اگر موافق باشید اینجا محلی باشه برای سئوالات کلی و پاسخ های کوتاه که به غذاها ، خاصیت ها ، مضرات و زیان ها ، نوع پختن و شیوه های خوردن خوراکی ها مربوط میشه
Last edited:
خودم شروع می کنم:
1. این درسته که خوردن همزمان شیر و ماهی ، یا سرکه و ماهی در یک وعده ، بیماری پوستی به وجود میاره؟ شما هم اینو شنیده بودید؟ :worried:
2. خرچنگ زنده رو قبل از آب پز کردن ، چه جوری باید بکشیمش؟ سرشو که نمیشه بـبُـریم :wacko:
در مورد ریختن لیمو ترش توی چایی؟ راس میگن سرطان زاست؟!!:wacko:
خوردن ماست و ترشی بصورت همزمان هم باعث ایجاد لک در پوست میشه
درودخب منم یه سوال درباره خوراکی دارم! البته درباره ی پختن خوراکی :happy:
اون چه روشی هست که موقع سرخ کردن مواد غذایی، ماهیتابه اتیش می گیره؟ یعنی چطوری اتیش می گیره؟
من یه مورد ساده اش رو که زیاد باهاش مواجه ام میگمخب منم یه سوال درباره خوراکی دارم! البته درباره ی پختن خوراکی :happy:
اون چه روشی هست که موقع سرخ کردن مواد غذایی، ماهیتابه اتیش می گیره؟ یعنی چطوری اتیش می گیره؟
من یه مورد ساده اش رو که زیاد باهاش مواجه ام میگم
کافیه آب قاطی روغن بشه مثلاً موقع تفت دادن قارچ اگه از همون اول قارچ رو بریزی تو روغن کمی که بگذره آب میندازه بعد کافیه تابه رو تکون بدی... فقط حواستون باشه گاهی زیاد شعله میگیره ... هول نشید...
ممنون بابت تاپیک
جواب سوال اول رو نمی دونم ولی در مورد سوال دوم اونطور که من دیدم (تو برنامه های آشپزی ) و شنیدم ، خرچنگ رو می ذارن توی فریزر ، البته نه برای اینکه منجمد بشه، برای اینکه یه مقدار بی حس بشه ، بعد می ندازنش تو قابلمه ای که آبش در حال جوشه تا بپزه. البته گویا خیلی ها هم این کار رو نمی کنن و مستقیما وارد آب جوشش می کنن که فکر کنم این دیگه خیلی بی رحمانه اس!
راستش من مزیتش رو نمیدونم فقط طبق یه تجربه گفتم....بیشتر به چشم خودم از افه های آشپزی ....ممنون از جواب دوستان!
چقدر باید بذاریم تا اتیش ماهیتابه روشن بمونه؟ چجوری خاموش کنیمش؟
در کل مزیتی داره این روش پخت؟ فکر کنم کمی مزه ذغالی بگیره، اره؟ خوب میشه؟
با تشکر!