باوووو, ما اصلا دلار ملار نمیدونیم چیه.خیر سرمون میخواستیم یه دوربین بگیریم یه دفعه زد دلار گرون شد 150 رفت روش. پول دارم ولی زورم میاد بدم میخوام ببینیم تو چند روز آینده امکان داره برگرده به قیمت قبل یا نه؟ این دلار پتروشیمی رو هم خودت یه سرچ بکن ببین تو چندتا سایت درباره ورود عنقریببش به بازار و کاهش نرخ دلار نوشتن.این حیدری خیر ندیده هم تو پایش همین رو میگفت. سخنگوی دولت مثل اینکه دیروز گفته که میخوان دلار کاغذی رو از این به بعد چمدونی وارد کنن بریزن تو بازار آزاد.نمیدونم تا چه حد درسته. اصلا امکان داره همچین چیزی؟
من قبل از عید که از 3 تومن گذشت نظرم رو گفتم. دلار هرگز دیگه به زیر 3 تومن برنمیگرده. پیشبینی خود من برای اقتصاد ایران خیلی بدتر از گرون شدن دلاره.
آدم تو ایران باید هرچی که نیاز داره و پولش رو هم داره سریع بخره
در مورد دلار پتروشیمی و وارد کردن چمدونی... حرفها ارزش عملی ندارن. در حوزه عمل هم 3 دسته کار داریم.1- کارهایی که دولت حرفش را میزنه ، اما در عمل مجموعه دولت اراده و عزم انجامش را ندارند 2- کارهایی که حرفش را میزنه ، اما در عمل توانایی انجامش را ندارند 3- کارهایی که حرفش را میزنه ، اراده و توانایی انجامش را هم دارند ، اما در سازماندهی و اجراش مشکل دارند!
وارد کردن چمدونی دلار همین حالا هم انجام میشه ، اما جزء دسته سوم کارهاست.... انصافا اینجور کارها ، کارهای راحتی هم نیست. ما اینجا دور هم جمع میشیم کل دولت قبلی و بعدی را با یه جمله زیر سوال می بریم

... اما اینجوری هم نیست که اینا یه مشت احمق باشن و من برم بشینم جاشون مملکت گل و بلبل بشه

مدیریت همچین بلبشویی ، آدم مدیر و زیرمجموعه قوی میخواد در حدی که شاید در تاریخ جهان نمونه نداشته باشه