p30doc
Registered User
اتفاق یک بار میفته.من خیلی وقتا کنسرو رو همینجوری و بدون گرم کردن میخورم اما تا حالا هیچیم نشده..
تازه به نظرم اونجوری خوش مزه تره..
یه بار دیدی سرطان ، ایدز گرفتی.
اتفاق یک بار میفته.من خیلی وقتا کنسرو رو همینجوری و بدون گرم کردن میخورم اما تا حالا هیچیم نشده..
تازه به نظرم اونجوری خوش مزه تره..
اتفاق یک بار میفته.
یه بار دیدی سرطان ، ایدز گرفتی.
باید دم کنی بزاری با آب کم روی شعله کممی گم که لبو چه جوری بپزیم مثله این لبو فروشی خیابونی بشه؟:general105:
پنیر تبریز خوشمزست.بهترین پنیر برای صبحانه به نظرتون چیه.خسته شدم از این پنیرهای کارخونه ای.یه مغازه ای معرفی کنید که وقتی رفتم همه جور پنیر توش باشه
1.در روش اول یک لیوان را پر از آب سرد کنید و داخل آن را یخ قرار دهید و بروکلی را از ساقه در آب قراردهید و در یخچال نگهداری کنید.این کار باعث می شود تا کلم بورکلی شما کاملا تازه و سبز باقی بماند.ببخشید روش تازه موندن کلم بروکلی در یخچال چیه ؟
تا جایی که من شنیدم مصرف زیاد سویا برای آقایون مشکل هورمونی به وجود میاره. در کل حذف کامل پروتئین های حیوانی توصیه نمیشه… ولی اگر نمیخواین گوشت مصرف کنین سعی کنید حتما تخم مرغ، کره بادام زمینی و تخمه توی **** غذاییتون باشه.پروتیینی ترین خوراکی گیاهی چیه ؟یا حذف گوشت از سبد برنامه غذایی و استفاده از پروتیین های گیاهی مثل سویا مشکلی برای بدن ایجاد نمیشه؟