جدا این همه چیز میریزین تو دلمه؟
فکر کنم روش تا روش داره چون مثلا ما برنجو دم نمی کنیم و این همه هم مواد نداره
برنجو باید از چند ساعت قبل بخیسونونی

دی)
بهدم با (بعضیا هم لوبیا یا لپه اضافه می کنن که من دوست ندارم)پیاز و گوشت چرخ کرده و سبزیای معطر مثل تره گشنز جعفری و نمک فلفل رب آبلیمو و برنجای خیس خورده تفت بدی البته همونجور که جناب سعادت هم گفتن بعضیا هم برنجو اول می جوشنن بعد به مواد اضافه می کنن
از اون طرفم باید برگ مو ها رو بریزی تو آب سرد بزاری بجوشه ولی خیلی نباید بجوشه مثلا یه قل که خورد بردار دیگه:دی
بعدم می پیچونی لای برگا موادو و می زاری تو قابلمه اگه ترش و شور دوست داری می تونی وقتی این برگ موها رو توی قابلمه چیدی به آبش یه کم سرکه آب لیمو( رب گوجه و زردچوبه خیلی خیلی کم) اضافه کنی
آها ته قابلمه روغنم بریزیا:دی...
بعضیا شکرم می زنن من تا حالا امتحان نکردم
فک می کنم دلمه جزو غذاهائیه که بدون شک دو سه بار اول خراب می کنن همه:دی
من به شخصه تا حالا تنهائی درست نکردم..یا خونه مادرم شریکی درست کردیم یا خونه مادربزرگم با کلی آدم:دی