• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
احتمال اینکه سود کوتاه مدت بعد از مدت کوتاهی بدون اطلاع قبلی کم شود چقدر است؟ آیا شعب فرشتگان به شعب فردوسی وصل هستند؟ اگر نه چقدر طول میکشد تا وصل شود؟ از کدام شعبه پرسیدید و آیا امکان افتتاح حساب غیر حضوری دارد یا نه؟
اتصال به فردوسی و شتاب معلوم نیست
افتتاح غیر حضوری بعیده

• Like
Reactions: 971

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان همین الان کوثر اس ام اس داد ، هم حساب من و هم حساب پدرم ( ذینفع ) که اشتباه واریز شده بود مابه التفاوتش اومده به حسابمون.
جالب اینجاست که هیچ وقت کوثر برای واریز سود اس ام اس نمیداد ، احتمالا این بار اس دادند که زودتر بفهمیم اصلاح شده و نارضایتی بیش از این نشه.
مخلص دوستان

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
بازم اشت
دوستان همین الان کوثر اس ام اس داد ، هم حساب من و هم حساب پدرم ( ذینفع ) که اشتباه واریز شده بود مابه التفاوتش اومده به حسابمون.
جالب اینجاست که هیچ وقت کوثر برای واریز سود اس ام اس نمیداد ، احتمالا این بار اس دادند که زودتر بفهمیم اصلاح شده و نارضایتی بیش از این نشه.
مخلص دوستان
بازم اشتباه ریختن

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
مخلص دوستان
این ما به تفاوت که الان واریز شد اشتباه در محاسبه سود از ابتدا تا آخرین واریزی مشتری بوده که واریز نشده بود و الان اصلاح شده بر مبنای نرخ 22 درصد!!
ولی هنوز ما به تفاوت 2 درصدی تا 24 واریز نشده!! :confused:

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
این ما به تفاوت که الان واریز شد اشتباه در محاسبه سود از ابتدا تا آخرین واریزی مشتری بوده که واریز نشده بود و الان اصلاح شده بر مبنای نرخ 22 درصد!!
ولی هنوز ما به تفاوت 2 درصدی تا 24 واریز نشده!! :confused:
دقیقا. الان شد 22%
حالا منتظر 2% باقی مانده باید بمونیم. ظاهرا هفته دیگه اعمال میشه.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
با تشکر، من قبل از خبر 15 اردیبهشت قسمت زیادی از حساب کلید طلایی را به حساب 25 درصدی نور منتقل کرده بودم، با توجه به یک درصد اختلاف سود و یک روز عدم تعلق سود در هر انتقال از یک حساب به حساب دیگر متردد هستم که بگذارم پول در نور بماند یا دوباره به کلید طلایی منتقل کنم.
اصولا اینجا به کسی توصیه ای واسه سرمایه گذاری نمیکنم که خدایی نکرده سوئ تفاهمی به وجود نیاد. فقط اطلاع رسانی.
اما یک توصیه دارم: همه تخم مرغ های خودتونو توی یک سبد نریزید.
یکبار تو عمرم ضربه ی عمل نکردن به این جمله رو خوردم دیگه هیچ وقت فراموشش نمیکنم.

• Like
Reactions: 971

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
عجب گیری کردیما
اگه تو همین تراکنش اعمال شده بود خیلی بهتر بود. امیدوارم این اولین و آخرین بی نظمی کوثر باشه. من مقداری پول گذاشتم تا 3 ماه مدنظر بگذره تا کارت عابرشو بگیرم و سرمایه ی بیشتری رو منتقل کنم. فعلا کوثر برام تو مرحله آزمونو خطاست.

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
برای من که حساب کردم 24 درصد ریختند انگار. البته من هی اضافه کردم به حسابم و روزهایی که اضافه کردم رو برای مبلغ اضافه شده سود در نظر نگرفتم و از فرداش سود رو محاسبه کردم.
حالا یک بار دیگه هم حساب میکنم..
شایدم برای یک عده درست شده و بقیه به زودی درست میشه.

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
اگه تو همین تراکنش اعمال شده بود خیلی بهتر بود. امیدوارم این اولین و آخرین بی نظمی کوثر باشه. من مقداری پول گذاشتم تا 3 ماه مدنظر بگذره تا کارت عابرشو بگیرم و سرمایه ی بیشتری رو منتقل کنم. فعلا کوثر برام تو مرحله آزمونو خطاست.
من یه سال و خورده ایی دارم حساب تو کوثر این اولین باره اینجوری میشه,اشتباهم این بود نباید کل پول رو میریختم باس با پنجاه هزار شروع میکردم که الان که میخواستم بگیرم ۱۰% حساب نکنن

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان برای انتقال وجه به حساب های دیگران تو کوثر رمز پویا رو انتخاب کنم یا ثابت؟
من هرکدومو انتخاب کردم مسیجی واسم نیومد. میشه یکی ازدوستان راهنمایی کنه. ممنون میشم.

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
مثل اینکه واسه دور زدنه که اون دو درصد رو دیرتر میریزن
حالا باس دید واقعا میریزن یا نه

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
من یه سال و خورده ایی دارم حساب تو کوثر این اولین باره اینجوری میشه,اشتباهم این بود نباید کل پول رو میریختم باس با پنجاه هزار شروع میکردم که الان که میخواستم بگیرم ۱۰% حساب نکنن
به اعتبارش شکی ندارم. فقط امیدوارم کاهش سود توسط بانک مرکزی رو نظرشون واسه این سپرده تاثیری نذاشته باشه.
توی حسابی که امکان برداشت با کارت رو نداره، هیچ وقت همه سرمایه تو نگذار عزیز.

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
به اعتبارش شکی ندارم. فقط امیدوارم کاهش سود توسط بانک مرکزی رو نظرشون واسه این سپرده تاثیری نذاشته باشه.
توی حسابی که امکان برداشت با کارت رو نداره، هیچ وقت همه سرمایه تو نگذار عزیز.
فک نکنم چون کلید طلایی هم شش ماهه بود الان ۱۸ ماهه که ۲۴ میدن

971

Registered User
لایک‌ها
318
از دوستان اگر در مورد سودهای موسسه فرشتگان در شعب اردبیل اطلاع دارند لطفا اعلام کنند.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
فک نکنم چون کلید طلایی هم شش ماهه بود الان ۱۸ ماهه که ۲۴ میدن
در مورد انتقال وجه به حساب دیگران و رمزش اطلاعی داری عزیز؟ من نمیدونم این رمز اصلا چی هست و از کجا باید بگیرم.

971

Registered User
لایک‌ها
318
در مورد انتقال وجه به حساب دیگران و رمزش اطلاعی داری عزیز؟ من نمیدونم این رمز اصلا چی هست و از کجا باید بگیرم.
من که رمز پویا را انتخاب میکردم و بعد از چند ثانیه رمز به شماره موبایلم می آمد.

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
نه,اینترنت موبیل بانکش تازه راه افتاده که فقط به درد موجودی گرفتن میخوره
اینترنت بانکش واسه من ارور میده
از طریق عابر بانک خودش خواستم به حساب دیگه از خودش انتقال بدم که نشد البته به حساب نه کارت

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
برای من که حساب کردم 24 درصد ریختند انگار. البته من هی اضافه کردم به حسابم و روزهایی که اضافه کردم رو برای مبلغ اضافه شده سود در نظر نگرفتم و از فرداش سود رو محاسبه کردم.
حالا یک بار دیگه هم حساب میکنم..
شایدم برای یک عده درست شده و بقیه به زودی درست میشه.

حق با شما بود دوستان برای من هم 22 درصد واریز کردند و فقط مابه التفاوت اون واریزی ها ی قبلی که نریخته بودند اصلاح شده.
الان دقیق تر حساب کردم همه ی واریزی هام رو تا 31 فروردین ، دیدم برای من هم 22 درصد اعمال شده. اون 2 درصد هم انشالله هفته ی بعد واریز میشه.
من و پدرم چند ساله تو کوثر انواع حساب های کوتاه مدت 20 درصدی ( چند سال پیش ) ، بلند مدت 5 ساله ( این هم دو سه سال پیش ) و کلید طلایی و یکساله عادی داشتیم این اولین باره که این شکلی اشتباه کردند.
انشالله که تکرار نمیشه.

بالا