• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب تبلیغات در گوگل - google adwords

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
بله تحریم کرده است.

خوب پس چطوری مشکلی نداره؟
39.gif

پیروز باشید
67.gif

temper

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
بعضی از سایت هایی که خدمات تبلیغ در گوگل انجام می دهند قیمت هایشان خیلی پایین تر هست، مثلا با 65 تومان به اندازه 100 دلار تبلیغ می کنند و حال آنکه در شرکت معتبری مثل برتینا این قیمت 173 تومان هست و واقعا این تفاوت قیمت بسیار زیاد سوال برانگیز هست.
سوالم اینه که استفاده از خدمات این سایت ها احیانا چه عواقبی داره؟ و چه طوره که اینقدر قیمت کم میدن؟
لطفا اگر اطلاع دارید پاسخم را بدهید.
ممنون

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام دوستان
بعضی از سایت هایی که خدمات تبلیغ در گوگل انجام می دهند قیمت هایشان خیلی پایین تر هست، مثلا با 65 تومان به اندازه 100 دلار تبلیغ می کنند و حال آنکه در شرکت معتبری مثل برتینا این قیمت 173 تومان هست و واقعا این تفاوت قیمت بسیار زیاد سوال برانگیز هست.
سوالم اینه که استفاده از خدمات این سایت ها احیانا چه عواقبی داره؟ و چه طوره که اینقدر قیمت کم میدن؟
ممنون
سلام
این افراد اگر کلاهبردار نباشند (که در اکثر موارد این چنین است)، اکانت ادوردز خود را با کوپن فعال می کنند. زمانی که اکانت با کوپن فعال می شود هزینه ای به گوگل پرداخت نمی شود.
اگر به درستی انجام شود عواقب خاصی ندارد که این درست اجرا شدن به دانش و تجربه شخص مجری بستگی دارد. محدودیت دیگر آن است که کوپن نهایتا 100 تا 150 دلار می باشد و بعد از اتمام موجودی دیگر نمی توانند تبلیغ را فعال کنند.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
این امکان هستش که برای اکانت های جدید چند تا کوپن وارد کرد یا فقط باید یکی وارد بشه؟

پیروز باشید
67.gif

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
سلام به دوستان عزیز کسانی که در ادرورز کار مکینند به ما کمک کننید برای وریفای اکانتهایمون از چه حساب هایی بانکی که ساسپند نشدند اکانتمون
استفاده کینم
یعنی چه حسابی باز کنیم و کدوم کشور بگیرم ویزا و یا مستر کارت با حساب بانکی

و اگه شما اکانت ها با قیمت خوب با حساب بانکی خود .ریفای مکیند
ماهم خریداریم و در مورد حساب بانکی هم راهنمایی کنید

sabanet

Registered User
لایک‌ها
4
کسی هست اینجا کلا تبلیغات گوگلی برای سایت فارسی با قیمت مناسب انجام بده؟ هر دلاری چند حساب میکنه؟

sabanet

Registered User
لایک‌ها
4
کسی از برتینا تا حالا سرویس گرفته؟ آخه قیمتاش خیلی بالاست ولی معلوم نیس کارش چجوریه؟ کسی ازشون سرویس گرفته؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان
ممنون

173000 تومان برای تبلیغات گوگل خیلی بالاست و منصفانه نیست
اگر کسی بیاد اکانت رو با کوپن ایجاد کنه رو بهش کلاه بردار نمیگن. مهم این نیست که چقدر هزینه خرید داده باشه مهم اینه که کاری که میکنه رو درست تحویل بده.
بله اگر یکی بیاد ارزون بگیره و کار رو انجام نده و یا به ضرر مشتری انجام بده این رو نمیشه سلامت کار توصیف کرد
من با کسی کار میکنم که منصفانه هم هست و چون بچه خوبیه همینجا هم تائیدش میکنم و با من هم خیلی راه اومده.
جهان گستر نگین/تبلیغات در گوگل,ارسال ایمیل تبلیغاتی,بانک ایمیل مشاغل.::
از آدم خوب باید تعریف کرد

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
کسی نبود ما را راهنمایی کنه به جز متالیک جان

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
دوستانی که می تونند که ما راهنمایی کنند تو باز کردن اکانت کمکون کنند
ما دو حساب در کاندا و روسیه داریم

با ویزا با حساب بانکی تو روسیه داریم

و یه ویزا کارت داریم تو کاندا

کا با ویزار کارت کاندا تبلغ کردیم اما اگهی تو به ای پی ایارن نشون نداد کی می تونه کمکون کنه ما بارش 50 دلار مجانی تبلغ می کنیم

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
امکان این وجود دارد که پسورد ادورد از جی میل متفاوت باشد؟
یا میشه ادورد از یه اکانت گوگل به یه اکانت دیگه انتقال داد؟
یا به عبارتی من میخوام یه نفر همه کاری با ادوردم بکنه اما نتونه ایمیل هامو بررسی کنه چه کار باید بکنم؟

با سپاس

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
سلام :)

ببخشید سوالات یکم زیاد شد
4.gif

به عنوان مثال من الان یک کوپن 100 دلاری وارد اکانتم کردم؛ حالا این 100 دلار رو باید در یک مدت زمان معین استفاده کنم یا دوره زمانی نداره؟

پیروز باشید
67.gif

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
امکان این وجود دارد که پسورد ادورد از جی میل متفاوت باشد؟
یا میشه ادورد از یه اکانت گوگل به یه اکانت دیگه انتقال داد؟
یا به عبارتی من میخوام یه نفر همه کاری با ادوردم بکنه اما نتونه ایمیل هامو بررسی کنه چه کار باید بکنم؟

با سپاس

سلام
بله وجود داره، رمز که متفاوت باشه هیچی حتی اکانت ادوردز رو بدون جی میل هم می شه ایجاد کرد مثلا با ایمیل یاهو یا هاتمیل یا...

سلام :)

ببخشید سوالات یکم زیاد شد
4.gif

به عنوان مثال من الان یک کوپن 100 دلاری وارد اکانتم کردم؛ حالا این 100 دلار رو باید در یک مدت زمان معین استفاده کنم یا دوره زمانی نداره؟

پیروز باشید
67.gif

خیر بعد از وارد کردن کوپن، مدت معین وجود ندارد.

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام
بله وجود داره، رمز که متفاوت باشه هیچی حتی اکانت ادوردز رو بدون جی میل هم می شه ایجاد کرد مثلا با ایمیل یاهو یا هاتمیل یا...

.

من یه اکانت دارم که داره کار میکنه الان چند سال هست که کار میکنه اما لاگینش با با ایمیلم یکی هست میخوام مدیریت اون رو بدم به یک نفر دیگه که نتونه بیاد تو ایمیل هام

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
بالا