سمت نور، محمودآباد و ... که کلا شده ویلادوستان دو تا مورد خرید هستش
یه ویلای خونوادگی برای خونواده
+یه کلبه یا خونه روستایی تو شمال برای خودم
منطقه ای میشناسین یکم قیمت مناسب تر باشه
چون فروش ویلا اینقدر ریخته و هر کسی هر کجا رسیده زده ادم سردرگم میشه
مممنون که وقت گذاشتینسمت نور، محمودآباد و ... که کلا شده ویلا
اصلا هم حس خوبی نداره (دور از دریا، شهرکی، بدون جنگل و زیبایی)
اگر جای قیمت مناسب می خواید سراوان نزدیک رشت ظاهرا داره رشد میکنه
شهر ما متوسطه ۶۰۰ هزار نفر و قیمت زمین با مرکز استان یکی هستتنها مزیتش زمینه که تو شهرهای کوچیک اصلا ارزش نداره
فکر کنم برای شهرهای بزرگ حوب باشه
به جهت زمین
در نظر بگیرید که تا اتمام پروژه مشخص نیست چقدر پرداختی باید داشته باشین
خوب اگه زمین مزیت محسوب نمیشه فکر کنم زیاد طرح خوبی نباشه اما اگه کمک میکنه و ارزش داره زمین اره خوبهشهر ما متوسطه ۶۰۰ هزار نفر و قیمت زمین با مرکز استان یکی هست
بحث رو اینه که ما پول رو واریز کردیم نره تو پروژه های شکست خورده و چند صد سالهخوب اگه زمین مزیت محسوب نمیشه فکر کنم زیاد طرح خوبی نباشه اما اگه کمک میکنه و ارزش داره زمین اره خوبه
ولی تو این وضعیت خرید بنظرم بهتره تا ساخت
نظر من اینه کلا سمت این چیزا نره کسی دردسرش کمترهبحث رو اینه که ما پول رو واریز کردیم نره تو پروژه های شکست خورده و چند صد ساله
چون یه طرح ملی هست آینده نامشخص نداره میگه هر ۳ ماه ۴۰ میلیون باید واریز کنیم
دوست عزیز اگر پول خرید خونه نداری و خونه هم نداری به نظر من ضرر نمی کنی. بعد می تونی بفروشی و جای دیگه بخری. مسکن مهرهای قبلی را الان برو قیمت هاشون را بپرس و بپرس اون زمان چقدر پول دادن.کسی مسکن ملی ثبت نام کرده ؟
ارزش سرمایه گذاری دارن؟
برام پیامک اومده که ۴۰ میلیون قسط اول رو واریز کنم
این موضوع فقط روی مسکن مهر نبود . شما ۱۰ میلیارد برمیداشتی ۱۰ تا خونه میگرفتی یه خونه با ۴۰ میلیارد تو جیبت بود (مثال بود ) . نه فقط خونه هر چیزی تفاوتی نداشت.دوست عزیز اگر پول خرید خونه نداری و خونه هم نداری به نظر من ضرر نمی کنی. بعد می تونی بفروشی و جای دیگه بخری. مسکن مهرهای قبلی را الان برو قیمت هاشون را بپرس و بپرس اون زمان چقدر پول دادن.
دوست عزیز بنده نظر خودم را گفتم و کسی را مجبور به انجام کاری نکردم. صحبت از میلیارد هم نبود. شاید توی شهر شما با 40 یا 100 یا 200 میلیون بشه خونه خرید یا بشه گزینه های بهتری داشت. ولی تا جایی که من میدونم با این پولها امروز دوچرخه هم نمیشه خرید. مقایسه ای هم بین طرح فعلی و مسکن مهر نبود. منظور بنده تورم و افزایش قیمت مسکن بود.ینه بهتری
بله درست میفرماییندوست عزیز بنده نظر خودم را گفتم و کسی را مجبور به انجام کاری نکردم. صحبت از میلیارد هم نبود. شاید توی شهر شما با 40 یا 100 یا 200 میلیون بشه خونه خرید یا بشه گزینه های بهتری داشت. ولی تا جایی که من میدونم با این پولها امروز دوچرخه هم نمیشه خرید. مقایسه ای هم بین طرح فعلی و مسکن مهر نبود. منظور بنده تورم و افزایش قیمت مسکن بود.
شاید نظر بنده اینجوری بهتر مشخص بشه (جدای از این طرح مسکن ملی):
به فرض من 3 سال هر سه ماه 40 میلیون بدم برای پیش خرید یک خونه. بعد سه سال من 480 میلیون دادم و صاحب خونه شدم. ولی اگر همین 480 میلیون را 3 سال پس انداز کنم، بعد از 3 سال محاله بتونم همون خونه را با این قیمت 480 میلیون بخرم.
مواظب باش سرت کلاه نره یکی از اقوام توسط همین پیامک های تبلیغاتی ازش کلاهبرداری کردندکسی مسکن ملی ثبت نام کرده ؟
ارزش سرمایه گذاری دارن؟
برام پیامک اومده که ۴۰ میلیون قسط اول رو واریز کنم
نه از طریق سایت مسکن ملی . و معرفی شدیم به دفتر پیشخوان دولت مدارک دادیم گفتن مرحله بعد معرفی به بانک و افتتاح حساب و واریز قسط اول هستمواظب باش سرت کلاه نره یکی از اقوام توسط همین پیامک های تبلیغاتی ازش کلاهبرداری کردند
این بهترهنه از طریق سایت مسکن ملی . و معرفی شدیم به دفتر پیشخوان دولت مدارک دادیم گفتن مرحله بعد معرفی به بانک و افتتاح حساب و واریز قسط اول هست
اتفاقا من از یکسال پیش که قیمت ها رو نگاه کردم حداقل 30 درصد تو تهران رشد کرده یه سر به اگهی های سایت دیوار بزنچیزی که من می بینم قیمت خونه ثابت مونده ولی کرایه و رهن به شدت بالا رفته
متراژ پایینا اتفاقا ب اندازه تورم رشد کردن گیلان...اجاره هم ک ماهانه داره میره بالاچیزی که من می بینم قیمت خونه ثابت مونده ولی کرایه و رهن به شدت بالا رفته
ماهم رفتیم 2 سال پیش پرند دفتر پیشخوان و محضر تعهد نامه هزارتا چیز دیگه بعد گفتن 47 تومن واریز کنید، که ما واریز نکردیم بعدا دیدیم اصلا نساختن چون مردم اعتماد نکردن واریز نکردن پروژه رو هوا!نه از طریق سایت مسکن ملی . و معرفی شدیم به دفتر پیشخوان دولت مدارک دادیم گفتن مرحله بعد معرفی به بانک و افتتاح حساب و واریز قسط اول هست