• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
شما از کجا مطمئنی که ایشون 4 میلیارد از بیت المال برداشته ! ؟ مدرکی داری؟! =============

قرار بود وام مسکن به کارمندای بانک بدن این ماه که هنوز ندادن.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
نه دروغ نیست!
من خودم کارمند دولتم.

البته نصف نشده ولی کم شده. اضافه کارها رو خیلی کم کردن (یعنی چه اضافه کار بمونید چه نمونید چیزی نمیدن) خود بنده 130 هزار تومن از حقوقم کم شده
اما هستن کارمندایی که اضافه کار بیشتری داشتن و الان با قطعش200 الی 250 تومن از حقوقشون کم شده

از یکی دو ارگان دیگه هم خبر دارم که کم شده حالا اگرم جاهایی هستن که ازشون کم نشده خب خوش بحالشون!

شرکت نفت هم به رسمی ها و پیمانی ها اضافه کار رو نمیده و برادر من که قراردادی هست داره از دوست رسمیش بیشتر میگیره و اون حقوق رو هم خود پیمانکار از جیبش به اینها میده و شرکت چند ماهه پولی به پیمانکار نداده.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
معاون ارزي بانك مركزي اعلام كرد: از هفته آينده امكان فروش ارز توسط مردم در شعب برخي بانك‌ها فراهم خواهد شد.

مينو كياني راد كه پس از آغاز به كار اتاق مبادله ارز به سوال خبرنگار ايسنا پاسخ مي‌داد با اعلام اين خبر گفت: از هفته‌ي آينده برخي بانك‌هاي عامل مي‌توانند ارز موجود در دست مردم را از آنها خريداري كنند و مردم با اين كار ديگر نيازي به مراجعه‌ به صرافي‌ها نخواهند داشت.

وي در پاسخ به اين سوال كه اين ارز با چه قيمتي از مردم خريداري مي‌شود، گفت: قيمت آن همان عددي است كه در مركز مبادله‌ي دارندگان و متقاضيان ارز وجود دارد.

.....................
......

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اشتباه نكنيد اينا ميخوان دلار را روي 3000 تومن تثبيت كنن

به قول شما احتمالا حربه بعدیشون 3000 خواهد بود حالا ذهن مردم اینو قبول کنه بعد میبرن بالاتر
خیلی مسخرس دارن به وارد کننده ها 2% کمتر میدن
خیلی زحمت کشیدن

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
تا آخر این هفته 2520 رد میکنه

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
الان 3:05 دقیقه رفت رو 2505 تومن توی سایت

یعنی اگه همین الان صرافی باشید 2540 2550 هست

الان حامد داره چی میگه بنظرت ؟

حامد هم از هموناس... داره لذت میبره از این نمودار قیمت !

یه چیز میگم جمعیت باهم نخندینا... یکی یکی بخندین...
دیروز رفتم یه جا... صاحب مغازه هه بیشتر از یه ساله که جنسش همون قیمته... در حالی که همه گرون کردن...میگم دولار که بیشتر از 2.5 برابر شده... چرا پس گرون نکردی؟ میگه من کاری ندارم... اینجا کسی بالاتر نمیخره ازم... تازه دولار تو ایرانه که انقدر بالا پایین میشه... مثلاً تو آمریکا من بخوام برم دولار بگیرم چند میدن بهم ؟!!!!!!! :blink:
هیچی دیگه تشکر کردم اومدم بیرون...

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190

دیروز رفتم یه جا... صاحب مغازه هه بیشتر از یه ساله که جنسش همون قیمته... در حالی که همه گرون کردن...میگم دولار که بیشتر از 2.5 برابر شده... چرا پس گرون نکردی؟ میگه من کاری ندارم... اینجا کسی بالاتر نمیخره ازم... تازه دولار تو ایرانه که انقدر بالا پایین میشه... مثلاً تو آمریکا من بخوام برم دولار بگیرم چند میدن بهم ؟!!!!!!! :blink:

jتشکر لر :lol:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

کجا هست چی میفروشه آدرس بده بریم ازش تشکر کنیم :D

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
اشتباه نكنيد اينا ميخوان دلار را روي 3000 تومن تثبيت كنن

یا شاید خیلی‌ بالا تر:wacko:
بانک مرکزی ایران مواد دارویی و تجهیزات پزشکی را از دریافت ارز دولتی محروم کرد + قطع ارز دانشجویی. + قطع ارز دولتی ایرلاین‌ها؛ احتمال افزایش ۱۰۰درصدی بلیت..........
[h=1][/h]

Last edited:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یا شاید خیلی‌ بالا تر:wacko:
بانک مرکزی ایران مواد دارویی و تجهیزات پزشکی را از دریافت ارز دولتی محروم کرد + قطع ارز دانشجویی.

واقعا این بی انصافیه که برای دارو ارز قطع بشه

بالا