• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب تبلیغات در گوگل - google adwords

vahid2088

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من یه سوالی بد جور تو مخمه!!

آیا میشه با استفاده از google adsense (تبلیغ گوگی در سایت خودتون ) موجودی بدست آورد و این موجودی رو در google adwords ( تبلیغات گوگلی ) خرج کرد؟؟

اخه یه سایت دارم با امار فوق العاده بالا و یه سایتی دیگه که نیاز به تبلیغات هدفمند گوگلی داره

ممنون میشم اگه یه نفر در این مورد هم توضیح بده

parsadwords

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برای استفاده از سرویس adwords
آیا آی پی مورد استفاده باید از همان کشوری باشد که کارت اعتباری صادر شده است ؟
بهتر است که کارت اعتباری از چه کشوری صادر شده باشد؟
ممنون

دوست عزیز IP از هر جا بغیر از مثلا کشور ایران باشه مشکلی نداره و راحت میتوانید تبلیغات خودتون را بررسی کنید و مدیریت کنید
من که خودم برای دوستان و مشترکین با IP - USA وارد میشم و مشکلی نداشتم فقط کوکی مرورگر را هم پاک کنید تا به مشکلی بر نخورید
اگه هم مشکلی داشتی به من بگو تا براتون انجام بدم. بصورت رایگان
در صورت نیاز پ.خ کنید یا ایمیل : [email protected]

IrAdWords

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
AdWords مهمترین و مدرن ترین شیوه تبلیغات آنلاین هست. کارشناسای این مقوله، اعتقاد دارن که اگر تجارتی امروزه حداقل 2 سال با این سیستم کار نکنه، نیاید اون تجارتو تجارت مهمی دونست. امکانات فوق العاده، سیستم قدرتمند مدیریت حرفه ای، سیستم بررسی اهداف، سیستم بهینه سازی سایت و صفحات مقصد، سیستم قدرتمند گزارشگیری و دهها ابزار دیگه به شما این امکان رو میده که هدفمند ترین و قدرتمند ترین سیستم تبلیغاتی جهان رو برای ارتقای کارتون در خدمت داشته باشین.
مملکت ما هم از این قاعده مستثنی نیست.
بنده بهزادی هستم از مجموعه IrAdWords. هر سوالی در هر زمینه AdWords دارید، بنده خوشحال میشم که جواب بدم. از سایت بنده دیدن کنید تا به دنیای عظیم AdWords وارد بشید: www.iradwords.com
من بیصبرانه منتظر دریافت نظرات شما هستم.
همچنین، برای تست مدیریت قدرتمند مجموعه بنده، میتونید یک اکانت اختصاصی با 50$ بودجه اولیه رو تست کنید.
موفق باشید

IrAdWords

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. چنانچه اطلاعات Billing Information شما از کشور X باشه، و پرداختاتونم از همون کشور باشه، هیچ مشکلی نداره که شما با یه IP متفاوت اکانتتون رو مورد بازبینی یا مدیریت قرار بدین. البته، این مطلب مخصوصاً در مواردی که اکانت رو از یه Certified Partner میگیرید بیشتر صحت داره. ولی در حالت کلی هیچ خطری با شما مواجه نخواهد شد.
کارشناس AdWords مجموعه IrAdWords

hamed_darabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من تا حالا چند بار از اینجا سرویس گرفتم ، قیمتهاشون واقعا مناسبه کارشونم خوبه

به شخصه راضی بودم

IrAdWords

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حتماً به www.iradwords.com سر بزن.
مدیریت کاملاً تخصصی، اکانت اختصاصی، 50 دلار شارژ اولیه رایگان، آموزش مدیریتی بر اساس مدارک گوگل. قیمت مناسب.

navid2630

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
چندتا سوال از اساتید داشتم

در قسمتی که گروپ اضافه می کنیم مثلا تست1 بعد در زیر تست آگهی شماره 1 را قرار می دهیم و شروع به ثبت کی ورد می کنیم آیا این کی ورد ها برای آگهی شماره 1 است در این گروپ یا اگه آگهی شماره 2 را وارد کنیم باز هم این کی ورد ها برای آن هم نمایش داده میشه ؟
مثلا میشه در یک گروپ تعدادی آگهی اضافه کرد و بعد برای هر کدوک از این آگهی ها یک کی ورد خاص تعریف کرد و وقتی که یک کی ورد مربوط به یک آگهی می باشد همان آگهی نمایش داده بشه؟

اگه هر آگهی می خواهیم کی ورد خاص خودشو داشته باشه باید حتما گروپ جدید بسازیم؟

Last edited:

navid2630

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان من مشکلی دارم
این که در گوگل ادورز من کی وردی را وارد کردم مثلا "بیمه" در خود تست ادورز به این صورت سرچ می کنم نشان می ده مثلا حق بیمه ولی در حالت عادی و جستجو نشون نمیده
نکته بعدی این که آگهی در بعضی از مرور گرها بگیر نگیر داره در اکسپلورر نشون نمیده

navid2630

Registered User
لایک‌ها
2
تاپیک خوابیده کسی هم جواب نمیده
کاربر برتینا شما راهنمایی کنید

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
چندتا سوال از اساتید داشتم

در قسمتی که گروپ اضافه می کنیم مثلا تست1 بعد در زیر تست آگهی شماره 1 را قرار می دهیم و شروع به ثبت کی ورد می کنیم آیا این کی ورد ها برای آگهی شماره 1 است در این گروپ یا اگه آگهی شماره 2 را وارد کنیم باز هم این کی ورد ها برای آن هم نمایش داده میشه ؟
مثلا میشه در یک گروپ تعدادی آگهی اضافه کرد و بعد برای هر کدوک از این آگهی ها یک کی ورد خاص تعریف کرد و وقتی که یک کی ورد مربوط به یک آگهی می باشد همان آگهی نمایش داده بشه؟

اگه هر آگهی می خواهیم کی ورد خاص خودشو داشته باشه باید حتما گروپ جدید بسازیم؟

هنگامی که شما در یک AdGroup بیش از یک Ad تعریف نمایید در این حالت گوگل به صورت رندوم و ترتیبی در هر جستجوی کلیدواژه یکی از دو یا چند Ad شما را نمایش می دهد.
به این صورت که مثلا شما کلیدواژه "خودرو" را در یک adgroup تعریف نموده اید و سپس در ان Adgroup دو عدد Ad تعریف نموده اید. در این حالت هنگامی که یک کاربر کلیدواژه "خودرو" را جستجو کند در هر جستجو تنها یکی از ad های شما به صورت اتفاقی نمایش داده خواه شد.

در حالتی که بخواهید برای هر دسته کلیدواژه یک متن مجزا نمایش داده شود حتما باید Adgroup مجزا ایجاد نموده و در در adgroup تنها یک متن تبلیغ یا همان ad تعریف نمایید

نکته مهم: تعریف بیش از یک متن تبلیغ یا همان ad در یک adgroup چندان توصیه نمی شود و توصیه میشود جهت مدیریت بهتر متن های تبلیغ متفاوت را در adgroup های متفاوت تعریف نمایید

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان من مشکلی دارم
این که در گوگل ادورز من کی وردی را وارد کردم مثلا "بیمه" در خود تست ادورز به این صورت سرچ می کنم نشان می ده مثلا حق بیمه ولی در حالت عادی و جستجو نشون نمیده
نکته بعدی این که آگهی در بعضی از مرور گرها بگیر نگیر داره در اکسپلورر نشون نمیده
این مورد چندان واضح نیست لطفا دقیقتر توضیح بدهید
در رابطه با مشکل عدم نمایش در اکسپلورر به این دلیل می باشد که اکانت شما امکان تبلیغ در گوگل فارسی را ندارد و چون اکسپلورر به صورت پیش فرض فارسی می باشد در نتیجه تبلیغ شما نمایش داده نمی شود. برای نمایش فقط کافیست در اکسپلورر خود زبان گوگل را انگلیسی نمایید و یا از اکانتی استفاده نمایید که دارای امکان گوگل فارسی باشد

navid2630

Registered User
لایک‌ها
2
ممنونم دوست من و تشکر زیاد از کاربر برتینا
یه سوال داشتم اینکه در اکانت من در کنار adgroup ها زده شده Disapproved بعد برام ایمیل اومده که زبان تبلیغات منو قبول نمی کنه
حالا به نظر شما چی کار کنم؟
باید زبان چی رو تغییر بدم ؟
یا باید آگهی رو پاک کنم دوباره بسازم؟

armingodi

Registered User
لایک‌ها
3
این تایپیک تعطیل شده یا هنوز فعال؟
من این هفته به یه مشکل بر خوردم در صورتی که هفته قبل با همین تظیماتی که این هفته انجام می م و گزینه all countries and territories رو می زدم تبلیغم در همه کشور ها همچنین ایران نمایش داده می شد اما متاسفانه این هفته اکانتی که گرفتم با این تنظیمات توی ایران دیگه نمایش داده نمی شود کسی دلیلش رو می دونه؟ یا اینکه بتونه کمکم کنه؟

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
این تایپیک تعطیل شده یا هنوز فعال؟
من این هفته به یه مشکل بر خوردم در صورتی که هفته قبل با همین تظیماتی که این هفته انجام می م و گزینه all countries and territories رو می زدم تبلیغم در همه کشور ها همچنین ایران نمایش داده می شد اما متاسفانه این هفته اکانتی که گرفتم با این تنظیمات توی ایران دیگه نمایش داده نمی شود کسی دلیلش رو می دونه؟ یا اینکه بتونه کمکم کنه؟

این سوال شما چندان واضح نیست
در این موارد توصیه می شود از یک فرد متخصص بخواهید اکانت شما را بررسی نماید

MJameS

Registered User
لایک‌ها
28
سلام

یه کوپن 100 دلاری گوگل ادوردز تا 13 اکتبر

والا ما اکانتی توی این سیستم تبلیغاتی گوگل نداریم که بتونیم خرجش کنیم

اگه کسی اکانت داره میتونه آبش کنه پی ام بده :rolleyes:

اگر هم نداره بگه ما چه جوری میتونیم این کوپن رو نقدش کنیم البته بدون ایجاد اکانت :blink:

ممنون

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
با سلام

از دوستانی که با AdWords کار میکنن یک سوال داشتم:

در هنگام ثبت نام (برای اکانت جی میل) اگر از IP ایران ثبت نام کرده باشیم و مثلا کشور رو زده باشیم USA، اونوقت برای کار با AdWords به مشکل میخوریم با نه؟

پیروز باشید
67.gif

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
نه مشکلی نداره.

با سلام

از دوستانی که با AdWords کار میکنن یک سوال داشتم:

در هنگام ثبت نام (برای اکانت جی میل) اگر از IP ایران ثبت نام کرده باشیم و مثلا کشور رو زده باشیم USA، اونوقت برای کار با AdWords به مشکل میخوریم با نه؟

پیروز باشید
67.gif

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام متالیک گرامی :)

ممنون بابت پاسخگویی، یکم سوال رو کلی تر می پرسم:

اصلا AdWords مثل AdSense ایران رو تحریم کرده یا نه؟

پیروز باشید
67.gif

سلام
بله تحریم کرده است.

بالا