k-boy
Registered User
دو دسته ادم داریم دسته اول کسایی هستن ک دیدگاه اشتباه نسبت ب نتورک دارن و بشدت هم روش پافشاری میکنن! مثلا ب این کار بچشم یکار زودبازده ( در حد چند ماه! ) نگاه میکنن یا با ذهنیت اینکه چون فلانی تونسته پول دربیاره/ میگن ازینکار پول درمیاد/ ... مام بریم ی امتحانی بکنیم و ...!به نظر من در برخورد با بازاریابی شبکه ای 5 نوع آدم داریم
1- اونایی که از اول (بدون اینکه سراغشو بگیرن) نظرشون کاملا منفی هست.
2- اونایی که میرن اما طی مدت کمی میفهمن که یا نمیتونن یا نمیشه (خودم از این دسته بودم)
3- اونایی که در مدت نسبتا طولانی (2 الی 6 ماه) میفهمن که یا نمیتونن یا نمیشه (اینا زیاد ضرر کردن و توی این تایپک هم هستن از این دوستان)
4- اونایی که فکر میکنن میتونن از این راه پول دربیارن و زیادی مصر هستن اما به دلایل یا دلیلی نمیتونن موفق بشن (صحبت اینا دیگه از ضرر گذشته)
5- اونایی که فکر میکنن میتونن از این راه پول دربیارن و موفق هم میشن! (همون میلیونرها)
فقط دسته پنجم هست که موفق شده
به نظر من دسته چهارم هم وجود داره یا خواهد داشت و دلیل اون چیزی جز ریزش نخواهد بود که خود ریزش چندین دلیل داره که وجود محصولات ضعیف یکی از دلایل اصلی این داستان هست.
دسته دوم اونایی هستن ک میشینن یکم بکار فکر میکنن و با درک درست وارد سیستم میشن! میدونن موفقیت من هیچ ربطی ب موفقیت دیگران نداره و تنها تلاش خودم هست ک میتونه منو موفق کنه!
این دو دسته ادم وارد نتورک میشن (بصورت پاره وقت برای مدت کوتاه) و هردو تو ی شرکت با پلن مشابه , تیم مشابه و ... استارت میزنن ولی یکی جدیه یکی شوخی! البته یسری هستن ادای جدیارو درمیارن ک نباید جدی گرفتشون :دی
حالا بعد چندماه این دو نفر کارشون تمام وقت شده ولی یفرقی دارن! نفر اول کل وقتشو میذاره برای جبران اشتباهات گذشتش و معمولا هم خروجی میشه اما نفر دوم داره پول درمیاره
تو نتورک نشد و نمیتونم نداریم فقط خواستنو انجام دادن داریم