سنگین ترین مرد جهان ۱۲۷ کیلو وزن کم کرد
سنگین وزنترین مرد جهان موفق شد با کاهش ۱۲۷ کیلوگرمی از وزن خود، بار دیگر راه برود.
به گزارش ایسنا، «پال ماسون» که ۴۹ سال دارد و لقب «سنگین وزنترین» مرد جهان را دارا است، در مصاحبهای با رسانههای دولتی انگلستان، خاطر نشان کرد: من موفق شدم تنها در یک سال ۱۲۷ کیلوگرم وزن کم کنم و دوباره بر روی پاهایم راه بروم.
این مرد ۴۹ ساله در ادامه به روزنامه دیلی میل، اضافه کرد: پیش از این که تحت عمل جراحی قرار بگیرم، ۳۱۸ کیلوگرم داشتم. این عمل برای نجات جان من صورت گرفت؛ چرا که اشباع چربیها در بدنم باعث شده بود، تا نتوانم درست تنفس کنم.
سنگین وزنترین مرد جهان همچنین یادآور شد که برای منتقل کردنم به بیمارستان از یک تخت روان و یک جرثقیل استفاده کردند.
به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام پزشکان بیمارستان «سن ریچاردز» در «چیچستر» انگلستان این مرد روزانه ۲۰ هزار کالری مصرف میکند، در حالی که هشت برابر یک انسان عادی است.
علاوه بر این، هزینههای درمانی وی هر سال یکصد هزار پوند است و با تخمین صورت گرفته در۱۵ سال آینده این هزینهها به یک میلیون پوند افزایش مییابد.
همچنین پزشکان معالج سنگین وزنترین مرد جهان بیان کردند که **** غذایی کم چربی و سبزیجات میتواند، وی را به زندگی عادی بازگرداند.