• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از behzad_1646 :
i-mate ro vaghti mikhri arabie va hamin baes misheke kheili soratesh biad paeen vali age az site i-mate rom version jadid ro download koni va avazesh koni dorost mishe man in karo kardam soratesh kheili toop shod...
قربان لطف کنید و فارسی تایپ کنید ، قوانین فروم برای همه هست.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mehdidolar :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------درود،
ممنونم،
اگه فقط اسم اون برنامه مرتبط با بلوتوث رو بهم بگی دیگه تمومه/.
خیلی لطف کردی.
همیشه سربلند باشی.
regards
مهدی.

Sniper
موفق باشی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از king_dani :
شرمنده ، من اگر می دونستم اصلاً شماره شون رو نمی دادم
ببینید ، من که رفتم پیش شون ، بهشون اتم رو نشون دادم ، بعداً این قدر از دیدن اش کف کرده بودن که گفتن می آریم ، ولی بعداً که رفتم ، خواستم یه همچین کاری رو بکنم یعنی برای بچه های فروم تخفیف بگیرم ، که همه بروند از او بگیرند ، ولی متاسفانه یه برنامه خواستن که من هرچی گشتم نتونستم یکی پیدا کنم، بهم گفت اگر پیدا کردی من ازت 100هزار تومان می خرم ، منم گفتم ، اگر پیدا کردم ، به جاش به بچه های فروم تخفیف بده
ولی نشد ، برنامه ، یک برنامه بود که بتونه آی ام ای آی دستگاه رو عوض کنه.

ناگفته پیداست که برای این می خواستن که دستگاه های جدید رو کد های قدیمی بدن تا وارد شبکه ایران شه ، چون دستگاه های جدید نمی ذارن بیاد

در ضمن ، من هیچ اشنایی باهاشون ندارم ، فقط دیدم قیمت هاشون مناسب تره گفتم به اونها بگید

به هر حال شرمنده که نمی تونم کمکی کنم.

خواهش می کنم آقا دانیال شما لطف دارید، نسبت به جاهای دیگه هنوز یه پلقی ارزون تره!;)
بعدم اینجور که شما گفتین همچین برنامه یی اصلاً نیستش، ولی اگه بود هم دست به دست کردنش اصلاً به صلاح نیست، چونکه درسته که می تونن یه استفاده مثبت ازش بکنن و گوشی هارو بدون تعرفه وارد کنن و آخر یکم ارزون تر بدن دست مشتری، ولی ازش می شه واسه رد گم کردن pda phone edition های دزدی هم استفاده کرد...!
و آخر اینکه دشمنت شرمنده باشه، شما سروری:cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از masoodtabatabai :
متشکر دستت درد نکنه فقط اینکه من زیاد تهرانو بلد نیستم غیر از علاالدین و جمهوری جای دیگه ای هم هست pocket pc بفروشن و کلا غیر از jamin بهتر چی هست در همین رنج قیمت بازم ممنون
من چیز دیگه ای سراغ ندارم ، به جز اورکس ای 900
در ضمن ، غیر جمهوری پایتخت هم هست
موفق باشید

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا دانیال شرمنده اینقدر مزاحمتون میشم اگه میشه شمارتونو بدین کلی سوال دارم می خوام از خریدم پشیمون نشم مرسی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا دانیال نظرتون درمورد Iteq X Bond چیه؟ اگه انتخاب بین S200 و X Bond باشه کدوم یکی جالب تره؟
73.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
آقا دانیال نظرتون درمورد Iteq X Bond چیه؟ اگه انتخاب بین S200 و X Bond باشه کدوم یکی جالب تره؟
73.gif
قربان اجازه بدید به طور خلاصه بنویسم که اگر قرار به انتخاب کردن باشه ، من ترجیح می دم بین جی اسمارت آی و اس 200 انتخاب کنم ، بگذارید از جزییات بگذرم ، ولی از نحوه سرویس دهی باند واقعاً همه شاکی هستن، پس حالا که رمضانی گیگا اورده ، از خود شرکت سازنده خرید کنید
در بین این دوتا هم ، من شاید اگر قیمت اش خیلی تفاوت شو نشون نده، با جی اسمارت همچین موافق تر باشم ، گرچه قیمت احتمالی جی اسمارت آی ، برابر اتم هست ، به نظر من ، نباید اتم از مقایسه بیرون بمونه ، ولی شما می خواهید خرید کنید قربان

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام آقا دانیال شرمنده اینقدر مزاحمتون میشم اگه میشه شمارتونو بدین کلی سوال دارم می خوام از خریدم پشیمون نشم مرسی
قربان واقعاً عذر می خوام ، ولی من از دادن شماره تلفن به دوستان بزرگوارم در فروم معذور خواهم بود ، اول فکر کردم بتوانم ، ولی الان متوسط دو تلفن در روز دارم از بچه هایی که شماره ام را دادم، مشکل فقط این نیست که امتحان پره انترنی در پیش دارم ، مشکل این است که خودم را در سطحی نمی بینم که تمام سئوالات دوستان را بتوانم پاسخ دهم.

باز هم پوزش می خواهم.

هم مشکلی دارید همینجا مطرح کنید ، در ضمن ، دوستان و اساتید دیگر هم کمک کنن ، از این به بعد ، من پست های غیر اورژانس را می گذارم که دوستان قدیمی فروم پاسخ بدهند ، حتی اگر خطاب اش من باشم ، به نظرم اینجا همه به همه باید کمک کنند

موفق باشید

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از king_dani :
قربان اجازه بدید به طور خلاصه بنویسم که اگر قرار به انتخاب کردن باشه ، من ترجیح می دم بین جی اسمارت آی و اس 200 انتخاب کنم ، بگذارید از جزییات بگذرم ، ولی از نحوه سرویس دهی باند واقعاً همه شاکی هستن، پس حالا که رمضانی گیگا اورده ، از خود شرکت سازنده خرید کنید
در بین این دوتا هم ، من شاید اگر قیمت اش خیلی تفاوت شو نشون نده، با جی اسمارت همچین موافق تر باشم ، گرچه قیمت احتمالی جی اسمارت آی ، برابر اتم هست ، به نظر من ، نباید اتم از مقایسه بیرون بمونه ، ولی شما می خواهید خرید کنید قربان

موفق باشید

سلام، من تماس گرفتم، گفتن جی اسمارت رو می دن 600، اگه قرار باشه 550 واسه s200 بدیم یه 50 تومن اضافی به قیافه و امکانات جی اسمارت خیلی می ارزه!:cool: O2 Atom رو هم می داد 680...
مرسی واسه راهنمایی دنی جان;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
سلام، من تماس گرفتم، گفتن جی اسمارت رو می دن 600، اگه قرار باشه 550 واسه s200 بدیم یه 50 تومن اضافی به قیافه و امکانات جی اسمارت خیلی می ارزه!:cool: O2 Atom رو هم می داد 680...
مرسی واسه راهنمایی دنی جان;)

قربان اگر فرصت کنم حتماً می رم و نگاهی بهش می اندازم ، البته گفت که جی اسمارت آی رو هم اورده ، حالا نمی دونم ، اون به این خاطر که قطر کمتری داره ودر ضمن مموری داخلی 128 داره هم پیشنهاد می شه ( داره 128؟)

ولی درست می فرمایید ، امکانات این یکی بسیار بیشتر از دیگری ست

Lovverman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان می شه توضیح بدید 1.3 دوربین و 600مگاهرتز رو از کجاتون آوردید؟
و اینکه چطور می شه یک دوربین بیش از وضوح اش با دست کاری نرم افزاری عکس بگیره؟

اوه چه اشتباهاتی!
خیلی بد شد.
sorry all

CPU: TI OMAP 850, 200MHz
Camera: 2.0 Megapixel

با افزایش تعداد پیکسلهای عکس گرفته شده!
again sorry

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از Lovverman :
با افزایش تعداد پیکسلهای عکس گرفته شده!
again sorry

روی یه مدل از گوشی های Haier که تازه آوردن ایران همین کارو کردن!!!
همه جا، توی مشخصات گوشی نوشته 1.3 MP اونوقت توی ایران که اومده شده 4 MP :D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
می گم اینو ببینین::: BenQ P50 Pocket PC Phone

چرا اینقدر ارزونه؟!
73.gif
تو ایران کسی دیده این مدلو؟
42.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
مشکل P50 اینه که قدیمیه،ویندوز 2003 ،رام کم ،(البته من دارم با p51 مقایسه می کنم)،
ضمنا" p51 ،جی پی اس هم داره، ;) اینم مقایسه این دو

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
از دوستانی که با فروشگاه رمضانی در تماس هستند،یه نفر زحمت بکشه و بپرسه که اتم اگزک رو وارد می کنن،با چه قیمتی؟:) اگر هم ممکنه این شماره آقای رمضانی رو اینجا هم بذارید،من قبلا" یه جایی دیدم،اما نمی دونم کجا:wacko:
مرسی.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
66733000 ;)

بعد من متوجه wm3se شدم، ولی بازم واسه قیمت کمش توجیه نشدم!؟ این که اینقدر قیمتش کمه خوب چرا وارد نمی کننش؟ wm3se اون قدرام بد نیست دیگه! مثلاً من می خوام یکی از همینا بگیرم!!
39.gif
38.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از king_dani :
قربان اگر فرصت کنم حتماً می رم و نگاهی بهش می اندازم ، البته گفت که جی اسمارت آی رو هم اورده ، حالا نمی دونم ، اون به این خاطر که قطر کمتری داره ودر ضمن مموری داخلی 128 داره هم پیشنهاد می شه ( داره 128؟)

ولی درست می فرمایید ، امکانات این یکی بسیار بیشتر از دیگری ست

جی اسمارت آی رو هم می داد 680، دستگاه ROM 128 MB, RAM 64 MB داره، خیلی می ارزه، من هی داره بیشتر نظرم عوض می شه روی اون ipaq دست دو 300 تومنی، مخصوصاً با دیدن این :wacko: p50

فقط دانیال جان خدایی کم مشتری واسه این رمضانی جور نشده تو این فروم توی همین مدت کم، می گم چطوره شما برین یه درخواست دیگه بدین واسه تخفیف پی تی یی اگه نداد عده شیم بریم مغازش رو بیاریم پایین:D :blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
جی اسمارت آی رو هم می داد 680، دستگاه ROM 128 MB, RAM 64 MB داره، خیلی می ارزه، من هی داره بیشتر نظرم عوض می شه روی اون ipaq دست دو 300 تومنی، مخصوصاً با دیدن این :wacko: p50

فقط دانیال جان خدایی کم مشتری واسه این رمضانی جور نشده تو این فروم توی همین مدت کم، می گم چطوره شما برین یه درخواست دیگه بدین واسه تخفیف پی تی یی اگه نداد عده شیم بریم مغازش رو بیاریم پایین:D :blush:
قربان پی 50 به نسبت امکانات و اندازه بیش از حد بزرگ اش ، اصلاً ارزون نیست ها ، قیمت به پونده ، یعنی نزدیک 360تومن می شه.
درضمن ، به نظرم اگر قرار به خرید 300تومنی باشه ، بروید دنبال همون اچ پی 300 تومنی بهتره

در مورد اینکه جی اسمارت رو می ده 680 بستگی داره اون پک اضافی که روش می دادن چطوریه ، من نمی دونم گیگا هم مثل باند سر مردم رو با در آوردن قطعات از تو دستگاه و فروش جداگانه اش کلاه می ذاره یا نه

باز می گم ، این هفته نه ولی شاید تا هفته آینده بتونم برم یه نگاه بیندازم ، اگر هم دیدم با پی تی راه نمی آد ، به قول شما عمل می کنیم:lol:

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلا مدانیال خان افتخار ندادین کککه شمارتونو به من بدین (ما هم خوشتیپ بودیم میترسیدیم) من یک سال دارم ازت سوال می کنم اگه جوابمو بدی فعلا مزاحمت نمی شم می خوام imate jamin یا qtecs200 بخرم پیشنهاد شما چی چه تفاوتهایی دارن کلا کدومو بخرم اصلا ؟اصلا این دوتا بدرد می خورن آیا سر عت cpu اش پایین نیست؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلا مدانیال خان افتخار ندادین کککه شمارتونو به من بدین (ما هم خوشتیپ بودیم میترسیدیم) من یک سال دارم ازت سوال می کنم اگه جوابمو بدی فعلا مزاحمت نمی شم می خوام imate jamin یا qtecs200 بخرم پیشنهاد شما چی چه تفاوتهایی دارن کلا کدومو بخرم اصلا ؟اصلا این دوتا بدرد می خورن آیا سر عت cpu اش پایین نیست؟
سلام دوست عزیز
وقتت بخیر
من نمی خوام جای دکتر جوابت رو بدم
فقط می خوام اینو بدونی که من 4 ماه پیش یه جمین خریدم بعد 3 هفته lcd دستگام رفت واسه خودش
پروسه تعمیرش که فرستادم دوبی حدود 1.5 ماه طول کشید بعد از 1 ماه از تعمیر دستگاه یه روز یهو صدای کل سیستم دستگاهم قاطی کرد که با rom update هم حل نشد دادم یه مغازه تعمیرش کنه (از تعمیر کار های ایرانی) زد جک هندز فریشو شکوند بعد هم بهم گفت بر اثر استفاده زیاد جک هندز فریت شکسته
من هم دستگام رو فروختم (جلوی ضرر رو هر وقت بگیری سوده)
جمین با s200 هیچ فرقی نداره هر دو از کارخونه htc هستند
فقط و فقط برند هاشون با هم فرق می کنه
imate برای بازار اسیا هستش و qtek هم برای اروپاست
اگر هم فارسی نویسی خیلی برات اهمیت داره رو qtek هم میشه فارسی ساز انداخت
بی خودی 100 تا بیشتر بابت جمین پول نده
نه اینکه فکر کنی چون من داشتم خراب شد دارم اینو میگم
نه
من اگه qtek هم داشتم این بلا سرش می اومد
تازه ساپورت ایمیت هم ان چنان باید و شاید اش دهن سوزی نیست
به خصوص که این اسیایی ها هیچ وقت به ادم اعتماد نمی کنن که مثلا تو دستگاهت رو خراب نکردی
باز 100 رحکت به اروپایی ها که اگه بهشون بگی بابا من به این دستگاه ضربه نزدم حداقل رو حرفت فکر می کنن
به هر حال در پایان بهت بگم جمین فرقش با qtek فقط و فقط تو یه ارم و برچسبه
که اونم شاید به مرور ایام پاک شه;)
موفق باشی
با دید باز انتخاب کن
در موقع خرید دقت کن
همه موارد رو کاملا چک کن
حتی چیز هایی که فکر می کنی ساده هستند هم چک کن
یه نکته خیلی مهم : lcd دست گاهت رو خودت align کن و تست کن ببین همه جاش سالمه یا نه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا