• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
دفعه 5 هست که داری اون پست رو میاری ولی دریغ 1 مثقال شعور که نداری . دقیقا 5 بار گفتم که تاریخ همون پست رو نگاه کن ! دوستای دیگه هم به خاطر نادانی شما همون پست رو اوردن در این برهه از زمان دلار تا 1320 هم رفت بالا ولی همون موقع مصادف بازمانی بود که بانک مرکزی از طریق بعضی از طرفی های بانک ها دلار 1250 تومن وارد بازار کرد و به هر شخص با کارت ملی تا 5000$ می داد . ظرف چند روز دوباره دلار تا 1260 افت کرد . :eek: آدم اگر شعور داشته چیز خوبی هست :eek: که فکر نکنم با این همه توضیحاتی که دادم و دقیقا که شما هم دوست دارید بشینید تک تک پستای منو بخونید می تونید ببینید که دقیقا چند بار این قضیه رو گفتم :eek: ولی متاسفانه خودتون نمی تونید بفهمید . کاربر گرامی در صورتیکه داری انگ چماق بدست و این اصطلاح جدید چماق سایبری رو به کسی رو بچسبونی فروم زیاد هست سیاسی و اونجا واقعا با این طرز فکر شما واسه شما هم دست میزنن ولی کار بچه گانه نکن . من در هیچ تاپیکی نه گفتم بخرید و نه گفتم بفروشید و نه می گم چی بخرید . 3 بار تا حالا این سه پست رو گذاشتی من هم هر سه بار توضیح کامل دادم ولی متاسفانه نمی فهمی ! :eek: . من بارها گفتم کارم با ارز هست و باید سود گیری از بازار رو در حالت ایمن و ثابت انجام بدم چون اگر حداقل خریدم 50000$ باشه و 1320 بخره و فرداش بشه 1260 میشه فاجعه و ضرر سنگین نمیشه هم بگی نمیفروشم چون اعتبارت توی بازار خدشه دار میشه . پس هر موقع منظور من رو از ضرر سنگین فهمیدی 2 باره اون سه پست رو نقل قول کن .و طرفهای کاریت برای یک مدتی تحریم میکنن طرفی رو که این کار رو انجام داده . نمی دونم توی اون پست آخر چی خواری توش هست که هی اونو میاری . اگر سود 15 تومن روی بازار ارز نباشه به شخصه شما و امثال هم نمی تونید در شرایط عادی بازار ریالی روش سود کنید اگر فاصله خرید و فروش 50 تومن بود الان تعداد صراف 10 برابر حالت عادی بود .

در ضمن در تاپیک ارز 1226 تومنی شما برو یک مقدار فکر کن و ببین چه پستایی زدی با زشت سیاسی . اون همه کاربر ها اومدن پست زدن اظهار نظر کردن بحث کردیم با هم رفیق شدیم الا تو یکی ! چرا ؟ چون همه پستات سیاسی هست و ادبیات حق به جانب و صد البته حال به همزن . 1000 بار گفتم من سیاسی نیستم پستی میخوای نقل قول کنی مثل همه باش و در سیاسی نده ولی متاسفانه دوست داری بگی که از همه فهم سیاسیت بالاتره . متاسفانه هم هی داری اون موقع دلار 1300 بوده رو میگی و من برات وقت میزارم و توضیح میدم ولی متاسفانه بازم نمیفهمی . :eek:

توی پست آخرت هم مثل همیشه که من توهین میکردی بازم به یوزر sepul.boy توهین کردی متاسفانه به علت کمبود شعور نمی تونی فقط به خود شخص توهین کنی . باید کلمه خانواده رو هم بیاری :eek: که ثابت کنی

یک بار دیگه این سه پست رو نقل قول کنی به خاطر اینکه تا حالا با این دفعه 5 بار برات و اون دوستای دیگه که خاطر جو روانی که ایجاد کردی چه از من سوال کردن و یا اونها هم به من گفتن دقیقا توضیخ دادم برات تاپیک شکایت باز میکنم و همچین رک راست از شما شکایت قضایی انجام میدم . احترام خودت رو نگه دار سرسنگینی خودت بمون اگر میخوایی به من فحش بدی مرد باش رک و راست فقط به خود من فحش بده فقط و فقط به خودم . حتی بهت ایراد نمیگیرم . ولی اگر بخوای دوباره جو رو بهم بزنی و بخوایی شخصیت من رو زیر سوال ببری بد جور شرمندت میشم چون هویت کاربری و اعتبار من اینجا به هم وابسته هست . دوست داری تست کن

شرمنده بابت این اسپم

من دارم فکر می کنم دکتر چرا چراغش روشنه ولی جواب سوالای منو نمیده نگو مشغول تایپ این مطلب بوده

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
جناب سکه بخر من واقعا درک نیمکنم چرا داری اینقدر مساله رو کشش میدی

آقا شما نظرتو چندین بار گفتی همه هم فهمیدن چرا اینقدر کشش میدی شما تحلیل های خودتو داشته باش

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
اینجا هر کس می تواند تحلیلهای خودش را داشته باشد ، لطفاً از انگ زدن به دیگران و بالا آوردن پستهای تاریخ گذشته جداً خودداری کنید.
مشخص است که با توجه به وضعیت متلاطم بازار ، تحلیلها حداکثــر بصورت هفتگی اعتبار دارند و نه بصورت چند ماهه.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
حالا هی بگو ... کیه که حرف گوش کنه!

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
حالا ايشون نيست هي شما داريد اين موضوع رو كشدار ميكنيد .(الان 5 تا پست الكي خورده اين صفحه ! )
موضوع رو ادامه بديم بهتره

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
دفعه 5 هست که داری اون پست رو میاری ولی دریغ 1 مثقال شعور که نداری . دقیقا 5 بار گفتم که تاریخ همون پست رو نگاه کن ! دوستای دیگه هم به خاطر نادانی شما همون پست رو اوردن در این برهه از زمان دلار تا 1320 هم رفت بالا ولی همون موقع مصادف بازمانی بود که بانک مرکزی از طریق بعضی از طرفی های بانک ها دلار 1250 تومن وارد بازار کرد و به هر شخص با کارت ملی تا 5000$ می داد . ظرف چند روز دوباره دلار تا 1260 افت کرد . :eek: آدم اگر شعور داشته چیز خوبی هست :eek: که فکر نکنم با این همه توضیحاتی که دادم و دقیقا که شما هم دوست دارید بشینید تک تک پستای منو بخونید می تونید ببینید که دقیقا چند بار این قضیه رو گفتم :eek: ولی متاسفانه خودتون نمی تونید بفهمید . کاربر گرامی در صورتیکه داری انگ چماق بدست و این اصطلاح جدید چماق سایبری رو به کسی رو بچسبونی فروم زیاد هست سیاسی و اونجا واقعا با این طرز فکر شما واسه شما هم دست میزنن ولی کار بچه گانه نکن . من در هیچ تاپیکی نه گفتم بخرید و نه گفتم بفروشید و نه می گم چی بخرید . 3 بار تا حالا این سه پست رو گذاشتی من هم هر سه بار توضیح کامل دادم ولی متاسفانه نمی فهمی ! :eek: . من بارها گفتم کارم با ارز هست و باید سود گیری از بازار رو در حالت ایمن و ثابت انجام بدم چون اگر حداقل خریدم 50000$ باشه و 1320 بخره و فرداش بشه 1260 میشه فاجعه و ضرر سنگین نمیشه هم بگی نمیفروشم چون اعتبارت توی بازار خدشه دار میشه . پس هر موقع منظور من رو از ضرر سنگین فهمیدی 2 باره اون سه پست رو نقل قول کن .و طرفهای کاریت برای یک مدتی تحریم میکنن طرفی رو که این کار رو انجام داده . نمی دونم توی اون پست آخر چی خواری توش هست که هی اونو میاری . اگر سود 15 تومن روی بازار ارز نباشه به شخصه شما و امثال هم نمی تونید در شرایط عادی بازار ریالی روش سود کنید اگر فاصله خرید و فروش 50 تومن بود الان تعداد صراف 10 برابر حالت عادی بود .

در ضمن در تاپیک ارز 1226 تومنی شما برو یک مقدار فکر کن و ببین چه پستایی زدی با زشت سیاسی . اون همه کاربر ها اومدن پست زدن اظهار نظر کردن بحث کردیم با هم رفیق شدیم الا تو یکی ! چرا ؟ چون همه پستات سیاسی هست و ادبیات حق به جانب و صد البته حال به همزن . 1000 بار گفتم من سیاسی نیستم پستی میخوای نقل قول کنی مثل همه باش و در سیاسی نده ولی متاسفانه دوست داری بگی که از همه فهم سیاسیت بالاتره . متاسفانه هم هی داری اون موقع دلار 1300 بوده رو میگی و من برات وقت میزارم و توضیح میدم ولی متاسفانه بازم نمیفهمی . :eek:

توی پست آخرت هم مثل همیشه که من توهین میکردی بازم به یوزر sepul.boy توهین کردی متاسفانه به علت کمبود شعور نمی تونی فقط به خود شخص توهین کنی . باید کلمه خانواده رو هم بیاری :eek: که ثابت کنی

یک بار دیگه این سه پست رو نقل قول کنی به خاطر اینکه تا حالا با این دفعه 5 بار برات و اون دوستای دیگه که خاطر جو روانی که ایجاد کردی چه از من سوال کردن و یا اونها هم به من گفتن دقیقا توضیخ دادم برات تاپیک شکایت باز میکنم و همچین رک راست از شما شکایت قضایی انجام میدم . احترام خودت رو نگه دار سرسنگینی خودت بمون اگر میخوایی به من فحش بدی مرد باش رک و راست فقط به خود من فحش بده فقط و فقط به خودم . حتی بهت ایراد نمیگیرم . ولی اگر بخوای دوباره جو رو بهم بزنی و بخوایی شخصیت من رو زیر سوال ببری بد جور شرمندت میشم چون هویت کاربری و اعتبار من اینجا به هم وابسته هست . دوست داری تست کن

با درود!

من اینجا، در همین تاپیک ابتدا اومدم و پستهایی را زدم. اما بعد دیگه هرگز این کار را ادامه ندادم. چرا؟

واقعیتش این است اینجا در این تالار آدم با چارتا بچه طرف است که گنده تر از دهنشون حرف می زنن. البته منظورم به همه نیست. آدم بالاخره دلسرد میشه، همون آدمی که یک عده اینجا فکر می کردند خیلی وارده چیز بلده، خودم اشتباهشو جلیو همه نشون دادم، ما شاالله از پر رویی که کم نمیارن، بعد هم شروع می کنن ژست سیاسی و آزادایخواهی گرفتن............ آخه شماها را چه به این.............. طرف شعور حرف زدن نداره، ژست سیاسی آزادیخواهی میگیره که بگه اوه اوه من چقدر مظلومم و روشنفکرم و تحت فشارم کاش از ایران می رفتم... حیف وقت و اعصاب آدم......

اول شما شهامت داشته باش و قتی اشتباهی می کنی، تحلیل غلطی میدی بگو اشتباه کردم. شوربختانه چیزی توی این مملکت باعث بدهتی ماست، فرهنگ کثیف چاپلوسی است ، دانشجو به استاد، سرباز به درجه دار، ارباب رجوع به کارمند، مردم به صدا و سیما، مردم به مسولین... ای تف به این...........این ماجرای مملکت ماست، یک عده متملق و چاپلوس میان دورو بر یک بیسواد را می گیرن، طرف هم رفته چارتا اسم از بر کرده و دوتا اصطلاح، که اون اصطلاحاتم غلط به کار می بره، اون وقت خود طرف هم باورش میشه چیزی است، نمونه اش در سیستم مملکت داری و دانشگاهی ما به وفور است..........

جناب موذنی، شما اطلاعات خوبی دارید، از همون پیام خصوصی هم پاسخ بدید سپاسگزاریم، ایام به کام قربان، به قول حضرت حافظ:

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید,
گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم.

این مملکت بیشتر به یک انقلاب فرهنگی احتیاج دارد که سطح شعور و روابط اجتماعی و احترام و صداقت بین مردم را بالا ببرد، تا انقلاب سیاسی که نتیجه اش فقط عوض شدن اسم حکومت است.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
آقایان محترم ، کسی که میخواد در یک زمینه ای سرمایه گذاری بکنه ، بر اساس حرف چند تا آیدی ناشناس تو اینترنت که اقدام نمیکنه . خودش تحقیق و مشورت میکنه.
کافیه هر کسی نظرات خودشو بیان کنه ، پیش زمینه رو فراهم کنه ، سرمایه گذار خودش با تجمیع نظرات و سبک سنگین کردن ، تصمیم خودشو میگیره.
به نظر من نظر تمام کاربرا هم در اینجا از یک درجه اعتبار برخورداره ، کلا موافق با اینکه تعدادی رو استاد و حرفه ای و تعدادی رو بچه و بیسواد بنامیم، نیستم.
چون اینجا یک مرکز آکادمیک سازمان دار نیست که کسی بتونه ثابت کنه استاده و بقیه شاگرد . پس بهتره با نوشابه باز کردن برای خودتون ورفقا ، خودتون رو ضایع نکنید :D .اگر دوست دارید به یک هموطن راهنمایی کنید ، نظرتون رو بگین و برین ، دنبال اثبات خودتون هم نباشین. اگر حرفتون مفید باشه ، استفاده میشه. :)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
دوستان عزیز
این بحث های الکی رو ادامه ندید
و فقط در راستای موضوع تاپیک پست بزنید !

با تشکر !

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
به نظر دوستان با :
سفر اوباما به كره جنوبي براي شركت در نشست هسته اي
و
استارت خوردن تحريم هاي جدي تر خانواده ي بشار اسد و سوريه
و
جدي تر شدن انتخابات امريكا و رقابت دو كانديد اصلي جمهوري خواه

تاثيرات روي ارزش دلار و يا افت اون تا چه حدي پيش بيني ميشه ؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
بازار با 10 تومن کاهش قیمت دلار امروز شروع شد.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
میزان رو دارن برا چی کم می کنند هر روز

نه این تصمیمات جدیده که به بچه ها نمی دن و یا ۵۰٪ میدن. مگه بچه ها هزینه ندارن خارج از کشور؟ نمی خوای با این دلار پول بلیط بدی که ۵۰٪ برای ۲-۱۲ ساله. عجب آدم هایی هستند ها!

مسخره بازی به تمام معنا. چند نرخی کردن ارز فساد بوجود میاره از هر دانشجو سال اول اقتصادم بپرسی می دونه ولی این وسط فقط مسافران عادی و محتاجین رو دارند داغ می کنند. یک هو بگین نمی دیم تمام!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
Exclusive: Shell scrambles to pay huge bill for Iran oil | Reuters

۱ میلیارد دلار بدهی شرکت شل به ایران در اروپا بلوکه شده .... آخرشم این تحریم ها هیچ تاثیری نداره!

شرکت شل می گه ما سعی داریم پول رو به ایران بدیم ولی تا بحال هیچ راحی برای انتقال پول پیدا نکردیم!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
میزان رو دارن برا چی کم می کنند هر روز

نه این تصمیمات جدیده که به بچه ها نمی دن و یا ۵۰٪ میدن. مگه بچه ها هزینه ندارن خارج از کشور؟ نمی خوای با این دلار پول بلیط بدی که ۵۰٪ برای ۲-۱۲ ساله. عجب آدم هایی هستند ها!

مسخره بازی به تمام معنا. چند نرخی کردن ارز فساد بوجود میاره از هر دانشجو سال اول اقتصادم بپرسی می دونه ولی این وسط فقط مسافران عادی و محتاجین رو دارند داغ می کنند. یک هو بگین نمی دیم تمام!

دلار رو که آزاد کردن گفتم , کم کم تمام تقاضارو میفرستن سراغ بازار آزاد , هدف از آزاد کردن همین بود .

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
Exclusive: Shell scrambles to pay huge bill for Iran oil | Reuters

۱ میلیارد دلار بدهی شرکت شل به ایران در اروپا بلوکه شده .... آخرشم این تحریم ها هیچ تاثیری نداره!

شرکت شل می گه ما سعی داریم پول رو به ایران بدیم ولی تا بحال هیچ راحی برای انتقال پول پیدا نکردیم!

آقای drdexter این پول ناچیز رو میتونی کمک کنی برسونیم به حساب ایران :D

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
آقای drdexter این پول ناچیز رو میتونی کمک کنی برسونیم به حساب ایران :D

مهدی جان با تمام احترامی که برات قائلم لطفا پست های غیر مرتبط نزن.

تاپیک گفتگوی آزاد برای این کار هاست!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
دلار رو که آزاد کردن گفتم , کم کم تمام تقاضارو میفرستن سراغ بازار آزاد , هدف از آزاد کردن همین بود .

یعنی الان تک نرخی کردن ۱۹۰۰ تومن؟

رک و راست بگن آدم خیالش راحت باشه این بازی در آوردن کار بچه هاست ... خرشون می کنند!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یعنی الان تک نرخی کردن ۱۹۰۰ تومن؟

رک و راست بگن آدم خیالش راحت باشه این بازی در آوردن کار بچه هاست ... خرشون می کنند!
نه ولی یواش یواش کسی رنگ 1226 تومنی نمیبینه ! درست مثل وقتی که دلار دولتی 1070 تومن بود , مگه دست کسی میرسید؟ نه ! اینم کم کم همون میشه. مردم باید عادت میکردن و این دلار توی ذهنشون جا می افتاد که حالا افتاده پس اینا دیگه مشکلی ندارن.

بالا