دوستان بنده 1 ماه پیش حساب 18 درصد روز شمار بانک شهر باز کردم الان چک کردم دیدم سود کمتر از 18 درصد واریز شوده رفتم بانک گفتن سود اول هر ماه واریز میشه! نه 30 روز بعد از افتتاح حساب!! میخواستم ببینم واقعا اینطوره!
دوستان بنده 1 ماه پیش حساب 18 درصد روز شمار بانک شهر باز کردم الان چک کردم دیدم سود کمتر از 18 درصد واریز شوده رفتم بانک گفتن سود اول هر ماه واریز میشه! نه 30 روز بعد از افتتاح حساب!! میخواستم ببینم واقعا اینطوره!
امروز از امکانات بانک سینا استفاده کردم . راضی کننده بود
سلام..
با اجازه استارتر..
بیشترین سودبرای سپرده بلندمدت کدوم بانک یا موسسه( فرق ندار)میده؟
20درصدروزشما دقیقا یعنی چه مقدار؟
میلیونی ماهیانه چه قدسودمیده؟
بعضی بانک یک درصدی میگم وقتیسرماه میخوای سودروبگیری
تا کمتراون درصدهست..
وقتی سوال میکنی میگن اون درصدسالیانه حساب میشه ونه ماهیانه..
ممنون
امروز گذری رفتم بانک دی و پست بانک:
بانک دی همون 19 در صد واسه روز شمار که دوستان گفتن
پست بانک هم یک طرح داره به اسم ستاره دنباله دارکه روزشمار 19 درصد ولی بعد شیش ماه همین 19 درصد میشه 19.5 درصد و بعد یک سال 20 درصد خوبیه دیگش اینه که می گفت تسهیلات هم روش میدیم . واددم
![]()
پست بانک هم یک طرح داره به اسم ستاره دنباله دارکه روزشمار 19 درصد ولی بعد شیش ماه همین 19 درصد میشه 19.5 درصد و بعد یک سال 20 درصد خوبیه دیگش اینه که می گفت تسهیلات هم روش میدیم . واددم
![]()
بانک گردشگری تو همه شهرها شعبه داره؟امروز گردشگری حساب 22 درصدی باز کردم.
در صورتیکه 1 روز حساب شما به زیر ده ملیون برود تا روزی که پول شما بالای 10 ملیون نباشد هیچ سودی به شما تعلق نمی گیرد.
طرف گفت فقط تا 3 ملیون می تونی اینترنتی جا به جا کنی ولی تو سیستم اینترنتیشون حساب پایا هم بود. فکر کنم اشتباه می کرد!
اسمس هم به نسبت بانک دی خیلی سریعتر بود و همون لحظه میامد.
1000 تومان هزینه اینترنت بانک
![]()
بانک گردشگری تو همه شهرها شعبه داره؟
اینجا می تونی بگردی ببینی تو شهر شما داره یا خیر:
http://www.tourismbank.ir/Pages/جستجوی_واحدها.aspx
چجوری باید سرچ کنم انگار گزینه سرچ کار نمیکنه شهرو میزنم دیگه هیچی نمیاره