سلام دوستان با عرض پوزش اینجور که شما میگین پس چشم من ایراد پیدا کرده از بس پشت لپ تاپ نشستم. چون من فونت فعلی رو بهتر از tahoma می بینم

. تا حد امکان سعی می کنم مطلب کوتاهتر و با فونت درشت تر باشد اما هر وقت با پست من مشکل پیدا کردید روی تیتر مطلب کلیک کنید و مستقیما آن را در سایت مربوطه مطالعه فرمایید. سعی می کنم همیشه تیتر مزین به لینک باشه.:blush: خلاصه ما از انتقاد و پیشنهاد استقبال می کنیم. با آغوش باز البته
با سپاس و پوزش مجدد
احتمالا مرورگر شما فونت و سایز پیش فرضی براش تعریف شده و طبق اون نمایش میده
از یه سیستم دیگه متون رو ملاحظه بفرماید بعد متوجه میشید دوستان چه عذابی میکشن
مخصوصا اینایی که مونیتور فول اچ دی 22 به پایین دارن که گمونم اصلا چن تا نقطه فقط میبینن
در مورد قیمت ها
رئیس بانک مرکزی و وزیر اقتصاد طبق آمار در 8 ماه گذشته 3 بار از عبارت فعالان بازار فلان مراقب باشن استفاده کردن
حدود 2 روز بعد یه برنامه ای چیدن که بازار شدید سقوط کرده - منتظر این عبارت باشید
نه اینا که گرونه بعد نمیشه بگیری با خودت اینور اونور ببری , اونی که میگم اندازه یه چراغ قوست.
قابلیت حمل که داره باتری خوره
اما بعید میدونم چیزی که مثل چراغ قوه اس همچین کارایی ای داشته باشه
بعید میدونم انس بالا بره چون ارزش دلار در برابر یورو همچنان رو به بالاس
اما بالا رفتن دلار ؟؟!!! اینم از دیدمن بعیده - اصولا ملت ما جو گیرن - یعنی اگه قرار بود خبری بشه امروز باید میترکوند
ولی نه طلا تکون خورده نه دلار - درواقع برداشتها از این جلسه اخیر متفاوت بوده و خرید و فوش متوازن بود که
امروز بازار تکون نخورده - مگر اینکه کسی دهنشو باز کنه یا دلال ها بازار رو تکون بدن
من فک میکنم یه نوسان تپل در راهه اما نه از نوع اسلش از نوعه وی