• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
اگر تو قولنامه نوشته که معامله قطعی هست هيچ کاری نميتونين بکنين مخصوصاً اگر طرف خودش ملک باز باشه
ولی اگر پشيمانی مقدارش معلوم هست پشيمانی رو نقدن بکوبيد رو ميز بنگاه پول طرف رو هم بدين بهش کد رهگيری رو هم فسخ کنيد هر 3 تا قولنامه رو هم تحويل بنگاه بدين
و عبارت فسخ شد رو هم رو قولنامه قشنگ بنويسيد و مهر بنگاه رو بزيند روش

اگر تو قولنامه نوشته که معامله قطعی هست هيچ کاری نميتونين بکنين مخصوصاً اگر طرف خودش ملک باز باشه
ولی اگر پشيمانی مقدارش معلوم هست پشيمانی رو نقدن بکوبيد رو ميز بنگاه پول طرف رو هم بدين بهش کد رهگيری رو هم فسخ کنيد هر 3 تا قولنامه رو هم تحويل بنگاه بدين
و عبارت فسخ شد رو هم رو قولنامه قشنگ بنويسيد و مهر بنگاه رو بزيند روش
متاسفانه معامله قطعی بوده دوست عزیز ولی باز دارم تلاش خودمو میکنم ببینم میشه برش گردوند یا نه

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
اگه با روی کار امدن دولت جدید قیمتا پایین بیاد زمین بیشتر میخوره تو سرش یا مسکن ؟!!
اصلا قیمتا میشکنه ؟!

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
اگه با روی کار امدن دولت جدید قیمتا پایین بیاد زمین بیشتر میخوره تو سرش یا مسکن ؟!!
اصلا قیمتا میشکنه ؟!

اگر قيمت ملک و مسکن رو به پايين باشه بيشترين کاهش مربوط به آپارتمان نوساز خواهد بود اونم به اندازه کاهش قيمت ساخت نه بيشتر
زمين و ملک کلنگی بيشتر با عرضه و تقاضا بالا و پايين ميشه

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
متاسفانه معامله قطعی بوده دوست عزیز ولی باز دارم تلاش خودمو میکنم ببینم میشه برش گردوند یا نه

اگر معامله قطعی بوده معمولاً قاضی حکم به سازش ميده
ولی حالا در رابطه با اين جستجو کن
[h=3]خیار غبن[/h] ولی در قولنامه چاپی که بنگاه ها دارن اين مورد بسته هستش
شما الان پولت رو نقد نگه داشتی دنبال يه 10 درصدی هستی که به احتمال کمی به اون 10 درصد برسی
ولی اگه بازار يه تکون بخوره سرمايه شما بر باد ميره شما اول سرمايه گذاری کن پولت رو تو يه بازار هم جنس
بعدش بيفت دنبال اين شکايت و اين حرفا
به نظر من هم از سازنده خوب و معتبر آپارتمان نقلی نوساز جای متوسط به بالا در مرحله قبل از سفتکاری بخر
که هم تورم رو خنثی کنی هم سود ببری

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
اگر معامله قطعی بوده معمولاً قاضی حکم به سازش ميده
ولی حالا در رابطه با اين جستجو کن
خیار غبن

ولی در قولنامه چاپی که بنگاه ها دارن اين مورد بسته هستش
شما الان پولت رو نقد نگه داشتی دنبال يه 10 درصدی هستی که به احتمال کمی به اون 10 درصد برسی
ولی اگه بازار يه تکون بخوره سرمايه شما بر باد ميره شما اول سرمايه گذاری کن پولت رو تو يه بازار هم جنس
بعدش بيفت دنبال اين شکايت و اين حرفا
به نظر من هم از سازنده خوب و معتبر آپارتمان نقلی نوساز جای متوسط به بالا در مرحله قبل از سفتکاری بخر
که هم تورم رو خنثی کنی هم سود ببری
والا دوست عزیز فک می کنم خیار غبن بودنش که صددر صده فقط نمی دونم چطوری ورود کنم! این بنگاهی ها هم همشون پشت هم درمیان هیچ کدوم راه جلو پای آدم نمیذارن

dc-master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
قصد خرید یک واحد اپارتمان در منطقه 22 را با حدود 500 تومن سرمایه دارم ( به نیت سرمایه گذاری نه سکونت شخصی )
از عزیزان اینجا اگر کسی در آن منطقه صاحب نظر است ( از لحاظ مقایسه محل ها و شهرک ها و موقعیت های خرید ) لطفا جهت مشاوره پیغام خصوصی دهد
همچنین اگر کسی پیشنهاد بهتری برای این مبلغ دارد ، ممنون میشوم راهنمایی فرمایید

دلیل انتخاب منطقه 22 جهت خرید هم این است که
1- قیمت ها به نسبت کمی ارزان تر است ( حدود متری 4 تا 5.5 میشود ملک نوساز خوب خرید )
2- فکر میکنم با توجه به طرح های عمرانی شهری ، شهرک ها ، پاساژ ها و مجتمع های در حال اجرا ، پیشرفت بهتری نسبت به مناطق دیگر غرب تهران داشته باشد

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
خريد ملک نوساز برای سرمايه گذاری خوب نيست چون بعد از چند سال قيمت آن به نسبت ملک چند سال کارکرد بيشتر کاهش پيدا ميکنه
اگر برای سرمايه گذاری هست از سازنده خوش نام و با سابقه آپارتمان متراژ متوسط را قبل از سفت کاری پيشخريد کنيد هم سود ميکنيد هم سرمايه گذاری هست که نرخ تورم را بی اثر ميکند

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
این وام اوراق مسکن که گرفته میشه چک مبلغ 20 میلیون به چه کسی داده میشه ؟

shahram_irani

Registered User
لایک‌ها
44
این وام اوراق مسکن که گرفته میشه چک مبلغ 20 میلیون به چه کسی داده میشه ؟

موقعی که فروشنده اومد تو محضر امضاش رو کرد ، نماینده بانک هم میاد امضاش رو میزنه و چک رو تحویل فروشنده میده و میره

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
من فکر ميکنم قيمتها بعد از اتمام تابستون کاهشي بشه، فقط سوال اينجاست چقدر کاهشي ميشه

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
من فکر ميکنم قيمتها بعد از اتمام تابستون کاهشي بشه، فقط سوال اينجاست چقدر کاهشي ميشه

سلام فقط من موندم چرا مگه ایمقدر گرو ون میدن جز 5درصد مردم خریدمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدابه داد من و شما برسه من که پولمو تمام دلار گرفتم دارم میرم ازاین مملکت ولی خدا به خیر کنه بااین مملکت وتورمو................

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
قیمت ملک تو ایران با تورم واقعی جلو میره و برای حفظ ارزش پول خیلی خوبه.

تورم واقعی منظورم اینه که مثلاً اگه دلار یا ... نسبت به پارسال 10 برابر شده ، خونه هم 10 برابر بلکن بیشتر میشه

از طرفی خوبیش اینه که اجاره هم میتونی بدی و علاوه بر حفظ ارزشش ، منبع درامد هم هست کاری که الان من با بخشی از سرمایم کردم

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
امروز رفتم فاز ۱ شهرک اندیشه ببینم کمترین پولی که میشه باش صاب خونه شد ، چقدره؟!
متری ۱.۷۰۰.۰۰۰
وام ۲۰ تومن
رهن ۱۲ تومن

نقدی ۴۰ تومن لازمه حداقل

کسی قیمت های پرند رو داره یا برم خودم یه سری بزنم

زمین و آپارتمان

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

akrami nejhad

Registered User
لایک‌ها
25
احسان جان من یک دوستی دارم تو پرند صاحب چندتا املاکیه
خودم عید 90 تو پرنیان پرند یک واحد 68 متری خریدم متری 815
خواستی بگو تا شمارشو بهت بدم

iasp

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان یک سوال
این که بعضی ها میگند قیمت مسکن حباب داره.آخه مگه میشه ارزون بشه؟کسایی که حافظشون خوبه و سنشون بالاتره چنین چیزی دیدن به عمرشون؟
بعد یه چیز جالب امروز توجهمو جلب کرد تو نیازمندی های روزنامه این هفته خیلی ملک فروشی زیاد شده بود،نمی دونم آیا تعداد فروشنده ها زیاد شده؟

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان یک سوال
این که بعضی ها میگند قیمت مسکن حباب داره.آخه مگه میشه ارزون بشه؟کسایی که حافظشون خوبه و سنشون بالاتره چنین چیزی دیدن به عمرشون؟
بعد یه چیز جالب امروز توجهمو جلب کرد تو نیازمندی های روزنامه این هفته خیلی ملک فروشی زیاد شده بود،نمی دونم آیا تعداد فروشنده ها زیاد شده؟

قيمت مسکن قيمت ملک کلنگی به اضافه ساخت و سود هست
الان قيمت ملک کلنگی رو به متراژ آپارتمان تقسيم کنی قيمتش از قيمت آپارتمان تکميل سال قبل ميزنه بالاتر
سازنده هم هيچ وقت سودش رو کم نميگيره مگه اينکه پول لازم باشه يا يه موقعيت خوب گيرش آمده باشه
يه رکود شديدی خورده به بازار اونايی که مجبورن که رد کنن بره واقعاً دارن ضرر ميکنن

بالا