• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
بورس منفی طلا منفی دلار منفی!!!
این سرمایه ها کوجا داره میره؟؟؟دارن مرغ احتکار میکنن لابد!!!:happy:

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به کمبود نقدینگی در کشور تاکید کرد که بیشتر از این نمی توان به بانک ها برای تامین مالی فشار آورد.'مهدی غضنفری'بابیان اینکه قدرت سرمایه در گردش واحدهای تولیدی به دلیل تحولات بین المللی کاهش یافته ، افزود: این در شرایطی است که جنس تحریم‌های جدید با گذشته متفاوت است. در گام اول تحریم ها ، تنها کالاهای با تکنولوژی بالا تحریم شده بود و در مرحله بعد سرمایه گذاری در صنایع بالادستی ایران مورد تحریم واقع شد ، اما هم اکنون به اذعان تحریم کنندگان، تحریم ها هوشمندانه است و هر چیز که به رشد اقتصادی ایران کمک کند را شامل می شود.

معاون حقوقی و پارلمانی **** پاسداران در مصاحبه ای تاييد کرده است که اموال **** و شرکت های وابسته به آن در برخی از کشورهای جهان به دليل اعمال تحريم های بين المللی و يکجانبه عليه ايران مصادره شده است.

حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات دولت جمهوری اسلامی ایران روز یکشنبه گفت: «دشمن نقشه دارد همه مشکلات از قبیل گرانی و معضلات جزیی را به گردن **** انقلاب بیاندازد و آنها به دنبال تقدس‌زدایی از **** جمهوری اسلامی هستند.»

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
آقاي LAPD هروقت داشت منفجر ميشد و موقع فروش بود به ما بگيد، ;)

جو بازار داره برمیگرده. خبر درگیری توی دمشق , چند نرخی شدن ارز و تایید تکذیبش به هر حال کف قرار داشتن قیمت ها قیمت رو داره برای انفجار آماده میکنه.

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
با توجه به وضعیت دلار قضیه بر عکس نشه بزنه بالا قیمت؟

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
فردا دلار به نظرم رو به بالا حرکت میکنه
امروز صبح از نظر من بازم فرصت نوسان گیری بود

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
اگه فقط عامل اراده ی بانک مرکزی رو در نظر بگیریم که میخواد از 2 مرداد سکه های پیش فروش رو تحویل بده که با احتساب سود شش ماهه و مالیات بر ارزش افزوده ش ظاهرن 690 درمیاد پس برای اینکه ملت انگیزه داشته باشن به جای سکه اوراق بگیرن باید قیمت رو بکشه پایین تا حول و حوش 690. امروز صبحم سکه تا 699 و ارز تا 1895 اومد پایین اما آخر وقت شد710 و 1925. چرا؟ یکیش اینه که چون بورس بازم یهو 140 واحد افتاد و تقاضا رفت بالا؟ اون فشاری رو که بانک مرکزی با پایین کشیدن ارز آورد افزایش تقاضا خنثی کرد؟ میگن چون ماه رمضون تقاضا برای مسافرت کم میشه پس ارز میکشه پایین اما با شرایط فعلی واقعا ارز مسافرتی چند درصد تقاضا برای ارز رو تشکیل میده و عامل چندمه بازاره که بخواد تعیین کننده باشه؟ این هفته خیلی تعیین کننده س اگه تا 2 مرداد قیمت به 690 نزدیک نشه اگه وضعیت سوریه و منطقه جنگی تر بشه حتی اگه برنانکه سیگنالی برای افزایش اونس نده سکه میتونه آخر مرداد بره سمت 800 ؟

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
يكي سر شاخه نشسته بود و داشت از ته اره اش مي كرد . بهش گفتن مگه اون حكايت رو نشنيدي كه ... گفت درخت مال خودمه ، اره مال خودمه ، سروته شاخه هم مال خودمه ، به شما هم هيچ ربطي نداره . افتاد زمين دست و پاش پاره شد . اومدن بهش گفتن ديدي ... گفت هر چي پاره شده مال خودمه به شما هم هيچ ربطي نداره . ازش كلي خون ... گفت خون خودمه به شما هم ربطي نداره . يكي گفت دوستانه يه سوال بپرسم راستشو مي گي ؟ گفت بپرس . گفت واقعا داري چه غلطي مي كني . جواب داد هيچي ، سر مواضع و حرفام ايستادم !

ابراهیم رها

توضیح:
موضوع بالا هیچ ارتباطی به انرژی هسته ای نداره :whistle:

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
بورس منفی طلا منفی دلار منفی!!!
این سرمایه ها کوجا داره میره؟؟؟دارن مرغ احتکار میکنن لابد!!!:happy:

شایدم سیگار بهمن!!!!!
تو این مملکت مضحک ترین شوخی ها میتونه عین آب خوردن به واقعیت تبدیل شه :

سرپرست معاونت توسعه بازرگانى وزارت صنعت، معدن و تجارت مى‌گويد اين مردم هستند كه مرغ را احتكار و مازاد بر مصرف تهيه مى‌كنند. به گزارش خبرگزارى فارس، حسن رادمرد دليل افزايش بى‌رويه قيمت مرغ در هفته‌هاى اخير را تقاضاى بسيار براى خريد آن دانست و گفت شهروندان در تهران روزانه ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ تن مرغ مصرف مى‌كنند.

امت همیشه در صحنه ای که با دو زار پول نفت یا یه شام و ناهار رایشو میفروشه برا یه ساندیس میپره وسط راهپیمایی بعد از مرغ ارزون بگذره؟ زهی خیال باطل. بازم بازی کی بود کی بود من نبودم شروع شد.

هیچ بزرگ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آیا طلا و سکه کالای لوکس است؟ به نظر شما قیمت گذاری سکه در آتی (که الان با دلار 1900 تومنی قیمت گذاشته میشود) با کدام دلار صورت خواهد گرفت؟ چرا بانک مرکزی به هر دری میزند که سکه تحویل ندهد؟

هیچ بزرگ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines
طرح مجلس برای حذف ارز مسافرتی/ خروج 10 میلیارد دلار ارز از کشور

هفته دیگه مجلس باز میشه و از تعصیلات در میان و باید منتظر تصمیمات خوبی باشیم در زمینه ارز. من احساس میکنم ارز آزاد که الان 1920 هست در همین حدود باقی خواهد ماند و نباید انتظار افزایش قیمت در این بازار بود بلکه مجلس و دولت نوعی دیگه ی از ارز رو با قیمت لوکسش ارائه خواهند کرد. در واقع این ارزی که الان در 1920 نگهداشتنش همون ارز حاصل از صادراته و باید در همین قیمت بمونه. به عبارت دیگر خرید ارز از صرافی ها توسط افراد عادی با این قیمت 1920 احتمالا ممنوع بشه و صرافی ها به افراد حقوقی ارز خواهند داد. افراد عادی باید به جای دیگه احتمالا مراجعه کنند یا شایدم صرافی ها دو نوع ارز بفروشن یکی به حقوقی ها با ارائه مستندات و یکی به افراد آزاد به قیمت مثلا 5 تومنی. فعلا هرگونه افزایش نرخ ارز به نظر من منتفی هست و فشار خرید در بازار با تزریق تثبیت خواهد شد تا دستور العملش اعلام بشه.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من اگه الان سکه داشتم روی 710 می فروختم و منتظر موقعیت خرید می شدم

کاملا می دونی داری چی کا میکنی
127fs4730978.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

هفته دیگه مجلس باز میشه و از تعصیلات در میان و باید منتظر تصمیمات خوبی باشیم در زمینه ارز. من احساس میکنم ارز آزاد که الان 1920 هست در همین حدود باقی خواهد ماند و نباید انتظار افزایش قیمت در این بازار بود بلکه مجلس و دولت نوعی دیگه ی از ارز رو با قیمت لوکسش ارائه خواهند کرد. در واقع این ارزی که الان در 1920 نگهداشتنش همون ارز حاصل از صادراته و باید در همین قیمت بمونه. به عبارت دیگر خرید ارز از صرافی ها توسط افراد عادی با این قیمت 1920 احتمالا ممنوع بشه و صرافی ها به افراد حقوقی ارز خواهند داد. افراد عادی باید به جای دیگه احتمالا مراجعه کنند یا شایدم صرافی ها دو نوع ارز بفروشن یکی به حقوقی ها با ارائه مستندات و یکی به افراد آزاد به قیمت مثلا 5 تومنی. فعلا هرگونه افزایش نرخ ارز به نظر من منتفی هست و فشار خرید در بازار با تزریق تثبیت خواهد شد تا دستور العملش اعلام بشه.

صرافی رو یک بار نرخ هاش رو دستوری کردن و دیدن چه بلایی سر بازار اومد که نشد جمعش کنن و دوباره خودشون با سلام و صلوات اومدن گفتن بیان مثل قدیم کار کنید . صرافی به هیچ عنوان به 2 نرخ کار نمیکنه چون اولا تامین ارزی یک صرافی از دولت و یا بانک مرکزی نیست ! صرافی همیشه نرخ بازار مد نظرش هست اگر دلار بشه 5000 تومن رک راست نصف مردم ندارن که بپوشن :eek:hno: در ضمن یک صرافی که داره به صورت مستقل تامین ارزی میکنه به هیچ عنوان نمیاد که وارد این رانت باشه چون داره به سود خودش صدمه میزنه . البته این رانت دلار دولتی وقتی واردش بشن سودش بسیار زیاد هست ولی به مرور گذشت زمان اون صرافی کنار گذاشته میشه و در عمل متضرر میشه مثال هم میزنم :
کد:
http://gandiexchange.com

این صرافی اون اوایل که دلار 1226 تومنی در اومده بود دیگه از فروش ارز آزاد سر باز میزد و فقط دلار دولتی کار میکرد . کلی کاغذ بازی و صف های طویل دم در این صرافی بود ولی فقط تونست 6 ماه این وضع رو تحمل کنه و دوباره سوئیچ کرد روی ارز آزاد .دلیل بیشترین سود برای یک صرافی از حواله هست وقتی میاد ارز دولتی کار میکنه باید حواله رو هم به همون نرخ انجام بده که شدنی نیست در ضمن تامین کننده ارز در خارج از ایران حالیش نمیشه که بانک مرکزی چه قانونی گذاشته و داره مثلا به حقوقی ها ارز میده 1920 و افراد عادی 5000 تومن . ایشون میاد ارز رو 4950 تحویل میده . پس قیمت حواله که اسکناس اهمیتش بالاتر هست میشه 5000 تومن که فرقی نه برای حقیقی داره و برای افراد عادی بعدا میشه همون مثالی که برات بالا زدم خواهشا کسائی نشستن فقط پشت سیستم و دارن قمیت ها رو از روی سایت ها می بینن و میرن فقط اسکناس میخرن برای مدت 1 هفته پاشن روزی 2 تا 3 ساعت برن بازار ارز شهرشون بگیرن موضوع چیه ! برای مثال من صراف اگر همچین وضعی پیش بیاد به هیچ عنوان نمیام خودم رو درگیر کاغذ بازی کنم میرم همون قیمت 5000 تومن به قول شما کار می کنم در ضمن فاصله خرید فروش 10 الی 20 هست اون موقع به واسطه تورم که مثل بمب منفجر میشه حداقل میشه 50 تومن و این کار نوسان گیری چه از ارز و سکه برای 95% میشه خواب و رویا . در ضمن به صورت عملی این کار وقتی شدنی هست که سیستم بانکی ایران تحریم و ایزوله نباشه یعنی بانک توانایی زدن حواله رو داشته باشه که نداره و اگر صراف ها حواله ها رو انجام ندن کل سیستم اقتصادی ایران به فناک میره !
. یعنی واقعا تحلیل بعضی از دوستان همین جوری هست . تا اون شلوار لی که میپوشید بر اساس همین دلار آزاد هست بر فرض یک شلوار لی ترک میخرید 80 تومن برش گردون به دلار میشه 43 دلار حالا بشه 5000 تومن شما باید 220 هزار تومن پیاده بشی ! :guilty: . اون ماست که میری می خری بر فرض مثال 2900 تومن رو باید 10 هزار تومن بخری ! یه بی شعوری یه حرفی از دهنش در اومد برای این کار ضری زد برای خودش الان هنوز این پرت و پلا ها هست . برای خودرو هم این کار عملی نیست که بخوان نرخش رو فرعی کنن . به راحتی میان % گمرگ رو دست کاری میکنن بر فرض مثال میکنن 200% به همین راحتی .

آیا طلا و سکه کالای لوکس است؟ به نظر شما قیمت گذاری سکه در آتی (که الان با دلار 1900 تومنی قیمت گذاشته میشود) با کدام دلار صورت خواهد گرفت؟ چرا بانک مرکزی به هر دری میزند که سکه تحویل ندهد؟

بازار آتی انگاری تا حالا کار نکردید که ببینید چه قمار خونه ای هست ! لطفا وقتی تحلیلی میدید دقیقا به اون بازار شناخت داشته باشید

پ ن : در ضمن پستاتون هم خیلی آشناست :snitch:

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
وضعیت بازار ترسناکه

من حس یک تورم شدید رو دارم

خیلی میترسم چون هروقت خرید و فروش کم میشه تورم میزنه بالا

الان وضعیت خرابه امیدوارم یه خبری چیزی در بیاد که مردم پول هاشونو تو یک نوع بازار جمع کنن

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
امروز بازم بورس 140 تا ریخت. وضعیت اقتصاد و سقوط این مملکت یا به عبارتی این نیرنگستان آریایی - اسلامی رو فعلا این نمودار سه ماهه شاخص بورس داره به خوبی نشون میده. نزولی رو به زوال و در مسیر انهدام.

1.jpg

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
من اگه الان سکه داشتم روی 710 می فروختم و منتظر موقعیت خرید می شدم
به نظر من الان نه وقت خریده و نه وقت فروش.این روزا باید بازار رو تحت نظر داشت.الان قیمته خرید صرافیها 703-705 تومنه
حدود 30% سکه هامو روی 735 فروختم و 70% دارم.منتظره رسیدن سکه به دوروبر 680 برای خرید و بالای 770 برا فروشم

بالا