• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

آپارتمان

Registered User
لایک‌ها
21
کوتاه مدت عادی روزشمار با حداقل 10 هزار تومان موجودی 24.5 درصده. و یکساله بالای 30 میلیون 29 درصده.
از شعبات کارسازان آینده (نور) بپرس. من از چند تا شعبه تهران پرسیدم
کارسازان آینده ادرس سایت نداره دوستان ؟ فقط در تهران شعبه داره ؟

dostekhob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام کسی سی چهل میلیون سرمایه داره شریک ما بشه سرمایه از اون کار از من حداقل ماهی 9 تا 10 درصد سود به هر طرف میرسه

کثر دوستان متوجه شدن ولی بعضی از دوستان ظاهرا سودهای بانکی رو که سالانه هست با ماهانه اشتباه گرفتن در حالی که اگر بانک یا موسسه ای سالانه 24 درصد هم سود بده سود ماهانه 2 درصد هست در ضمن راجع به ریسک هم حداکثر ریسک کار من یک درصد هست که اونم کاملا بعهده بنده است کسی از دوستان اگر تمایل دارند در خدمت هستم البته سودی که اعلام کردم حداقل ماهی 9 تا ده درصد هست که سالانه اون 108 تا 120 درصد حداقل . همراه با تنظیم قرارداد و تقدیم ضمانت آدرس ایمیل بنده در صورت نیاز [email protected]

dostekhob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام کسی سی چهل میلیون سرمایه داره شریک ما بشه سرمایه از اون کار از من حداقل ماهی 9 تا 10 درصد سود به هر طرف میرسه

اکثر دوستان متوجه شدن ولی بعضی از دوستان ظاهرا سودهای بانکی رو که سالانه هست با ماهانه اشتباه گرفتن در حالی که اگر بانک یا موسسه ای سالانه 24 درصد هم سود بده سود ماهانه 2 درصد هست در ضمن راجع به ریسک هم حداکثر ریسک کار من یک درصد هست که اونم کاملا بعهده بنده است کسی از دوستان اگر تمایل دارند در خدمت هستم البته سودی که اعلام کردم حداقل ماهی 9 تا ده درصد هست که سالانه اون 108 تا 120 درصد حداقل . همراه با تنظیم قرارداد و تقدیم ضمانت آدرس ایمیل بنده در صورت نیاز [email protected]

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
من حدود 100 میلیون 23.5% تو گردشگری دارم ایا نرخ سود خود به خود تغییر تغییر یا برم در بیارم دوباره بزارم ؟؟؟؟؟؟به نظرتون الان بهترین سود برای کدام بانکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط در حالتی که حساب اتون هنوز به یک ماه نرسیده یعنی اولین سود رو نگرفتید .. حساب رو نبندین .. در غیر این صورت جریمه ی شما چیزی در حدود
اکثر دوستان متوجه شدن ولی بعضی از دوستان ظاهرا سودهای بانکی رو که سالانه هست با ماهانه اشتباه گرفتن در حالی که اگر بانک یا موسسه ای سالانه 24 درصد هم سود بده سود ماهانه 2 درصد هست در ضمن راجع به ریسک هم حداکثر ریسک کار من یک درصد هست که اونم کاملا بعهده بنده است کسی از دوستان اگر تمایل دارند در خدمت هستم البته سودی که اعلام کردم حداقل ماهی 9 تا ده درصد هست که سالانه اون 108 تا 120 درصد حداقل . همراه با تنظیم قرارداد و تقدیم ضمانت آدرس ایمیل بنده در صورت نیاز [email protected]

10 درصد در ماه ؟ حتی از قبل بدونید چه سهامی توی بورس قراره رشد کنه و چه سهامی قراره افت کنه .. در ماه 10 درصد نمیشه سود کرد
حتی نزول بگیر ها هم انقدر سود نمیگیرن .. شما از هر بانکی تسهیلات بگیری .. با این سودی که میکنی .. راحت میتونی جبرانش کنی تازه ضمانت هم که میگی میدی

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
عجیبه چطور حساب میکنید که 10% میشه .........اگه ببندم باید .75% ضرر بدم ولی اگه حساب جدید باز کنم 1.5% اضافه میشه یا برم در یک بانک دیگه که سود بیشتری میده

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اگه مبلغتون بالای 100 میلیونه ارزش داره که به خاطر نزدیک 2 درصد سود بیشتر این سپرده را فسخ کنید و خسارت فسخ بدید و ببرید اونجا
خسارت فسخ چند درصده؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
درسته ماهانه 2 درصد میشه اما متاسفانه به دلیل اینکه خیلی ها نمیتونن از پولشون در خرید و فروش و حرفه ای استفاده کنند روی میارن به همین 2 درصد در ضمن در کشورهای خارجی هم حداکثر 3 تا 3.5 درصد سود میدن و در کشور ایران کمتر سود داده میشه.

توی ایران یا باید حداقل 500 میلیون داشته باشی تا بتونی یه کار کوچیک شروع کنی که سود اون کار از ماهانه 15 درصد هم بیشتر میشه وگرنه اگه تخصص نداشته باشی که با پولت کار کنی و از 2 تا 100 میلیون هم داشته باشی جز موسسات راهی نمیمونه ...
اگه واقعا شغلی باشه که هم بیکاری رو درمان کنه و هم از 2 تا 2.5 درصد در ماه بیشتر سود داشته باشه صدرصد همه روی میبرن بهش.

در مورد اعتماد هم که این روزها حتی چک و حتی داشتن سند از طرف مقابل با توجه به قوانین فعلی هیچ فایده ای نداره کافیه پولت رو بدی کسی طرف فرار کنه بعد با یه برگ چک یا سندی که هنوز هم به نام طرف مقابل هست و یه قرار داد سوری نوشته شده هیچ کاری نمیشه کرد حتی از راه قانونی هم باید مدتها و ماه ها و سالها دنبالش باشی اونم اگه طرف رو تونستن بگیرن وبیارن !! اگه مالی اموالی نداشت یا به نام کس دیگه کرده بود باز نمیتونی ازش بگیری .

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
من که گذاشتم اقتصاد نوین 22% روزشماره با حداقل موجودی 2 میلیون خیالم راحتِ راحت :D:)
با این 1% , 2% پایین بالا هم عمرا بهش دست نمیزنم

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
بچه ها من چند روزی نبودم چقد تغییرات داشته اینجا...!حدودا 8 صفحه تاپیک رفته جلو...
اقایون من الان تو بانک مهر اقتصاد سپرده روزشمار 20.2% دارم 11 میلیون رو تقریبا ماهی 183 تومن داره میده...
الان بیشترین سود روزشمار رو کدوم بانک یا موسسه داره میده؟؟؟
تا یک ماه میتونم پول رو بزارم باشه اما بعدش امکان داره واریز و برداشت داشته باشم...!
مشگلیم با شتاب نبودن و نداشتن کارت ندارم...
یه راهنمایی بکنید ممنون میشم...
بچه ها عجله دارم...اوضاع حیاطی ها...
کمک کنید...

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
منم سرمایه باز کردم..گفت تا 6 بعدالظهر هم بازیم...جالبه.

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
من که گذاشتم اقتصاد نوین 22% روزشماره با حداقل موجودی 2 میلیون خیالم راحتِ راحت :D:)
با این 1% , 2% پایین بالا هم عمرا بهش دست نمیزنم

طرح اقتصاد نوین رو رفتم از شعبه شرایطش رو پرسیدم اصلا خوشم نیومد. 2 میلیونت بلوکه میشه که اصلا خوب نیست. همین بانک دی بهتره 22 درصد حداقل 10 میلیون و زیر 10 تومن هم بیاد 20 درصد حساب می کنه.

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
کمک کنید...

بانک گردشگری حداقل 10 میلیون موجودی 23 درصد روزشمار میده. پولت زیره 10 میلیون بیاد سودی برا اون روز نمیده و صفر هست سود اون روزت تا موجودی بیاد بالای 10 میلیون.

بانک دی بالای 10 میلیون 22 درصد سود میده و پولت بیاد زیره 10 میلیون 20 درصد حساب می کنه.

این بانک ها شرایطش خوبه و به کل پولت دسترسی داری و هر زمان بخایی می تونی واریز و برداشت داشته باشی.

موسسات رو اطلاع زیاد ندارم.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
طرح اقتصاد نوین رو رفتم از شعبه شرایطش رو پرسیدم اصلا خوشم نیومد. 2 میلیونت بلوکه میشه که اصلا خوب نیست. همین بانک دی بهتره 22 درصد حداقل 10 میلیون و زیر 10 تومن هم بیاد 20 درصد حساب می کنه.
جالبه شما 10 میلیون رو میخوابونی که 22% بگیری , میگی خوبه ولی خوابوندن دو میلیون خوب نیست !! این دیگه از اون حرفا بودا !! o_O
تازه شما باید حواست باشه تا زیر 10 میلیون نیاد تا 22% بگیری ولی اینجا همینطوری 22% میگیری بدون شرط و شروط چون اصلا حسابش زیر دو میلیون نمیاد
کی گفته دو میلیون بلوکه میشه !! دو میلیون رو هر موقع خواستی برو بانک بردار و حساب رو ببند . شما هر بانکی وقتی حساب باز کنی یه 10 هزار تومن هست که نمیتونی برداشت کنی تا حساب باز بمونه
حالا اینجا بجای 10 هزار تومن کف موجودی 2 میلیون هست ولی پولت بلوکه نیست و میتونی بری از داخل شعبه برداشت کنی .

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
جالبه شما 10 میلیون رو میخوابونی که 22% بگیری , میگی خوبه ولی خوابوندن دو میلیون خوب نیست !! این دیگه از اون حرفا بودا !! o_O
کی گفته دو میلیون بلوکه میشه !! دو میلیون رو هر موقع خواستی برو بانک بردار و حساب رو ببند . شما هر بانکی وقتی حساب باز کنی یه 10 هزار تومن هست که نمیتونی برداشت کنی تا حساب باز بمونه
حالا اینجا بجای 10 هزار تومن کف موجودی 2 میلیون هست ولی پولت بلوکه نیست و میتونی بری از داخل شعبه برداشت کنی .

یه روز چک دارم اون حساب رو میخام صفر کنم فرداش دوباره پر کنم. این 2 میلیون در واقع بلوکه هست و تا حساب رو نبندی بهت نمیدن! این یعنی 2 میلیون پول شما بلوک هست!

10 هزار تومن کجا 2 میلیون کجا!!!!!!!!! این از اون حرفا بود!!!

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
فقط در حالتی که حساب اتون هنوز به یک ماه نرسیده یعنی اولین سود رو نگرفتید .. حساب رو نبندین .. در غیر این صورت جریمه ی شما چیزی در حدود

10 درصد در ماه ؟ حتی از قبل بدونید چه سهامی توی بورس قراره رشد کنه و چه سهامی قراره افت کنه .. در ماه 10 درصد نمیشه سود کرد
حتی نزول بگیر ها هم انقدر سود نمیگیرن .. شما از هر بانکی تسهیلات بگیری .. با این سودی که میکنی .. راحت میتونی جبرانش کنی تازه ضمانت هم که میگی میدی

دوست عزیز 2 تا پاسختون توی یک پست قرستاده شده و قاطی شده لطفا قسمت اول رو دوباره بفرستید که برای ما هم واضح بشه.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
کمک کنید...
رفیق بهتره بزاری همونجا باشه , شما نهایت روزشمار 22-23% میگیری که فرقش همشن ماهی 10-15 تومن هست.

یه روز چک دارم اون حساب رو میخام صفر کنم فرداش دوباره پر کنم. این 2 میلیون در واقع بلوکه هست و تا حساب رو نبندی بهت نمیدن! این یعنی 2 میلیون پول شما بلوک هست!
10 هزار تومن کجا 2 میلیون کجا!!!!!!!!! این از اون حرفا بود!!!
بله شما درست میگی , 10 میلیون رو بخوابونی که 22% سود بگیری معقول تر از خوابوندن 2 میلیونه !!

Last edited:

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
بله شما درست میگی , 10 میلیون رو بخوابونی که 22% سود بگیری معقول تر از خوابوندن 2 میلیونه !!

دوست عزیز خوابوندن 2 میلیون برا گرفتن سود 22 درصدی معقول تر هست ولی بلوکه کردن 2 میلیون معقول نیست.
حالا شما اونجا پول گذاشتی سخته برات که قبول کنی که در واقع 2 میلیونت بلوکه شده تا حساب رو ببندی!

Last edited:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوست عزیز خوابوندن 2 میلیون برا گرفتن سود 22 درصدی معقول تر هست ولی بلوکه کردن 2 میلیون معقول نیست.
حالا شما اونجا پول گذاشتی سخته برات که قبول کنی که در واقع 2 میلیونت بلوکه شده تا حساب رو ببندی!
شما درست میگی 10 میلیون معقول تره

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
منم سرمایه باز کردم..گفت تا 6 بعدالظهر هم بازیم...جالبه.
منم باز کردم سود رو همون تاریخی که حساب بازکردیم میدن؟
بعدش به من گفت حتما در سررسید 3 ماهه بیا بره تمدید حسابت

بالا