• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب تبلیغات در گوگل - google adwords

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
حتی بر اساس قوانین جدید گوگل به بعضی سایتها فارسی زبان پیام language not supported l میده که عملا پیام نا مرتبطی هستش

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
چند نکته در مورد قوانین جدید تبلیغ در گوگل یا همان Google Adwords:
گوگل از حدود یک سال پیش قوانین ادورد را به میزان فراوانی تغییر داد اما اجرای این قوانین سخت و جدید را تا حدود چهار ماه بیش به تعویق انداخت اما از حدود چهار ماه پیش گوگل قوانین جدید رو به اجرا گذاشت.
احتمالا خیلی از کاربرا از اینکه اکانت و یا تعدادی زیادی از اکانتاشون توسط گوگل به طور کامل لغو شده خیلی ناراحت هستند که این مورد به دلیل قوانین جدید می باشد
چند مورد مهم در این مورد خدمت شما عرش می کنم تا شاید کمک کنه کمتر اکانتهای شما قطع بشن.
1. بر اساس قواین جدید یک اکانت مانند آب خوردن توسط گوگل لغو می شه و تقریبا با احتمال بسیار پایین مجدد باز میشه
2. بر اساس قوانین گذشته در گوگل دو نوع کاربر وجود داشت . کاربر نهایی یا همان کلاینت و شرکتهایی که دارای گواهی گوگل هستند یا همان Google certified partner ها
در گذشته گوگل به پارتنرهاش خیلی فشار می آورد که فقط سایتهای خوب رو تبلیغ کنند و عملا چندان به کلاینتها کاری نداشت. مثلا اگر یک کاربر نهایید و یا یک پارتنر یک سایت مشکل دار رو تبلیغ می کرد معمولا گوگل فقط تبلیغ همون سایت خاص رو قطع می کرد و به سایهای دیگه موجود در اکانت و یا خود اکانت کاری نداشت مگر اینکه اون سایت تبلیغ شده چقد مشکل داشت که گوگل کل اکانت رو می بست اما در قوانین جدید با کوچکترین مشکلی که برای یک تبلیغ پیش می یاد معمولا گوگل به سرعت کل اکانت رو قطع می کنه و دیگه باز نمی کنه.
3. در قوانین جدید علاوه بر دو مورد بالا که همون کلاینت ها و پارتنرها بودند گوگل یک تعریف جدید هم ارائه کرده. شخص ثلت ها (3rd parties). شخص ثالث ها به افرادی گفته می شه که تبلیغ از دیگران دریافت می کنند و اجرا می کنند یعنی همون واسط های تبلیغ در گوگل که مانند پارتنرها دارای گواهی گوگل نیستند. در قوانین جدید گوگل برای این افراد نیز شرایط بسیار سختی گذاشته و به سرعت اکانتهای اونا رو هم می بنده و دیگه این دسته به دلیل عدم وجود قوانون نمی تونند راحت باشند گوگل برای اونها هم شرایط دیگران رو تعریف کرده.
Google Third-Party Policy - Advertising Policies Help
Third-party requirements - Advertising Policies Help
4.یکی از سخت ترین بندهای قوانون جدید گوگل که برای هر سه مورد بالا (کلاینت ها، پارتنر ها و شخص ثالث ها ) اجرا می شه ممنوعیت تبلیغ چند مشتری در یک اکانت هستش. قبلا گوگل اجازه می داد که در یک اکانت تا 25 کمپین همزمان فعال باشند و در هر کمپین هم می شد چندین سایت اجرا کرد اما بر اساس قانون جدید محدودیت 25 کمپین برداشته شده اما تنها اجازه انجام تبلیغ یک مشتری در یک اکانت وجود داره
بر اساس همین قوانون گوگل تعدادی زیادی از اکانتها را لغو کرده و داره به مرور اکانتهای دیگه رو هم لغو میکنه پس توصیه میشه توی یک اکانت فقط یک سایت رو تبلیغ کنید چون وقتی چند سایت رو تبلیغ کردید به احتمال زیاد اکانت شما قطع خواهد شد
5. در قانون جدید گوگل کارمندان بسیاری رو استخدام کرده و یک سیستم بررسی اکانت و سایت خیلی سخت گیرانه ایجاد کرده که تا روزی چندین بار یک اکانت رو برررسی می می کنه و با کشف اولین مشکل کل اکانت رو قطع می کنه و موضوع رو می فرسته برای کارمندان تا بررسی کنند در نتیجه معمولا اولین اشکالی که پیش میاد باعث قطع کل اکانت می شه مثلا اگه دامنه سایتی رو که داری تبلیغ می کنید برای چند ساعت منقضی بشه حتی اکه شا به سرعت دامنه رو تمدید کنید به احتمال زیاد سیستم خودکار اکانت شما را قطع می کنه و به احتمال زیاد کارمندان گوگل اکانت شما را لغو می کنند
6. در قوانین جدید گوگل به کیفیت سایت تبلیغ شده به شدت اهمیت می ده و کوچکترین مشکل حتی مشکلات پیش پا افتاده نیز موتنن باعث قطع اکانت بشوند
مواردی مانند ندارد privacy policy و یا بسیار موارد دیگر که حتی فهمیدن ان نیز بسیاری از موارد تقریبا غیر ممکن است و هنگامی که از گوگل علت رو جویا بشید تنها یک نکته مطرح می شه که سایت user safety نیست
User safety - Advertising Policies Help
در نهایت بر اساس قوانین جدید راحت میشه گفت گوگل قصد حذف مشتریان کوچک با بودجه کم رو داره و می خواد بیشتر روی مشتریان بزرگ با بودجه های بالا تمرکز کنه

ان شالله در پست های بعدی سعی می کن شرایط جدید و راه حل هاشو بیشتر توضیح بدم

Google Certification Program
در خصوص ادوورد هیچ فرقی و هیچ تاثیری در Approve یا Disapprove شدن آگهی های کسانی که در Adwords آگهی می دن نداره.

من خودم از طریق ویزا کارت همین اخیرا تبلیغ دادم, و با وجود اینکه تبلیغ من تمام زبانها و تمام کشورها رو انتخاب کرده بودم باز Approve نمیشد و ذهن من به هیچ چیز نمیرسید چون تبلیغ شرکت های دیگر را می دیدم.
پشتیبانی گوگل به من می گفت که زبان را باید عوض کنم در حالی که مشکل چیز دیگری بود که آنها نمی توانستند بگویند به خاطر منافع مادیشان.

من با شرکت شما تماس گرفتم, و یکی از کارمندان شما برخورد چندان مناسبی با بنده نداشت و اطلاعاتی به من نداد. و کاملا مشهود است که شما در این پست های خود سعی دارید به صورت غیرمستقیم تبلیغ شرکت خودتان را انجام دهید.

مشکل من در آن زمان تنها کلمه "ایران" بود , چون نوشته بود "اولین آموزشگاه اینترنتی زبان در ایران" و این کلمه ایران جزو Black words های گوگل بود و آن تیم پشتیبانی گوگل هم این را مستقیم به من نمی گفت و من مشکل را نهایتا خودم حل کردم.

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
حتی بر اساس قوانین جدید گوگل به بعضی سایتها فارسی زبان پیام language not supported l میده که عملا پیام نا مرتبطی هستش

نام ایران , فارسی , ایرانی و خیلی شهرها مانند اصفهان و .... مشکل ساز هستند , به محض حذف این کلمات تبلیغات Approve میشه. این مشکلی بود که من با آن دو هفته درگیر بودم.

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
Google Certification Program
در خصوص ادوورد هیچ فرقی و هیچ تاثیری در Approve یا Disapprove شدن آگهی های کسانی که در Adwords آگهی می دن نداره.

من خودم از طریق ویزا کارت همین اخیرا تبلیغ دادم, و با وجود اینکه تبلیغ من تمام زبانها و تمام کشورها رو انتخاب کرده بودم باز Approve نمیشد و ذهن من به هیچ چیز نمیرسید چون تبلیغ شرکت های دیگر را می دیدم.
پشتیبانی گوگل به من می گفت که زبان را باید عوض کنم در حالی که مشکل چیز دیگری بود که آنها نمی توانستند بگویند به خاطر منافع مادیشان.

من با شرکت شما تماس گرفتم, و یکی از کارمندان شما برخورد چندان مناسبی با بنده نداشت و اطلاعاتی به من نداد. و کاملا مشهود است که شما در این پست های خود سعی دارید به صورت غیرمستقیم تبلیغ شرکت خودتان را انجام دهید.

مشکل من در آن زمان تنها کلمه "ایران" بود , چون نوشته بود "اولین آموزشگاه اینترنتی زبان در ایران" و این کلمه ایران جزو Black words های گوگل بود و آن تیم پشتیبانی گوگل هم این را مستقیم به من نمی گفت و من مشکل را نهایتا خودم حل کردم.

لطفا از ارسال اسپم اکیدا خودداری کنید:
من در پست اول این بخش از همه دوستان درخواست کردم از ارسال هر گونه پست تجاری و احیانا ضد تجاری خودداری کنند و یک بخش جدا ایجاد کنند اما متاسفانه بعضی دوستان به این درخواست بنده احترام نمی گذارند.
در مورد این پست های دوستمون هم اگر با کمی دقت پست های قبلی رو با دقت مطالعه کنند می بیند که موضوع کلمات غیر مجاز در تبلیغ در گوگل مانند ایران قبلا در این بخش مطرح شده و اموزشهای لازم ارسال شده
پست شماره 93 همین بخش
مجدد از همه دوستان درخواست می کنم این بخش رو از ابتدا مطالعه کنند و موارد تکراری و یا احیانا تجاری مطرح نکنند و این بخش تنها ماهیت فنی و آموزشی داره و بحث های تجاری در جای دیگری مطرح و اگر دوستانی فکر میکنند تجاری هستش لطفا به صورت اسپم در این بخش پست ارسال نکنند و به صورت پیام خصوصی ارسال کنند تا دیگه از ادامه این بخش خودداری کنم
لطفا نه حمایت و نه حمله فقط و فقط سوالات فنی

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
لطفا از ارسال اسپم اکیدا خودداری کنید:
من در پست اول این بخش از همه دوستان درخواست کردم از ارسال هر گونه پست تجاری و احیانا ضد تجاری خودداری کنند و یک بخش جدا ایجاد کنند اما متاسفانه بعضی دوستان به این درخواست بنده احترام نمی گذارند.
در مورد این پست های دوستمون هم اگر با کمی دقت پست های قبلی رو با دقت مطالعه کنند می بیند که موضوع کلمات غیر مجاز در تبلیغ در گوگل مانند ایران قبلا در این بخش مطرح شده و اموزشهای لازم ارسال شده
پست شماره 93 همین بخش
مجدد از همه دوستان درخواست می کنم این بخش رو از ابتدا مطالعه کنند و موارد تکراری و یا احیانا تجاری مطرح نکنند و این بخش تنها ماهیت فنی و آموزشی داره و بحث های تجاری در جای دیگری مطرح و اگر دوستانی فکر میکنند تجاری هستش لطفا به صورت اسپم در این بخش پست ارسال نکنند و به صورت پیام خصوصی ارسال کنند تا دیگه از ادامه این بخش خودداری کنم
لطفا نه حمایت و نه حمله فقط و فقط سوالات فنی

اسپم یا Unsolicited Message به موردی گفته می شه که به صورت ناخواسته شخصی ایمیل یا پیامی را دریافت کنه ! این بحث اسپم و تجاری بودن که مطرح میکنید نمی دونم منظورتون چیه!!! من در انجمن مربوط به Adwords گفتم که داشتن Certificate و نداشتن اون هیچ ربطی به Approve یا Disapprove شدن تبلیغی نداره.

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
چند نکته دیگر در باب قوانین جدید گوگل:
بر اساس قوانین جدید گوگل شما مسئول محتوا و تمامی موارد مرتبط با سایتی هستید که در اکانت خود تبلیغ می کنید
بر این ساس در صورتی که شما تبلیغ یک سایت خاص را حتی برای یک لحظه در اکانت خود اضافه کنید و فورا انرا حذف کنید تا همیشه مسئول ان سایت خواهید بود حتی اگر شما یک موسسه تبلیغاتی باشید و رسما اعلام کنید که هیچ ارتباطی با سایت تبلیغ شده ندارید.(این موضوع حتی در مورد آژانس های تبلیغاتی دارای گواهی گوگل نیز صدق می نماید که فقط آزانش تبلیغاتی بوده و نه صاحب سایت)
بر اساس این قانون اگر شما یک سایت دارای مشکل محتوایی و یا قانونی و یا بلک لیست شده گوگل را تبلیغ نمایید حتی اگر انرا از اکانت خود حذف نمایید گوگل اکانت شما را مجدد فعال نمی نماید و معمولا اکانت شما را برای همیشه قطع می کند در حالت های خاص ممکن است گوگل به شما فرصت مجدد بدهد در این حالت از شما می خواهد که محتوی سایت مشکل دار را به صورت کامل بر اساس قوانین User Safte گوگل تصحیح کنید و سپس به گوگل اطلاع دهید تا سایت مربوطه را مجدد بررسی کند و شاید اکانت شما را مجدد باز کند
این قانون تا جایی پیش رفته که حتی اگر شما یک سایت را در اکانت خود تبلیغ کنید و سپس انرا به طور کامل حدف کنید و دامنه ان سایت منقضی شده و فرد دیگری ان دامنه بگیرد و در ان مختوی غیر قانونی قرار دهد باز هم شما مسئول خواهید بود. پس هنگامی که یک سایت را برای یک لحظه هم در اکانت خود ثبت نمودید تا همیشه مسئول آن خواهید بود

پس چند نکته مهم را دقت کنید:
1. از تبلیغ سایتهایی که حتی یک درصد شک دارید که ممکن است خلاف قوانین گوگل باشد اکیدا خودداری کنید
2. هنگامی که گوگل به دلیل یک سایت کل اکانت شما را قطع نمود انرا حذف نکنید و از گوگل نخواهید اکانت شما را باز کند. در این حالت تنها راه حل مشکل سایت مربوطه و یا زدن قید اکانت می باشد. به این شکل که اول مشکل سایت مربوطه را رفع کنید و سپس از گوگل بخواهید تا سایت مربوطه را مورد بررسی مجدد قرار دهید
3. به شدت مواظب دامنه های باشید که انرا در اکانت خود تبلیغ نموده اید که منقضی نشوند زیرا ممکن است دامنه پس از انقضا بر خلاف قوانین گوگل عمل کند و این موضوع برای شما مشکل ایجاد کند.
4. بر اساس قوانین جدید در بسیاری موارد شرکتهای تبلیغ در گوگل از پذیرش سایتهای مشکوک خودداری می کنند و یا فرآیند پذیرش خود را به شدت سخت نموده ان و این موضوع می تواند راه حل خوبی برای شما باشد
5. بر اساس قوانین جدید تبلیغ سایتهای با بودجه کم دیگر توصیه نمی شود زیرا ممکن است سایت پس از مدتی منقضی و دچار مشکل شود
6. حتی قطع یک سایت مشکل دار برای رفع مشکل یک اکانت راه حل نمی باشد پس اگر گوگل به خاطر مشکل یک سایت کل اکانت شما را قطع نمود ان سایت را قطع نکید و تنها مشکل ان سایت را رفع کنید
به طور کل بر اساس قوانین جدید تبلیغ سایتهای ضعیف و مشکل دار اصلا توصیه نمی شود و توضیه می شود فقط سایتهای قوی و بدون مشکل را تبلیغ کنید

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سوال آیا انجام تبلیغ سایت فارسی بان خلاف قوانین گوگل است؟
پاسخ خیر. خیلی ها فکر می کنند تبلیغ یک سایت فارسی زیان ممکن است باعث مشکل دار شدن اکانت شود اما این موضوع وجود ندارد
حتی بر اساس قوانی جدید گوگل تبلیغ سایتهای انگلیسی زبان معمولا بیشتر اکانت را دچار مشکل می نماید زیرا کارمندان گوگل انگلیسی زبان بوده و معمولا به دقت سایتهای انگلیسی زیان را بررسی می نمایند و به کوچکترین مشکلات نیز ایراد می گیرند اما به دلیل اینکه زبان فارسی آشنایی ندارد معمولا ایرادات کمتری به سایتهای فارسی زبان فارد می کنند زیرا نمی توانند به صورت دقیق از محتوی سایت مطمئن شوندو ابزارهای ترجمه نیز باعث کندی کار انها شده و دقت زیادی ندارد به همین دلیل راحت تر از کنار سایتهای فارسی زبان عبور می کنند

shahin_mahvareh

Registered User
لایک‌ها
0
این گوگل پوست مون کنده.هر چی اکانت میسازم منو ساسپند میکنه.اینو مینویسه:
Your Google AdWords account has been permanently suspended for repeated violation of AdWords or Landing Page and Site policies in this or a related account. Learn more

من با کی--پ-ی-- ان سوئیس کانکت میشم.تو regional هم location رو گذاشتم رو usa و format هم روی persian هست.و اکانت گوگل رو usa میسازم و کارتم و آدرسم هم واسه مالزیه.
نمیدونم چرا این کارو میکنه.میتونه واسه دامین باشه؟
اگه واسه دامین باشه یه دامین دیگه بگیرم مشکل حل میشه.تو همه ی اکانت ها هم از یه دامین استفاده شده.تا آگهی رو ثبت میکنم به 10 دقیقه نکشده ساسپند میشه.یه راهنمایی بکنید لطفا.

دوستان لطفا بگید وجود کلمه ی ایران و یا Iranian و تهران و چیزایی مثل اینا داخل خود سایت میتونه مشکل ساز بشه؟

Last edited:

samaweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید

دوستان کسی هست آگهی در گوگل ادروزد بفرسته ؟ لطفا قیمت ها رو پ.خ کنید

javadi69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام
ببخشید میشه با VCC اکانت رو وریفای کرد؟ مشکلی پیش نمیاد؟
مرسی

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
به نظر من حتی اگر قصد برتینا از ایجاد این تاپیک تبلیغات خودش باشه باز هم جای تشکر داره که بجای تبلیغات بنری و .. اومدن وقت می ذارند توی یک فروم و اطلاعات بقیه رو هم بالا می برند.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
تو زمینه ریویو اکانت شرایطش همون موارد قبلیه اما مسیله اینجاست خودش گفته بطور پیوسته اکانت ها رو ریویو می کنه این بطور پیوسته قبلا خیلی کمتر بود اما الان بیشتر شده اگهی و سایت و کلمات کلیدی رو تایید می کنه اما از بیلینگ ایراد می گیره
عجیب اینجاست که مطالب سایت شما رو به هر زبانی که باشه ریویو می کنه و تک تک موارد رو چک می کنه تا با سیفتی یا قوانین پولیسی مغایر نباشه مثلا در مورد سایت های فارسی زبان این یعنی کارمندانی فارسی زبان که علاوه بر اشراف کامل به زبان فارسی به ریزه کاری های تجاری هم که اینجاوجود داره اشنایی کامل دارن سوال اینه اگه قراره تمامی سایت ها رو با این تنوع زبانی دستی چک کنه چه حجم عظیمی کارمند باید داشته باشه! و اصلا همچین چیزی از نظر اقتصادی براش بصرفه هست؟

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
تو زمینه ریویو اکانت شرایطش همون موارد قبلیه اما مسیله اینجاست خودش گفته بطور پیوسته اکانت ها رو ریویو می کنه این بطور پیوسته قبلا خیلی کمتر بود اما الان بیشتر شده اگهی و سایت و کلمات کلیدی رو تایید می کنه اما از بیلینگ ایراد می گیره
عجیب اینجاست که مطالب سایت شما رو به هر زبانی که باشه ریویو می کنه و تک تک موارد رو چک می کنه تا با سیفتی یا قوانین پولیسی مغایر نباشه مثلا در مورد سایت های فارسی زبان این یعنی کارمندانی فارسی زبان که علاوه بر اشراف کامل به زبان فارسی به ریزه کاری های تجاری هم که اینجاوجود داره اشنایی کامل دارن سوال اینه اگه قراره تمامی سایت ها رو با این تنوع زبانی دستی چک کنه چه حجم عظیمی کارمند باید داشته باشه! و اصلا همچین چیزی از نظر اقتصادی براش بصرفه هست؟

ايشان درست مي فرمايند البته يك چيزي كه هست اينه كه خيلي از اين اكانت ها رو روبوت كنترل مي كنه مي بنده بعد انساني كنترل ميشه بعد هم كه منو شما گير مي كنيم

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
سئوال: من یک دامنه .com دارم که می توانم روی سایت ir خودم پارک کنم. مشکل اینجاست که در سایت .ir من در لوگوها، عکس ها و لینک ها همه آدرس سایت .ir هست. آیا برای تبلیغات باید اونها رو هم تغییر بدم یا صرف اینکه یک دامنه فقط پارک شده باشه کافی هست ؟؟؟

xX_boy

Registered User
لایک‌ها
70
Your Google AdWords account has been suspended because your billing information in this or a related account could not be verified.
برای مشکل بالا راه حلی وجود داره؟ لظفا راهنمایی کنید

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سئوال: من یک دامنه .com دارم که می توانم روی سایت ir خودم پارک کنم. مشکل اینجاست که در سایت .ir من در لوگوها، عکس ها و لینک ها همه آدرس سایت .ir هست. آیا برای تبلیغات باید اونها رو هم تغییر بدم یا صرف اینکه یک دامنه فقط پارک شده باشه کافی هست ؟؟؟

با سلام
به صورت معمول همان پارک کافیست اما اگر اکانت به دلایلی under review بشه و بررسی دستی بشه ممکنه بخواهند گیر بدهند

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
برای مشکل بالا راه حلی وجود داره؟ لظفا راهنمایی کنید

درخواست بررسی به گوگل بدهید اگر خوش شانس باشید باز می کنند و اگر بدشانس باشید نه.
جدیدا سخش گیری هم زیاد شده و احتمال بسته شدن زیاد شده

بالا