• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
قسمت اول حرفت از اون حرف ها بودا!!!!!!
شما یا توی ایران نیستی یا کلا ....بگذریم.هرچیزی رو اگه به وقتش نخری ضرر میکنی این حرف شما من رو از ادامه بحث منصرف کرد.
فکر میکنم شما الان خیلی وضع مالیتون رو به راهه چون حتی اگه مقدار ناچیزی دلار خریده باشید سود کردید و اگه به همین منوال ادامه بدید روزی یکی از ثروتمندان ایران پهناور میشید!!!
در زندگیتون موفق باشید دوست عزیز
من تو ایرانم. از وقتی دلار 35 تومن بود توی ایرانم و دلار خریدم :D. از وقتی من یادمه هرکی سرمایه مازادش را دلار و طلا و ملک و زمین و بقیه کالاهای سرمایه ای را خرید سود کرد.

خیلی ممنون.شما هم به همچنین

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
والا تا اونجایی که می دونم بنزین پتروشیمی ها با نازل ترین کیفیت تولیدی رو مجبور بودن داخل خود ایران استفاده کنند و کسی نمی خرید حالا اون بنزین های بی کیفیت رو کجا صادر کردند که قراره خلوار خلوار دلار بده به بالاز الله العالم !

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
والا تا اونجایی که می دونم بنزین پتروشیمی ها با نازل ترین کیفیت تولیدی رو مجبور بودن داخل خود ایران استفاده کنند و کسی نمی خرید حالا اون بنزین های بی کیفیت رو کجا صادر کردند که قراره خلوار خلوار دلار بده به بالاز الله العالم !

اصلا چیزی بنام دلار پتروشیمی وجود نداره. بنزین و گازوئیل D2 و سوخت JP54 و مازوت و نفتا که در انحصار شرکت ملی پخش و پالایشه و مصرف ایران بیشتر از تولیدشه. پلیمر و روغن صنعتی و گریس و غیره هم که با این قیمتها توجیه صادرات نداره. فقط و فقط قیره که فروش میره ، اونم با این شرایطی که پالایشگاه ها 90 درصد قبلش کش میگیرن، فقط از افغانستان مشتری داره. حالا اگر افغانیها جدیدا دلار چاپ میکنن :D خبرش هنوز به ما نرسیده

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
اصلا چیزی بنام دلار پتروشیمی وجود نداره. بنزین و گازوئیل D2 و سوخت JP54 و مازوت و نفتا که در انحصار شرکت ملی پخش و پالایشه و مصرف ایران بیشتر از تولیدشه. پلیمر و روغن صنعتی و گریس و غیره هم که با این قیمتها توجیه صادرات نداره. فقط و فقط قیره که فروش میره ، اونم با این شرایطی که پالایشگاه ها 90 درصد قبلش کش میگیرن، فقط از افغانستان مشتری داره. حالا اگر افغانیها جدیدا دلار چاپ میکنن :D خبرش هنوز به ما نرسیده
باوووو, ما اصلا دلار ملار نمیدونیم چیه.خیر سرمون میخواستیم یه دوربین بگیریم یه دفعه زد دلار گرون شد 150 رفت روش. پول دارم ولی زورم میاد بدم میخوام ببینیم تو چند روز آینده امکان داره برگرده به قیمت قبل یا نه؟ این دلار پتروشیمی رو هم خودت یه سرچ بکن ببین تو چندتا سایت درباره ورود عنقریببش به بازار و کاهش نرخ دلار نوشتن.این حیدری خیر ندیده هم تو پایش همین رو میگفت. سخنگوی دولت مثل اینکه دیروز گفته که میخوان دلار کاغذی رو از این به بعد چمدونی وارد کنن بریزن تو بازار آزاد.نمیدونم تا چه حد درسته. اصلا امکان داره همچین چیزی؟

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
باوووو, ما اصلا دلار ملار نمیدونیم چیه.خیر سرمون میخواستیم یه دوربین بگیریم یه دفعه زد دلار گرون شد 150 رفت روش. پول دارم ولی زورم میاد بدم میخوام ببینیم تو چند روز آینده امکان داره برگرده به قیمت قبل یا نه؟ این دلار پتروشیمی رو هم خودت یه سرچ بکن ببین تو چندتا سایت درباره ورود عنقریببش به بازار و کاهش نرخ دلار نوشتن.این حیدری خیر ندیده هم تو پایش همین رو میگفت. سخنگوی دولت مثل اینکه دیروز گفته که میخوان دلار کاغذی رو از این به بعد چمدونی وارد کنن بریزن تو بازار آزاد.نمیدونم تا چه حد درسته. اصلا امکان داره همچین چیزی؟

من قبل از عید که از 3 تومن گذشت نظرم رو گفتم. دلار هرگز دیگه به زیر 3 تومن برنمیگرده. پیشبینی خود من برای اقتصاد ایران خیلی بدتر از گرون شدن دلاره.
آدم تو ایران باید هرچی که نیاز داره و پولش رو هم داره سریع بخره

در مورد دلار پتروشیمی و وارد کردن چمدونی... حرفها ارزش عملی ندارن. در حوزه عمل هم 3 دسته کار داریم.1- کارهایی که دولت حرفش را میزنه ، اما در عمل مجموعه دولت اراده و عزم انجامش را ندارند 2- کارهایی که حرفش را میزنه ، اما در عمل توانایی انجامش را ندارند 3- کارهایی که حرفش را میزنه ، اراده و توانایی انجامش را هم دارند ، اما در سازماندهی و اجراش مشکل دارند!
وارد کردن چمدونی دلار همین حالا هم انجام میشه ، اما جزء دسته سوم کارهاست.... انصافا اینجور کارها ، کارهای راحتی هم نیست. ما اینجا دور هم جمع میشیم کل دولت قبلی و بعدی را با یه جمله زیر سوال می بریم :D ... اما اینجوری هم نیست که اینا یه مشت احمق باشن و من برم بشینم جاشون مملکت گل و بلبل بشه :D مدیریت همچین بلبشویی ، آدم مدیر و زیرمجموعه قوی میخواد در حدی که شاید در تاریخ جهان نمونه نداشته باشه

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
با توجه به اینکه سیف اعلام کرده قرار نیست ارز به بازار تزریق بشه واقعا نمیدونم این دولت قصد داره قیمت ارز رو کم کنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
از فرداست كه استارت شيب ملايم ارز رو متوجه شويم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
چند شب پیش تو برنامه ای اومد نرخ تورم و ارز را از اول انقلاب تا حالا نمودارش را انداخت روی هم گفت میانگین تورم ایران در این چند ساله حدود 20و خورده ای بوده(دقیقش یادم نیست که چند گفت) تقریبا افزایش نرخ ارز و تورم یکی بود اما دولتها با فشار دادن فنر اومده بودند مثلا قیمت ارز را کنترل کننده و در زمانهای مختلف باعث جهش قیمتی ارز شده بود و در این جهشها عده ای بدبخت و عده ای یک شبه پول دار شدند .نتیجه اینکه روحانی اگر بخواهد کار درست انجام بده نباید جلوی افزایش قیمت ارز را بگیره که مثلا تورم کنترل بشه بلکه باید تورم را کنترل کنه تا نرخ ارز هم کنترل بشه .

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
به نطر من موندن قیمت ارز تو این سطح سیاست از پیش تعیین شده هست
چون سود بانک داره میاد پایین و از طرفی کسایی که سپرده داشتن چون میبینند دلار قیمتش بالاست وارد این بازار نمیشن و از طرفی اگه هر امدن خریدن دلار را بعد از چند وقت میکشن پایین تا صرر کنن تا دیگه تو این بازار نشن

فرستاده شده از GT-N7000ِ من با Tapatalk

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
دلار تا اخر وقت 3310 +5
اونس با توجه به نرخ بیکاری امریکا بالا زد اما سقف قبلی هنوز پا برجا هست
احتمالا فردا سکه رو بالا خواهیم داشت

اونس به خاطر نرخ بيكاري بالا زد ؟!!!!!!
U kidding me ?
نرخ بيكاري در امريكا در مجلس فدرال امريكا در چند روز پيش اعلام شد و از ٢٠١٢ به كمترين حد خودش رسيده و حدود ٣٠٠ هزار فرصت شغلي ايجاد شده ... بعد از اين مجلس اونس جهاني ١٢٧٨ رو هم لمس كرد !

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اونس به خاطر نرخ بيكاري بالا زد ؟!!!!!!
U kidding me ?
نرخ بيكاري در امريكا در مجلس فدرال امريكا در چند روز پيش اعلام شد و از ٢٠١٢ به كمترين حد خودش رسيده و حدود ٣٠٠ هزار فرصت شغلي ايجاد شده ... بعد از اين مجلس اونس جهاني ١٢٧٨ رو هم لمس كرد !
Unemployment Rate چند روز پیش اعلام شد !!!!!!!!!!
بیخیال - یه عمریه داریم با این اخبار ترید میکنیم نیازی نیست شما چیزی رو یاد اوری کنی
چون در زمان اعلام نرخ اونس بالا زد این تغییر رو به اونس نسبت دادم وگرنه نرخ بسیار عالی اومده 6.3
--------------------------------------------------
امروز به مناسبت شهادت امام علی نقی علیه السلام بازار نمیه تعطیل هست
دلار حدود 3315

Last edited:

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
با این افزایش امروز دلار باید نرخ تعادلی رو 3300 د ارزو بکنیم و این به این معنیه که دولت امکان نداره بتونه تورم رو کنترل کنه

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آماده باشید برای اوراق مشارکت با سود بالای 22 درصد.

بازار رو حسابی آماده کردن:
دلار رفته بالا.
نرخ سود بانکی کم شده.
طلا به اندازه دلار بالا نکشیده! (به خاظر اونس جهانی)

الان تا یکی دو هفته دیگه یک سری اوراق مشارکت وسیع با سود بالای 22 درصد پخش می کنن مردم هم میریزن می خرن. نقدینگی رو می کشن از دست مردم بیرون.

به نظر من باید برای قیمت نهای دلار باز هم صبر کرد.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
من فکر میکردم 3300 این هفته راحت بشکنه و سقوط کنه ولی با افزایش دیروز و مقاومت امروز باید گفت متاسفانه نرخ تعادلی بعدی احتمالا بالای 3200 تومان باشه مگه دولت چیز دیگری بخواد که امیدوارم برای کاهش تورم نرخ تعادلی دوباره حول و حوش 3000 تومان نوسان کمی داشته باشه (2950-3050)

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من فکر میکردم 3300 این هفته راحت بشکنه و سقوط کنه ولی با افزایش دیروز و مقاومت امروز باید گفت متاسفانه نرخ تعادلی بعدی احتمالا بالای 3200 تومان باشه مگه دولت چیز دیگری بخواد که امیدوارم برای کاهش تورم نرخ تعادلی دوباره حول و حوش 3000 تومان نوسان کمی داشته باشه (2950-3050)

بی بی سی زده که ایران با بانک جهانی تسویه کرده و می تونه دو باره تسهیلات بگیره. این یعنی هر چی دلار اومده دادن بابت بدهی ها. این یعنی دارند تازه سوراخ های محمود رو پر می کنن. مدتی طول می کشه تا قیمت دلار مشخص بشه. باید صبر کرد.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
همین الان هم 3300 شکسته شده و الان داره 3295 معامله میشه
میانگین دلار دیگه 3000 تومان نیست
اگر دلار یه زمانی بیاد 2900 یا کمتر اون وقت میانگین کاهش پیدا میکند
بازار 3150 تا 3200 رو خریداره
مقاومت رو به بالاش شده 3320 تا 3330

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
همین الان هم 3300 شکسته شده و الان داره 3295 معامله میشه
میانگین دلار دیگه 3000 تومان نیست
اگر دلار یه زمانی بیاد 2900 یا کمتر اون وقت میانگین کاهش پیدا میکند