robocop-game
Registered User
- نوشتهها
- 1,662
- لایکها
- 1,862
دوست عزیز اون قیمت زمینی که شما 200 حساب کردی بین تعداد واحد تقسیم میشه یعنی اگه 5 طبقه 2 واحدی بسازی قیمت زمین برای هر واحد 20 تومن میشه. 180 تومن هزینه ساخت رو باید با 20 جمع کنی! میشه 200 برای یه واحد60 متری(تازه برای مسکن مهر این قیمت زمین نباید حساب بشه چون دولت صاحب زمینه و شما مالک زمین هم نیستی!)
تازه شما هزینه ساخت رو متری 3 در نظر گرفتی که این برای یه واحد شخصی ساز صدق میکنه نه مسکن مهر همین الان مسکن مهر رو میشه با نصف این قیمت ساخت چون واقعا با آشغالترین مصالح(اگه بشه اسمش رو مصالح گذاشت) ساخته میشه همین زلزله سرپل ذهاب رو فراموش کردید که یه زلزله 7 ریشتری که هیچ جا کشته نمیده زد کل مسکن مهر تازه ساز اونجارو با خاک یکی کرد که بعد گندش دراومد که بجای سیمان و بتن از کاه گل تو ساختمون استفاده کرده بودن!!!!!!!!!
همین مسکن مهر پرند همین چند وقت پیش کلا به اندازه دو لیوان بارون بارید مردم مجبور بودن تا خونه هاشون شنا کنن!!!
الان با همچین شرایطی مسکن مهر پردیس شده متری 5 میلیون به بالا!!! کدوم آدم عاقلی میره متری 5 میلیون میده برای آپارتمانی که وسط بیابونه و هیچ امکاناتی هم وجود نداره؟؟
کلا تو ایران متوسط درآمد و کیفیت زندگی در حد سومالیه قیمت ملک در حد آمستردام![]()
این ها هم نمیتونه این گرونی بی حساب رو توجیه کنه.
کلا قیمت مسکن تو ایران الکی بالاست نصف اینم ارزش نداره
قیمت هاهم تقصیر خود مردمه بلای که با حمایت قهرمانانمون سر صنعت خودرو سازی اوردیم سر بقیه هم میاریم.
ملت نشون دادن با هر قیمت و کیفیتی خریدارن
همین مصالح و اهن الات همش تولید داخله و حتی تو عراق و سوریه جنگ زده بخاطر کیفیت پایین خریدار نداشت مجبور شدن کیفیت بالا ببرن
دیگه اونی که تو بازار داخل فروخته میشد فوق بنجل بود الان بعد تحریم اهن الات قیمت داخلی از صادراتی هم بالاتر رفته
همین زمستون یه کمد برا اتاقم میخواستم هرجا رفتم mdf تورک رنگی نداشتن میگفتن فقط جنس ایرونی داریم قیمتشم 4برابر شده بود کیفیتشم افتضاح یارو گارانتی نکرد میگفت اکثرا بعد یه مدت ترک و خط و خش برمیدارن و دیگه عادی شده تو کارمون
دیگه مجبور شدم رنگ سفید ساده درست کنم که کیفیتش بهتر بود
الان 8.9ساله هیچ تغییری نکردیم اون زمان دلار1500شد و پراید13تومن مثل همین الان یکی با تعجب قیمت دلار میذاشت یکی با خنده قیمت پراید
یکی مثل من میگفت نخرین ارزون شه
یکی میگفت بخریم که فردا گرونتر میشه و...
برا پراید20و50و70تومنی دلار4و7و18تومنی همین کارو کردیم
شاید یک سال دیگه سر دلار30تومنی و پراید150تومنی اینجا بحث کنیم
همینجوری جوونیمون تموم میشه
من خودم سی سالگی رد کردم راحت بهترین سال های زندگیم بخاطر تحریم و گرونی و...نابود شد.