iGeek
Registered User
سلام
بله تحریم کرده است.
خوب پس چطوری مشکلی نداره؟
پیروز باشید
سلام
بله تحریم کرده است.
خوب پس چطوری مشکلی نداره؟
پیروز باشید
به دلیل مغلطه.
اکانت جی میل ارتباطی به اکانت ادوردز نداره
سلامسلام دوستان
بعضی از سایت هایی که خدمات تبلیغ در گوگل انجام می دهند قیمت هایشان خیلی پایین تر هست، مثلا با 65 تومان به اندازه 100 دلار تبلیغ می کنند و حال آنکه در شرکت معتبری مثل برتینا این قیمت 173 تومان هست و واقعا این تفاوت قیمت بسیار زیاد سوال برانگیز هست.
سوالم اینه که استفاده از خدمات این سایت ها احیانا چه عواقبی داره؟ و چه طوره که اینقدر قیمت کم میدن؟
لطفا اگر اطلاع دارید پاسخم را بدهید.
ممنون
این امکان هستش که برای اکانت های جدید چند تا کوپن وارد کرد یا فقط باید یکی وارد بشه؟
پیروز باشید
کسی هست اینجا کلا تبلیغات گوگلی برای سایت فارسی با قیمت مناسب انجام بده؟ هر دلاری چند حساب میکنه؟
سلام دوستان
بعضی از سایت هایی که خدمات تبلیغ در گوگل انجام می دهند قیمت هایشان خیلی پایین تر هست، مثلا با 65 تومان به اندازه 100 دلار تبلیغ می کنند و حال آنکه در شرکت معتبری مثل برتینا این قیمت 173 تومان هست و واقعا این تفاوت قیمت بسیار زیاد سوال برانگیز هست.
سوالم اینه که استفاده از خدمات این سایت ها احیانا چه عواقبی داره؟ و چه طوره که اینقدر قیمت کم میدن؟
لطفا اگر اطلاع دارید پاسخم را بدهید.
ممنون
امکان این وجود دارد که پسورد ادورد از جی میل متفاوت باشد؟
یا میشه ادورد از یه اکانت گوگل به یه اکانت دیگه انتقال داد؟
یا به عبارتی من میخوام یه نفر همه کاری با ادوردم بکنه اما نتونه ایمیل هامو بررسی کنه چه کار باید بکنم؟
با سپاس
سلام
ببخشید سوالات یکم زیاد شد
به عنوان مثال من الان یک کوپن 100 دلاری وارد اکانتم کردم؛ حالا این 100 دلار رو باید در یک مدت زمان معین استفاده کنم یا دوره زمانی نداره؟
پیروز باشید
سلام
بله وجود داره، رمز که متفاوت باشه هیچی حتی اکانت ادوردز رو بدون جی میل هم می شه ایجاد کرد مثلا با ایمیل یاهو یا هاتمیل یا...
.
من یه اکانت دارم که داره کار میکنه الان چند سال هست که کار میکنه اما لاگینش با با ایمیلم یکی هست میخوام مدیریت اون رو بدم به یک نفر دیگه که نتونه بیاد تو ایمیل هام