برگزیده های پرشین تولز

سئوالات مرتبط با خوراکی ها

ferdowsi

Registered User
تاریخ عضویت
6 اکتبر 2012
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
12
کسی درباره خواص کلم بروکلی چیزی میدونه ؟
 

hadi2050

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2011
نوشته‌ها
225
لایک‌ها
17
سلام بر همه
راهی تشخص گوشت کباب چیه اینکه جای غذا میخوری گوشت خر قالب نکنند؟
تشکر
 

neginolfat

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 اکتبر 2012
نوشته‌ها
39
لایک‌ها
33
خودم شروع می کنم:

1. این درسته که خوردن همزمان شیر و ماهی ، یا سرکه و ماهی در یک وعده ، بیماری پوستی به وجود میاره؟ شما هم اینو شنیده بودید؟ :worried:

2. خرچنگ زنده رو قبل از آب پز کردن ، چه جوری باید بکشیمش؟ سرشو که نمیشه بـبُـریم :wacko: :eek: :eek:
سوال 1 رو دلیلشو نمیدونم ولی منم همینو شنیدم
درباره سوال 2 هم باید بگم متاسفانه باید بدون کشتن خرچنگ دست و پاشو ببندی و بندازیش تو آب در حال جوش :( خیلی بده.سعی کن حوس خرچنگ نکنی
 

Error73

Registered User
تاریخ عضویت
1 نوامبر 2012
نوشته‌ها
2,767
لایک‌ها
3,504
محل سکونت
D@##$@\/\/
میخواستم بدونم خوردن لبنیات وسرکه واقعا لکه روی پوست ایجاد میکنه...........
 

Amadea

مدیر علم و دانش
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
25 می 2006
نوشته‌ها
2,952
لایک‌ها
1,720
محل سکونت
Bloody Harlan
میخواستم بدونم خوردن لبنیات وسرکه واقعا لکه روی پوست ایجاد میکنه...........

خیلی بعیده، سس مایونز رو مگه با ماست قاطی نمی کنند؟ توی سس مایونز سرکه هم هست.
 

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
13 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,055
لایک‌ها
5,172
سن
34
محل سکونت
UAE
این کنسروا که روش نوشته قبل از مصرف 20 دقیقه بجوشانید، اگه الان بجوشونیم ولی مثلاً چن روز دیگه بازش کنیم مصرف کنیم دوشواری پیش میاره؟
 

fereydoon1

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2008
نوشته‌ها
1,025
لایک‌ها
895
سن
33
محل سکونت
بهشهر
این کنسروا که روش نوشته قبل از مصرف 20 دقیقه بجوشانید، اگه الان بجوشونیم ولی مثلاً چن روز دیگه بازش کنیم مصرف کنیم دوشواری پیش میاره؟

اره
جشوندنش برای از بین بردن مواد نگه دارندشه

بجوشونی بعدا اسفاده کنی گند میکنه
تو سربازی برام پیش اومده
 

sormine

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 مارس 2013
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
1
اگه مواد داخل کنسرو رو بریزیم تو ماهیتابه گرم کنیم مشکلی پیش میاد؟ آخه همیشه میگن خود کنسرو رو بجوشونین
 

Error73

Registered User
تاریخ عضویت
1 نوامبر 2012
نوشته‌ها
2,767
لایک‌ها
3,504
محل سکونت
D@##$@\/\/
اگه مواد داخل کنسرو رو بریزیم تو ماهیتابه گرم کنیم مشکلی پیش میاد؟ آخه همیشه میگن خود کنسرو رو بجوشونین

آره عزیزم مشکل پیش میاد
آخه اون موجودات ریز خیلی فرصت طلب و همینطور در بعضی مواقع خطرناک هستن که با گرم شدن توی ماهیتابه از بین نمیرن
اگه جوشانده بشه خیلی بهتر.....
(البته اینها اطلاعات شخصی من بود.)
 

sormine

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 مارس 2013
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
1
وای پس فکر کنم من تا حالا کلی مشکل پیدا کردم :(

آره عزیزم مشکل پیش میاد
آخه اون موجودات ریز خیلی فرصت طلب و همینطور در بعضی مواقع خطرناک هستن که با گرم شدن توی ماهیتابه از بین نمیرن
اگه جوشانده بشه خیلی بهتر.....
(البته اینها اطلاعات شخصی من بود.)
 

Error73

Registered User
تاریخ عضویت
1 نوامبر 2012
نوشته‌ها
2,767
لایک‌ها
3,504
محل سکونت
D@##$@\/\/
وای پس فکر کنم من تا حالا کلی مشکل پیدا کردم :(

نه داداش اونطوری هم که میگی نیست

دیگه اتفاقه شاید یه موقع یه چیزیت بشه
ینی درصد اینکه اینطوری کسی مسموم بشه کمه ولی ممکن

هستن افرادی که تا حالا خیلی از این کار های شما کردن وهیچیشون نشده
وهمینطور هستن کسانی که با یه بار انجام اینکار به فنا رفتن
 

sormine

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 مارس 2013
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
1
پس خوبه تا حالا زنده موندم با اون همه کنسروی که نجوشونده خوردم :) حالا دیگه از این به بعد می جوشونمشون
 

Error73

Registered User
تاریخ عضویت
1 نوامبر 2012
نوشته‌ها
2,767
لایک‌ها
3,504
محل سکونت
D@##$@\/\/
پس خوبه تا حالا زنده موندم با اون همه کنسروی که نجوشونده خوردم :) حالا دیگه از این به بعد می جوشونمشون

کار خیلی خوبی میکنه حداقل 20 دقیقه توی آب جوش باشه
موفق باشی
 

amiredevil

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
11
لایک‌ها
1
محل سکونت
tehran
این کنسروا که روش نوشته قبل از مصرف 20 دقیقه بجوشانید، اگه الان بجوشونیم ولی مثلاً چن روز دیگه بازش کنیم مصرف کنیم دوشواری پیش میاره؟

نه دوست عزیز با یک هفته هیچ مشکلی برای شما پیش نمی آد.
 

Mohammad Star

Registered User
تاریخ عضویت
11 آگوست 2013
نوشته‌ها
1,074
لایک‌ها
1,674
محل سکونت
تهران
ممنون بابت تاپیک

جواب سوال اول رو نمی دونم ولی در مورد سوال دوم اونطور که من دیدم (تو برنامه های آشپزی ) و شنیدم ، خرچنگ رو می ذارن توی فریزر ، البته نه برای اینکه منجمد بشه، برای اینکه یه مقدار بی حس بشه ، بعد می ندازنش تو قابلمه ای که آبش در حال جوشه تا بپزه. البته گویا خیلی ها هم این کار رو نمی کنن و مستقیما وارد آب جوشش می کنن که فکر کنم این دیگه خیلی بی رحمانه اس!

چه بی رحمانه...:wacko:
 

Mohammad Star

Registered User
تاریخ عضویت
11 آگوست 2013
نوشته‌ها
1,074
لایک‌ها
1,674
محل سکونت
تهران
کار خیلی خوبی میکنه حداقل 20 دقیقه توی آب جوش باشه
موفق باشی

من خیلی وقتا کنسرو رو همینجوری و بدون گرم کردن میخورم اما تا حالا هیچیم نشده..
تازه به نظرم اونجوری خوش مزه تره..
 
بالا