کارسازان آینده ادرس سایت نداره دوستان ؟ فقط در تهران شعبه داره ؟کوتاه مدت عادی روزشمار با حداقل 10 هزار تومان موجودی 24.5 درصده. و یکساله بالای 30 میلیون 29 درصده.
از شعبات کارسازان آینده (نور) بپرس. من از چند تا شعبه تهران پرسیدم
کارسازان آینده ادرس سایت نداره دوستان ؟ فقط در تهران شعبه داره ؟کوتاه مدت عادی روزشمار با حداقل 10 هزار تومان موجودی 24.5 درصده. و یکساله بالای 30 میلیون 29 درصده.
از شعبات کارسازان آینده (نور) بپرس. من از چند تا شعبه تهران پرسیدم
سلام کسی سی چهل میلیون سرمایه داره شریک ما بشه سرمایه از اون کار از من حداقل ماهی 9 تا 10 درصد سود به هر طرف میرسه
سلام کسی سی چهل میلیون سرمایه داره شریک ما بشه سرمایه از اون کار از من حداقل ماهی 9 تا 10 درصد سود به هر طرف میرسه
فقط در حالتی که حساب اتون هنوز به یک ماه نرسیده یعنی اولین سود رو نگرفتید .. حساب رو نبندین .. در غیر این صورت جریمه ی شما چیزی در حدودمن حدود 100 میلیون 23.5% تو گردشگری دارم ایا نرخ سود خود به خود تغییر تغییر یا برم در بیارم دوباره بزارم ؟؟؟؟؟؟به نظرتون الان بهترین سود برای کدام بانکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اکثر دوستان متوجه شدن ولی بعضی از دوستان ظاهرا سودهای بانکی رو که سالانه هست با ماهانه اشتباه گرفتن در حالی که اگر بانک یا موسسه ای سالانه 24 درصد هم سود بده سود ماهانه 2 درصد هست در ضمن راجع به ریسک هم حداکثر ریسک کار من یک درصد هست که اونم کاملا بعهده بنده است کسی از دوستان اگر تمایل دارند در خدمت هستم البته سودی که اعلام کردم حداقل ماهی 9 تا ده درصد هست که سالانه اون 108 تا 120 درصد حداقل . همراه با تنظیم قرارداد و تقدیم ضمانت آدرس ایمیل بنده در صورت نیاز [email protected]
خسارت فسخ چند درصده؟اگه مبلغتون بالای 100 میلیونه ارزش داره که به خاطر نزدیک 2 درصد سود بیشتر این سپرده را فسخ کنید و خسارت فسخ بدید و ببرید اونجا
درسته ماهانه 2 درصد میشه اما متاسفانه به دلیل اینکه خیلی ها نمیتونن از پولشون در خرید و فروش و حرفه ای استفاده کنند روی میارن به همین 2 درصد در ضمن در کشورهای خارجی هم حداکثر 3 تا 3.5 درصد سود میدن و در کشور ایران کمتر سود داده میشه.اکثر دوستان متوجه شدن ولی بعضی از دوستان ظاهرا سودهای بانکی رو که سالانه هست با ماهانه اشتباه گرفتن در حالی که اگر بانک یا موسسه ای سالانه 24 درصد هم سود بده سود ماهانه 2 درصد هست در ضمن راجع به ریسک هم حداکثر ریسک کار من یک درصد هست که اونم کاملا بعهده بنده است کسی از دوستان اگر تمایل دارند در خدمت هستم البته سودی که اعلام کردم حداقل ماهی 9 تا ده درصد هست که سالانه اون 108 تا 120 درصد حداقل . همراه با تنظیم قرارداد و تقدیم ضمانت آدرس ایمیل بنده در صورت نیاز [email protected]
بچه ها عجله دارم...اوضاع حیاطی ها...بچه ها من چند روزی نبودم چقد تغییرات داشته اینجا...!حدودا 8 صفحه تاپیک رفته جلو...
اقایون من الان تو بانک مهر اقتصاد سپرده روزشمار 20.2% دارم 11 میلیون رو تقریبا ماهی 183 تومن داره میده...
الان بیشترین سود روزشمار رو کدوم بانک یا موسسه داره میده؟؟؟
تا یک ماه میتونم پول رو بزارم باشه اما بعدش امکان داره واریز و برداشت داشته باشم...!
مشگلیم با شتاب نبودن و نداشتن کارت ندارم...
یه راهنمایی بکنید ممنون میشم...
من که گذاشتم اقتصاد نوین 22% روزشماره با حداقل موجودی 2 میلیون خیالم راحتِ راحت
با این 1% , 2% پایین بالا هم عمرا بهش دست نمیزنم
بچه ها عجله دارم...اوضاع حیاطی ها...
کمک کنید...
جالبه شما 10 میلیون رو میخوابونی که 22% بگیری , میگی خوبه ولی خوابوندن دو میلیون خوب نیست !! این دیگه از اون حرفا بودا !!طرح اقتصاد نوین رو رفتم از شعبه شرایطش رو پرسیدم اصلا خوشم نیومد. 2 میلیونت بلوکه میشه که اصلا خوب نیست. همین بانک دی بهتره 22 درصد حداقل 10 میلیون و زیر 10 تومن هم بیاد 20 درصد حساب می کنه.
جالبه شما 10 میلیون رو میخوابونی که 22% بگیری , میگی خوبه ولی خوابوندن دو میلیون خوب نیست !! این دیگه از اون حرفا بودا !!
کی گفته دو میلیون بلوکه میشه !! دو میلیون رو هر موقع خواستی برو بانک بردار و حساب رو ببند . شما هر بانکی وقتی حساب باز کنی یه 10 هزار تومن هست که نمیتونی برداشت کنی تا حساب باز بمونه
حالا اینجا بجای 10 هزار تومن کف موجودی 2 میلیون هست ولی پولت بلوکه نیست و میتونی بری از داخل شعبه برداشت کنی .
فقط در حالتی که حساب اتون هنوز به یک ماه نرسیده یعنی اولین سود رو نگرفتید .. حساب رو نبندین .. در غیر این صورت جریمه ی شما چیزی در حدود
10 درصد در ماه ؟ حتی از قبل بدونید چه سهامی توی بورس قراره رشد کنه و چه سهامی قراره افت کنه .. در ماه 10 درصد نمیشه سود کرد
حتی نزول بگیر ها هم انقدر سود نمیگیرن .. شما از هر بانکی تسهیلات بگیری .. با این سودی که میکنی .. راحت میتونی جبرانش کنی تازه ضمانت هم که میگی میدی
رفیق بهتره بزاری همونجا باشه , شما نهایت روزشمار 22-23% میگیری که فرقش همشن ماهی 10-15 تومن هست.بچه ها عجله دارم...اوضاع حیاطی ها...
کمک کنید...
بله شما درست میگی , 10 میلیون رو بخوابونی که 22% سود بگیری معقول تر از خوابوندن 2 میلیونه !!یه روز چک دارم اون حساب رو میخام صفر کنم فرداش دوباره پر کنم. این 2 میلیون در واقع بلوکه هست و تا حساب رو نبندی بهت نمیدن! این یعنی 2 میلیون پول شما بلوک هست!
10 هزار تومن کجا 2 میلیون کجا!!!!!!!!! این از اون حرفا بود!!!
بله شما درست میگی , 10 میلیون رو بخوابونی که 22% سود بگیری معقول تر از خوابوندن 2 میلیونه !!
شما درست میگی 10 میلیون معقول ترهدوست عزیز خوابوندن 2 میلیون برا گرفتن سود 22 درصدی معقول تر هست ولی بلوکه کردن 2 میلیون معقول نیست.
حالا شما اونجا پول گذاشتی سخته برات که قبول کنی که در واقع 2 میلیونت بلوکه شده تا حساب رو ببندی!
شما درست میگی 10 میلیون معقول تره
منم باز کردم سود رو همون تاریخی که حساب بازکردیم میدن؟منم سرمایه باز کردم..گفت تا 6 بعدالظهر هم بازیم...جالبه.