• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان:rolleyes:
من برنامه ریموت را نصب و ریجستر کرده ام . start>settings>connections>beam و گزينه زير رو تيك زده ام . در برنامه ریموت درقسمت PREFERENCES\IR SETUP\COM PORT کامها دیده میشوند. ولی ارتباط برقرار نمیشود.:( در COM :0 , 2 , 7 , 9 چیزی دیده نمیشود. در COM 1: SERIAL PORT و در COM 3 ,4 INFRARED PORT هستند. وقتی تنظیم اتوماتیک را انتخاب میکنم کام 2 را انتخاب میکند.که درگاهی را به خود اختصاص نداده.و در نتیجه ارتباطی برقرار نمیشود.در تنظیم دستی هم همینطور. لطفا در این مورد مرا راهنمایی بفرمایید.متشکرم

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
آیا راهی یا برنامه ای هست که بشه پس از فرستادن اس ام اس وقتی delivery report اومد بفهمیم این ریپورت مال کیه ؟؟؟
آخه تو پاکت پی سی فقط میگه که پیغام شما به این شماره send شد و اسم شخص نمیاد
در صورتی که در دیگر گوشیهای معمولی میگه پیغام شما به مثلا آرش صادقی send شد .....
مواقعی که به چند نفر send میکنم مثلا اگه یکیش fail بشه تازه باید برم ببینم شماره مال کیه ..!!!!
و از همه بدتر اگه 10 تا اس ام اس رو واسه یه نفر send کنی نمیشه فهمید که کدوم رسیده و کدوم fail شده ...
در send item که میری معلوم نیست که پیغام به طرف مقابل رسیده یا نه و فقط یه delivery report مسخره در inbox داری .........

در صورتی که مثلا nokia 1100 با قیمت 40000 تومان همه این کارا رو میکنه !!!
البته تو فوروم دیگه هم مطرح کردم ولی جواب نگفتم
ممنون از همه بچه ها.... من کم کم داره یک سال میشه که هر روز تو این فوروم سر میزنم و استفاده میکنم ...

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
نیما خان ، همین چند پست پیش من همین سئوال رو مطرح کردم و البته خودم پاسخ اش رو یافتم.
ببین ، وقتی که دستگاه رو روی کریدل می ذاری ، خود به خود ساعت و تاریخ با پی سی ات ست می شه.الان ساعت پی سی ات مرتب عقب می افته ،چون تو ایران ما 2 روز دیگه ساعت رو عقب می کشیم، در اول پاییز وضع بدتره ، چون اونها یه 20روز دیرتر اینکار رو می کنن ، باسه همین ، باید این کار رو بکنی، ستینگز اکتیو سینک رو در پی سی باز کن، و تیک رو از جلوی گزینه ای که نوشته ، دستگاه در هنگام وصل ساعت اش ست شود رو بردار.نمی تونم آدرس دقیق بدم، جون باید بدونم از کدوم نسخه اکتیو سینک استفاده میکنی
موفق باشی
سلام
آقا من اینو یافته بودم. مساله این بود که ساعتش هم بعضی وقتها عقب و جلو میشد! ولی بعضی وقتها هم هی الکی alarm ش کار می کرد! به هر حال ppc من احتیاج به یه hard reset داشت;) که منم انجام دادم و فعلا مشکل حل شده!
ولی الان دارم فکر میکنم که شاید مشکل از repeating alarm مربوط به pocket plus باشه! خودش یه هشداری میده وقتی میخوای فعالش کنی! من دیکه این دفه ازش استفاده نکردم. ولی خوب حالا یه مشکلی دارم. اون اینه که چطوری باید حالت ascending رو روی alarm بذارم ؟ :D
بازم مرسی
نیما

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از neema_b99 :
سلام
آقا من اینو یافته بودم. مساله این بود که ساعتش هم بعضی وقتها عقب و جلو میشد! ولی بعضی وقتها هم هی الکی alarm ش کار می کرد! به هر حال ppc من احتیاج به یه hard reset داشت;) که منم انجام دادم و فعلا مشکل حل شده!
ولی الان دارم فکر میکنم که شاید مشکل از repeating alarm مربوط به pocket plus باشه! خودش یه هشداری میده وقتی میخوای فعالش کنی! من دیکه این دفه ازش استفاده نکردم. ولی خوب حالا یه مشکلی دارم. اون اینه که چطوری باید حالت ascending رو روی alarm بذارم ؟ :D
بازم مرسی
نیما
من از پاکت پلاس خیلی بدم می آد:D
زنگ رو اسندینگ کردن باسه چی می خوای پهلوون ، این جوری نیم ساعت دیر می رسی سر کار ها!!!
من نیگاه می کنم روی چشم

exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
چنتا سوال داشتم

1 --آیا k-jam قابل اتصال به projector هست یا نه اگه میشه چه جوری؟

2 --من نمی تونم cabها را نصب کنم میشه من رو راهنمایی کنیید؟

3 --آیا نرم افزاری هست که بتونیم قبل از نصب برنامه ها روی pocket pc اونها را روی pc امتحان کرد؟

خیلی ممنون از کمک هاتون:D

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از neema_b99 :
سلام
بازم مرسی
نیما

فکر می‌کنم این برنامه، اکثر نیاز های این گونه ی شما رو بر طرف کنه:
phoneAlarm از شرکت PocketMAX به آدرس:
Http://www.pocketMax.net

در ضمن برنامه های دیگه ای هم این شرکت داره که برای بعضی‌ ها می‌تونن واقعا کاربردی باشن.
پیشنهاد می‌کنم حتما یه سر به این سایت بزنین.
اگه از برنامهٔ خاصی‌ خوشتون اومد، بگین تا اگه کرکش رو داشتم ،بذارم.​

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
دانیل جان، یه جا نوشته بودی اگه اشتباه نکنم، یه memory گرفته بودی با مارک Microsim، خواستم بهت بگم که اون Memory 1GB که من داشتم هم، همین مارک بود.
چند ماه اول به خوبی‌ کار میکرد. بعد از مدتی‌ هر چند هفته، ناگهان، همه ی اطلاعات، میپرید!! و من بودم که به این صورت در میومدم::(
بعد از 1 یا 2 ماه که چند حرکت آکروباتیک دیگه برام اومد، دیگه چیزی به نام Memory card رو، هیچ دستگاهی‌ تشخیص نمیداد!
وقتی‌ هم به گارانتی‌ Life time!!! اش مراجعه کردم، با دلایلی‌ فلسفی‌!، من رو به خونه راهنمایی‌ کردن!
منظور اینکه حواستو جمع کن، و همیشه یه back up به روز داشته باش.
اگر هم خدایی‌ نکرده خراب شد،همون خونه بمون!:wacko:
قابل توجه همه ی دوستان...
ولی‌ امید وارم که سالهای سال برات کار کنه و خلاصه به پای هم پیر شین!
راستی‌ قراره یه sanDisk SD 2GB بگیرم. ولی‌ گویا سرعتش پایینه...حدود 9 MBps سرعت read و write اش هست. فکر میکنی‌ به مشکل بر بخورم موقع استفاده ازش؟​

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از exe :
سلام دوستان
چنتا سوال داشتم

1 --آیا k-jam قابل اتصال به projector هست یا نه اگه میشه چه جوری؟

2 --من نمی تونم cabها را نصب کنم میشه من رو راهنمایی کنیید؟

3 --آیا نرم افزاری هست که بتونیم قبل از نصب برنامه ها روی pocket pc اونها را روی pc امتحان کرد؟

خیلی ممنون از کمک هاتون:D
1.تا جایی‌ که میدونم نمی‌شه.
2.باید فایل مورد نظر رو به دستگاه کپی‌ کنید، سپس از طریق برنامه ای مثل File Explorer فایل cab رو اجرا کنید. خود به خود install می‌شه. البته استفاده از برنامه هایی‌ مانند cabinstaller میتونه به شما امکان مسیر دهی‌ هم اضافه کنه.
(نمیدونم مشکلی‌ که میگفتین با طرز install کردن بود یا چیز دیگه...)
3. بله. از سایت Microsoft میتونین download کنین.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
دانیل جان، یه جا نوشته بودی اگه اشتباه نکنم، یه memory گرفته بودی با مارک Microsim، خواستم بهت بگم که اون Memory 1GB که من داشتم هم، همین مارک بود.
چند ماه اول به خوبی‌ کار میکرد. بعد از مدتی‌ هر چند هفته، ناگهان، همه ی اطلاعات، میپرید!! و من بودم که به این صورت در میومدم::(
بعد از 1 یا 2 ماه که چند حرکت آکروباتیک دیگه برام اومد، دیگه چیزی به نام Memory card رو، هیچ دستگاهی‌ تشخیص نمیداد!
وقتی‌ هم به گارانتی‌ Life time!!! اش مراجعه کردم، با دلایلی‌ فلسفی‌!، من رو به خونه راهنمایی‌ کردن!
منظور اینکه حواستو جمع کن، و همیشه یه back up به روز داشته باش.
اگر هم خدایی‌ نکرده خراب شد،همون خونه بمون!:wacko:
قابل توجه همه ی دوستان...
ولی‌ امید وارم که سالهای سال برات کار کنه و خلاصه به پای هم پیر شین!
راستی‌ قراره یه sanDisk SD 2GB بگیرم. ولی‌ گویا سرعتش پایینه...حدود 9 MBps سرعت read و write اش هست. فکر میکنی‌ به مشکل بر بخورم موقع استفاده ازش؟​
جدی می گی؟
خوب پس باید یه مشکل روبرای من حل کنید.چون بک آپی که می گی هیچ کمکی نخواهد کرد ، چون اگر فایل های کود برنامه ها که روی اس دی هست بپره ، دیگه نمی شه باهاش کار کرد.می گم مشکل من اینه :
یه هک رجستری هست که باعث می شه وقتی برنامه ای نصب می کنید ، دستگاه ازتون بپرسه که کجا نصب اش کنه ، من در استفاده از کارت 2 ام ، ازش استفاده کردم ، بعد ، متاسفانه برداشته جلوی اسم هر فولدری که نصب می کنه ، یه نقطه گذاشته .این اصلاً برای من مهم نیست ، ولی مشکل اینه که این نقطه ، که خارج از استاندارد ایکس پی هست ، دسترسی به خود فولدر روی کارت رو از طریق کارت خوان غیر ممکن کنه.یعنی من می خواستم خیلی وقت پیش بردارم و یه کپی از کارتم تو هارد داشته باشم ، ولی هرچی ور رفتم نشد.جالبه که پی پی سی با این نقطه مشکلی نداره.
کسی چنین مشکلی داشته ؟اگر آره ، راه حلی براش دارید؟

راستی اگر کارت 2 ام بپره بیچاره می شم.
اما خوب یه مساله هست ، اونم اینکه این دفعه می رم سندیسک می خرم.همین جا نوشتم که از سنگاپور ، سندیسک 2 رو که 133 ایکس هم بود خریدم 84 هزار تومان(برای خودم نخریدم)

exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
1.تا جایی‌ که میدونم نمی‌شه.
2.باید فایل مورد نظر رو به دستگاه کپی‌ کنید، سپس از طریق برنامه ای مثل File Explorer فایل cab رو اجرا کنید. خود به خود install می‌شه. البته استفاده از برنامه هایی‌ مانند cabinstaller میتونه به شما امکان مسیر دهی‌ هم اضافه کنه.
(نمیدونم مشکلی‌ که میگفتین با طرز install کردن بود یا چیز دیگه...)
3. بله. از سایت Microsoft میتونین download کنین.

خیلی ممنون که بنده را راهنمایی کردید
اگه لطف کنید لینک مستقیم دانلود نرم افزار را بزاری واقعا ممنون میشم:lol:

e900

Registered User
لایک‌ها
0
من يه برنامه ميخوام كه يه پشتيبان از رام بگيره
يعني بعد از هارد ريست نخوام همه برنامه ها را از نو نصب كنم
لطفا كمك كنيد

Vahid_Captain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید عظما
با عرض تشکرو معذرت از زخمتی که قراره برای شما داشته باشم.

من دنبال یه ماشین حساب کامل مهندسی می گردم که خیلی یوزر فرندلی باشه
کسی پیشنهادی نداره؟

خودتون از کدوم استفاده می کنید

ارادتمند

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از e900 :
من يه برنامه ميخوام كه يه پشتيبان از رام بگيره
يعني بعد از هارد ريست نخوام همه برنامه ها را از نو نصب كنم
لطفا كمك كنيد
قربان تا اونجا که می دونم ، شما اورکس دارید ، اگر این طوره ، شما فقط کافیه فایل های فلش دیسک تون رو یه کپی ساده ازش بگیرید و رام آپدیت یا هارد ریست کنید، بعدش به راحتی از آخرین بک آپ تون که می تونید ریستور کنید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Vahid_Captain :
اساتید عظما
با عرض تشکرو معذرت از زخمتی که قراره برای شما داشته باشم.

من دنبال یه ماشین حساب کامل مهندسی می گردم که خیلی یوزر فرندلی باشه
کسی پیشنهادی نداره؟

خودتون از کدوم استفاده می کنید

ارادتمند
به ترد نرم افزار برید و سرچ کنید calc یه عالمه معرفی شده ، من که خودم ریل کلکویلتور رو می پسندم ، ورژن 3 که کرک شو هم براتون گذاشتم

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
در مورده SD cards:
بابا جانه من ..بیا مثه من یدونه از این king ایی که من خریدم بگیرین اینقد درده سر نکشین....خواستین بگین آدرس بدم...من دارم باهاش حاله دنیارو میکنم....:p

واما مشکله اینجانب....من یه سری theme گرفتم...میخواستم اینجا بذارم ولی قبلش یکیو امتحان کردم...
نمیدونم چرا اینطوری میشه؟....عکسه پیوست...

ممکنه مثلا برای 2005 نوشته باشنش؟...
اون 387 هم خودشه..کسایی که 2005 دارن یه امتحانی بکنن....

فایل های ضمیمه

• 0000000387.zip
    47 KB · نمایش ها: 4
  • MyScreen.jpg
    MyScreen.jpg
    27.8 KB · نمایش ها: 3

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
شاید یه مقدار بی ربط باشه ولی کسی آدرس چند تا سرور برنامه های معرفی شده ppc رو داره؟

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از astm1834 :
در مورده SD cards:
بابا جانه من ..بیا مثه من یدونه از این king ایی که من خریدم بگیرین اینقد درده سر نکشین....خواستین بگین آدرس بدم...من دارم باهاش حاله دنیارو میکنم....:p

واما مشکله اینجانب....من یه سری theme گرفتم...میخواستم اینجا بذارم ولی قبلش یکیو امتحان کردم...
نمیدونم چرا اینطوری میشه؟....عکسه پیوست...

ممکنه مثلا برای 2005 نوشته باشنش؟...
اون 387 هم خودشه..کسایی که 2005 دارن یه امتحانی بکنن....

اين مشكل شما ربطي به تمهاي شما نداره
مشكل از گوشي شماست
به نظر من شما يه برنامه اي نصب كرديد كه تمهاي موجود
در گوشيتونو در زمانهاي معيني عوض كنه مثل برنامه
ThemeDream

راستي تمهاتو تو بخش تم و ريگ تون پاكت پي سي معرفي كن
ممنون

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اساتید محترم من متاسفانه نتوانستم sprite backup premium3.1.3 را دانلود کنم اگر لطف کنید که لینک مستقیم آن را بگذارید ممنون میشوم. یا کلا یک برنامه خوب برای backup .
گوشی من جمین است.من روزی یکبار دارم هارد ریست میکنم.چون نمیتوانم بک آپ بگیرم.
در ضمن در این گوشی از اول اربایزر نصب بوده. در سایت آیمیت رام جدید انگلیسی آن آمده.آیا من میتوانم آن را آپدیت کنم و اگر نخواستم دوباره رام قبلی خودم را با بک آپ برگردانم.
اگر به رام انگلیسی امکان فارسی نویسی اضافه شود فضای بیشتری اشغال نمیشود؟ و در نتیجه سرعت آن پایین بیاید؟
ممنونم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا