• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب تبلیغات در گوگل - google adwords

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
من دارم. مالزی...

ولی بازم ایپی ایران نشون داده نمیشه!
ولی خیلی خوبه...
سایت هایی که باهام قرارداد بستن موفق شدن.

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
کسی هست ما در فعال نمودن ادوردز کمک کنه

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
کسی نبود راهنمایی کنه

m_mahmoudi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تبلیغات در گوگل انجام میشه با هزینه های زیر :

تبلیغات 100 دلاری 90000 تومان با تضمین.

تضمین : به اولین نفر که در این تاپیک درخواست کنه اول تبلیغ اون نمایش داده میشه سپس وجه دریافت میشه. ( چون باید توسط شما , فعالیت ما تایید بشه )

اکانت فقط 100 دلاری هست که هزینه هر کلیک بین 1 تا 13 سنت قرار داده میشه.

شماره تماس من : 09385812604

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
گروه ما اقدام به تبلیغ برای کسانی که می خواهند تبلغ خود در گوگل نمایش دهنید ئو تجارت خود را نمایش دهیند و فروش عالی به دست بدهیند

کلیه اکانت های ما به صورت روبل سوریه حساب میشه

ما اول تبیلغ شما را فعال می کنیم و وبعد وجه به پردازید

پکیج 20 دلاری با کلمات کلیدی نامحدورد و قیمت هر کیلیک 1 تا 10 سنت = 21000 تومان

پکیج 50 دلاری با کلمات کلیدی نامحدورد و قیمت هر کیلیک 1 تا 10 سنت= 50.000 تومان

پکیج 80 دلاری با کلمات کلیدی نامحدورد و قیمت هر کیلیک 1 تا 10 سنت= 75.000 تومان

پکیج 100 دلاری با کلمات کلیدی نامحدورد و قیمت هر کیلیک 1 تا 10 سنت= 85.000 تومان

ما از شما سایت و کلمات کلید ی می گیریم و اگهی شما نمایش می دهیم

و بعد از نمایش اگهی می تونید وجه خود را واریز نمایید

چناچخ برای راهنمایی و سوالی داشتید پی ام بدهید و یا با ایمیل زیر تماس بگرید

[email protected]
j
تماس بگرید

Last edited:

_Farshad_

Registered User
لایک‌ها
32
0000000*****0000000*****0 00000*********000*******
من يه راهنمايی ميخواستم از دوستانی که ادووردز کار ميکنن
من 2 تا اکانت جی ميل دارم که با هر 2 اکانت آمدم يه تبليغ ران کنم
2 تا اکانتم ساسپند شد
حتی به تيم گوگل ادووردز فرم پر کردم دليل ساسپند شدن آکانت رو پرسيدم
نوشت به دلايل امنيتی ولی نگفت کدام قانون رو زير پا گزاشتم که ساسپند شده
و نوشت که نميشه از ساسپند در بياره در صورتی که من 2 تا اکانت رو تا حالا توش تبليغ نزده بودم
من کش بروزر رو خالی کردم قبل رفتن به اکانت و بعد با و..پی ان هلند وارد آکانت شدم
و بعد با کرديت کارت باکو مشخصات بيلينگ رو زدم و بعد آدرس هند رو بيلينگ وارد کردم
و اکانت اليجبل شد ولی قبل اپروو ساسپند شد
کسی از دوستان ميتونه راهنماييی کنه چرا اين اتفاق افتاده چجوری من بايد تبليغ کنم
که آکانت ادووردز من ساسپند نشه

navid2630

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من اولین نفر هستم چه در خواست میدم
فقط قبلش چند تا ...
1-اکانت اختصاصی می خواهم برای خودم تا بتونم دسترسی کامل و لحظه ای به اکانتم داشته باشم
2-آیا دقیقا 100 دلار شارژ میشه یا هزینه های دیگه هم داره به قول معروف صافی 100 دلاره ؟
3-اکانت ها از کجا و با چه حسابی شارژ میشه و به چه صورت است
4-نکنه با خرید کنیم و اکانت بعد از چن روز بسته بشه و دیگه ....

لطفا راهنمایی کنید

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
من يه راهنمايی ميخواستم از دوستانی که ادووردز کار ميکنن
من 2 تا اکانت جی ميل دارم که با هر 2 اکانت آمدم يه تبليغ ران کنم
2 تا اکانتم ساسپند شد
حتی به تيم گوگل ادووردز فرم پر کردم دليل ساسپند شدن آکانت رو پرسيدم
نوشت به دلايل امنيتی ولی نگفت کدام قانون رو زير پا گزاشتم که ساسپند شده
و نوشت که نميشه از ساسپند در بياره در صورتی که من 2 تا اکانت رو تا حالا توش تبليغ نزده بودم
من کش بروزر رو خالی کردم قبل رفتن به اکانت و بعد با و..پی ان هلند وارد آکانت شدم
و بعد با کرديت کارت باکو مشخصات بيلينگ رو زدم و بعد آدرس هند رو بيلينگ وارد کردم
و اکانت اليجبل شد ولی قبل اپروو ساسپند شد
کسی از دوستان ميتونه راهنماييی کنه چرا اين اتفاق افتاده چجوری من بايد تبليغ کنم
که آکانت ادووردز من ساسپند نشه

دو تا تبلیغ یکسان رو نباید در دو اکانت مختلف ران کنید.

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
آقا امکانش هست جوری تبلیغ بدیم که فقط اگر کسی از شهر مورد نظرمون رفت تو گوگل سرچ زد نتیجه براش نمایش داده بشه نه همه جا !؟!؟

مثلا من میخوام فقط اگر کسی از کرج سرچ زد تبلیغ براش نمایش داده بشه !

البته استفاده از چیز پی انم این روزا برای این جور موارد یه سوالاتی در بر داره @@ !

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
آقا امکانش هست جوری تبلیغ بدیم که فقط اگر کسی از شهر مورد نظرمون رفت تو گوگل سرچ زد نتیجه براش نمایش داده بشه نه همه جا !؟!؟

مثلا من میخوام فقط اگر کسی از کرج سرچ زد تبلیغ براش نمایش داده بشه !

البته استفاده از چیز پی انم این روزا برای این جور موارد یه سوالاتی در بر داره @@ !

شما اگه تونستی توی کشور ایران فعال کن، شهرها پیشکش!
در کشورهای دیگه شهر که هیچی حتی می تونی توی یه کوچه تنظیم کنی ولی چون ایران تحریمه امکانش نیست.

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
سلام.
من تازه یه اکانت ساختم
حدود 750$ کوپن دارم
میتونم همشو توش کنم؟ :دی (چون بعضی سایتها دیدم میگن نمیشه همشو یه بار داخل کرد)

بخوام فقط تو ایران و یا سایتهای فارسی نمایش داده بشه چه کنم؟

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سلام.
من تازه یه اکانت ساختم
حدود 750$ کوپن دارم
میتونم همشو توش کنم؟ :دی (چون بعضی سایتها دیدم میگن نمیشه همشو یه بار داخل کرد)

بخوام فقط تو ایران و یا سایتهای فارسی نمایش داده بشه چه کنم؟

در مورد کوپن قبلا در همین موضوع توضیح داده شده، به طور در هر اکانت تنها می توان از یک کوپن استفاده نمود همچنین این کوپن تنها در 14 روز اول اکانت قابل استفاده است
در رابطه با فقط در ایران نیز به صورت معمول شدنی نمی باشد اما در گوگل فارسی بله شدنی می باشد

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
چند نکته در مورد قوانین جدید تبلیغ در گوگل یا همان Google Adwords:
گوگل از حدود یک سال پیش قوانین ادورد را به میزان فراوانی تغییر داد اما اجرای این قوانین سخت و جدید را تا حدود چهار ماه بیش به تعویق انداخت اما از حدود چهار ماه پیش گوگل قوانین جدید رو به اجرا گذاشت.
احتمالا خیلی از کاربرا از اینکه اکانت و یا تعدادی زیادی از اکانتاشون توسط گوگل به طور کامل لغو شده خیلی ناراحت هستند که این مورد به دلیل قوانین جدید می باشد
چند مورد مهم در این مورد خدمت شما عرش می کنم تا شاید کمک کنه کمتر اکانتهای شما قطع بشن.
1. بر اساس قواین جدید یک اکانت مانند آب خوردن توسط گوگل لغو می شه و تقریبا با احتمال بسیار پایین مجدد باز میشه
2. بر اساس قوانین گذشته در گوگل دو نوع کاربر وجود داشت . کاربر نهایی یا همان کلاینت و شرکتهایی که دارای گواهی گوگل هستند یا همان Google certified partner ها
در گذشته گوگل به پارتنرهاش خیلی فشار می آورد که فقط سایتهای خوب رو تبلیغ کنند و عملا چندان به کلاینتها کاری نداشت. مثلا اگر یک کاربر نهایید و یا یک پارتنر یک سایت مشکل دار رو تبلیغ می کرد معمولا گوگل فقط تبلیغ همون سایت خاص رو قطع می کرد و به سایهای دیگه موجود در اکانت و یا خود اکانت کاری نداشت مگر اینکه اون سایت تبلیغ شده چقد مشکل داشت که گوگل کل اکانت رو می بست اما در قوانین جدید با کوچکترین مشکلی که برای یک تبلیغ پیش می یاد معمولا گوگل به سرعت کل اکانت رو قطع می کنه و دیگه باز نمی کنه.
3. در قوانین جدید علاوه بر دو مورد بالا که همون کلاینت ها و پارتنرها بودند گوگل یک تعریف جدید هم ارائه کرده. شخص ثلت ها (3rd parties). شخص ثالث ها به افرادی گفته می شه که تبلیغ از دیگران دریافت می کنند و اجرا می کنند یعنی همون واسط های تبلیغ در گوگل که مانند پارتنرها دارای گواهی گوگل نیستند. در قوانین جدید گوگل برای این افراد نیز شرایط بسیار سختی گذاشته و به سرعت اکانتهای اونا رو هم می بنده و دیگه این دسته به دلیل عدم وجود قوانون نمی تونند راحت باشند گوگل برای اونها هم شرایط دیگران رو تعریف کرده.
Google Third-Party Policy - Advertising Policies Help
Third-party requirements - Advertising Policies Help
4.یکی از سخت ترین بندهای قوانون جدید گوگل که برای هر سه مورد بالا (کلاینت ها، پارتنر ها و شخص ثالث ها ) اجرا می شه ممنوعیت تبلیغ چند مشتری در یک اکانت هستش. قبلا گوگل اجازه می داد که در یک اکانت تا 25 کمپین همزمان فعال باشند و در هر کمپین هم می شد چندین سایت اجرا کرد اما بر اساس قانون جدید محدودیت 25 کمپین برداشته شده اما تنها اجازه انجام تبلیغ یک مشتری در یک اکانت وجود داره
بر اساس همین قوانون گوگل تعدادی زیادی از اکانتها را لغو کرده و داره به مرور اکانتهای دیگه رو هم لغو میکنه پس توصیه میشه توی یک اکانت فقط یک سایت رو تبلیغ کنید چون وقتی چند سایت رو تبلیغ کردید به احتمال زیاد اکانت شما قطع خواهد شد
5. در قانون جدید گوگل کارمندان بسیاری رو استخدام کرده و یک سیستم بررسی اکانت و سایت خیلی سخت گیرانه ایجاد کرده که تا روزی چندین بار یک اکانت رو برررسی می می کنه و با کشف اولین مشکل کل اکانت رو قطع می کنه و موضوع رو می فرسته برای کارمندان تا بررسی کنند در نتیجه معمولا اولین اشکالی که پیش میاد باعث قطع کل اکانت می شه مثلا اگه دامنه سایتی رو که داری تبلیغ می کنید برای چند ساعت منقضی بشه حتی اکه شا به سرعت دامنه رو تمدید کنید به احتمال زیاد سیستم خودکار اکانت شما را قطع می کنه و به احتمال زیاد کارمندان گوگل اکانت شما را لغو می کنند
6. در قوانین جدید گوگل به کیفیت سایت تبلیغ شده به شدت اهمیت می ده و کوچکترین مشکل حتی مشکلات پیش پا افتاده نیز موتنن باعث قطع اکانت بشوند
مواردی مانند ندارد privacy policy و یا بسیار موارد دیگر که حتی فهمیدن ان نیز بسیاری از موارد تقریبا غیر ممکن است و هنگامی که از گوگل علت رو جویا بشید تنها یک نکته مطرح می شه که سایت user safety نیست
User safety - Advertising Policies Help
در نهایت بر اساس قوانین جدید راحت میشه گفت گوگل قصد حذف مشتریان کوچک با بودجه کم رو داره و می خواد بیشتر روی مشتریان بزرگ با بودجه های بالا تمرکز کنه

ان شالله در پست های بعدی سعی می کن شرایط جدید و راه حل هاشو بیشتر توضیح بدم

بالا