• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

_nima

Guest
لایک‌ها
0
راهی نداره. اون شماره ها رو از دست دادی.

خیلی ممنون. لااقل این آب پاکی که رو دستمون ریختی تو این اول تابستونی یه کم خنکمون کرد که دیگه نرم زور بزنم و هی این ور و اون ور برم.
ممنون

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اساتید و عزیزان:
من تازه imate JASJAM گرفتم مشکلی که دارم اینه که بعضی وقتا دکمه های keyboard کار نمی کنه ولی یکم که با گوشی ور میرم کار میکنه,یا بعضی وقتا که تماس دارم دکمه answer کار نمی کنه ولی اکثر مواقع کار میکنه,یا دکمه slider بغل گوشی هم همین داستان ها رو داره ,نظرتون چیه؟به نظر مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟خودم فکر میکنم مشکل نرم افزاریه...گوشی گارانتی داره ولی من تهران نیستم می خوام بدونم اکه واقعا مشکل سخت افزاریه که بیام تهران اگه نه که هیچ!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
semorana جان؛ سه تا راه هست برای در آوردن اون فایل cab !

روش اول: بعضی از فایل های exe رو می شه right click کرد و با winrar اکسترکتشون کرد. اون هایی که اکسترکت می شن بعضی هاشون فایل cab بین محتویاتشون هست (البته نه به صورت data1.cab و data2.cab) ، بعضی ها هم نه، که باید بریم سراغ روش دوم.

روش دوم: بدون اینکه PPC رو نصب کنیم به PC ، برنامه رو اجرا می کنیم و می زاریم که نصب شه.
بعد باید بری فولدر Local Drive:\Program Files\Microsoft ActiveSync و جدیدترین فولدری که درست شده رو چک کنی. اکثر موقع ها یه فولدر جدید اونجا درست می شه که فایل cab مورد نظرمون داخلش قرار داره!
البته بعضی موقع هام این فولدر جدید در مسیر Local Drive:\Program Files ایجاد می شه.

روش سوم: اگه به دو روش بالا نشد که اون فایل cab بخت برگشته رو گیر بندازیم، PPC رو وصل می کنیم به PC ، و می زاریم که فایل مورد نظر منتقل شه به PPC . بعد ازمون می پرسه که کجا نصب شه فایل. قبل ازینکه بهش بگیم (در واقع cancel ش کنیم!!) ، با رسکو اکسپلورر می ریم به مسیر Windows\AppMgr ، جدیدترین فولدری که ایجاد شده رو واردش می شیم و فایل cab رو منتقل می کنیم روی storage card

g0t it ؟
tooth.gif

پست توپی هست ، ببرش بی زحمت توی کامپلیت برای استفاده آیندگان

_nima

Guest
لایک‌ها
0
من تازه imate JASJAM گرفتم مشکلی که دارم اینه که بعضی وقتا دکمه های keyboard کار نمی کنه ولی یکم که با گوشی ور میرم کار میکنه,یا بعضی وقتا که تماس دارم دکمه answer کار نمی کنه ولی اکثر مواقع کار میکنه,یا دکمه slider بغل گوشی هم همین داستان ها رو داره ,نظرتون چیه؟به نظر مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟خودم فکر میکنم مشکل نرم افزاریه...گوشی گارانتی داره ولی من تهران نیستم می خوام بدونم اکه واقعا مشکل سخت افزاریه که بیام تهران اگه نه که هیچ!

جمین من هم تا حالا 2 بار اینجوری شده. یه بار تازه هارد ریست کرده بودمش از همون اول اینطوری بودش که با یه هارد ریست دیگه درست شدش.
بار دوم هم خود برنامه هایی که باز بودن باعث قاطی کردنش شده بود و نمیدونم کدوم برنامه رو uninstall کردم درست شدش.

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
جمین من هم تا حالا 2 بار اینجوری شده. یه بار تازه هارد ریست کرده بودمش از همون اول اینطوری بودش که با یه هارد ریست دیگه درست شدش.
بار دوم هم خود برنامه هایی که باز بودن باعث قاطی کردنش شده بود و نمیدونم کدوم برنامه رو uninstall کردم درست شدش.

اقایون برنامه ای هست که وقتی میخواین با طرف مقابل صحبت کنید 1 نوع فیلتر روی صدای شما بذاره تا شناخته نشین مثلا صدای پسر رو به دختر تبدیل کنه؟ اگه باشه که زندگی شبیه این :p میشه البته تو قسمت نرم افزار هم اینو گفتم ولی کسی محلمون نذاشت:f34r:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اقایون برنامه ای هست که وقتی میخواین با طرف مقابل صحبت کنید 1 نوع فیلتر روی صدای شما بذاره تا شناخته نشین مثلا صدای پسر رو به دختر تبدیل کنه؟ اگه باشه که زندگی شبیه این :p میشه البته تو قسمت نرم افزار هم اینو گفتم ولی کسی محلمون نذاشت:f34r:

تا به حال به چنین برنامه ای برنخوردم
از نظر سخت افزاری این محدودیت وجود داره که صدای دستگاه وقت اجرای قسمت تلفنی دستگاه قطع می شه ( فول داپلکس نیست) بنابراین احتمالا غیر ممکنه

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:
مشكلي كه من دارم اينه كه وقتي jasjam رو مي زارم روي loud speaker و خصوصا موقعي كه volume زياد كيفيت افت داره و خش خش مي كنه, مي خوام لطفا راهنمايم كنين كه اين طبيعت jasjam يا speaker من ايراد داره؟
thanx.

_nima

Guest
لایک‌ها
0
سلام
سریال نامبر برنامه ی concise oxford thesaurus رو نداره؟
ورژن 5.10 هستش. مال mobilesystems هستش.
خودش رونصب میکنیم تریال 30 روزه هستش. تو فورم سرچ کردم نیافتیدم.

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چاکرم مجتبی جان!! مطمئنی پیریه؟ من می گم نشونه های عاشقیه :happy:

به نظر من وارد کننده های کت و کلفت کشور یه خورده ای دارن به PPC ها کم لطفی می کنن. وگرنه می گم الان مثلاً P990i رو نگاه کنید، قیمت خارجش 370 دلاره (بدون شیپینگ) و قیمت ایرانش (سریال اصلی) 375 تومن!!
tooth.gif

در کل امیدوارم با اومدن Kaiser و Ultimate ها، یه مقدار این کم لطفی ها کمتر بشه!
3550.gif

دعا کن قیمت P1 هم اینطوری باشه:wacko:

چاکر داش فرهاد گل،کارت درسته دیگه جواب پی ام را نمیدی،کارت راه افتاد حالا؟:blush:

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
آقا قرار شده تعرفه ورودي موبايل از 60% به 15درصد برسه. فكر كنم اونموقع همه چي درست ميشه.

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.من از وقتی که extended ROM گوشیمو unlock کردم یه مشکلی پیش اومده:
تو قسمت camera>setting>tools>option>General>save to فقط 2 تا گزینه دارم، main memory و Extended_ROM2!!!دیگه خبری از storage card نیست:(یعنی نمیتونم عکس یا فیلمی که با گوشیم میگیرم تو مموری کارت save کنم.
کسی علتش میدونه؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پست توپی هست ، ببرش بی زحمت توی کامپلیت برای استفاده آیندگان
اطاعت می شه
52x8hgh.gif

به نظر اشکال نرم افزاریه، از i-mate هم بعید نیست رام هاش پر باگ باشه!! ؛ بهترین کار آپگرید به WM6 هست، ولی گارانتیتون از بین می ره احتمالاً ... هارد ریست کردید تا حالا؟ اگه نه یه بار بکنید، و قبل ازینکه Customization رو شروع کنه سافت ریست کنید، اگه مشکل حل نشد آخرین رام جسجم رو از ftp کلاب آیمیت دانلود کنید و بریزید، اگه بازم مشکل حل نشد باید بفرستید گارانتی...

آها درضمن ؛ توی Start-->Settings-->Input-->Word Completion ، تیک Suggest words when entering text رو بردارید ببینید تغییری حاصل می شه ؟

سلام دوستان:
مشكلي كه من دارم اينه كه وقتي jasjam رو مي زارم روي loud speaker و خصوصا موقعي كه volume زياد كيفيت افت داره و خش خش مي كنه, مي خوام لطفا راهنمايم كنين كه اين طبيعت jasjam يا speaker من ايراد داره؟
thanx.
صدا رو تا ته بلند می کنید؟ اگه آره، طبیعیه!! :blush:
هرچند, از کی تاحالا ارتباطات سیار صدای با کیفیت می ده دست مردم!؟ :p

دعا کن قیمت P1 هم اینطوری باشه:wacko:

چاکر داش فرهاد گل،کارت درسته دیگه جواب پی ام را نمیدی،کارت راه افتاد حالا؟:blush:
1.ایشالا
2. من کجا pm 'ارو جواب ندادم
punish2.gif
کاره هنوز راه نیفتاده ، دنبالش نرفتم آخه :D

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
تميزكردن پاكت پي سي
حتما شنيدين كه تلفن همراه از سنگ توالت هم آلوده تره. منطقي هم هست. چون كسي موبايلش رو نميشوره و همش توي دست و جيب هست و گرم هم هست و براي همين منبع جذب باكتري ميشه. طوري كه از خجالت سنگ توالت هم درمياد. چون باكتري ها گرماي گوشي موبايل رو بيشتر از سرماي اونجا دوست دارن. (;
حالا اين وسط فكر كنم پاكت پي سي ها آلوده ترين وسايل بشري باشن. (عين سلاح هاي شيميايي). چون علاوه بر موارد بالا، داراي سي پي يو هستن و بهمين خاطر گرماي بيشتري توليد ميكنن.
ميخواستم بپرسم بهترين پيشنهاد و روش تميزكردن (ضدعفوني كردن) سطح فلزي پاكت پي سي چيه؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.من از وقتی که extended ROM گوشیمو unlock کردم یه مشکلی پیش اومده:
تو قسمت camera>setting>tools>option>General>save to فقط 2 تا گزینه دارم، main memory و Extended_ROM2!!!دیگه خبری از storage card نیست:(یعنی نمیتونم عکس یا فیلمی که با گوشیم میگیرم تو مموری کارت save کنم.
کسی علتش میدونه؟

مثله اینکه کسی جواب سوالمو نمیدونه!یه سوال دیگه:
امکانش هست که از فضای ExtROM برای ROM یا RAM استفاده کرد؟؟فکر میکنم در غیر اینصورت unlock کردنش بی فایدست و هیچ فرقی با مموری کارت نمیکنه!!

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اطاعت می شه
52x8hgh.gif

به نظر اشکال نرم افزاریه، از i-mate هم بعید نیست رام هاش پر باگ باشه!! ؛ بهترین کار آپگرید به WM6 هست، ولی گارانتیتون از بین می ره احتمالاً ... هارد ریست کردید تا حالا؟ اگه نه یه بار بکنید، و قبل ازینکه Customization رو شروع کنه سافت ریست کنید، اگه مشکل حل نشد آخرین رام جسجم رو از ftp کلاب آیمیت دانلود کنید و بریزید، اگه بازم مشکل حل نشد باید بفرستید گارانتی...

آها درضمن ؛ توی Start-->Settings-->Input-->Word Completion ، تیک Suggest words when entering text رو بردارید ببینید تغییری حاصل می شه ؟

صدا رو تا ته بلند می کنید؟ اگه آره، طبیعیه!! :blush:
هرچند, از کی تاحالا ارتباطات سیار صدای با کیفیت می ده دست مردم!؟ :p

1.ایشالا
2. من کجا pm 'ارو جواب ندادم
punish2.gif
کاره هنوز راه نیفتاده ، دنبالش نرفتم آخه :D
ممنون,ولی من بیشتر منظورم موقع play موزیک, توی volume کم هم خش خش داره ولی خب اگه تا اخر ولوم زیاد کنم بیشتر می شه!

Planet75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:)
من یک i-teq X-Bond دارم و وقتی که دارم با بلوتوث چیزی دریافت میکنم اگه حجم فایل در حال دریافت
زیاد باشه دریافتش نمی کنه چون حجم رامش کمه و فایلو میخاد روی رام ذخیره کنه .:(
راهی یا نرم افزاری هست که آدرس ذخیره بلوتوث رو از روی رام به روی مموری کارت عوض کرد ؟

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:)
من یک i-teq X-Bond دارم و وقتی که دارم با بلوتوث چیزی دریافت میکنم اگه حجم فایل در حال دریافت
زیاد باشه دریافتش نمی کنه چون حجم رامش کمه و فایلو میخاد روی رام ذخیره کنه .:(
راهی یا نرم افزاری هست که آدرس ذخیره بلوتوث رو از روی رام به روی مموری کارت عوض کرد ؟

دوست من، برنامه معروف Dr. Yar همين کار رو انجام میده که آخرين ورژنش رو همين امروز آپ کردم.
اینجا کليک کن.

در ضمن من هم x-bond دارم و با اینکه تقريبا 30 الی 40 برنامه روش نصبه ولی 10 مگ از رمش خاليه هنوز! شما اگه سعی کنی برنامه هاتون رو تو کارت حافظه نصب کنی مشکلی نخواهی داشت.:happy:

موفق باشيد.

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان، من هرچی تو کنترل پانل دنبال آيکون بلوتوث میگردم پيداش نمیکنم! حتی عجيبه که فايل BTcpl هم موجود نيست. حتی سرويس پک 2 رو uninstall کردم و دوباره نسبش کردم ولی مشکل حل نشد.
297.gif

کس ديگه ای مشکل مشابه ای داشته؟ راه حلی هست واسش؟

بلوتوث هم طبق معمول با نام ISSC Bluetooth Device نصبه. وقتی از درايور BlueSoleil که همراه BT Dongle بود استفاده میکنم، متأسفانه قابل لينک با اکتيوسينک نيست برای همين دنبال این يکی گشتم که نبود!!
169.gif

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
نمیدونم اما من گاهی بعضی برنامه ها رو که نصب میکنم یدفعه بعضی برنامه ها پاک میشه. مثلا گاهی یدفعه فلش پلیر یا ویندوز مدیا پلیرم پاک میشن. یا آیکونشون از استارت منو پاک میشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا