نه دروغ نیست!
من خودم کارمند دولتم.
البته نصف نشده ولی کم شده. اضافه کارها رو خیلی کم کردن (یعنی چه اضافه کار بمونید چه نمونید چیزی نمیدن) خود بنده 130 هزار تومن از حقوقم کم شده
اما هستن کارمندایی که اضافه کار بیشتری داشتن و الان با قطعش200 الی 250 تومن از حقوقشون کم شده
از یکی دو ارگان دیگه هم خبر دارم که کم شده حالا اگرم جاهایی هستن که ازشون کم نشده خب خوش بحالشون!
......معاون ارزي بانك مركزي اعلام كرد: از هفته آينده امكان فروش ارز توسط مردم در شعب برخي بانكها فراهم خواهد شد.
مينو كياني راد كه پس از آغاز به كار اتاق مبادله ارز به سوال خبرنگار ايسنا پاسخ ميداد با اعلام اين خبر گفت: از هفتهي آينده برخي بانكهاي عامل ميتوانند ارز موجود در دست مردم را از آنها خريداري كنند و مردم با اين كار ديگر نيازي به مراجعه به صرافيها نخواهند داشت.
وي در پاسخ به اين سوال كه اين ارز با چه قيمتي از مردم خريداري ميشود، گفت: قيمت آن همان عددي است كه در مركز مبادلهي دارندگان و متقاضيان ارز وجود دارد.
.....................
هیچی دیگه دلار 2400 تومنی تثبیت شد
هیچی دیگه دلار 2400 تومنی تثبیت شد
اشتباه نكنيد اينا ميخوان دلار را روي 3000 تومن تثبيت كنن
تا آخر این هفته 2520 رد میکنه
همین الان هم زیر 2530 2540 فروخته نمیشه
الان..؟ یا الان ؟!
الان 3:05 دقیقه رفت رو 2505 تومن توی سایت
یعنی اگه همین الان صرافی باشید 2540 2550 هست
الان حامد داره چی میگه بنظرت ؟
حامد هم از هموناس... داره لذت میبره از این نمودار قیمت !
یه چیز میگم جمعیت باهم نخندینا... یکی یکی بخندین...
دیروز رفتم یه جا... صاحب مغازه هه بیشتر از یه ساله که جنسش همون قیمته... در حالی که همه گرون کردن...میگم دولار که بیشتر از 2.5 برابر شده... چرا پس گرون نکردی؟ میگه من کاری ندارم... اینجا کسی بالاتر نمیخره ازم... تازه دولار تو ایرانه که انقدر بالا پایین میشه... مثلاً تو آمریکا من بخوام برم دولار بگیرم چند میدن بهم ؟!!!!!!! :blink:
هیچی دیگه تشکر کردم اومدم بیرون...
حامد هم از هموناس... داره لذت میبره از این نمودار قیمت !
یه چیز میگم جمعیت باهم نخندینا... یکی یکی بخندین...
دیروز رفتم یه جا... صاحب مغازه هه بیشتر از یه ساله که جنسش همون قیمته... در حالی که همه گرون کردن...میگم دولار که بیشتر از 2.5 برابر شده... چرا پس گرون نکردی؟ میگه من کاری ندارم... اینجا کسی بالاتر نمیخره ازم... تازه دولار تو ایرانه که انقدر بالا پایین میشه... مثلاً تو آمریکا من بخوام برم دولار بگیرم چند میدن بهم ؟!!!!!!! :blink:
هیچی دیگه تشکر کردم اومدم بیرون...
اشتباه نكنيد اينا ميخوان دلار را روي 3000 تومن تثبيت كنن
یا شاید خیلی بالا تر:wacko:
بانک مرکزی ایران مواد دارویی و تجهیزات پزشکی را از دریافت ارز دولتی محروم کرد + قطع ارز دانشجویی.
کجا هست چی میفروشه آدرس بده بریم ازش تشکر کنیم![]()