سلام خدمت دوستان
ببخشيد بنده جيكار كنم جه ورزشي انجام بدم تا نفسم باز بشه و قدرت دوندكيم بره بالا؟ اخه يك مقدار كه ميدوم قسمت راست شكمم درد ميكيره
مرسي
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2
کلر مزخرفترین اما ارزانترین ماده برای استفاده در استخره بهترین و گرانترین روش استفاده از اوزون ژنراتوره کلر باعث سوزش چشم حساسیت های پوستی و تنفسی میشه برای همینه استخر های عمومی همیشه بوی وایتکس میده
این کلر اونوقت رو پوست اثر بدی نداره عایا؟
شنیدم تروریستا سوریه ازش بعنوان سلاح شیمیایی استفاده کردن
شنیدم کلر باعث میشه مو سفید بشه. واقعیت داره؟
سلام،
من یه سئوالی برام پیش اومده. آب استخر رو که بعد از چند بار تصفیه و کلر زدن و اینها بالاخره باید تخلیه کنن و دوباره آبگیری بشه. حالا این حجم زیاد آب رو کجا تخلیه می کنن؟
یه استخر متوسط 50 تا 100 هزار لیتر آب میگیره. با توجه به اینکه شبکه فاضلاب هنوز درست راه اندازی نشده که پسآبها مستقیم به خارج از شهر منتقل بشن به نظرتون این حجم آب رو که باید از استخر تخلیه بشه چیکار می کنن؟
سلام ما استخر داشتیم . توی این 5 سال آبش رو اصلا خالی نکردیم. ولی برای بکواش یک کاشی خالی میشه هر هفته . یعنی در 2 ماه یکبار انگار اب استخر عوض میشه. کلر که هر روز میخوره . من هر روز تو آبم موهام هم سفید نشده
دوستان براى استخر هاى خانگى توضيح ميديد چه ميزان بايد كلر زد؟ هزينه ى آن چقدر است؟ هزينه هاى نگه دارو و ...
برق؟ گاز؟ دوشواری؟استخر سرپوشیده 2 میلی گرم در لیتر هر 24 ساعت استخر روباز 3 میلی گرم در لیتر هر 24 ساعت قیمت هر کیلو کلر حدود 15000 تومان هزینه کلرش زیاد نیست پول برق و گازش دهشتناکه !
برق؟ گاز؟ دوشواری؟
استخر برق و گاز میخواد چیکار؟
دقیقا درستهورزش با شدت کم و به دفعات 2 یا 3 بار در هفته .
مثلا حدود 10 دقیقه دویدن خیلی آهسته و 3 بار در هفته .
به مرور شدت و زمان رو بالا بردن .
من قبل سربازی این کار رو کردم و یه دو ماهی شبها میرفتم پارک میدویدم ، تو سربازی و نرمشهای صبحگاهی هیچوقت کم نمیاوردم ، مثل یه اسب میدویدم و خسته نمیشدم !
خير تو رزمی چيزی به اسم بهترين و کامل ترين نداريم - بحث کردن در اين مورد هم وقت زياد ميخواد که من ندارم
هم حوصله زياد که ايرانی ها ندارن
اکثر افراد رزمی کار هم دوست دارن بگن سبک خودشون بهترين هست و اين نمونه افراد تو کشور های مثل ايران امريکا پاکستان و .. بيشتر ديده ميشن
نمونه اين سوال هم تو فروم زياد پرسيده شده
ولی خوب کلا نگرش دفاعی داره و ميتونه مفيد باشه بعد از مدت زيادی تمرين،
درباره اينکه اين روش ريشه اي کجايی داره ، کلی بحث و حديث هست حتی سر حرفايی که خود بنيانگزار سبک زده
يه عده ميگن ريشه در دايتو-ريو آيکی-جوجوتسو داره و به نوعی نگرش کره اي به آکيدو هست يه عده هم ميگن نه ريشه در هنر های کره اي داره
من به شخصه علاقه به بوجوتسو و ژاپن دارم، که حتی آيکيدو هم جز اون نيست.
ولی اگر سوالی داری تا اونجا که بتونم در خدمتم
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1.فیتنس چیه ؟و کار کرده کسی اینجا چطوریه کلا یه توضیح بدین
2.یه ورزش رزمی خشن باحال معرفی کنید خودم 2 سال سانشوی ووشو کار کردم حالا میخوام یکم ببینم ورزشای دیگه چطورن ؟
3.من 17 سالمه 50 کیلو وزنمه و قدم 165 هست پدرم کشتی گیر حرفه ای بود و مسابقات جهانی هم از طرف منتخبین مازندران توی آلمان شرکت کرده و... خیلی اصرار داره برم کشتی
یه سوال کلی دارم میگن بعضی از رشته های قد رو کوتاه می کنه راسته ؟مثل بدنسازی و کشتی و ...؟!
کلا الان کار می کنم میخوام یه ورزش هم رفته باشم چی پیشنهاد می کنید که علاوه به باحال بودن به رشد قدی و عضلانی شدن بدن هم کمک کنه ؟
خیلی سوال پرسیدم دیگه
ممنون
دوستان. بخشهایی از پست ایشون سئوال منم هست. اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنهدرود بر همگی
دوستان با عرض احترام، من شدیدا نیازمند یه مشاوره حرفه ای هستم واسه شروع تمرینات ورزشی. داستان اینه که من متاسفانه 10 ساله کمترین تحرک بدنی و ورزشی ندارم.
تا 27 سالگی آدم نسبتا پر جنب و جوشی بودم و تو دبیرستان و دانشگاه همه جور ورزشی البته به شکل تفریحی میکردم مثلا فوتبال، دویدن، پینگ پنگ، والیبال. توی دبیرستان با اینکه جزو قد کوتاه های مدرسه بودم ولی مربی ورزشمون بهم میگفت کوچولوی ورزشکار چون بارفیکس 26 تا رفتم که هیچکس تو مدرسه نتونست، یا پرش جفت نفر دوم مدرسه بودم، یا توی دو سرعت بازم دوم مدرسه بودم و توی دانشگاه هم تو والیبال و فوتبال تیز و چالاک بودم. البته هرگز باشگاه نرفتم و هیچ ورزشی رو حرفه ای نرفتم.
از نظر ژنتیکی هم خانواده مادری و هم پدریم آدمهای قوی و چابکی هستن. داییم سرهنگ بازنشسته س که پیش از انقلاب کماندوی ارتش بوده (از اونایی که اصطلاحا بهشون میگن no head) و بابام و عموهام کشتی گیر بودن. فقط مشکلم اینه که ریز جثه هستم و قدم 165 هست و وزنم 164. غرض از اینکه سرتون رو دردآوردم توضیح وضع ژنتیک و جسمانیم بود. الان اما چندین ساله که از روی تنبلی یا بیفکری و نداشتن وقت بشدت کم جون و کم زور شدم و نه پیاده روی میرم نه نرمش میکنم و خلاصه به خودم که نگاه میکنم همینجور غصه س که میخورم. تلویزیون رو نگاه میکنم میبینم از دختر 20 ساله بگیر تا مرد 50 ساله چه ورزشهایی میکنن چه اندام سالم و توانمندی دارن چه پیکر های عضلانی و خوش فرمی دارن و از خودم بدم اومده.
تو زندگیم به هیچ چیز و هیچ کسی حسودیم نشده اما اکنون واسه نخستین بار یه شناگر یه تکواندوکار یه هاپکیدو کار که میبینم اعتراف میکنم حسودیم میشه. بیشتر هم از این دلم میسوزه که استعدادش رو داشتم و توی نوجوونی پی ورزش رو نگرفتم و الان حسرت بدل موندم. الان چند وقته به فکر افتادم یه کاری کنم همت کنم ورزش رو هرچند شاید دیر باشه شروع کنم. هدفم اصلا قهرمانی نیست و مسلما هم تو این سن قهرمانی فقط یه رویاس ولی میخوام تا جایی که میشه جبران کنم و دستکم یه بدن زیبا و پرتوان بسازم و از این خمودگی دربیام. چند نفر بهم پیشنهاد شنا و دویدن و اینجور چیزها دادن که خوب عالیه ولی من میخوام یه برنامه دقیق و با جزییات داشته باشم. میتونم روزی دو ساعت رو به تمرین اختصاص بدم. وقت کم ندارم. ولی میخوام یکی لطف کنه یه منبعی معرفی کنه که شیوه تغذیه برنامه کششی و تمرینی و اینجور چیزا رو مو به مو بگه که بدونم از کجا و با چه تمرینی شروع کنم و تا کی ادامه بدم و بعدش وارد چه مرحله ای بشم و ... .
بازم عرض میکنم دنبال عضله باد کردن مثل این غولهای بدنساز نیستم من هدفم بدست آوردن توان واقعی عضلانی (و نه پف و حجم ظاهری) و اندامی تراشیده مثل شناگرهاست.
هرکس که لطف کنه اون نقطه شروع علمی رو پیش پای من بذاره تا عمر دارم لطفش رو فراموش نمیکنم. حتی اگه 2 سال یا سه سال هم رسیدن به هدف طول بکشه همینکه بدونم با برنامه موردنظر حتما بهش میرسم واسم کافیه.
سپاسگزار که حوصله کردید خوندید.