره دیگه:happy: