• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
میشه پارکینگ رو توی سند آورد؟ چون تحقیق کردم گویا اون توافقنامه به تنهایی ارزش قانونی نداره

به نظرتون چه کار کنم؟ 30% پول واحد رو هم موقع قولنامه زدن چک دادم بهش که نقد کرده

صورت مجلس تفکیکی کل واحدها را بگیرید و مطالعه کنید. قضیه پارکینگ برای شما روشن می شود.

در اکثر موارد فروشنده برای آنکه مال خود را زخمی نکند حاضر به فسخ قرار داد می شود. چنانچه انسان مریضی باشد :D باید پروسه قانونی را طی کنید.

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
ببین ، اگه توی مبایعه نامه ای که با فروشنده بستی ، به وضوح ذکر شده که واحد دارای پارکینگ اختصاصی هستش ، میتونی از طریق یه وکیل بزنی زیر معامله و قرارداد رو فسخ بکنید و ضرر و زیان ذکر شده توی مبایعه نامه رو تمام و کمال دریافت بکنید که فروشنده آدم بشه ، تو معامله زیر و رو نکشه ! اگه قصد این کار رو داشته باشید حتما با یه وکیل این کار رو انجام بدید و خودسرانه حتی پیامک هم مبنی بر فسخ معامله ندید

ممنون بابت توضیح مفصلتون
قولنامه توی مشاور املاک تنظیم شده ولی کد رهگیری نداره!
میشه روش اقدام کرد؟

تا اونجایی که اطلاع دارم توافقنامه که امضا شده باشه و حداقل دوتا شاهد هم پایینشو امضا کرده باشن و همه چیز شفاف و دقیق توش ذکر شده باشه ، توی دادگاه به عنوان مدرک معتبر قابل ارائه هستش و مشکلی نداره . فقط وقعیت دقیق پارکینگ باید ذکر شده باشه که کدوم واحد کجاست

اگه توی سند ملک ، پارکینگ نیومده باشه ، رسما و قانونا پارکینگی نداره

در مورد توافق نامه به هیچ وجه موضوع پول رو مطرح نکنید ، به شما اصلا مربوط نیست که کی پول داده و کی گرفته . اگه توی توافق نامه به وضوح اومده باشه که پارکینگ دارید ، کسی حق اعتراض نداره به شرطی که :
اگه ساختمون هیچ پارکینگ سندی ای نداشته باشه یعنی فضای پارکینگ به صورت کامل مشاعی هستش . تو این شرایط اگه فرض کنید 4 واحد هست و 3 پارکینگ ، توافق نامه در صورتی معتبره که اسم و مشخصات و امضای اشخاص 1 ، 2 ، 3 و 4 به وضوح و دقیق پای توافق نامه اومده باشه و در حال حاضر هم مالک واحد ها همون افراد هم باشند و معاملاتی اتفاق نیوفتاده باشه

هر ده واحد امضا کردن ولی متاسفانه اکثر مالک ها تغییر کردن فقط دو سه نفر از 10 نفر امضا کنندگان توافقنامه هنور مالک واحدهاشون هستن :((
در ضمن حدود دقیق هر پارکینگ رو هم نگفتن فقط ذکر شده از راهرو میانی تا دیوار ضلع غربی متعلق و فلانی و فلانی و فلانی...

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ممنون بابت توضیح مفصلتون
قولنامه توی مشاور املاک تنظیم شده ولی کد رهگیری نداره!
میشه روش اقدام کرد؟
خواهش میکنم
کد رهگیری کارو آسون تر میکنه ولی قرارداد دستی ساده بدون کد هم اگه پایینش امضاء دو تا شاهد در دسترس باشه ، مشکلی نداره
هر ده واحد امضا کردن ولی متاسفانه اکثر مالک ها تغییر کردن فقط دو سه نفر از 10 نفر امضا کنندگان توافقنامه هنور مالک واحدهاشون هستن :((
در ضمن حدود دقیق هر پارکینگ رو هم نگفتن فقط ذکر شده از راهرو میانی تا دیوار ضلع غربی متعلق و فلانی و فلانی و فلانی...
آهان خوب این ایراد داره ، چون کسایی که توافق نامه رو امضاء کردن دیگه نیستن بنابراین توافق نامه عملا اعتباری نداره . یا باید با همسایه ها صحبت بکنید و کنار بیاید یا اینکه معامله رو بهم بزنید یا اگه با بدون پارکینگ بودن مشکلی ندارید ، معامله رو قطعی بکنید
در هر صورت این رو در نظر داشته باشید ، همچین املاکی که توی سند پارکینگ نیومده باشه و توافق نامه هم این مدلی باشه ، به معنی نداشتن پارکینگه

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
خواهش میکنم
کد رهگیری کارو آسون تر میکنه ولی قرارداد دستی ساده بدون کد هم اگه پایینش امضاء دو تا شاهد در دسترس باشه ، مشکلی نداره

آهان خوب این ایراد داره ، چون کسایی که توافق نامه رو امضاء کردن دیگه نیستن بنابراین توافق نامه عملا اعتباری نداره . یا باید با همسایه ها صحبت بکنید و کنار بیاید یا اینکه معامله رو بهم بزنید یا اگه با بدون پارکینگ بودن مشکلی ندارید ، معامله رو قطعی بکنید
در هر صورت این رو در نظر داشته باشید ، همچین املاکی که توی سند پارکینگ نیومده باشه و توافق نامه هم این مدلی باشه ، به معنی نداشتن پارکینگه

من قیمت آپارتمان با پارکینگ رو دادم و گرچه فعلا همسایه ها با جای پارک مشکلی ندارن ولی عملا برای پارکینگ دستم به جایی بند نیست.
فکر کنم بهتره معامله رو فسخ کنم
اگه طرف پولم رو بی دردسر پس بده خوبه چون حوصله دادگاه رو ندارم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من قیمت آپارتمان با پارکینگ رو دادم و گرچه فعلا همسایه ها با جای پارک مشکلی ندارن ولی عملا برای پارکینگ دستم به جایی بند نیست.
فکر کنم بهتره معامله رو فسخ کنم
اگه طرف پولم رو بی دردسر پس بده خوبه چون حوصله دادگاه رو ندارم
اگه قصد فسخ دارید ، شدییییدا توصیه میکنم با وکیل جلو برید که دردسر فسخ خیییلی زیاده

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
تو محله ی فقیر نشین ما مسکن کمتر از یک ماه 40% رشد داشته :|
فتوشاپه یا بقیه شهر ها هم همینطوره؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تو محله ی فقیر نشین ما مسکن کمتر از یک ماه 40% رشد داشته :|
فتوشاپه یا بقیه شهر ها هم همینطوره؟
ملک با دلار بالا میره . همه جای ایران اینطوریه مگه اینکه محله به شدت پرت یا شاهد مهاجرت معکوس باشه که زیان گرون نشه . یه جاهایی هم اگه رو زبون بیوفته ، بیشتر گرون میشه .
کرج هم همینه . تهران هم همینه . تازه رشد محله های ارزونتر بیشتر از گرونه :rolleyes:
یه زمانی گوهردشت کرج متری 2 بود . جهانشهر متری 4 یا 5 . الان جهانشهر متری 22 اینطوراست . گوهردشت متری 14 اینطورا ( محله به محله فرق داره )
این مدت هم مجدد به خاطر دلار و بحث های سیاسی پیش رو ، انتظارات تورمی به شدت بالاست ، یه جوری که الان خریدار هست ، فروشنده نیست ...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
ملک با دلار بالا میره . همه جای ایران اینطوریه مگه اینکه محله به شدت پرت یا شاهد مهاجرت معکوس باشه که زیان گرون نشه . یه جاهایی هم اگه رو زبون بیوفته ، بیشتر گرون میشه .
کرج هم همینه . تهران هم همینه . تازه رشد محله های ارزونتر بیشتر از گرونه :rolleyes:
یه زمانی گوهردشت کرج متری 2 بود . جهانشهر متری 4 یا 5 . الان جهانشهر متری 22 اینطوراست . گوهردشت متری 14 اینطورا ( محله به محله فرق داره )
این مدت هم مجدد به خاطر دلار و بحث های سیاسی پیش رو ، انتظارات تورمی به شدت بالاست ، یه جوری که الان خریدار هست ، فروشنده نیست ...

گل فرمایش میکنی دیوید خان ولی 40% در یک ماه؟؟ هیچوقت از نزدیک همچین جهشی رو ندیده بودم :دی آخه دلار هم نسبت به ماه قبل 40% رشد نداشته : ))))

البته این رو میدونم که همیشه یه گپی بین بازارهای موازی وجود داره و بعدا پر میشه...

ولی یه چیزی در مورد مسکن هست اونم اینکه اگر کشور دچار بحران ( جنگی ) بشه خدایی نکرده، قیمت مسکن کاهشی میشه و حتی امکان داره 3-4 سال بره تو رکود.. یه چیزی تو مایه های 93 تا 96 تقریبا ...

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
گل فرمایش میکنی دیوید خان ولی 40% در یک ماه؟؟ هیچوقت از نزدیک همچین جهشی رو ندیده بودم :دی آخه دلار هم نسبت به ماه قبل 40% رشد نداشته : ))))
البته این رو میدونم که همیشه یه گپی بین بازارهای موازی وجود داره و بعدا پر میشه...
همینه فقط با این تفاوت که ، زمانی کسی خونه رو میفروشه مدت زمان دریافت وجه و همینطور جایگزینی و پیدا کردن ملک مناسب ، طولانی تره و بخطر همین فروشنده ها خیلی جوگیر شدن :D
ولی یه چیزی در مورد مسکن هست اونم اینکه اگر کشور دچار بحران ( جنگی ) بشه خدایی نکرده، قیمت مسکن کاهشی میشه و حتی امکان داره 3-4 سال بره تو رکود.. یه چیزی تو مایه های 93 تا 96 تقریبا ...
دقیقا

omen13

Registered User
لایک‌ها
118
سلام دوستان، من یه باغچه ای رو خریدم حدود 500 تومن، یه بنده خدایی یه مدت پی گیر بود، باغچه رو نشون می داد به ما و ... (از دوستان صاحب زمین)

به نظرتون چه مبلغی شیرینی بدم بهش مناسب هست؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
این معاملات مخصوصا مسکنو باید به دلار بکنن. مسخره شده میری یجایی رو قیمت میکنی میخوای برنامه ریزی کنی ملک خودتو عوض کنی، فرداش تغییر کرده. ملکتو بفروشی نمیتونی دیگه اونو بخری!
باید معملات اسمی به دلار باشه مثلا ملک 500 تومنه و همون روز نرخ دلار 26 هست، بگن ملک ما 20 هزار دلاره، طرف هروقت میخواد بخره بدونه باید 20 هزاردلارو ضربدر نرخ روز بکنه قیمت جدید بدست بیاد! خونه خودشم به دلار قیمت بذاره که آواره نشه!

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این معاملات مخصوصا مسکنو باید به دلار بکنن. مسخره شده میری یجایی رو قیمت میکنی میخوای برنامه ریزی کنی ملک خودتو عوض کنی، فرداش تغییر کرده. ملکتو بفروشی نمیتونی دیگه اونو بخری!
باید معملات اسمی به دلار باشه مثلا ملک 500 تومنه و همون روز نرخ دلار 26 هست، بگن ملک ما 20 هزار دلاره، طرف هروقت میخواد بخره بدونه باید 20 هزاردلارو ضربدر نرخ روز بکنه قیمت جدید بدست بیاد! خونه خودشم به دلار قیمت بذاره که آواره نشه!
تورم معاملات ملک رو بدجور پر ریسک کرده ...
بنده اگه ملکی داشتم به هیچ وجه توی این شرایط نه خرید میکردم نه میفروختم ( با هدف جابجایی ) تا آخر آذر صبر میکردم
سلام دوستان، من یه باغچه ای رو خریدم حدود 500 تومن، یه بنده خدایی یه مدت پی گیر بود، باغچه رو نشون می داد به ما و ... (از دوستان صاحب زمین)

به نظرتون چه مبلغی شیرینی بدم بهش مناسب هست؟
واس کمسیون ، که تعرفه داره ولی عرفش از 0.5% یا 1% قرارداد هستش
یعنی 500 تومن معامله ، بین 2.5 تا 5 تومن کمسیون معقوله ، دیگه بستگی داره به خود شما که چقدر به طرف میخوای حال بدی و چقدر معامله ای که انجام دادی خوب و با ارزش بوده

Last edited:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
photo_2020-10-01_22-07-28.jpg
خیلی ممنون که راهنمایی کردی.
فقط اظهار نظر شما رو کم داشتیم...
103.gif

iranescence

Registered User
لایک‌ها