• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام. یه سوال داشتم. چه جوری میتونم لیست دفتر تلفنم رو با کامپیوتر edit کنم؟
اخه sinc نمیشه و ارور میده و گیر به outlook میده.:(

با برنامه turbo backup که جناب aryaland در اینجا معرفی کردن میتونین کانتکتها رو با پسوند XML ذخیره کنین و تو کامپیوتر با Excel اونهارو ببینین و ادیت کنین.

alirezanasibi

Registered User
لایک‌ها
8
برنامه ای هست که exe رو به cab تبدیل کنه؟ البته غیر از برنامه cab to exe converter چون کار نمیکنه. :(

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اي وااااااااي شما چقدر تبلیغات این سایت رو میکنید ، من از جریان این سایت با خبرم اما باز نمیشه :

ERROR 404 - PAGE NOT FOUND

این موردی که بهش اشاره کردی واقعا جای تفکر داره. تقریبا میشه گفت اگه هر خط نباشه هر یه خط درمیون کاربران میان اینجا و تبلیغ این سایت رو میکنن و همه میدونیم که تبلیغ کردن یه سایت دیگه مخالف مرامنامه هست (حتی تبلیغ یه سایت دیگه تو امضا هم مخالف مرامنامه هست چه برسه به تبلیغ تو پست....).
و حالا گزشته از قوانین, الان وضعیت طوری شده که بعضا کاربرانی که سوالی میکنن در جواب فقط یه پست دریافت میکنن که توش ادرس این سایته! و اصلا جوابی به سوالشون داده نشده (تبلیغ رو با دادن منبع/source اشتباه نکنیم).
جالب اینجاست که مدیرانی که قبلا با پستهای فروش ppc که باید تو بازارچه گزاشته میشد شدیدا برخورد میکردن, نه تنها با تبلیغ این سایت مشکلی ندارن (ظاهرا), بلکه خودشون هم دارن این کارو میکنن! به هر حال اگه واقعا نیت خیره(!) و میخوایم به کاربر کمک کنیم, همه میدونم که بخش ppc phalls ردخور نداره و حتی خود مدیران هم چندین بار گفتن بخش ppc PT رو نمیشه به بخش ppc phalls رسوند, ولی هیچ وقت ندیدیم phalls به گستردگی handheldusers تبلیغ بشه.
در هر صورت مشخصه که این "ای وااااااای" شما کاملا از ته دل بود....
گفتم اینجا reply کنم که مخالف قوانین نباشه ( یا حداقل کمتر(!) مخالف قوانین باشه!).

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
همه میدونم که بخش ppc phalls ردخور نداره و حتی خود مدیران هم چندین بار گفتن بخش ppc PT رو نمیشه به بخش ppc phalls رسوند, ولی هیچ وقت ندیدیم phalls به گستردگی handheldusers تبلیغ بشه.

میدونی علی از نظر منی که قبل از اینکه تو PT ریجیستر کنم تو phalls ریجستر بودم ، این حرف تو مثل کفر گفتن میمونه.

تو رو خدا یه نگاه به اونجا بنداز بعد نظر بده اینور.

در باره ی تبلیغات اون سایت(با اینکه 1 مورد هم از من تو سایت ندیدی ) من برای اینکار تو قسمت مدیران سوال پرسیدم و اونجا به من گفته شد که مشگلی نداره)

موفق باشی.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
میدونی علی از نظر منی که قبل از اینکه تو PT ریجیستر کنم تو phalls ریجستر بودم ، این حرف تو مثل کفر گفتن میمونه.

تو رو خدا یه نگاه به اونجا بنداز بعد نظر بده اینور.

در باره ی تبلیغات اون سایت(با اینکه 1 مورد هم از من تو سایت ندیدی ) من برای اینکار تو قسمت مدیران سوال پرسیدم و اونجا به من گفته شد که مشگلی نداره)

موفق باشی.

به هر حال خوبی و بدی نسبیه و به نظر من, در مورد نرم افزار, سوالات نرم افزار, درخواست کرک, update برنامه ها,.... اونجا خیلی بالاتر از اینجاست, من یه مدت تلاش میکردم که بخش کرک اینجا رو یکم بهتر کنم ولی واقعا اونها هم کاملترن هم سریع تر جواب میدن در این مورد (همونطور که گفتم مدیرهای دیگه این بخش هم تو خود همین بخش به این مطلب اعتراف کردن).
ولی قصد مقایسه ندارم من: پستهای اخیر واقعا زیادی بی محتوا شدن و شدن مثل فیلمهای اینور اب که از 30 دقیقه فیلم 20 دقیقش تبلیغه! و اصلا خود فیلم اون وسط گمه!
به هر صورت با اینکه Phalls از یه نظر بهتر از PT هست (به نظر من), هیچ وقت دلیل نمیشه من pt رو ول کنم و برم اونجا. این مسعله در مورد PT و Hu هم هست. با این پستهای تبلیغی واقعا بخش ppc رو از اینچیزی که هست بدتر نکنیم. اگر واقعا پست زده میشه برای کمک به کاربر, فکر نمیکنم نیازی به تبلیغ جای دیگه باشه. کاری که میبینم lover عزیز انجام میده( نرم افزار هایی رو که تو فرم خودشون معرفی کرده اینجا هم معرفی میکنه ولی حرفی از فرم خودشون نمیزنه).
در مورد حرفی که در بخش مدیران شده هم من در جریان نیستم (ولی میدونم در مورد امضا برخورد میشه شدید).

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
به هر صورت با اینکه Phalls از یه نظر بهتر از PT هست (به نظر من), هیچ وقت دلیل نمیشه من pt رو ول کنم و برم اونجا. این مسعله در مورد PT و Hu هم هست. با این پستهای تبلیغی واقعا بخش ppc رو از اینچیزی که هست بدتر نکنیم. اگر واقعا پست زده میشه برای کمک به کاربر, فکر نمیکنم نیازی به تبلیغ جای دیگه باشه. کاری که میبینم lover عزیز انجام میده( نرم افزار هایی رو که تو فرم خودشون معرفی کرده اینجا هم معرفی میکنه ولی حرفی از فرم خودشون نمیزنه).
.

100% تائید میشه

ehsan otd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب همونجا ازم میپرسیدی :D
iPhone_black.tsk رو روی رم کپی کنید
spbtime2_setup رو روی رم نصب کنید
بعد SpbBlack47_SpbTimeSkin_setup رو نصب کنید
حالا محتویات پوشه Spb Black47 Time Skin رو در محل نصب اسکین بالا اوررایت کنید
حالا برنامه Spb Time رو اجرا کن و پوسته (skin) رو انتخاب کنید

خب حالا باید برنامه 1- Wisbar Advance و 2- wisbar advance desktop v رو نصب و اجرا کنید ( هر دو رو روی دستگاه و نه روی رم ) و دستگاه رو ریستارت کنید.
پوشه osx_wa رو به این آدرس کپی نمایید: program files>lakeridge>themes
پوشه های iPhone Black و iPhone_black_landscape رو به این آدرسها کپی نمایید: themes>desktop
حالا به settings>personal>theme manager برین و iphone Black رو انتخاب کنید....

لذت ببرید...
چون از روی دستگاه اجرا میشه سرعت دستگاه خیلی کم نمیشه.
سلام ممنون که راهنمائی می کنی همه رو انجام دادم تا گیر کردم سر این قسمت :
پوشه های iPhone Black و iPhone_black_landscape رو به این آدرسها کپی نمایید: themes>desktop
من هیچ جا این themes>desktop رو پیدا نمیکنم . اصلا هیچ جا فلدر themes وجود نداره نکنه منظورت همون templates باشه ؟ گیج زدم. راهنمائیم کن لطفا.:rolleyes:

bahramechoubin

Registered User
لایک‌ها
0
درود
من گیر سینک کردن ppc ام با win. server 2008 هستم.
با xp و vista مشکلی نداشتم. اما این سرور ....
ppc ام hyundai a200 wm6
نه activesync نه device center هیچکدوم نصب نمیشن:(
برنامه دیگه ای نمیشناسین؟چه کنم!؟
سپاس

masa13

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام من touchمعمولی دارم(elf;gsm)
که مدل رام روش 2.20.456.1b میخواستم بدونم بهترین رام کوک شده wm6.1براش در حال حاضر چیه مزایا و خصوصیتاش نسبت به wm6که الان روش داره البته من برای اولین بار میخواهم این کار رو انجام بدم و تازه کارم اگه ادرس این رام رو و روش تعویض رام بهم بگین ممنون میشم واینکه این رام تاریخ ریلیزش کیه البته اگه فایل exe باشه فکر کنم نصبش نباید سخت باشه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام من touchمعمولی دارم(elf;gsm)
که مدل رام روش 2.20.456.1b میخواستم بدونم بهترین رام کوک شده wm6.1براش در حال حاضر چیه مزایا و خصوصیتاش نسبت به wm6که الان روش داره البته من برای اولین بار میخواهم این کار رو انجام بدم و تازه کارم اگه ادرس این رام رو و روش تعویض رام بهم بگین ممنون میشم واینکه این رام تاریخ ریلیزش کیه البته اگه فایل exe باشه فکر کنم نصبش نباید سخت باشه

دوست عزیز راستش برای انتخاب رام خوب هر کس چیز خواصی رو مد نظر داره

مثلا یکی دنبال سرعت ، یکی دنبال استبل بودن رام و .....

باید ببینید شما چی میخواین

بهترین مرجع برای دونستن رام xda هست

برای عوض کردن هم بهترین راهنمایی ها رو تو همین فروم میتونید پیدا کنید.

موفق باشید:)

ehsan otd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز . من یک کمک میخام . باچه برنامه ای میتونم یک فایل تم رو قبل از اینکه در template گوشی کپی کنم و اثرش رو در ppc ببینم . در خود کامپیوتر ببینمش که اگه با سلیقه ام جور بود در گوشیم نصب کنم ؟ ممنون .:happy:

javad58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ببخشيد من اربيزر را نصب ميكنم ولي بعد از چند دقيقه حروف را يا به صورت جدا جدا مينويسه يا به صورت معكوس نوشته ميشه از ورژن هاي متفاوتي استفاده كردم ولي درست نشده. لطفا راهنماييم كنيد.:blush:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
ببخشيد من اربيزر را نصب ميكنم ولي بعد از چند دقيقه حروف را يا به صورت جدا جدا مينويسه يا به صورت معكوس نوشته ميشه از ورژن هاي متفاوتي استفاده كردم ولي درست نشده. لطفا راهنماييم كنيد.:blush:

"بعد از چند دقیقه" یعنی اون اول درست کار میکنه بعدش یهو خراب میشه؟!

ehsan otd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز . من یک کمک میخام . باچه برنامه ای میتونم یک فایل تم رو قبل از اینکه در template گوشی کپی کنم و اثرش رو در ppc ببینم . در خود کامپیوتر ببینمش که اگه با سلیقه ام جور بود در گوشیم نصب کنم ؟ ممنون .:happy:
دوستان خییییییییییییییلللللللللللللییییییییییییی احساس وجود نداشتن به معنای نادیده انگاشته شدن بم دست داده و شدیدا depress شده ام:wacko: بابا من این راهنمائی رو حدود یک ماه پیش خواستم واقعا کسی حوصله جواب دادن رو نداره ؟:hmm:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان خییییییییییییییلللللللللللللییییییییییییی احساس وجود نداشتن به معنای نادیده انگاشته شدن بم دست داده و شدیدا depress شده ام:wacko: بابا من این راهنمائی رو حدود یک ماه پیش خواستم واقعا کسی حوصله جواب دادن رو نداره ؟:hmm:

شرمنده دوست عزیز, شما این برنامه رو امتحان کنین. باهاش میتونین فایلهای theme رو تو pc باز کنین.

http://rapidshare.com/files/159473230/ThemeGenCE_2.5.zip

ehsan otd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده دوست عزیز, شما این برنامه رو امتحان کنین. باهاش میتونین فایلهای theme رو تو pc باز کنین.

http://rapidshare.com/files/159473230/ThemeGenCE_2.5.zip
علیرضا جان سلام امروز on شدم که بگم این برنامه رو پیدا کردم که دیدم شما هم همین رو دقیقا معرفی کردی ! از حسن توجه ات ممنون دوست من . :)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان با صفا امروز بعد از ماهها دوباره به این سایت وارد شدم و خیلی خوشحالم یک درخواست دارم دنبال یه برنامه برای نصب و اجرای فایل های جاوا هستم که هم قوی باشه هم اینکه فایل ها رو روی memory card نصب کنه تا رم گوشی اشغال نشه ممنون

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1760351&postcount=8194

mazinani

Registered User
لایک‌ها
3
چرا با این برنامه کیبورد ندارم که مثلا توی برنامه sms همراه اول تایپ کنم؟ باید چیکارکنم؟

بالا