سوال 1 رو دلیلشو نمیدونم ولی منم همینو شنیدمخودم شروع می کنم:
1. این درسته که خوردن همزمان شیر و ماهی ، یا سرکه و ماهی در یک وعده ، بیماری پوستی به وجود میاره؟ شما هم اینو شنیده بودید؟ :worried:
2. خرچنگ زنده رو قبل از آب پز کردن ، چه جوری باید بکشیمش؟ سرشو که نمیشه بـبُـریم :wacko:
میخواستم بدونم خوردن لبنیات وسرکه واقعا لکه روی پوست ایجاد میکنه...........
این کنسروا که روش نوشته قبل از مصرف 20 دقیقه بجوشانید، اگه الان بجوشونیم ولی مثلاً چن روز دیگه بازش کنیم مصرف کنیم دوشواری پیش میاره؟
اگه مواد داخل کنسرو رو بریزیم تو ماهیتابه گرم کنیم مشکلی پیش میاد؟ آخه همیشه میگن خود کنسرو رو بجوشونین
آره عزیزم مشکل پیش میاد
آخه اون موجودات ریز خیلی فرصت طلب و همینطور در بعضی مواقع خطرناک هستن که با گرم شدن توی ماهیتابه از بین نمیرن
اگه جوشانده بشه خیلی بهتر.....
(البته اینها اطلاعات شخصی من بود.)
وای پس فکر کنم من تا حالا کلی مشکل پیدا کردم
پس خوبه تا حالا زنده موندم با اون همه کنسروی که نجوشونده خوردم حالا دیگه از این به بعد می جوشونمشون
کار خیلی خوبی میکنه حداقل 20 دقیقه توی آب جوش باشه
موفق باشی
منم کنسرو رو گرم میکنم و میخورم.
کلا به نظرم غذای کنسرو اصلا خوب نیست.
این کنسروا که روش نوشته قبل از مصرف 20 دقیقه بجوشانید، اگه الان بجوشونیم ولی مثلاً چن روز دیگه بازش کنیم مصرف کنیم دوشواری پیش میاره؟
ممنون بابت تاپیک
جواب سوال اول رو نمی دونم ولی در مورد سوال دوم اونطور که من دیدم (تو برنامه های آشپزی ) و شنیدم ، خرچنگ رو می ذارن توی فریزر ، البته نه برای اینکه منجمد بشه، برای اینکه یه مقدار بی حس بشه ، بعد می ندازنش تو قابلمه ای که آبش در حال جوشه تا بپزه. البته گویا خیلی ها هم این کار رو نمی کنن و مستقیما وارد آب جوشش می کنن که فکر کنم این دیگه خیلی بی رحمانه اس!
کار خیلی خوبی میکنه حداقل 20 دقیقه توی آب جوش باشه
موفق باشی