rasoul2003
Registered User
- نوشتهها
- 462
- لایکها
- 10
خيلی هم حرف عالی هست شوما مشکل داری باهاش؟
پ.ن:شما هم نظرت رو بگو ويرايش و نگارش نميخاد ياد بدی
من چی میگم شما چی میگی
اره درست میگی حرفت خیلی عالی است
خيلی هم حرف عالی هست شوما مشکل داری باهاش؟
پ.ن:شما هم نظرت رو بگو ويرايش و نگارش نميخاد ياد بدی
فروش قطعات زمین از 200 متر تا 420 متر در شهرک مسکونی پرسپولیس در روستای شیرکلا ( آمل - چمستان )
--------------------------------------------------------------------------------------------
روستای شیرکلا در مسیر جاده آمل – چمستان و بفاصله 5 کیلومتری چمستان واقع شده است . ( یک کیلومتر مانده به محل احداث پروژه مجتمع گردشگری و تفریحی بهدشت چمستان )Main_Road_1.JPG
مسیری که شما را از مسیر اصلی آمل – چمستان به روستای شیرکلا میرساند ، یک جاده دو طرفه آسفالته بوده که از دل جنگل های سرسبز و بسیار زیبا و دلنشین عبور میکند.
Main_Road_2.JPG
Main_Road_3.JPG
شهرک پرسپولیس مشتمل بر 19 قطعه ( ویلا ) بوده که خارج از بافت روستا و یا به عبارت صحیح تر واقع در اولین کوچه روستا و جنب پل ورودی قرار دارد که بدین خاطر هم از ایمنی ، خدمات ، امکانات و فضای روستا بهره مند میشوید و هم شما از استقلال خارج بافت بودن برخوردار بوده و کسی از رفت و آمد شما مطلع نشده و سر و صدای روستا نیز مزاحم شما نمیشودAccess_Road_From_Main_Road.JPG
در کوچه مذکور فقط 3 قطعه زمین قابل ساخت (3 شهرک که هر یک مشتمل بر 17 تا 20 ویلا هستند ) موجود میباشد که این امر باعث میشود ویلای شما مکانی دنج و آرام باقی بماند.
همچنین بواسطه آسفالت بودن مسیر اصلی روستا و واقع شدن این شهرک در نقطه ورودی روستا ، رفت و آمد شما با وسیله نقلیه تان در کلیه فصول سال براحتی و بدون مشکل امکان پذیر می باشد
Access-Road-2.JPG
Access-Road-1.JPG
Entrance_From inside.JPG
شهرک مذکور بین رود و جنگل قرار دارد و این امر به شما از یک سمت دید جنگل و از سمت دیگر دید دشت را می بخشد.
علاوه بر فروشگاه های معمول موجود در اکثر روستاهای مناطق شمال ( مانند نانوایی ، سوپر مارکت و میوه فروشی ) ، در روستای شیرکلا مواردی همچون ابزار فروشی ، میکانیکی ، کافی نت ، مخابرات ، بانک ، آرایشگاه ، بهداری ، مرغداری و .... نیز موجود میباشند که امکان اقامت بلند مدت در ویلا را فراهم میسازد.متراژ تقریبی زمین های موجود عبارتند از 200 ، 215 ، 225 ، 275 ، 305 ، 405 و 420 متری .
Entrance_From OutSide.JPG
Front.jpg
Left.JPG
Right.JPG
همچنین از نظر بنای ساخته شده نیز محدودیتی نداشته و شما میتوانید بدلخواه خود ویلایی نقلی با 100 متر زیربنا ساخته و یا حتی از 100 درصد مساحت زمین خود جهت احداث ساختمانی چند طبقه بهره ببرید.Out_Side_Pano1.jpg
قیمت تقریبی یک ویلا با 200 متر زمین و حدود 100 متر بنا در یک و نیم طبقه ، هشتاد و پنج میلیون میشود که با توجه به اینکه ساخت ویلا تقریبا 3 تا 5 ماه زمان میبرد ، پرداخت مبلغ ذکر شده بصورت مرحله به مرحله بوده و عملا تملک یک چنین ویلایی نقلی و زیبا را براحتی میسر میسازد.
اگر هم طالب آن هستید که ویلای شما از لحاظ نمای داخلی و خارجی ، امکانات و لوازم بکاربرده شده ، بسیار زیبا و لوکس بوده و در منطقه نمونه و زبان زد باشد ، این امر براحتی و با صرف حداکثر 200 میلیون تومان ( شامل هزینه زمین و ساخت بنا ) امکان پذیر میباشد
(حجم عکسهای پانوراما بزرگ بوده و هر یک در حدود 10MB میباشند.)
نمای پانورامای فضای جلوی شهرک از بیرون
نمای پانورامای دید جنگل ( دید بیرونی شهرک ) از داخل
Entrance_View.JPG
نمای پانورامای قطعات زمین داخل شهرکInside_pano1.JPG __________________
یه سوال از دوستان
این اپارتمانهای مشارکتی که پولشو تو طول 2 سال میدن به چه صورته؟میگن پول زوین تقسیم بر اقراد میشه و هزینه کم تر میشه درسته؟!
کاربر "شرکت راهنما سرا" عزیز
متن ویرایش شد و قیمت اضافه شد
سلام خدمت دوستان عزیز. من تازه به جمعتون اضافه شدم و امیدوارم بتونم چیزهای خوبی از این فروم یاد بگیرم.
راستش من که زیاد خوشبین نیستم ملک تو ایران خیلی ارزون شه. ممکنه چند سال به رکود بخوره و کشش بازار پایین باشه و خرید و فروش کم شه و کسانی که پول لازم هستند کمی قیمت هارو پایین بیارند اما بازگشت قیمت ها به گذشته یا نزول شدید کمی دور از ذهنه به دو دلیل :
1- سرمایه دار و سیستم سرمایه داری که اکثر ساختمان های خالی مال این افراده .. کلا افرادی که سرمایه های کلان رو تو این بخش گذاشتند حاضر نیستند ضرر کنند یا سود کم ببرند مگر اینکه فقر عمومی به حدی برسه که کسی تا چندین سال نتونه خونه بخره یا به شهرستان ها یا روستاها کوچ کنند و با کاهش شدید تقاضا مجبور شند قیمت هارو کمی پایین بیارند تا سرمایشون از حالت راکد خارج شه.
2- طرز فکر اکثریت صاحبخانه ها .! اکثر صاحبخانه های ایرانی بدون فکر به آینده از گرانی استقبال میکنند چون این رو پیشرفت و اضافه شدن دارایی میدونند و کمتر به این فکر میکنند که خونه ای که توش نشستید اگه 10 برابر هم بشه سودی نداره چون مجبورند باز هم توش بشینند.! حتی به نظر من به تعداد پسرهای یک خانواده هم خونه ی اضافه داشته باشید باز هم سودی نکردید و فقط کمتر از کسی که نداره ضرر کردید . ضمن اینکه همیشه انسان میل به پیشرفت داره و میخواد خونش رو بزرگتر یا نو تو کنه و تو گرونی باید برای پیشرفت بیشتر هزینه کنه و خلاصه که اگه کسی چندین خانه ی اضافه نداشته باشه نباید از گرونی خونه خوشحال بشه ولی خودم به چشم خودم میبینم که اکثر مردم وقتی میشنوند که خونشون گرون شدهخوشحال میشند.!! پس اگه روزی دولت واقعا هم بخواد قیمت رو پایین بیاره خیلی ها ازش استقبال نمیکنند و فکر میکنند دارند ضرر میکنند در صورتیکه نمیدونند در طولانی مدت به نفعشونه..
یه عده هم که خونه رو تو گرونی خریدند و حاضر نیستند ارزون بفروشند..
یه عده هم فکر میکنند فقط خونه ی خودشون گرون شده..!
کلا به نظر من سرمایه گذاری ای که در اثر تورم پیشرفت کنه در واقع سود نیست و فقط جلوی ضرر و افت ارزش پول رو گرفته . مثلا ما یه زمین تو کیان مهر کرج داشتیم 2 سال پیش 40 میخریدند = یه ماکسیما در همون سال و الان 120 میخرند باز هم = یه ماکسیما.! یعنی ما هیچ سودی از گرون شدن زمینمون که ناشی از تورم بوده نبردیم و فقط ارزش پولمون حفظ شده. اما زمین هایی که بشه روش کار کرد یا ساخت یا باغ هایی که میشه آبادش کرد و ضمن حفظ ارزش پول ارزش افزوده هم پیدا میکنه سرمایه گذاری بهتریه.
نظرتون راجه به سرمایه گذاری در منطقه جاده سهیلیه و شهرک زعفرانیه و کورش ( سمت جاده قدیم هشتگرد هستند ) چیه؟ یه سری زمین و ویلا و باغ هست که البته تو شهرک زعفرانیه خیلی گرون شده و در واقع پیشرفتش رو کرده اما در شهرک کورش هنوز یمت ها مناسبه. مثلا 5000 متری حدود 120 میلیون به من قیمت دادند. به نظر دوستان خریدن زمین و ساخت ویلا و کاشت درخت میتونه سود خوبی در آینده داشته باشه چون الان یه ویلا و باغِ آباد به همون متراژ در همون منطقه بالای 350 میلیون قیمت داره در صورتیکه هزینه ی آباد کردن یک زمین 5000 متری 120 میلیونی حدود 120 میلیونه و این یعنی جدای از توم حداقل 100 میلیون ارزش افزوده ( البته در طول 2 یا 3 سال که درخت ها هم کمی رو بیاند ).
الته همه ی صحبت های من نظرات شخصی بود و من نه اقتصاد خوندم و نه سر رشته ای در امور مسکن و زمین دارم و فقط مشاهدات و طرز فکرم رو با شما دوستان به اشتراک گذاشتم و اگه دوستان نظرشون رو بگند و بنده رو راهنمایی کنند ممنون میشم.
ممنون از پاسختون دوست من. البته من شنیدم که جدیدا برا کورش هم آب میدند که البته یه هزینه ی 6-7 میلیونی داره. وقتی آماره دقیقش رو دراوردم اینجا در اختیار شما و دوستان هم خواهم گذاشت. شاید آبش خیلی شبرین نیست که البته اونم میشه با کاشتن یه سری درخت مناسب جبرانش کرد .
اون شهرکی که میفرمائید اسمش چیه؟ یه چیزی دیدم اونجاها ولی درست خاطرم نیست اسمشو. اقبالیه نبود؟ البته اصلا مطمئن نیستم اسمش این بود یا نه. من بیشتر نظرم رو کورش بود بدلیل قیمت بسیار مناسبش نسبت به جاهای دیگه و اینکه چون هنوز مثل سایر جاها پیشرفت نکرده ممکنه بیشتر پیشرفت کنه. مثلا 1000 متری خالی تو زعفرانیه بالای 150 قیمت میدند . اما اونجا با 150 میشه زمین 5 هزار متری دیوار کشی شده خرید.
راستی در کل نظر دوستان راجه به این کار چیه؟ سرمایه گذاری صحیحی هست یا من دارم اشتباه میکنم.؟ کلا شنیدم اون منطقه پیشرفت کرده ( کل اون قسمت از بافت روستایی تا شهرک های ویلایی ) و باز هم جای زیادی برای پیشرفت داره. نظر دوستان چیه.؟