• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شاهکارهای غذایی اساتید پی تی

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
3,795
راستش من شوخی کردم :D
طرز تهیه اش همون جوری هست که شما گفتین
من کلا از دلمه خوشم نمیاد خدا رو شکر مادرمم سالی یکی دو بار بیشتر دلمه درست نمیکنه چون هم دردسر داره هم برگ مو میخواد :D
خوب روش شمام یه شاهکاره دیگه:دی:happy:
ممکنه با قارچم خوشمزه بشه جدی..خدا رو چه دیدی

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
جدا این همه چیز میریزین تو دلمه؟
فکر کنم روش تا روش داره چون مثلا ما برنجو دم نمی کنیم و این همه هم مواد نداره
برنجو باید از چند ساعت قبل بخیسونونی:)دی)
بهدم با (بعضیا هم لوبیا یا لپه اضافه می کنن که من دوست ندارم)پیاز و گوشت چرخ کرده و سبزیای معطر مثل تره گشنز جعفری و نمک فلفل رب آبلیمو و برنجای خیس خورده تفت بدی البته همونجور که جناب سعادت هم گفتن بعضیا هم برنجو اول می جوشنن بعد به مواد اضافه می کنن
از اون طرفم باید برگ مو ها رو بریزی تو آب سرد بزاری بجوشه ولی خیلی نباید بجوشه مثلا یه قل که خورد بردار دیگه:دی
بعدم می پیچونی لای برگا موادو و می زاری تو قابلمه اگه ترش و شور دوست داری می تونی وقتی این برگ موها رو توی قابلمه چیدی به آبش یه کم سرکه آب لیمو( رب گوجه و زردچوبه خیلی خیلی کم) اضافه کنی
آها ته قابلمه روغنم بریزیا:دی...
بعضیا شکرم می زنن من تا حالا امتحان نکردم
فک می کنم دلمه جزو غذاهائیه که بدون شک دو سه بار اول خراب می کنن همه:دی
من به شخصه تا حالا تنهائی درست نکردم..یا خونه مادرم شریکی درست کردیم یا خونه مادربزرگم با کلی آدم:دی
54.gif
54.gif

یه شیره ای هست شبیه شیره تریاک :D

فکر کنم شیره انگوره یا هر چی؛ خیلیا به دلمه اینو میزنن و شیرینش میکنن...

من کلا از دلمه خوشم نمیاد خدا رو شکر مادرمم سالی یکی دو بار بیشتر دلمه درست نمیکنه چون هم دردسر داره هم برگ مو میخواد :D

اغا گفتین دلمه

من دلمه دوز نداشتم

بعد یه سری یکی ما رو برد کامپیوترشو درست کنیم، وسطای ماجرا با کلی تعارف ناهار آورد و دلمه بود؛ آغا مائم تو رودربایستی...

اصن خوردم یه حس عجیبی از ماتحت تا نوک موهام رو فرا گرفت که عجب غذای خوشمزه ای رو اینهمه سال از دست دادم
smilie_ugly_064.gif
smilie_ugly_064.gif
smilie_ugly_064.gif

البته اینا که شیرنش میکننو خوشم نمیاد؛ شیرینیش باید خیلی کم باشه یا نباشه...
smilie_ugly_045.gif

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
من توی تاپیک آشپزی دانشجویی گذاشتم حس کپی پیست نیس :دی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
یه شیره ای هست شبیه شیره تریاک :D

فکر کنم شیره انگوره یا هر چی؛ خیلیا به دلمه اینو میزنن و شیرینش میکنن...

اغا گفتین دلمه

من دلمه دوز نداشتم

بعد یه سری یکی ما رو برد کامپیوترشو درست کنیم، وسطای ماجرا با کلی تعارف ناهار آورد و دلمه بود؛ آغا مائم تو رودربایستی...

اصن خوردم یه حس عجیبی از ماتحت تا نوک موهام رو فرا گرفت که عجب غذای خوشمزه ای رو اینهمه سال از دست دادم
smilie_ugly_064.gif
smilie_ugly_064.gif
smilie_ugly_064.gif

البته اینا که شیرنش میکننو خوشم نمیاد؛ شیرینیش باید خیلی کم باشه یا نباشه...
smilie_ugly_045.gif

آره دقیقا اگه شیرینیش کم باشه ( فکر کنم به خاطر کشمش هست ) خوشمزه است گوشتشم زیاد باشه یعنی یه تیکه گنده :دی توی هر کدوم بذارن و ته قابلمه باشه که سوخاری باشه این خیلی مهمه اینجوری خوب میشه

یاد بفرمایید شام افتادم یارو به اسی گفته بود دلمه رو واسه من بذار ته دیگ سرخ بشه من اینجوری دوست دارم اسی این کارو نکرده بود یارو شاکی شده بود :D

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
شام امشب:

آب جو با بیسکوییت ساقه طلایی و خرما

اصن یه چیزی شد
smilie_ugly_064.gif

عمو تو میتونی

شام امشب من ( البته بعد از شام اصلی :D )
ته چین مرغ با کوکو سیب زمینی با ماست

طرز تهیه :

مواد بالا رو میریزیم توی بشقاب میمالیم به هم با چند تا زیتون تزئینش میکنیم میخوریم :D

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نه من چون مامانم کدبانو بوده من تنبل بار اومدم .هی گفته ولش کن من انجام میدم .الان دارم کم کم تشویق میشم .

همیشه دخترانی که کنار مادران کدبانو زندگی میکنن مثل مادراشون کدبانو میشن .

اگه بیشتر بمونن و به 30 سال هم برسن بیشتر کدبانو میشن .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ته چینم خیلی دوز دارم سعادت فکر کنم تو 100 کیلو باشی تازه بعد از شام اصلی ته چین خوردی .1000 ماشالا .حالا چشت نزنم مامانت بیاد یقه مارو بگیره بگه بچمو چشم زدین از غذا افتاد

شام امشب من ( البته بعد از شام اصلی :D )
ته چین مرغ با کوکو سیب زمینی با ماست

طرز تهیه :

مواد بالا رو میریزیم توی بشقاب میمالیم به هم با چند تا زیتون تزئینش میکنیم میخوریم :D

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
یه عکس از صبحانم میذارم که در حال خوردنشم الان (بر عاملین گرون شدن دلار لعنت که باعث شدن همچین چیزایی بخورم لعنتیا)

DXC80607.jpg

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
کدوم شهری .بوی .
نه بابا چشم هست .راسته .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
وای من از یخ بدم میاد .چه جوری میخوری .آدم یخ میکنه که .خوب زمستون تموم شد برفک یخچالو بخور

تهران، چند روز پیش که برف اومد کلی ذخیره کردم الان تمام غصّم این شده که برفا تموم بشه بهار بیاد چه خاکی تو سرم کنم
306.gif

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
طرز تهیه رولت بیسکوئیت برفی: دو قاشق غذاخوری برف را بر روی یک عدد بیسکوئیت ریخته و بیسکوئیت دیگری را بر روی آن قرار دهید، سپس بر روی کف دست خود گذاشته با کف اون یکی دست اندکی بفشارید و 4 ثانیه در حالت فشار نگه دارید تا حالت چسبندگی پیدا کند اکنون رولت بیسکوئیت برفی شما آماده است و میتوانید میل نمائید

DXC80608.jpg

وای من از یخ بدم میاد .چه جوری میخوری .آدم یخ میکنه که .خوب زمستون تموم شد برفک یخچالو بخور

رولت بیسکوئیت برفی از بستنی کم تر یخ تره
ice.gif

قبل از اینکه برف بیاد گرسنگی فشار آورد بهم تمام برفکای یخچالو خوردم چیزی نمونده دیگه

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
آبی که ته ظرف جمع میشه رو به هیچ عنوان نخورید یجوریه

بالا