• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زبان و ترجمه : مشاهدات و نکات جالب

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
bliss.gif
بلاخره یکی پیدا شد که از من حمایت کنه
bliss.gif

والا بخش رو نمیدونم ، فقط میدونم این کلمه واسه قرن 15 میلادی هستش و به صورت "twinling" تلفظ میشه ، و الانم که به کلمه twin تبدیل شده.

رئیس جان قرارمون این نبودا
dash2.gif

خیلی
2lxe53l.gif

...............................
همونطور که رئیس عزیز فرمودند ، این لینک اول و اینم یه لینک دیگه که توش twyndyllyng هستش

'گفتم حذف شده.من کلی گشتم پیدا نکردم چیزی.

پ ن :مخلصیم
2lxe53l.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام
marshaling points به چه معنایی است؟
جناب صدیق ، این تاپیک رو مخصوص نکات جالب زبان گذاشتیم و قرار شد که از اون یکی تاپیک (رفع اشکال) برای اینجور سوالها استفاده بشه ...

جواب این سوال رو اونور هم من دادم و هم دوست خوبمون amedea ... چک کن ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
وقتی یه نفر از اعتیاد ( الکل - مواد یا ... ) دست میکشه ... مثلا برمی گرده و با افتخار می گه " من الان n ماهه که مواد مصرف نمی کنم " یا ...
300.gif

حالا اگه اشتباه نکنم Drew Barrymore بود که داشت درباره این قضیه حرف می زد و اشاره کرد به تفاوت ظریف بین دوتا واژه ای که توی اینجور موقعیت ها استفاده میشه : یعنی Dry و Sober ...
169.gif
( خودش وارد بوده دیگه )

بحث اش این بود که Dry مال وقتیه که شما مصرف نمی کنی ، یا الکل نمیکشی ( ببخشید !!
pinky.gif
.. الکل نمی خوری ) ، اما هنوز فکرش و وسوسه اش باهاته ... هنوز روزهای خوش (!) گذشته باهاته ...
sigh.gif

اما Sober مال وقتیه که شما دیگه به یه انسان دیگه تبدیل شدی و کامل از فکرش اومدی بیرون ... دیگه رفتی سراغ راه راست و رستگار (!) شدی ...
angel2.gif

یعنی Sober یه درجه بالاتر از Dry ه و مال وقتیه که اگه مواد هم باشه و همه در حال مصرف باشن ، باز تو نری طرفش ...
shy.gif

*در همین راستا مطالعه کنید : Dry Drunk ( واژه اهانت آمیز برای اونایی که Dry هستن اما Sober نیستن )

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
وقتی یه نفر از اعتیاد ( الکل - مواد یا ... ) دست میکشه ... مثلا برمی گرده و با افتخار می گه " من الان n ماهه که مواد مصرف نمی کنم " یا ...
300.gif

حالا اگه اشتباه نکنم Drew Barrymore بود که داشت درباره این قضیه حرف می زد و اشاره کرد به تفاوت ظریف بین دوتا واژه ای که توی اینجور موقعیت ها استفاده میشه : یعنی Dry و Sober ...
169.gif
( خودش وارد بوده دیگه )

بحث اش این بود که Dry مال وقتیه که شما مصرف نمی کنی ، یا الکل نمیکشی ( ببخشید !!
pinky.gif
.. الکل نمی خوری ) ، اما هنوز فکرش و وسوسه اش باهاته ... هنوز روزهای خوش (!) گذشته باهاته ...
sigh.gif

اما Sober مال وقتیه که شما دیگه به یه انسان دیگه تبدیل شدی و کامل از فکرش اومدی بیرون ... دیگه رفتی سراغ راه راست و رستگار (!) شدی ...
angel2.gif

یعنی Sober یه درجه بالاتر از Dry ه و مال وقتیه که اگه مواد هم باشه و همه در حال مصرف باشن ، باز تو نری طرفش ...
shy.gif

*در همین راستا مطالعه کنید : Dry Drunk ( واژه اهانت آمیز برای اونایی که Dry هستن اما Sober نیستن )

جالب بیدا.یعنی sober میشه پاکه پاک
7312.gif

این لغات فقط برای اعتیاد به الکل به کار میرن؟مثلا میشه واسه مواد یا عشق
sigh.gif
هم به کار برد ؟می دونی طرف رفته ولی هنوز تو فکرشی.اینم اعتیاده دیگه
dash3.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
جالب بیدا.یعنی sober میشه پاکه پاک
7312.gif

این لغات فقط برای اعتیاد به الکل به کار میرن؟مثلا میشه واسه مواد یا عشق
sigh.gif
هم به کار برد ؟می دونی طرف رفته ولی هنوز تو فکرشی.اینم اعتیاده دیگه
dash3.gif
فقط برای اعتیاد به الکل و نوشیدنی و خوردنی و کشیدنی ! ...
acigar.gif

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
یه نکته جالب مشاهده نمودم.شاید به اینجا ربطی نداره ولی دیشب فیلم Transformers رو نگاه می کردم.توش به جای خلیج فارس گفت خلیج عربی

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه نکته جالب مشاهده نمودم.شاید به اینجا ربطی نداره ولی دیشب فیلم Transformers رو نگاه می کردم.توش به جای خلیج فارس گفت خلیج عربی

34ep7ib.gif
-------->برا کارگردان ترنسفورمرز

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
دوستان میدونستید که can در 4 معنی متفاوت could در 5 معنی و would در 5 معنی و will در 3 معنی متفاوت به کار میرن ؟

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
دوستان میدونستید که can در 4 معنی متفاوت could در 5 معنی و would در 5 معنی و will در 3 معنی متفاوت به کار میرن ؟

خب در معنی های متفاون که کم و بیش اکثرا همه میدونن
اگه چندتا مثال بزنی بهتره .....و همه متوجه میشن:)

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
خب در معنی های متفاون که کم و بیش اکثرا همه میدونن
اگه چندتا مثال بزنی بهتره .....و همه متوجه میشن:)

نمیدونم اینجا توضیح بدم یا advance learning ؟
نظر شما چی بید ؟:happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
تفاوت warrior و fighter چیه ؟

در نگاه اول فرق زیادی ندارن ( خیلی وقتها هم ممکنه بجای هم استفاده بشن ) ... اما :

یه fighter می جنگه تا از خودش دفاع کنه و نشون بده که از حریف بهتره
sm198.gif
... ( همون دعواهایی که همیشه می بینیم هم می تونن شامل این تعریف بشن ، مثلا دو نفر دارن مسابقه میدن - یا اصلا دعواشون شده ) ... اما یه warrior می جنگه تا از چیزی یا شخصی که خیلی وقت ها هم شامل خودش نمیشه دفاع کنه ... مثلا از خانواده اش یا از کشورش ... یعنی اغلب با اینکه می تونه خودش رو کنار بکشه ، اما این کارو نمی کنه ..
241.gif
sad.gif

طبیعیه که این دوتا لغت خیلی وقتها به جای هم بکار میرن .. اما اصل قضیه اینه که warrior معنای بالاتری داره ... fighter بیشتر به جنبه فیزیکی شخص اشاره می کنه و warrior به جنبه روحی ... حتی اصطلاحا میگیم فلانی warrior spirit داره که یه عبارت تحسین آمیزه ...
onion021.gif

پی نوشت : اگه با مفهوم ego آشنا باشین .. تفاوت این دوتا رو راحت تر میشه فهمید
169.gif
... fighter می جنگه تا از ego اش حافظت کنه ... اما warrior اساسا egoless هستش ، یعنی همون اول ego اش رو کنار میذاره (
dw2_7.gif
) ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
تفاوت Error و Mistake چیه ؟ ... تفاوتی ندارن ؟ ...
169.gif

* وقنی دارم با کی برد چیزی رو تایپ می کنم و یه کلید رو اشتباه می زنم = mistake
* وقتی دارم صحبت می کنم و تپق می زنم = mistake

نتیجه : معمولا mistake رو خودمون متوجه می شویم و اصلاح می کنیم ... mistake بخاطر اشتباه در عملکردمونه ...
308.gif

---------

* سیستم داره برنامه ای که نوشتی رو چک می کنه وخطای حلقه شما گرفته میشه = error
* نتایج یه آزمایش میاد و چندتا غلط توی گزارش دیده میشه = error

نتیجه : یه error ، پیچیده تره ( اصلا مبحثی داریم به نام error analyze ) ... معمولا بخاطر ناآگاهی ماست ... بنابراین ممکنه چندین بار تکرارش کنم و متوجه نباشم ... معمولا توسط شخص دیگه ای ( یا بعدا ) تشخیص داده میشه ...
punish2.gif

توی یه جمله اگه بخوایم خلاصه اش کنیم :
Mistake به performance برمی گرده و error به competence ( بصیرت و صلاحیت )
rainbowf.gif

پی نوشت 1: با توجه به این حرفا ، این خیلی بانمکه که در مورد ازدواج میگیم : This is the biggest mistake of my life
flat.gif

پی نوشت 2 : یه کامپیوتر هیچوقت mistake نداره ولی ممکنه error داشته باشه ...
rollingf.gif

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
داشتم به این فکر میکردم که یه معادل خوب واسه ی واحد های اپارتمای پیدا کنم.
دیدید مثلا واحد 3 یا 9 ...
flat خوبه؟
از این بهتر چی میتونم بزارم واسه ادرس ؟اونروز استادمون هم توش شک داشت
108.gif

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
داشتم به این فکر میکردم که یه معادل خوب واسه ی واحد های اپارتمای پیدا کنم.
دیدید مثلا واحد 3 یا 9 ...
flat خوبه؟
از این بهتر چی میتونم بزارم واسه ادرس ؟اونروز استادمون هم توش شک داشت
108.gif

خب باید گفت عجب استادی:lol::lol::lol:
خب در مورد آپارتمان ها میگن:

complex

ولی وقتی یخوای شمارشون رو بگی ..میگن...مثلا :

Apartment A2....apartment B4

و Flat برای طبقات مجتمع ها و آپارتمان ها بکار میره نه شماره آپارتمان...

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
ممنون از توضیحت ولی اینقد منت میذاری که...:)
خدا نکنه مدیر بشی یوقت پدر کاربرا رو در میاری .مگه اینجا پادگانه؟:) جایی که همه میخوان راحت باشن .نه اینکه هی یکی چوب تو پاچشون کنه.:)
......
;)

خب خواستم بگم که میتونی به این کلمه هم مراجعه منی برای آموزش بیشتر:)

condominium

راستی حروف الفبا در اون پست قبلی نشانه طبقات هست و اعداد هم مثلا همون3 و 9 که خودت گفتی:)

کاش سیمور اینو ادیت نکنه:):(

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
تفاوت warrior و fighter چیه ؟

در نگاه اول فرق زیادی ندارن ( خیلی وقتها هم ممکنه بجای هم استفاده بشن ) ... اما :

یه fighter می جنگه تا از خودش دفاع کنه و نشون بده که از حریف بهتره
sm198.gif
... ( همون دعواهایی که همیشه می بینیم هم می تونن شامل این تعریف بشن ، مثلا دو نفر دارن مسابقه میدن - یا اصلا دعواشون شده ) ... اما یه warrior می جنگه تا از چیزی یا شخصی که خیلی وقت ها هم شامل خودش نمیشه دفاع کنه ... مثلا از خانواده اش یا از کشورش ... یعنی اغلب با اینکه می تونه خودش رو کنار بکشه ، اما این کارو نمی کنه ..
241.gif
sad.gif

طبیعیه که این دوتا لغت خیلی وقتها به جای هم بکار میرن .. اما اصل قضیه اینه که warrior معنای بالاتری داره ... fighter بیشتر به جنبه فیزیکی شخص اشاره می کنه و warrior به جنبه روحی ... حتی اصطلاحا میگیم فلانی warrior spirit داره که یه عبارت تحسین آمیزه ...
onion021.gif

پی نوشت : اگه با مفهوم ego آشنا باشین .. تفاوت این دوتا رو راحت تر میشه فهمید
169.gif
... fighter می جنگه تا از ego اش حافظت کنه ... اما warrior اساسا egoless هستش ، یعنی همون اول ego اش رو کنار میذاره (
dw2_7.gif
) ...
warrior مي‌شه مجاهد ؛‌ ها؟
يا "رزمنده " _ در مقابل "جنگنده" ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
تفاوت Murderer و killer چیه ؟

murderer کسیه که یه نفر دیگه رو بدون دلیل موجهی کشته ( یعنی از لحاظ اخلاقی عملش زیر سوال میره
shame.gif
) ... در حالیکه killer کسیه که یک فرد یا چیز دیگه رو کشته و در ضمن بهانه و دلیل متقاعد کننده ای داشته و از لحاظ اخلاقی هم کارش رو نمی تونیم زیر سوال ببریم ...
sardonic.gif

بریم سراغ مثال برای درک مطلب :

+اگه من یه مگس رو بکشم ، یه killer هستم
shoofly.gif
... ولی چون هیچ دلیل اخلاقی برای جلوگیری از کشتن مگس نیست ، murderer نیستم ...

+اگه من یه آدم عقب مونده یا یه بچه کوچولو باشم (عجب فداکارم من ، با این مقایسه ام )، و بزنم یکی رو بکشم ، Killer هستم ، نه murderer ... چون نمی تونستم درست و غلط رو تشخیص بدم ...
doofywave%5B1%5D.gif

+اگه از خودم دفاع کنم ( دفاع شخصی ) ، بازم killer هستم ، نه Murderer ؛ چون دلیل موجهی داشتم ...
shakko.gif

+اگه یه جلاد باشم ، یا یه سرباز هم باز killer هستم ، نه murderer ...

اما....

اما اگه یه قاتل باشم ، یا بهردلیلی غیرموجهی کسی رو بکشم ، و بخاطر این کار قانون منو تعقیب کنه ... یه murderer هستم ...
179.gif

بنابراین : هر murderer ی ، یک killer هم هست ... اما هر killer ی یک murderer نیست ...
weathersun.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مناینجا هم یه نمونه از تفاوت بار معنایی لغات ، توی زبان های مختلف که به چشمم خورده بود رو گفتم ... (اینکه چطور یه واژه ثابت ، توی یه زبان معنای مثبتی دارن و تو دیگری منفی !
263cylj.gif
... برید اون پست رو هم ببینید ) ...

حالا در راستای همین بحث ، دوتا مثال دیگه :

* اگه من و دوستم راجع به یه نفر سومی صحبت کنیم و بعد یه دفعه سروکله این نفر سوم پیدا بشه
invisible.gif
.. میگیم " حلال زاده اس " ... در صورتی که انگلیسی ها میگن : " speak of the devil !! " ( یعنی " انگار صحبت شیطان رو کردیم که ظاهر شد ! "
devil10.gif
)

به نوعی ما داریم حال می دیم به طرف و اینا دارن طعنه می زنن یه جورایی !
170.gif

---

* وقتی گرسنه ایم یا دلمون غنج میره واسه یه چیزی میگیم " من می میرم واسه گوجه سبز !!"
4829.gif
... یا " می میرم واسه یه ذره خواب " .... توی انگلیسی میگن : " I'd kill for some sushi " ( " حاضرم بخاطر یه ذره غذای ژاپنی ، آدم بکشم !")

این یکی جالب تره ، یعنی درحالیکه ما حاضر نیستیم شخص دیگه ای رو درگیر تمایلات نفسانی (!!) مون کنیم .. اینا حاضرن بخاطرش آدم بکشن
triniti.gif

ههممم ... البته یه توجیه دیگه اش هم اینه که اینا حاضر نیستن بخاطر یه ذره گوجه سبز ، عمرشون کوتاه بشه !
download.aspx
... یعنی انفعالی عمل نمی کنن !

بالا