farzad.sadeshi
Registered User
- نوشتهها
- 4,887
- لایکها
- 899
از فردا دلار صعودی هست
من روی 3300 میفروشم در هفته ی آتی
جدی؟
از فردا دلار صعودی هست
راستی یادتون باشه هر چقدر پول بردین توی فرودگاه اونجا اعلام کنید که بعدا نگن از کجا آوردی.ممنون قربان از اطلاعاتی که دادین. الان من بیشتر گیر همین فرودگاه ایرانم که میگه ۵۰۰۰ تا بیشتر نمیتونی ببری!اخه یه مهاجری که میخواد زندگیشو ببره اونور ۵۰۰۰ تا معنی نمیده!!
راستی یادتون باشه هر چقدر پول بردین توی فرودگاه اونجا اعلام کنید که بعدا نگن از کجا آوردی.
به بعضی دارایی ها مالیات می خوره بعضی ها هم نه. من زیاد نمی دونم.
فکر کنم توی انجمن های مهاجرت، مثل «اپلای ابرود» بپرسید بهتر بتونن راهنماییتون کنن.
ممنون دوست عزیز اونجا هم پرسیدم ولی تا حالا که جوابی نگرفتم متاسفانه! برای همین گفتم اینجا هم مطرح کنم.
بله درست میفرمایید. خود سایت مهاجرت هم یک فرمی داره که میگه برای پول نقد بیشتر از ۱۰ هزار تا باید پر کنیم و پرینت بگیریم.
توی هواپیما هم برای دارایی ها یک فرم دیگه همونطور که marco250 گفتن باید پر کنیم.
کلا من میخواستم قضیه دلار رو و اینکه تو اسکن ها مثلا اگه مقداریشو لای کتاب هام بذارم معلوم میشه یا نه؟!
از فردا دلار صعودی هست
شما پروازت به کدوم شهر کاناداست ؟
با ویزای مهاجرتی وارد می شوی یا دانشجویی ؟
من ونکور میرم عزیز. ویزام هم مهاجرتیه.
یک فرمی هست که شما توش تمام اموالی که تو ایران داری رو توش قید می کنی و تا ۳ سال می تونی ان اموال رو بدون پرداخت مالیات و گمرکی وارد کانادا بکنی
شما این فرم رو حتما پر کن (هر چی هم که نداری توش بنویس ) و تو قسمت مهاجرت فرودگاه ونکوور به افسر بده تا پای فرم رو مهر و تاریخ بزنه.
در ضمن پولتو می تونی به یک صراف بدی و انجا اسکناس تحویل بگیری (با کارمزد ۱۰-۲۰ دلار) و خرد خرد پولتو تو حساب بانکیت تزریق کنی.
کلا خیلی راه ها هست که بعد ها خودت پیداشون می کنی
در ضمن هرچی پول با خودت اوردی رو تو فرودگاه ونکوور دکلر کن چون هم این مقدار پول تو برگه لندینگت نوشته می شه و هم اینکه امکان گشتن چمدان هات برای بار اول هست. اگه پیدا کنند بستگی به مقدار و شرایطت ممکنه جریمت کنند.
والا اینجا از صرافا پرسیدم برای این مقدار حواله حدود ۶ ملیون میشد! برا همین گفتم منم تا میشه با خودم ببرم. اونورم بودن کسایی که مهاجرت کردنو declare کرده بودن و اوکی بوده براشون و مالیات نداده بودن.
برا همین منم سوالم بیشتر خروج ارز از ایران و قوانینش هست تا اونور.
بازم ممنون از اطلاعاتتون.
از فردا دلار صعودی هست
هر اونس طلا | 1326.95 |
نرخ امروز | نرخ روزگذشته | ||
---|---|---|---|
| سکه طرح قدیم | ۱,۰۰۰,۰۰۰ | ۹۹۸,۰۰۰ |
| سکه تمام (امامی) | ۱,۰۱۳,۰۰۰ | ۱,۰۰۹,۰۰۰ |
| نیم سکه | ۵۱۳,۰۰۰ | ۵۱۳,۰۰۰ |
| ربع سکه | ۳۲۰,۰۰۰ | ۳۲۰,۰۰۰ |
| سکه گرمی | ۲۱۵,۰۰۰ | ۲۱۵,۰۰۰ |
نرخ امروز | نرخ روزگذشته | ||
---|---|---|---|
| دلار | ۳۱,۸۰۰ | ۳۱,۷۵۰ |
| یورو | ۴۲,۵۰۰ | ۴۲,۳۰۰ |
ممنون دوست عزیز اونجا هم پرسیدم ولی تا حالا که جوابی نگرفتم متاسفانه! برای همین گفتم اینجا هم مطرح کنم.
بله درست میفرمایید. خود سایت مهاجرت هم یک فرمی داره که میگه برای پول نقد بیشتر از ۱۰ هزار تا باید پر کنیم و پرینت بگیریم.
توی هواپیما هم برای دارایی ها یک فرم دیگه همونطور که marco250 گفتن باید پر کنیم.
کلا من میخواستم قضیه دلار رو و اینکه تو اسکن ها مثلا اگه مقداریشو لای کتاب هام بذارم معلوم میشه یا نه؟!
۶ میلیون کارمزد ؟؟ چه خبره؟؟
از صراف های تو تهران قیمت گرفتی ؟
من هفته پیش ۴۰.۰۰۰ دلار حواله کردم ۱۰ دلار کارمزد دادم.
به چند صراف ایرانی تو ونکوور زنگ بزن و از انها قیمت بگیر. صراف های ایرانی-کانادایی خیلی منصف تر هستند.
سلام
کسرا جان چطرو میشه با 50 هزار دلار اونور زندگی کرد . این سوالم خیلی جدیه . حتما شما تحقیقات کردید و خیلی چیزها دستگیرتون شده که میخواید با این مبلغ مهاجرت کنید . میشه کمی توضیح بدید شاید ما هم به سرمون زد بریم از این خراب شده .
این کارمزدی که میگین برای کل ۴۰ هزار تا بود؟!! والا من چون اسکناس دارم میگن اول میخریم بعد با نرخ حواله میفروشیم!خلاصه میشد
هر ۱۰ هزار دلاری یک ملیون و خورده ای!!
بله. 2 تا معامله مختلف حسابش میکنن. الان هم که تفاوت خرید و فروش اسکناس 50 تومنه. حواله هم گرونتر از اسکناس شده- در دوره های خوب پیشین قیمت حواله 10-20 تومن کمتر بود-
من تا 50 هزار یورو با خودم بردم و چیزی نگفتن ولی ریسکه دیگه. اگر در فرودگاه اینجا بگیرن ، قانونش اینه که قاچاق ارز حساب میشه و میتونن طبق قانون قاچاق با شما برخورد کنن. اما روال اجراییش که من دیدم اینه که طرف رو میفرستن همونجا در فرودگاه یک حساب ارزی باز کنه و پول رو بریزه به حساب خودش. بعد با 5 هزار دلار خارج بشه و وقتی برگشت میتونه دلارش رو از بانک بگیره- البته به ریال با نرخ مبادلاتی-
برای شما به صرفه ترین راه فکر کنم این باشه که با 5 هزار تا بری اونجا و در اولین فرصت حساب باز کنی و بعدش پولت رو کم کم از طریق ایرانیهای اونجا منتقل کنی.یکی که میخواد به ایران پول بفرسته ازش بگیری و در ایران بسپاری که به طرف بدن. یا میتونی به دانشجوهایی که میرن و میان بگی هر دفعه 5 هزار تا برات بیارن. یا از وسترن یونیون و پیپال هم میتونی استفاده کنی
درود . دوست عزیز صرافی های اونجا ( کانادا ) بعضا شعبه یا دوستایی اینجا دارن .. شما از اینجا در تماس باشید باهاشون
می تونید پول را اینجا به شعبه تحویل بدید وقتی رسیدید اونجا از اونها تخویل بگیرید .. اما باید با مدرک پول را بدید که بعد براتون مشکل پیش نیاد ( یعنی ازشون رسید بگیر .. دیگه خودت می دونی چی میگم )
من در مورد انگلستان این کارو کردم حدود 3500 پوند را اینجا ریختم حساب ملت طرف اونجا به پسرداییم پول داد .... اما اینو بگم آشنا بود با پسر داییم