• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
سلام دوستان شاید سوالم بی مورد باشه ببخشید.مایه دونه زمین 1000متری تواردبیل داریم با موقعیت عالی برای سرمایه گذاری .میخواستم ازدوستان بپرسم بهترین راه هم برای فروش وهم برای تبلیغ زمین برای فروش چی هستش؟؟؟؟؟
اگر زمینتون این مشخصاتی رو که میگید داره,تبلیغ خاصی نیاز نداره و دنبالش میان!!!!!!! فقط شما مظنه بازار را داشته باش و به بهتریم قیمت و بالاترین دریافتی در پای معامله,اقدام به فروش کن,گاهی تبلیغ برای املاک اینچنینی نتیجه معکوس داره,بهترین کار اینه با دوست یا آشنایی که مسلط به بازار ملک منطقتون هست و خیر خواه شما هم هست مشورت کنی,هر جایی لم خودشو داره.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
اون عزیزانی که کامنت های عجیب غریب میزارند !! دقت کنید اصلا محاله که ملک رو به عنوان یک سرمایه گذاری مطمئن و قطعی نشه ازش نام برد !!! در چادر و کارتون که نمیشه زندگی کرد
سالیانه 15 الی 20 درصد به اجاره بها و چند میلیونی هم به پول رهن اضافه میشه فکر می کنی با این درآمد و بی کاری که در جامعه وجود داره مردم تا کی می تونند اجاره سنگین بپردازند ؟! ( ضررهایی که در اسباب کشی و هزار بدبختی دیگه رو هم نمی خواد حساب کنی )
اما در مورد نحوه سرمایه گذاری !! یکی هست یه جا زمین می خره رشد خاصی نمی کنه یکی هم میره یه جا زمین دو نبش می خره و روزانه قیمتش بالا میره
شاید باورتون نشه حدود 4 سال پیش تعاونی بازنشستگان چند هکتار زمین رو تبدیل کرده بودند و بازنشسته ها برخی پول برای خرید نداشتند و امتیازش رو می فروختند بنده امتیاز 2 قطعه رو خریدم یکی به قیمت 8 میلیون و دیگری 2 میلیون
برای اولی سر جمع با هزینه سند و پول تعاونی و ... 30 میلیون برام آب خورد و دومی 18 تومن ( اولی دو نبش تجاری مسکونی که سر تقاطع چهار راه خیابان های اصلیه )
آخرین مشتری برای اولی 175 تومن و دومی 100 تومن ( اولی رو که کلا نمی فروشم چون رشدش هیچ وقت قطع نمیشه ولی دومی رو می خوام 110 بدم کسی نمی خواد )
یعنی 48 میلیون بنده در 4 سال در حال حاضر 275 میلیون شده , من نمی گم پولتون رو ببرید سمت ملک ولی اگر کمی فکر کنید در برخی موارد می تونید به شدت سود کنید
شاید بگید دروغ میگه و ... ولی بنده نه می خوام در پی تی زمین بفروشم و نه شغلم اینه !! فقط جهت افزایش سرمایه اینکار رو انجام دادم . اطلاعاتی از تهران هم ندارم چون اونجا زندگی نمی کنم !!!
به جای اینکه 50 میلیون پولم رو 4 سال پیش باهاش باشگاه ورزشی بزنم این تصمیم رو گرفتم !! خوبیش اینه دیگه نگرانی برای آینده ندارم !
حالا اون عزیزی که ملک نداری بیا بگو کسی زمین و ملک نمی خره !! وای 30 درصد کاهش قیمت ! وای طرف خونه 500 میلیونیش رو 300 میلیون التماس می کنه کسی نمی خره !! ( چاشنی توهین رو هم اضافه کن ) :D

موفق باشید

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
http://www.donya-e-eqtesad.com/news/1035007/
نتایج بررسی‌های «دنیای اقتصاد» درباره آنچه باعث شد در اسفند ماه، منحنی «تغییرات ماهانه قیمت مسکن» از سطح صاف و شیب تقریبا صفر درجه ماه‌های قبل (ریزنوسان منفی) خارج شود و ناگهان به اندازه 5/ 8 درصد شیب مثبت پیدا کند، حاکی است دستکاری نرخ سود بانکی و کاهش دستوری آن در ابتدای اسفند 94 به‌عنوان قوی‌ترین مولفه بیرونی اثرگذار بر بخش مسکن، عامل اصلی افزایش قیمت ملک در این ماه بوده است.قیمت مسکن همواره از دو مولفه بیرونی شامل نرخ تورم و نرخ سود بانکی تاثیر می‌پذیرد.

با کاهش 2 واحد درصدی نرخ سود سپرده‌های بانکی در ابتدای اسفند، رابطه معکوس حرکت نقدینگی بین بازار پول و بازار ملک، سبب شد بخشی از دارایی‌ افرادی که عمدتا تقاضای سرمایه‌ای بازار ملک به حساب می‌آیند، از بانک‌ها خارج و صرف خرید آپارتمان در تهران شود.این موضوع به خوبی از طریق مشاهده «حجم معاملات خرید مسکن در مناطق 22گانه شهر تهران» قابل ردیابی است. در اسفند سال گذشته اگر چه حجم خرید و فروش واحد مسکونی در کل پایتخت نزدیک 20 درصد نسبت به بهمن افت کرد اما در مناطق شمالی شهر، شدت افت معاملات فوق‌العاده کم بود؛ به‌طوری‌که در منطقه 2 حجم خرید آپارتمان فقط 5 درصد کاهش یافت و حتی در منطقه 3 رشد 7/ 1 درصدی ثبت شد اما در مقابل، حجم معاملات خرید در مناطق مرکزی و جنوبی شهر تهران بین 25 تا 30 درصد افت پیدا کرد.

از طرفی، نرخ رشد قیمت مسکن در مناطق شمالی تهران طی اسفند 94 به مراتب بیشتر از سایر نقاط شهر بوده است.این آمارها بیانگر آن است که کاهش دستوری نرخ سود بانکی در پایان سال گذشته باعث چرخش در مسیر نقدینگی بین دو بازار پول و مسکن شد و تحت تاثیر پایان رکود مسکن از یکسو و کاهش جذابیت بازار پول از سوی دیگر، بازار ملک با ورود تقاضای سرمایه‌ای پس از حدود دو سال دوری از این بازار، مواجه شده است.

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
اون عزیزانی که کامنت های عجیب غریب میزارند !! دقت کنید اصلا محاله که ملک رو به عنوان یک سرمایه گذاری مطمئن و قطعی نشه ازش نام برد !!! در چادر و کارتون که نمیشه زندگی کرد
سالیانه 15 الی 20 درصد به اجاره بها و چند میلیونی هم به پول رهن اضافه میشه فکر می کنی با این درآمد و بی کاری که در جامعه وجود داره مردم تا کی می تونند اجاره سنگین بپردازند ؟! ( ضررهایی که در اسباب کشی و هزار بدبختی دیگه رو هم نمی خواد حساب کنی )
اما در مورد نحوه سرمایه گذاری !! یکی هست یه جا زمین می خره رشد خاصی نمی کنه یکی هم میره یه جا زمین دو نبش می خره و روزانه قیمتش بالا میره
شاید باورتون نشه حدود 4 سال پیش تعاونی بازنشستگان چند هکتار زمین رو تبدیل کرده بودند و بازنشسته ها برخی پول برای خرید نداشتند و امتیازش رو می فروختند بنده امتیاز 2 قطعه رو خریدم یکی به قیمت 8 میلیون و دیگری 2 میلیون
برای اولی سر جمع با هزینه سند و پول تعاونی و ... 30 میلیون برام آب خورد و دومی 18 تومن ( اولی دو نبش تجاری مسکونی که سر تقاطع چهار راه خیابان های اصلیه )
آخرین مشتری برای اولی 175 تومن و دومی 100 تومن ( اولی رو که کلا نمی فروشم چون رشدش هیچ وقت قطع نمیشه ولی دومی رو می خوام 110 بدم کسی نمی خواد )
یعنی 48 میلیون بنده در 4 سال در حال حاضر 275 میلیون شده , من نمی گم پولتون رو ببرید سمت ملک ولی اگر کمی فکر کنید در برخی موارد می تونید به شدت سود کنید
شاید بگید دروغ میگه و ... ولی بنده نه می خوام در پی تی زمین بفروشم و نه شغلم اینه !! فقط جهت افزایش سرمایه اینکار رو انجام دادم . اطلاعاتی از تهران هم ندارم چون اونجا زندگی نمی کنم !!!
به جای اینکه 50 میلیون پولم رو 4 سال پیش باهاش باشگاه ورزشی بزنم این تصمیم رو گرفتم !! خوبیش اینه دیگه نگرانی برای آینده ندارم !
حالا اون عزیزی که ملک نداری بیا بگو کسی زمین و ملک نمی خره !! وای 30 درصد کاهش قیمت ! وای طرف خونه 500 میلیونیش رو 300 میلیون التماس می کنه کسی نمی خره !! ( چاشنی توهین رو هم اضافه کن ) :D

موفق باشید
دوست عزیز همین مثالی که از خرید خودتون با سود چند برابری زدید مربوط میشه به 4 سال پیش همون زمان هم اگه خاطرتون باشه رکود نسبی بود واین افزایش قیمت معلول تقاضا نبوده و نیست
بیشتر افزایش قیمت زمین و مسکن مدیون رشد دلار بوده....

اما این چند ساله شما فرض کنید شخصی سال 92 یک زمین یا آپارتمان 200 میلیونی خریده باشه اگر افت نداشته باشه به زور همون قیمت بفروشه هنرکرده....
در حالی که این 200 میلیون رو بانک گذاشته بود حداقل الان پولش 300 میلیون شده بود و میتونست الان همون ملک رو بگیره و 100 میلیون هم خرج زندگیش کنه یا یه ملک بهتر و بزرگتر بگیره

واقعیت اینه الان عرضه یشتر از تقاضاست و هرکی میخره مثل سابق به دید سرمایه گذاری نبینه و عمده داراییش و نقدینگی شو وارد ملک(مسکونی) نکنه چون حالا حالاها اتفاق خاصی نمیافته
البته ملک های تجاری داستانش فرق داره و میشه به دید سرمایه گذاری با دید بلند مدت بهش نگاه کرد.

به نظرم مسکن یواش یواش جای خودشو به عنوان کالای مصرفی تو کشورمون پیدا میکنه.... بهتره با روندها دوست باشیم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
دوست عزیز همین مثالی که از خرید خودتون با سود چند برابری زدید مربوط میشه به 4 سال پیش همون زمان هم اگه خاطرتون باشه رکود نسبی بود واین افزایش قیمت معلول تقاضا نبوده و نیست
بیشتر افزایش قیمت زمین و مسکن مدیون رشد دلار بوده....

اما این چند ساله شما فرض کنید شخصی سال 92 یک زمین یا آپارتمان 200 میلیونی خریده باشه اگر افت نداشته باشه به زور همون قیمت بفروشه هنرکرده....
در حالی که این 200 میلیون رو بانک گذاشته بود حداقل الان پولش 300 میلیون شده بود و میتونست الان همون ملک رو بگیره و 100 میلیون هم خرج زندگیش کنه یا یه ملک بهتر و بزرگتر بگیره

واقعیت اینه الان عرضه یشتر از تقاضاست و هرکی میخره مثل سابق به دید سرمایه گذاری نبینه و عمده داراییش و نقدینگی شو وارد ملک(مسکونی) نکنه چون حالا حالاها اتفاق خاصی نمیافته
البته ملک های تجاری داستانش فرق داره و میشه به دید سرمایه گذاری با دید بلند مدت بهش نگاه کرد.

به نظرم مسکن یواش یواش جای خودشو به عنوان کالای مصرفی تو کشورمون پیدا میکنه.... بهتره با روندها دوست باشیم

والا در شهر بنده که راه افتاده هم زمین و هم منزل داره خرید و فروش میشه ( شیراز )
البته هنوز شدت پیدا نکرده و تازه داره جون می گیره
من بالا این همه توضیح دادم شما می فرمائید کالای مصرفی ؟ یعنی مردم قراره در چادر و گونی زندگی کنند ؟
به نظر من هیچ سرمایه گذاری بهتر از خرید ملک با ارزش نیست البته نظرات همه محترمه و بحثی هم توش نیست

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
آقا میشه بگین کجای شیراز 4 سال پیش 2 تا زمین خریدین50 تومن؟

این دو تا زمین رو در شیراز نخریدم عزیزم
در شهر گچساران خریدم تازه تبدیل شده بود و الان تبدیل به یک شهرک بزرگ شده ( شهرک آفتابگردان )

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
این دو تا زمین رو در شیراز نخریدم عزیزم
در شهر گچساران خریدم تازه تبدیل شده بود و الان تبدیل به یک شهرک بزرگ شده ( شهرک آفتابگردان )
خیرش را ببنید ولی موقعیت شما خاص بوده و بنوعی رانت هست و گرنه من نوعی در یک شهر، بدون پارتی و آشنا اینطور زمینی را چطور و ازکجا پیدا کنم؟آیا همچنین موردی سراغ دارین؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
خیرش را ببنید ولی موقعیت شما خاص بوده و بنوعی رانت هست و گرنه من نوعی در یک شهر، بدون پارتی و آشنا اینطور زمینی را چطور و ازکجا پیدا کنم؟آیا همچنین موردی سراغ دارین؟

ممنون
انشاالله فرصت های بهتری نصیب شما بشه
باید حتما پیگیر باشید الان دوباره کانون بازنشستگان می خواد متراژ زیادی زمین بخره و تبدیل کنه فعلا با صاحب زمین در حال بحث هستند حدودا چند ماهی میشه زمینی در کنار فرودگاه
والا این دفعه تا جایی که بتونم امتیاز می خرم البته من از قبل با 2 فرهنگی هماهنگ کردم
شهرداری هم بعضی اوقات برای کارکنان خودش این کار رو میکنه اونجا امتیاز بیشتری میشه خریداری کرد ولی ارزش زمینشون مثل تعاونی بازنشستگان نیست حداقل در این استان در چند سالی که من دیدم اینطوری بوده
شما سعی کن ماهی - دو ماهی یکبار به بعضی ارگان ها سر بزن مثل اینایی که نام بردم !! آمار بگیر البته خودت رو از کارکنانشون و یا فرزند کارکنانشون جا بزن :D اینجوری جواب درست و حسابی بهت میدن
والا من پارتی نداشتم ولی آشنا ( فامیل ) دارم که بهم اطلاع میده - البته می تونید تماس هم بگیرید

اینجور زمین ها رو باید 3 الی 5 سال براشون وقت بزاری تا چشم رو هم بزاری شهرک شده, سعی کن سریع نفروشی چون سود چندانی به دست نمیاری

جایی که من خرید کردم الان کلا 16 قطعه ساخته نشده باقی مونده اونم در 18 هکتار

Last edited:

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
سلام رفقای عزیز
دوستان با زمینهای گرمابسرد سمت دماوند آشنایی دارن ؟ ممنون اگر توضیحی بدن
به عنوان سرمایه گذاری نه . به عنوان ساخت ویلا و تفریح و آرامش

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
نخیر آشنایی ندارم
ولی به نظر من در ویلایی معمولا
خرید بنای آماده بهتر هست
مخصوصا اگه طرف عجله داشته باشه
به قیمت همون زمین خام میفروشه
هزینه جانبی ویلا سازی رو کاملا در نظر بگیر
هزینه انشعاب آب برق گاز محوطه چینی حصار کشی
مجوز از چند جا و مرجع و زمان آماده شدن هر کدام
و دردسر و هزینه ساخت

دنبال خرید آماده‌ باشین
کسی که قبل از شما دنبال عشق و حالش بوده
حالا یا زده شده یا هوس بهترشو کرده
و کافیه اون آدم عشقی با شما حال کنه و قیمت مناسب باهاتون حساب کنه

نصیحت پولت خیلی زیادی کردی برو تو کار خرید

اگه دوستی آشنایی داری ازش مجانی
کلید بگیر
نشد اجاره
نشد چند نفری دونگی بخرین و چند ماه چند ماه با هم تقسیم کنین گردشی

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
سلام رفقای عزیز
سلام
من خودم زیاد شرقو دوست ندارم
سمت غرب تهران , در حقیقت الآن دیگه جزء کرجه , برغون و چهار باغ فوق العادن !
زمین اونجا ( بشه توش بسازی نه اینکه ساخت رو اجازه ندن ) از متری 600 تومن شروع میشه تا متری 1 تومن . چهارباغ تخته ولی برغون کوهپایه ای . سمت برغون رود و اینچیزا داره و چهارباغ خاک خوب و زمین صاف داره !
زمینو بگیر , خودت بسازش ( یه تریبلکس 400 متری - امکانات توپااا یعنی سالن ورزشی و لاین بولینگ و ... هم داشته باشه ) تو یه زمین 1000 متری . در کل 1 تومنی برات خرج داره ولی عشقه دنیارو میکنی . اگه بخوای فضای باز رو هم درست بکنی و یه زمین تنیس خاکی هم دربیاری و استخر و بار اون هم یه هزینه ای داره .
اینم بگم که ویلا باید شلوغ باشه تا لذتش بیشتر شه . مهمونی بدی و ... . اگه فقط واسه خودت بخوای بعد از یه مدت خسته میشی !;)

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
والا نه اونقدر هزینه نمی خوایم بکنیم دوست عزیز . این زمینهایی که میگم فعلآ قیمتهاش خوبه از اینهایی هست که 3 4 سال آینده میره بالا عین آبسرد !
مثلآ 500متریش رو میشه زمینش رو 30 تومان خرید !

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
دوست عزیز
رفیق
اولش میگی
به قصد سرمایه گذاری نیست
فقط دنبال تفریحی

الان میگی انتظار داری 4 سال بعد بره روش
تکلیفتو با خودت مشخص کن

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
علی جان عزیز تفریح فکر بنده هست

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
علی جان عزیز تفریح فکر بنده هست[/QUO
سلام رفقای عزیز
هر کاری میکنی,قبلش آمار بگیر ببین جواز ساخت میدن یا نه,منطقه شرق تهران, منطقه گرمابسرد رو اطلاعات ندارم ,اما آبسرد و اطرافش,کشاورزیست و در این چند سال مثل اکثر جاها با رشوه و زدو بند ویلا زیاد ساختند در زمینهای کشاورزی!!!!!! اما دو سه ساله دارن با زمین خواری مبارزه میکنن,امسال بیشتر,هنوزم میسازن,اما نه مثل سابق,قیمتها هم به خاطر همین وایساده و یا افت کرده,یعنی بعضی مالکان نمیفروشن,اگر بخوان باید زیر بدن,یا طرفشون اطلاعات نداشته باشه,زمین با سند و اجازه ساخت بخر,شرق پر زمینه!!!!! یک سالیست که دارن سفتو سخت میگیرن برا زمین خواری,همون طرفای آبسرد ,شهرداری خودش زمین روبه مردم فروخته بود تو کوه و کمر,الان به خاطر زمین خواری سند نمیدن به مردم!!!!!!! پول هم مقداری گرفتند و مردم میخوان باقی پولشونو بدن اما نمیتونن!!!!!! خود سازمان اراضی با شهردای درگیره و میگه زمین خواری کردین ,بیراه هم نمیگن,تمام کوههای منطقرو تیکه تیکه کردن و در غالب تعاونی به مردم واگزار کردن,بالای تپه هارو به مردم دادن,یه وضعیست............ منظور الکی پولتو ننداز,بپرس دقیق از شهزداری استعلام کن,سند درست و حسابی,بخر .

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
ممنون تشکر ازت کوروش جان نه حتمآ اینارو پیگیر میشم
یا علی

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
سمت همون چهارباغ یه مقدار اونور تر زمین متری ۱۵۰ میتونی پیدا کنی , من خودم تا ۱۲۰ معامله
آره هست
پایین تر از چهار باغ ( اگه اشتباه نکنم نزدیک زندان ) اونور متری 70 هم میشه خرید ولی اجازه ساخت نمیدن
یه ویلای 400 تومنی ارزش نداره توی یه جای بد ساخته شه
چند سال دیگه میان با لودر میندازن زیر خونه سر و تهش میکنن :D اگه یه ساختمون 70 80 متری کوچیک باشه آدم دلش نمیسوزه
سمت میدون اصلی ( قسمت باغاش ) ساختن , یه 6 7 سالی میشه , گیرم ندادن ولی یهو جفتک میندازن:general607:

wate

Registered User
لایک‌ها
94
سلام و درود
دوستان فکر میکنید گران شدن تیرآهن تاثیری رو قیمت زمین هم میزاره اصلا رو قیمت خونه های قدیمی اثری داره؟
گران شدن بنزین چی آیا به نظرتون حداقل بطور غیر مستقیم تاثیری روی ملک میزاره؟

بالا