• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
دوست عزیز اون قیمت زمینی که شما 200 حساب کردی بین تعداد واحد تقسیم میشه یعنی اگه 5 طبقه 2 واحدی بسازی قیمت زمین برای هر واحد 20 تومن میشه. 180 تومن هزینه ساخت رو باید با 20 جمع کنی! میشه 200 برای یه واحد60 متری(تازه برای مسکن مهر این قیمت زمین نباید حساب بشه چون دولت صاحب زمینه و شما مالک زمین هم نیستی!)
تازه شما هزینه ساخت رو متری 3 در نظر گرفتی که این برای یه واحد شخصی ساز صدق میکنه نه مسکن مهر همین الان مسکن مهر رو میشه با نصف این قیمت ساخت چون واقعا با آشغالترین مصالح(اگه بشه اسمش رو مصالح گذاشت) ساخته میشه همین زلزله سرپل ذهاب رو فراموش کردید که یه زلزله 7 ریشتری که هیچ جا کشته نمیده زد کل مسکن مهر تازه ساز اونجارو با خاک یکی کرد که بعد گندش دراومد که بجای سیمان و بتن از کاه گل تو ساختمون استفاده کرده بودن!!!!!!!!!
همین مسکن مهر پرند همین چند وقت پیش کلا به اندازه دو لیوان بارون بارید مردم مجبور بودن تا خونه هاشون شنا کنن!!!
الان با همچین شرایطی مسکن مهر پردیس شده متری 5 میلیون به بالا!!! کدوم آدم عاقلی میره متری 5 میلیون میده برای آپارتمانی که وسط بیابونه و هیچ امکاناتی هم وجود نداره؟؟
کلا تو ایران متوسط درآمد و کیفیت زندگی در حد سومالیه قیمت ملک در حد آمستردام:D

این ها هم نمیتونه این گرونی بی حساب رو توجیه کنه.
کلا قیمت مسکن تو ایران الکی بالاست نصف اینم ارزش نداره

قیمت هاهم تقصیر خود مردمه بلای که با حمایت قهرمانانمون سر صنعت خودرو سازی اوردیم سر بقیه هم میاریم.
ملت نشون دادن با هر قیمت و کیفیتی خریدارن
همین مصالح و اهن الات همش تولید داخله و حتی تو عراق و سوریه جنگ زده بخاطر کیفیت پایین خریدار نداشت مجبور شدن کیفیت بالا ببرن
دیگه اونی که تو بازار داخل فروخته میشد فوق بنجل بود الان بعد تحریم اهن الات قیمت داخلی از صادراتی هم بالاتر رفته

همین زمستون یه کمد برا اتاقم میخواستم هرجا رفتم mdf تورک رنگی نداشتن میگفتن فقط جنس ایرونی داریم قیمتشم 4برابر شده بود کیفیتشم افتضاح یارو گارانتی نکرد میگفت اکثرا بعد یه مدت ترک و خط و خش برمیدارن و دیگه عادی شده تو کارمون
دیگه مجبور شدم رنگ سفید ساده درست کنم که کیفیتش بهتر بود

الان 8.9ساله هیچ تغییری نکردیم اون زمان دلار1500شد و پراید13تومن مثل همین الان یکی با تعجب قیمت دلار میذاشت یکی با خنده قیمت پراید
یکی مثل من میگفت نخرین ارزون شه
یکی میگفت بخریم که فردا گرونتر میشه و...
برا پراید20و50و70تومنی دلار4و7و18تومنی همین کارو کردیم
شاید یک سال دیگه سر دلار30تومنی و پراید150تومنی اینجا بحث کنیم
همینجوری جوونیمون تموم میشه

من خودم سی سالگی رد کردم راحت بهترین سال های زندگیم بخاطر تحریم و گرونی و...نابود شد.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
شما کجا زندگی میکنی؟ که درباره کرج نظر میدی
البرز کل استانش ۹۰ درصد حتی سند ندارن

۲۰۰ متر زمین سند دار تو ملارد با ۳۵ میلیون میتونی بخری
همین تازه یه نوساز ۶۵ متری ۲ خوابه . پارکینگ دار . آسانسور دار . سند دار . تو جا خوب برای کسی پیدا کردیم خریدیم ۱۹۲ میلیون شخصی ساز و شیک

همین مشکین دشت پروژه در حال ساخت قیمت کردم گفتن پیش فروش متری ۱.۸۰۰
دقیقا پنجشنبه هفته قبل

با ۴۰۰ میلیونی که شما میگی جاها مرفه کرج مثل مهرشهر کاخ بهت میدن :D تازه شما میگی دست کم ۴۰۰ میلیون برای ۵۰ متر
شاید شهر شما این پولا چیزی نباشه اما اینجا ها کلی پول حساب میشه

همین الان حتی با ۸۰ میلیون میتونی تو ملارد . مارلیک و .... واحد پیدا کنی :p مردم بازم این پولا برا خرید ندارن و اجاره نشینن
چرا روستا
بیا واحد تو کرج . سند دار و ۵۶ متری
۱۷۹ میلیون
گرونم میده تازه نسبت به موقعیتش آخر آخرش بترکونه ۱۳۰ می ارزه الان

یا نوساز خوب میخوای ۷۵ متر و دو خواب
پارکینگ . آسانسور و ..... هم داره
۱۷۲ میلیون . برا تعاونی ثبت احوال که قولنامه تو ثبت احوال نوشته میشه
و قراره سندش بیاد بعد تکمیل کامل شهرک
موقعیتش بد نیست
۹۰ درصد شهرکش خالیه
اینم شاید فیلتر می‌دیدی ۱۴۰ میلیونم و کمترم پیدا میکردی

یا تو مشکین دشت یه ۶۰ متری قولنامه ای اما جواز ساخت دار مطمعنی و زمین مالک دار . بنا کم سن ۳ سال ساخت با ۱۲۰ میلیون میتونی تو این گرونی جدید بخری

فکر کنم شهر شما تو پاچتون میکنن

حالا حساب کن وقتی آدم میبینه جا شوتی مثل صفادشت که در اصل بافت بدبخت نشین دور شهرک صنعتی صفادشته . چنتا دلال قیمت از ۱۰۰ میلیون و ۱۵۰ میبرن رو ۳۰۰ و ۴۰۰ میلیون آدم اونش میسوزه
و البته کسی هم نمیخره با این قیمتا

دلالا و بنگاهیا کرج دارن شاگردی دلالا و بنگاهیت تهران میکنن از اونا یاد میگیرن

عزیز من ساکن تهرانم . کارم هم کرجه هم تهران اونم ملک ! :D
قربونت برم ، کارم ملکه ، تو پاچم نمیکنن ! منطقی صحبت کردم ، اگه یبار دیگه با دقت حرفامو بخونی و اون آگهی هایی که لیست کردی رو با اونا مطابقت بدی ، میفهمی مطابق همون حرفایی هستش که زدم !

میگم خونه نوساز سند دار زیر 200 تو روستا شاید پیدا بشه ، همینه دیگه !
فقط اون اولیه که تو ماهدشت بود سند داره که اونم 179 تومن میگه تازه سال ساختش 93 هستش نه نوساز ! 56 متره نه 60 متر !
شما اول آگهی رو با دقت بخون ، حرفای منم با دقت بخون بعدا اگه اشتباه بود ، بیاد بگو میکنن تو پاچت :D
!! ماهدشت روستا محسوب نمیشه ؟ واسه تهران و کرج ، ماهدشت روستاست . تهران که خونه روستایی اون شکلی نداره ! روستا یعنی مناطق حومه ای شهرهای بزرگ

بعد کی گفته کرج 90% خونه ها بدون سندن ؟؟؟؟!!:D
والا چند ساله یه پام کرجه ، همچین چیزی رو اولین باره شنیدم !
قول نامه ای های کرج بیشتر از تهرانه ولی 90% بدون سند نیست !

قیمت ملک چه ربطی به دلال و بنگاهی داره ؟
این تفکر غلط بین مردمه هرچی گرون میشه میگن تقصیر دلاله !
عزیز دل ایران میانگین توی 40 سال گذشته ، سالی 30% تورم داشته . کسی که مفهوم تورم رو دقیق بدونه و بفهمه کاهش ارزش پول چیه ، اینطوری نباید فکر بکنه که تقصیر دلاله

دلال فقط میتونه نوسان بده و قیمت رو به تعادل برسونه ولی عامل افزایش تو بلند مدت نیست . نه توی ایران نه هیچ جای دیگه

من نمیدونم مردم چرا اینقدر در برابر حرف حق مقاومت میکنن و سعی میکن به طرف مقابل اثبات بکنن که کارشناسن:D
قصد توهین ندارم ، ولی همیشه قبل از اینکه در مورد چیزی این شکلی با قاطعیت نظر بدید و به بقیه اطلاعات غلط بدید ، یکم روی حرفای کسی که اطلاعات بیشتری داره و کارش اینه و توضیح داده ، فکر کنید ، بالا پایین بکنید و بعدا شروع به تایپ و جمع کردن داده ها و آمارهای غلط بکنید
حرفی که اینجا میزنم برای خیلیا میتونه مفید باشه در مورد هزینه ساخت و قیمت تمام شده ملک ، که خدای نکرده ملکشون رو زیر قیمت ندن و بعدا نتونن یه ملک جایگزین بخرن;)

دوست عزیز اون قیمت زمینی که شما 200 حساب کردی بین تعداد واحد تقسیم میشه یعنی اگه 5 طبقه 2 واحدی بسازی قیمت زمین برای هر واحد 20 تومن میشه. 180 تومن هزینه ساخت رو باید با 20 جمع کنی! میشه 200 برای یه واحد60 متری(تازه برای مسکن مهر این قیمت زمین نباید حساب بشه چون دولت صاحب زمینه و شما مالک زمین هم نیستی!)
تازه شما هزینه ساخت رو متری 3 در نظر گرفتی که این برای یه واحد شخصی ساز صدق میکنه نه مسکن مهر همین الان مسکن مهر رو میشه با نصف این قیمت ساخت چون واقعا با آشغالترین مصالح(اگه بشه اسمش رو مصالح گذاشت) ساخته میشه همین زلزله سرپل ذهاب رو فراموش کردید که یه زلزله 7 ریشتری که هیچ جا کشته نمیده زد کل مسکن مهر تازه ساز اونجارو با خاک یکی کرد که بعد گندش دراومد که بجای سیمان و بتن از کاه گل تو ساختمون استفاده کرده بودن!!!!!!!!!
همین مسکن مهر پرند همین چند وقت پیش کلا به اندازه دو لیوان بارون بارید مردم مجبور بودن تا خونه هاشون شنا کنن!!!
الان با همچین شرایطی مسکن مهر پردیس شده متری 5 میلیون به بالا!!! کدوم آدم عاقلی میره متری 5 میلیون میده برای آپارتمانی که وسط بیابونه و هیچ امکاناتی هم وجود نداره؟؟
کلا تو ایران متوسط درآمد و کیفیت زندگی در حد سومالیه قیمت ملک در حد آمستردام:D
منظورمو اشتباه فهمیدید ! ساده تر توضیح میدم که بفهمید اشتباه کجاست :
ببین هزینه ساخت ( بدترین مصالح توی تهران و کرج ! ) یه خونه 60 متری نوساز ، 180 میلیونه

حالا شما هزینه زمین رو باید بهش اضافه بکنی
جایی که آپارتمان نوساز متری 5 تومن باشه ، زمین متری 7 تومنه . تا اینجا داشته باشید ...
خیلی سر انگشتی و تقریبی یخوام بگم ، برای 60 متری ، دو واحد در هر طبقه ، 120 متر بنای مفید داریم . 30 تا برای مشاعات اضافه میکنیم ، جمعا 150 متر ، 15% بابت غیر مفید ( تیغه ها و ... ) اضافه میکنیم 172 متر ، اینو تقسیم بر 60% میکنیم ( مقدار زیربنایی که شهرداری از زمین اجازه ساخت میده ) یعنی 287 متر
در حقیقت برای یه 10 واحده که هر واحد 60 متره ، 287 متر هم زمین نیاز داریم که ضرب تر 7 بکنی میشه 2 میلیارد ، تقسیم بر 10 ، میشه 200 تومن !!!

جمع 200 با 180 میشه 380 تومن !

البته این برای 60 متر خونه نوساز و سند دار هستش ! قولنامه ای باشه معمولا اون 60% و خیلی چیزای دیگه رعایت نمیشه واسه همین سهم زمین ارزون تر میوفته ولی دیگه زیر 150 تومن واسه زمین در نمیاد ، یعنی دیگه ارزونش میشه 350 تومن !!!!

حالا خونه چند سال ساخت ، افت قیمت داره که از این باید کمتر بشه ولی شما نوساز سند دار 60 متری ، مگه توی روستا زیر 200 میلیون به هیچ وجه پیدا نمیکنی !

signore

Registered User
لایک‌ها
636
گرونی ملک به دلال ربطی ندارد. من نوعی وقتی میرم هر چی بخرم میبینم نسبت به دو ماه پیش دو سه برابر شده و قدرت خریدم کم شده ، خوب معلومه بخوام ملک بفروشم منم حداقل ۳۰ درصد میگذارم رو قیمت ملکم.
مگه میشه قیمت همه چی سر به فلک بکشه و پول ایران ثانیه به ثانیه بی ارزش تر بشه اما فقط قیمت ملک ثابت بمونه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
کلی خندیدم :D
کرج آپارتمان محله های متوسط نو ساز تقریبا متری 8-9 میلیون به بالا هست
مهرشهر هم خیابان های خوبش 15 تومن به بالا قدیمی ساز ...
حاشیه های شهر خانه های 60 متری در حال تخریب داخل کوچه 1.5 متری و قول نامه ای اکثرا افغان نشین متری 2.5 تومن قابل خرید هست (هرکس تمایل داشت بیاد ببرمش داخل اون محله ها قول میدم ترس برش میداره از جو سنگین :D )
ماهدشت 25 کیلومتر با کرج فاصله داره - 45 دقیقه راه هست :D همون ماهدشت هم خونه قابل سکونت با این قیمت ها نیست ...

Last edited:

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
آقا الان کسی بخواد یک زمین 300 متری برای ساخت در شهرک ها بگیره
بهترین منطقه ای که هم سودش بالا باشه
هم واحدات رو دستت نمونه، کدومه؟

پردیس تهران
شهرک‌های کرج یا مناطق متوسط کرج
یا پردیسان قم

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
منظورمو اشتباه فهمیدید ! ساده تر توضیح میدم که بفهمید اشتباه کجاست :
ببین هزینه ساخت ( بدترین مصالح توی تهران و کرج ! ) یه خونه 60 متری نوساز ، 180 میلیونه

حالا شما هزینه زمین رو باید بهش اضافه بکنی
جایی که آپارتمان نوساز متری 5 تومن باشه ، زمین متری 7 تومنه . تا اینجا داشته باشید ...
خیلی سر انگشتی و تقریبی یخوام بگم ، برای 60 متری ، دو واحد در هر طبقه ، 120 متر بنای مفید داریم . 30 تا برای مشاعات اضافه میکنیم ، جمعا 150 متر ، 15% بابت غیر مفید ( تیغه ها و ... ) اضافه میکنیم 172 متر ، اینو تقسیم بر 60% میکنیم ( مقدار زیربنایی که شهرداری از زمین اجازه ساخت میده ) یعنی 287 متر
در حقیقت برای یه 10 واحده که هر واحد 60 متره ، 287 متر هم زمین نیاز داریم که ضرب تر 7 بکنی میشه 2 میلیارد ، تقسیم بر 10 ، میشه 200 تومن !!!

جمع 200 با 180 میشه 380 تومن !

البته این برای 60 متر خونه نوساز و سند دار هستش ! قولنامه ای باشه معمولا اون 60% و خیلی چیزای دیگه رعایت نمیشه واسه همین سهم زمین ارزون تر میوفته ولی دیگه زیر 150 تومن واسه زمین در نمیاد ، یعنی دیگه ارزونش میشه 350 تومن !!!!

حالا خونه چند سال ساخت ، افت قیمت داره که از این باید کمتر بشه ولی شما نوساز سند دار 60 متری ، مگه توی روستا زیر 200 میلیون به هیچ وجه پیدا نمیکنی !

اصلا بحث من اینه که کلا قیمت ملک تو ایران بیشتر از اونیه که باید باشه من که نمیخواستم بحث تخصصی کنم :D
تو اون پست هم من بیشتر درباره ی مسکن مهر حرف زدم. میشه با این اعداد و ارقامی که به کار بردین بگید با چه منطقی آپارتمانی که همین الان کمتر از 2 میلیون هزینه ساخت نوسازش میشه با زمین رایگان باید 5 میلیون فروخته بشه؟
شما مثال میزنی که فلان جا زمین متری 7 میلیونه خب من میگم چرا باید 7 میلیون باشه؟ تو تهران زمین میزارن برا فروش متری 100 میلیون چه دلیلی داره کشوری که این قدر سرانه درآمد پایینه و زیر سایه تحریم و جنگه اینقدر قیمت ملک(حالا فرقی نداره زمین آپارتمان یا...)بالا باشه؟؟
آخه وقتی درآمد کارمند ماهی 3 تومنه چرا باید یه آپارتمان متوسط تو تهران متری 20 تومن باشه؟؟
مقایسه کن با یه شهری مثل آنکارا که نه بیکاری اینقدر زیاده نه تحریم داره و سرانه درآمدی هم که 10 برابر بیشتره تو آنکارا قیمت ملک متری 7-8 تومنه یعنی از تهران که هیچ از اهوازم کمتره!!
وقتی مردم نمیفهمن که حاصل 3 سال کار کردنشون باید بشه یه آپارتمان نه 30 سال اوضاع همین میشه دیگه!
فقط ملک نیستا بقیه جاها هم همینه یارو کارمنده 5 سال حقوقشو کامل میده یه پژو پارس میخره کیفم میکنه نمیدونه تو همین کشورای منطقه یارو با یه سال درآمدش تویوتا سوار میشه!

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اصلا بحث من اینه که کلا قیمت ملک تو ایران بیشتر از اونیه که باید باشه من که نمیخواستم بحث تخصصی کنم :D
تو اون پست هم من بیشتر درباره ی مسکن مهر حرف زدم. میشه با این اعداد و ارقامی که به کار بردین بگید با چه منطقی آپارتمانی که همین الان کمتر از 2 میلیون هزینه ساخت نوسازش میشه با زمین رایگان باید 5 میلیون فروخته میشه؟
شما مثال میزنی که فلان جا زمین متری 7 میلیونه خب من میگم چرا باید 7 میلیون باشه؟ تو تهران زمین میزارن برا فروش متری 100 میلیون چه دلیلی داره کشوری که این قدر سرانه درآمد پایینه و زیر سایه تحریم و جنگه اینقدر قیمت ملک(حالا فرقی نداره زمین آپارتمان یا...)بالا باشه؟؟
آخه وقتی درآمد کارمند ماهی 3 تومنه چرا باید یه آپارتمان متوسط تو تهران متری 20 تومن باشه؟؟
مقایسه کن با یه شهری مثل آنکارا که نه بیکاری اینقدر زیاده نه تحریم داره و سرانه درآمدی هم که 10 برابر بیشتره تو آنکارا قیمت ملک متری 7-8 تومنه یعنی از تهران که هیچ از اهوازم کمتره!!
وقتی مردم نمیفهمن که حاصل 3 سال کار کردنشون باید بشه یه آپارتمان نه 30 سال اوضاع همین میشه دیگه!
فقط ملک نیستا بقیه جاها هم همینه یارو کارمنده 5 سال حقوقشو کامل میده یه پژو پارس میخره کیفم میکنه نمیدونه تو همین کشورای منطقه یارو با یه سال درآمدش تویوتا سوار میشه!
دیگه کاریش نمیشه کرد ، باید با همین شرایط کنار بیایم و بهترین تصمیمات رو بگیریم ...
مدیریت کلی وقتی غلط باشه ، نتیجه همین میشه
همونطوری که شما گفتید میزان درآمد حقوق بگیر های کشور اصلا با هزینه های زندگی نمیخونه ، نه اینکه حقوق ها رو افزایش بدن درست بشه !
همه چی زنجیره وار به هم وابسته هستش و متاسفانه هیچ اتفاق مثبتی نخواهد افتاد
هزینه زندگی شامل همه چیزه : ملک ، خودرو ، خوراک ، پوشاک ، سایر هزینه ها مثل گوشی و ...
هزینه ها همیشه با تورم بالا میره و قیمت ها کاملا منطقیه ! یعنی پراید همون 100 تومنه تازه ضرر هم میده !
چون اصولا توی کشور ارزش افزوده ای ایجاد نمیشه و درگیر یه گرداب مسخره مالی و مدیریتیه اونم نه اینکه مدیران ندونن !
خوب میدونن قضیه از چه قراره ولی هدف اصلی رو خودتون بهتر میدونید چیه
تنها هدف بعضیا فقط و فقط دزدی هستش و تا وقتی که این سبک وجود داشته باشه ، وضعمون همینه و روزبروز هم بدتر میشه
نه فقط مدیران ، بلکه مردم هم دزدن ! ا قاطعیت میتونم بگم از هر 100 نفر ، 80 نفر دزد و حرومزاده هستن توی ایران !
تحریم و جنگ و اینا هم اونقدری که فکرشو میکنن مردم ربطی به وضعیت بدمون نداره

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
آقا الان کسی بخواد یک زمین 300 متری برای ساخت در شهرک ها بگیره
بهترین منطقه ای که هم سودش بالا باشه
هم واحدات رو دستت نمونه، کدومه؟

پردیس تهران
شهرک‌های کرج یا مناطق متوسط کرج
یا پردیسان قم

دوستان صاحب نظر خواهش می کنم نظرشون رو بگن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان صاحب نظر خواهش می کنم نظرشون رو بگن
خواستم بگم ، گفتم شاید ناراحت بشید و بگید آیه یاس میخونه
ولی
الان با توجه به اینکه توی فاز رونق هستیم ( درسته ملک کم معامله میشه ولی قیمتش افزایشیه ) به هیچ وجه ساخت و ساز رو توصیه نمیکنم ...
دو تا حالت دارید :
1 - شما نقدینگی ای دارید و میخواید باهاش کار بکنید . بهترین راه حل برای سرمایه گذاری تو مسکن الان ، خرید ملک و اجاره دادن اونه و با رهنش هم یا معامله بکنید ( در ارتباط با تخصصی که دارید ) و اگه تخصصی ندارید ، بعد از مطالعه دقیق ، سرمایه خودتون رو توی بورس به کار بگیرید و اگه علاقه ای ندارید ، صندوق های ETF رو بخرید و بندازید کنار
2 - ماهیانه درآمد و سود خالص بالایی دارید به شکلی که میتونید هزینه های ساخت یک پروژه رو طی حداکثر 36 ماه آینده بدون فروش دارایی ، تامین بکنید . با وجود اینکه بازم ساخت و ساز توی فاز رونق توصیه نمیشه و باید تو فاز رکود شدید وارد بشید ولی میتونید ساخت و ساز بکنید اونم بین اون سه گزینه فقط مورد کرج پیشنهاد میشه
پردیس به هیچ وجه توصیه نمیشه
پردسیان قم هم اطلاعی ندارم

ولی همچنان روی عدم ساخت و انجام حالت اول تاکید دارم ;)

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
خواستم بگم ، گفتم شاید ناراحت بشید و بگید آیه یاس میخونه
ولی
الان با توجه به اینکه توی فاز رونق هستیم ( درسته ملک کم معامله میشه ولی قیمتش افزایشیه ) به هیچ وجه ساخت و ساز رو توصیه نمیکنم ...
دو تا حالت دارید :
1 - شما نقدینگی ای دارید و میخواید باهاش کار بکنید . بهترین راه حل برای سرمایه گذاری تو مسکن الان ، خرید ملک و اجاره دادن اونه و با رهنش هم یا معامله بکنید ( در ارتباط با تخصصی که دارید ) و اگه تخصصی ندارید ، بعد از مطالعه دقیق ، سرمایه خودتون رو توی بورس به کار بگیرید و اگه علاقه ای ندارید ، صندوق های ETF رو بخرید و بندازید کنار
2 - ماهیانه درآمد و سود خالص بالایی دارید به شکلی که میتونید هزینه های ساخت یک پروژه رو طی حداکثر 36 ماه آینده بدون فروش دارایی ، تامین بکنید . با وجود اینکه بازم ساخت و ساز توی فاز رونق توصیه نمیشه و باید تو فاز رکود شدید وارد بشید ولی میتونید ساخت و ساز بکنید اونم بین اون سه گزینه فقط مورد کرج پیشنهاد میشه
پردیس به هیچ وجه توصیه نمیشه
پردسیان قم هم اطلاعی ندارم

ولی همچنان روی عدم ساخت و انجام حالت اول تاکید دارم ;)

واقعیت یک ریال هم سرمایه نقدینگی نداریم
یک چیزی حدود 10 میلیارد سرمایس که همش خونه و کارگاه و ایناس اگرم بخوایم کاری کنیم از سال 1400 هستش
این که فرمودید کرج برام جالبه، چون افزایش پردیس واقعا خوب بوده
در کل ممنونم از نظرتون

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
واقعیت یک ریال هم سرمایه نقدینگی نداریم
یک چیزی حدود 10 میلیارد سرمایس که همش خونه و کارگاه و ایناس اگرم بخوایم کاری کنیم از سال 1400 هستش
این که فرمودید کرج برام جالبه، چون افزایش پردیس واقعا خوب بوده
در کل ممنونم از نظرتون
هرجایی خوب بود ، شما بترس:D
هر جا میترسن ، تو نترس ;)

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
حاشیه های شهر خانه های 60 متری در حال تخریب داخل کوچه 1.5 متری و قول نامه ای اکثرا افغان نشین متری 2.5 تومن قابل خرید هست (هرکس تمایل داشت بیاد ببرمش داخل اون محله ها قول میدم ترس برش میداره از جو سنگین :D )
ماهدشت 25 کیلومتر با کرج فاصله داره - 45 دقیقه راه هست :D همون ماهدشت هم خونه قابل سکونت با این قیمت ها نیست ...

زیاد مزاج می‌فرمایید :D

ARIAEI

Registered User
لایک‌ها
51
بیش از ۶۰درصد قیمت مسکن حبابی است

%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%86.jpg

عضو سابق شورای عالی سیاست‌گذاری مسکن با اشاره به پدیده شکست در بازار مسکن گفت:
در بهترین حالت بیش از ۶۰ درصد قیمت مسکن حبابی است و قیمت حقیقی هر متر مترمربع واحدهای مسکونی تا یک سوم قیمت فعلی قابل کاهش است.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، بازار مسکن در ایران، مدت‌هاست شرایط مساعدی را پشت سر نمی‌گذارد و این شرایط، با شیوع کرونا در ماه های اخیر، تشدید هم شد.
براساس جدیدترین گزارش دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی، تعداد معاملات انجام‌گرفته در فروردین‌ ماه سال جاری نسبت به اسفندماه سال گذشته، شاهد کاهش ۸۷ درصدی بوده است.
این درحالیست که تعداد معاملات انجام گرفته نسبت به فروردین ماه سال گذشته حدود ۶۳ درصد کاهش معاملات را نشان می‌دهد.
از طرف دیگر و در شرایطی که تعداد معاملات صورت گرفته از رکود شدید در حوزه مسکن خبر می‌دهد، قیمت‌ها سیر صعودی را طی کرده‌اند.
بدین ترتیب درحالی متوسط قیمت یک مترمربع واحد مسکونی آپارتمانی در فروردین امسال ۱۵ میلیون و ۵۴۷ هزار تومان معامله شده که این آمار نسبت به فروردین ۹۸، بیش از ۳۶ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
حباب قیمت 60 درصدی مسکن، عامل اصلی شکست بازار
بررسی آمار مرتبط با بازار مسکن کشور، به وضوح بیانگر پدیده شکست بازار در این حوزه است.
در همین راستا، افشین پروین‌پور عضو سابق شورای عالی سیاست‌گذاری مسکن و کارشناس اقتصادی گفت:
«پدیده شکست بازار، به پدیده‌ای اطلاق می‌شود که عرضه و تقاضا متناسب در بازار وجود دارد اما خرید و فروشی در این حوزه صورت نمی‌گیرد و در اصطلاح اقتصادی بازار با رکود مواجه شده است.
در این شرایط به دلیل افزایش حبابی قیمت‌ها، بخشی از تقاضاهای موثر مصرفی موجود در بازار به تقاضاهای مصرفی غیر موثر تبدیل شده و بازار با شکست مواجه خواهد شد».

این کارشناس اقتصادی در بیان تطبیق شرایط حال حاضر بازار مسکن با شرایط شکست بازار، افزود:
«درحالیکه بازار مسکن در سال‌های گذشته با تقاضای فراوانی روبرو بوده اما شاهد فضای رکود سنگین در این حوزه بوده‌ایم.
در واقع رشد نجومی قیمت مسکن منجر به غیرموثر کردن بخش عمده‌ای از تقاضاهای مصرفی در این حوزه شده است که چنین شرایطی مقدمات پدیده شکست بازار مسکن را فراهم می‌آورد».

عضو سابق شورای عالی سیاست‌گذاری مسکن، در ارتباط با دلایل رشد حبابی قیمت مسکن در سال‌های گذشته، گفت:
«توجه به تورم عوامل تولید مسکن و افزایش شدید قیمت واحدهای مسکونی در بازه‌های زمانی کوتاه، موید این نکته است که در بهترین حالت بیش از 60 درصد قیمت مسکن حبابی است و قیمت حقیقی هر متر مترمربع واحدهای مسکونی تا یک سوم قیمت فعلی قابل کاهش است».
ایجاد مقدمات کاهش قیمت مسکن با اخذ مالیات‌های تنظیمی
لزوم دخالت نهادهای تصمیم‌گیر نظیر دولت برای گذر از شرایط شکست بازار امری ضروری به حساب می‌آید.
در همین ارتباط محمد حمیدزاده کارشناس حوزه اقتصاد مسکن ضمن اشاره به راهکارهای عبور از شرایط شکست بازار در حوزه مسکن، گفت: «تبدیل تقاضاهای مصرفی غیرموثر به تقاضای‌های مصرفی موثر، یکی از اصلی‌ترین راهبردهای موجود به منظور گذر از شرایط شکست بازار تلقی می‌شود».
حمیدزاده در تشریح راهکار مطرح شده برای این موضوع، اظهار داشت:
«کاهش قیمت مسکن و تخلیه حباب قیمتی واحدهای مسکونی، منجر به افزایش قدرت خرید تقاضاهای غیر موثر شده و زمینه تاثیر گذاری این تقاضا را در بازار مسکن فراهم می‌آورد».
این کارشناس حوزه اقتصاد مسکن، در بیان راهبردهای اصلی کاهش قیمت مسکن و افزایش قدرت خرید تقاضاهای مصرفی، گفت:
«ابزارهای مالیات تنظیمی، بهترین ابزار دولت به منظور خروج سوداگران از بازار مسکن و فراهم شدن شرایط کاهش قیمت تلقی می‌شوند. مالیات‌های تنظیمی نظیر مالیات بر خانه‌های خالی و مالیات بر عایدی سرمایه، با ایجاد مانع در مقابل تقاضاهای سرمایه‌ای امکان عرض اندام را از سوداگران و سفته بازان گرفته و شرایط را به منظور کاهش قیمت مسکن و تخلیه حباب قیمتی فراهم می آورند».
اخذ مالیات تنظیمی به منظور ساماندهی بازارهای کشور، سال‌هاست مورد توجه کارشناسان حوزه اقتصاد قرار گرفته است و به همین دلیل، اخذ مالیات بر خانه‌های خالی و مالیات بر عایدی سرمایه در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است.
انتظار می رود هر چه سریعتر بسترهای قانونی و اجرایی لازم برای اخذ این مالیات های تنظیمی، فراهم شود تا شاهد خروج بازار مسکن از قبضه سوداگران باشیم.
منبع اقتصاد آنلاین

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

در بهترین حالت بیش از ۶۰ درصد قیمت مسکن حبابی است و قیمت حقیقی هر متر مترمربع واحدهای مسکونی تا یک سوم قیمت فعلی قابل کاهش است.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، بازار مسکن در ایران، مدت‌هاست شرایط مساعدی را پشت سر نمی‌گذارد و این شرایط، با شیوع کرونا در ماه های اخیر، تشدید هم شد.
براساس جدیدترین گزارش دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی، تعداد معاملات انجام‌گرفته در فروردین‌ ماه سال جاری نسبت به اسفندماه سال گذشته، شاهد کاهش ۸۷ درصدی بوده است.
این درحالیست که تعداد معاملات انجام گرفته نسبت به فروردین ماه سال گذشته حدود ۶۳ درصد کاهش معاملات را نشان می‌دهد.
از طرف دیگر و در شرایطی که تعداد معاملات صورت گرفته از رکود شدید در حوزه مسکن خبر می‌دهد، قیمت‌ها سیر صعودی را طی کرده‌اند.
بدین ترتیب درحالی متوسط قیمت یک مترمربع واحد مسکونی آپارتمانی در فروردین امسال ۱۵ میلیون و ۵۴۷ هزار تومان معامله شده که این آمار نسبت به فروردین ۹۸، بیش از ۳۶ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
بررسی آمار مرتبط با بازار مسکن کشور، به وضوح بیانگر پدیده شکست بازار در این حوزه است.
در همین راستا، افشین پروین‌پور عضو سابق شورای عالی سیاست‌گذاری مسکن و کارشناس اقتصادی گفت:
«پدیده شکست بازار، به پدیده‌ای اطلاق می‌شود که عرضه و تقاضا متناسب در بازار وجود دارد اما خرید و فروشی در این حوزه صورت نمی‌گیرد و در اصطلاح اقتصادی بازار با رکود مواجه شده است.
در این شرایط به دلیل افزایش حبابی قیمت‌ها، بخشی از تقاضاهای موثر مصرفی موجود در بازار به تقاضاهای مصرفی غیر موثر تبدیل شده و بازار با شکست مواجه خواهد شد».

این کارشناس اقتصادی در بیان تطبیق شرایط حال حاضر بازار مسکن با شرایط شکست بازار، افزود:
«درحالیکه بازار مسکن در سال‌های گذشته با تقاضای فراوانی روبرو بوده اما شاهد فضای رکود سنگین در این حوزه بوده‌ایم.
در واقع رشد نجومی قیمت مسکن منجر به غیرموثر کردن بخش عمده‌ای از تقاضاهای مصرفی در این حوزه شده است که چنین شرایطی مقدمات پدیده شکست بازار مسکن را فراهم می‌آورد».

عضو سابق شورای عالی سیاست‌گذاری مسکن، در ارتباط با دلایل رشد حبابی قیمت مسکن در سال‌های گذشته، گفت:
«توجه به تورم عوامل تولید مسکن و افزایش شدید قیمت واحدهای مسکونی در بازه‌های زمانی کوتاه، موید این نکته است که در بهترین حالت بیش از 60 درصد قیمت مسکن حبابی است و قیمت حقیقی هر متر مترمربع واحدهای مسکونی تا یک سوم قیمت فعلی قابل کاهش است».
لزوم دخالت نهادهای تصمیم‌گیر نظیر دولت برای گذر از شرایط شکست بازار امری ضروری به حساب می‌آید.
در همین ارتباط محمد حمیدزاده کارشناس حوزه اقتصاد مسکن ضمن اشاره به راهکارهای عبور از شرایط شکست بازار در حوزه مسکن، گفت: «تبدیل تقاضاهای مصرفی غیرموثر به تقاضای‌های مصرفی موثر، یکی از اصلی‌ترین راهبردهای موجود به منظور گذر از شرایط شکست بازار تلقی می‌شود».
«کاهش قیمت مسکن و تخلیه حباب قیمتی واحدهای مسکونی، منجر به افزایش قدرت خرید تقاضاهای غیر موثر شده و زمینه تاثیر گذاری این تقاضا را در بازار مسکن فراهم می‌آورد».
این کارشناس حوزه اقتصاد مسکن، در بیان راهبردهای اصلی کاهش قیمت مسکن و افزایش قدرت خرید تقاضاهای مصرفی، گفت:
«ابزارهای مالیات تنظیمی، بهترین ابزار دولت به منظور خروج سوداگران از بازار مسکن و فراهم شدن شرایط کاهش قیمت تلقی می‌شوند. مالیات‌های تنظیمی نظیر مالیات بر خانه‌های خالی و مالیات بر عایدی سرمایه، با ایجاد مانع در مقابل تقاضاهای سرمایه‌ای امکان عرض اندام را از سوداگران و سفته بازان گرفته و شرایط را به منظور کاهش قیمت مسکن و تخلیه حباب قیمتی فراهم می آورند».
اخذ مالیات تنظیمی به منظور ساماندهی بازارهای کشور، سال‌هاست مورد توجه کارشناسان حوزه اقتصاد قرار گرفته است و به همین دلیل، اخذ مالیات بر خانه‌های خالی و مالیات بر عایدی سرمایه در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است.
انتظار می رود هر چه سریعتر بسترهای قانونی و اجرایی لازم برای اخذ این مالیات های تنظیمی، فراهم شود تا شاهد خروج بازار مسکن از قبضه سوداگران باشیم.
منبع اقتصاد آنلاین
همین یه اموجی برای این خبر و تحلیلی که اون آدم انجام داده بسه
:D

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اگه کامل بخونی به این نتیجه میرسی که زیاد هم بیراه نگفته و منطقی هست
دقیقا چون کامل خوندم ، دیدم چرت و پرت گفته و جواب دادم :D
بازم میگم همین اموجی برای این تحلیل بسه :D

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865

منبع اقتصاد آنلاین

سه سال پیش که قیمت دلار یک چهارم بود مسکن چه قیمتی بود الان چه قیمته؟
یک سوال، الان دلار واقعا 16 تومنه یا پراید 90 تومنی (الان یکسریا حمله می کنند میگن حبابه، آقا اصلا 70 تومن) و گوشی 25 تومنی نشون میده که قیمت واقعی دلار بیشتره!
واقعا تحلیل مزخرفیه

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
یک سوال، الان دلار واقعا 16 تومنه یا پراید 90 تومنی (الان یکسریا حمله می کنند میگن حبابه، آقا اصلا 70 تومن) و گوشی 25 تومنی نشون میده که قیمت واقعی دلار بیشتره!
واقعا تحلیل مزخرفیه
شما قیمت آپارتمان تو تهران با شهرای مختلف ترکیه رو مقایسه کن خودت میفهمی حباب وجود داره یا نه(هر چند تهرانو بیشتر باید با بغداد و قاهره و کابل مقایسه کرد با توجه به در آمد و شرایط زندگی مردم:D)

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
واقعا تحلیل مزخرفیه
پراید مرداد 96 با دلار 3800 حدود 6000 دلار بود
اگه از 70 یا 90 راضی نیستین کمی صبر کنین به 100 برسه

گوشی 1500 دلاری 25 میلیونه که هزینه رجیستری رو تخفیف دادن بهتون

Last edited:

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
تو کرج یه محله ای هست به اسم اسلام اباد بهش زوراباد هم میگفتن من یک بار رفتم یه جوری نگاه میکردن انگار جن دیدن
بعضی کوچه هاشون بود ادم به زور میرفت اون موقه به این فکر میکردم مثلا بخواد یکی اساس ببره چطوری برده مثلا یخچال اصلا وارد کوچه نمیشد !

بالا