• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
به نظر من در برخورد با بازاریابی شبکه ای 5 نوع آدم داریم
1- اونایی که از اول (بدون اینکه سراغشو بگیرن) نظرشون کاملا منفی هست.
2- اونایی که میرن اما طی مدت کمی میفهمن که یا نمیتونن یا نمیشه (خودم از این دسته بودم)
3- اونایی که در مدت نسبتا طولانی (2 الی 6 ماه) میفهمن که یا نمیتونن یا نمیشه (اینا زیاد ضرر کردن و توی این تایپک هم هستن از این دوستان)
4- اونایی که فکر میکنن میتونن از این راه پول دربیارن و زیادی مصر هستن اما به دلایل یا دلیلی نمیتونن موفق بشن (صحبت اینا دیگه از ضرر گذشته)
5- اونایی که فکر میکنن میتونن از این راه پول دربیارن و موفق هم میشن! (همون میلیونرها)
فقط دسته پنجم هست که موفق شده
به نظر من دسته چهارم هم وجود داره یا خواهد داشت و دلیل اون چیزی جز ریزش نخواهد بود که خود ریزش چندین دلیل داره که وجود محصولات ضعیف یکی از دلایل اصلی این داستان هست.
دو دسته ادم داریم دسته اول کسایی هستن ک دیدگاه اشتباه نسبت ب نتورک دارن و بشدت هم روش پافشاری میکنن! مثلا ب این کار بچشم یکار زودبازده ( در حد چند ماه! ) نگاه میکنن یا با ذهنیت اینکه چون فلانی تونسته پول دربیاره/ میگن ازینکار پول درمیاد/ ... مام بریم ی امتحانی بکنیم و ...!
دسته دوم اونایی هستن ک میشینن یکم بکار فکر میکنن و با درک درست وارد سیستم میشن! میدونن موفقیت من هیچ ربطی ب موفقیت دیگران نداره و تنها تلاش خودم هست ک میتونه منو موفق کنه!
این دو دسته ادم وارد نتورک میشن (بصورت پاره وقت برای مدت کوتاه) و هردو تو ی شرکت با پلن مشابه , تیم مشابه و ... استارت میزنن ولی یکی جدیه یکی شوخی! البته یسری هستن ادای جدیارو درمیارن ک نباید جدی گرفتشون :دی
حالا بعد چندماه این دو نفر کارشون تمام وقت شده ولی یفرقی دارن! نفر اول کل وقتشو میذاره برای جبران اشتباهات گذشتش و معمولا هم خروجی میشه اما نفر دوم داره پول درمیاره :)
تو نتورک نشد و نمیتونم نداریم فقط خواستنو انجام دادن داریم :)

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
من هیچ ایرادی وارد بر جانسو نمیبنم
همه چی رو برنامه و حساب کتاب
کلاسای پرسنت محصول . کارگاهای فروش . خرید اجباری در کار نیس. دروغ و اغوا گری در کار نیس که فلانیو ببین الان بنز داره فلانی بی ام و
نگرش این شرکت با همه شرکت ها متفاوته
همه دوست دارن چیزیو که دلشون میخواد از زبون بقیه بشنون تو نتورک هم چیزی جز این نیست
600 700 هزارتا یا شاید بیشتر و کمتر نتورکر داریم تو ایران و همه هم قطعا شرکت خودشون رو به عنوان بهترین شرکت معرفی میکنن چون همه میخوان بهترین انتخاب رو داشته باشن
اگر مصری که حتما بری تو نتورک به قول معروف (تو شهر کورها تک چشم پادشاهه) شرکت خوبیه
ولی پیشنهاد کلیم که اصلا تو قید و بند ایکس و ایگرگ نباشی
کلا بیخیال نت بشی
بالا کله ای ما فست فود داشته جمع کرده اومده تو نت :confused: بعد میگه اگر فیل بشی یعنی خودت نتونستی
نمیدونم چطوریه که تو فست فود که ملت میرن کورور کورور پول پارو میکنن همچین عقیده ای رو نداشته

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
همه دوست دارن چیزیو که دلشون میخواد از زبون بقیه بشنون تو نتورک هم چیزی جز این نیست
600 700 هزارتا یا شاید بیشتر و کمتر نتورکر داریم تو ایران و همه هم قطعا شرکت خودشون رو به عنوان بهترین شرکت معرفی میکنن چون همه میخوان بهترین انتخاب رو داشته باشن
اگر مصری که حتما بری تو نتورک به قول معروف (تو شهر کورها تک چشم پادشاهه) شرکت خوبیه
ولی پیشنهاد کلیم که اصلا تو قید و بند ایکس و ایگرگ نباشی
کلا بیخیال نت بشی
بالا کله ای ما فست فود داشته جمع کرده اومده تو نت :confused: بعد میگه اگر فیل بشی یعنی خودت نتونستی
نمیدونم چطوریه که تو فست فود که ملت میرن کورور کورور پول پارو میکنن همچین عقیده ای رو نداشته
اگه جانسو فقط خوبه
پس انتظار شما از عالی چیه ؟
انتظار داری بدون خرید و فروش و شبکه سازی پورسانت بگیری ؟
یا یه پلن شرکت این باشه که چون جشم و ابروتون قشنگه یه میلیون پورسانت میدیم؟
یا انتظار داری جنس برند رو سایت باشه ؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اگه جانسو فقط خوبه
هستن شرکتاییکه جنس برند میفروشن :)

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
اگه جانسو فقط خوبه
ببین دوست عزیز چیزی که من توی ایران دارم میگم عالی تعریف متداول بازاریابی شبکه ای در سطح جهانه و به عنوان بیس این کار معرفی میشه تو جاهایی که داره کار میشه مثل آمریکا
متداولترین چیزی که توی این صنعت تو کشورهای درست درمون هست و مهم ترینش که اصلا تعریف این صنعته اینه که شما ببینی جنسی رو که میخوای به فروش برسونی وقتی وارد اون شرکت شدی خودت بدون اینکه عضو اون شرکت باشی حاضری استفاده کنی یا نه؟
یعنی از نظر کیفیت و کمیت برات راضی کنندست یا نه؟توی همین قسمت اول و البته مهم ترین قسمتش همه شرکتهای ایرانی میلنگن بد هم میلنگن دیگه اینکه شرکت باید خط مشی داشته باشه و سابقه و مدیریت خوبی داشته باشه و پلن خوبی داشته باشه و .... که بماند
بحث کردیم قبلا که تک و تک شرکت هایی هم هستن که حداقل در قسمت کیفیت محصول حرفای زیادی برای گفتن دارن ولی قیمت های نجومی محصولاتشون و پلن بد و ساختار فاجعه بار و مشکلات دیگه ای که دارن واقعا منزجر کنندست
همین جانسویی که شما تازه میخوای بری توش ما 1 ماه بعد از تشکیلش توش بودیم و جز رده های بالاهای شرکت زیر مجموعه آقای دلاوری
از روز اولی که ما رفتیم (فکر کنم وسط های دی ما رفتیم) گفتن شما بیا عسل پد کف پا و اسپری زعفرون و اینا رو بفروش محصولات اصلیمون میرسه (جف رییسی و یه برند آرایش بهداشتی آلمانی به نام کریس فارل که فکر کنم هنوزم با این همین وعده ملتو خام میکنن)
توی دی به ما میگفتن آخرای بهمن کریس فارل ها میاد و خود رییس شرکتشم میاد اینجا سخنرانی میکنه . الان آخرای اردیبهشت هستیم و عسل و پد و کرم شتر مرغ و این جور آتا اشغالها روی سایت به قوت خودش باقیه و جای کریس فارل بنجلاتی تحت عنوان الویا و ویولا و اینا آوردن که اصلا معلوم نی مال کجاست
ببین اینا رو که نمیگم که از جانسو زده بشی ، میگم که دیدت نسبت به نتورک ایرانی باز بشه
نتورک ایران مثل یه شاخه کوچیکی هست از یه درخت پهناور مسموم به نام مدیریت ایرانی
دوستانه بهت میگم ، چه تو نتورک چه خارج نتورک
توی این مملکت هر بیزنیسی خواستی راه بندازی سعی کن کمترین ارتباط و کمترین ربط رو به هر نهاد رسمی داشته باشی
اگر دیدی یه بیزنیسی هست که 5 6 تا نهاد مستقیم روش کنترل دارن کلاهتم افتاد سمتش نرو

amir1739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دو دسته ادم داریم دسته اول کسایی هستن ک دیدگاه اشتباه نسبت ب نتورک دارن و بشدت هم روش پافشاری میکنن! مثلا ب این کار بچشم یکار زودبازده ( در حد چند ماه! ) نگاه میکنن یا با ذهنیت اینکه چون فلانی تونسته پول دربیاره/ میگن ازینکار پول درمیاد/ ... مام بریم ی امتحانی بکنیم و ...!
دسته دوم اونایی هستن ک میشینن یکم بکار فکر میکنن و با درک درست وارد سیستم میشن! میدونن موفقیت من هیچ ربطی ب موفقیت دیگران نداره و تنها تلاش خودم هست ک میتونه منو موفق کنه!
این دو دسته ادم وارد نتورک میشن (بصورت پاره وقت برای مدت کوتاه) و هردو تو ی شرکت با پلن مشابه , تیم مشابه و ... استارت میزنن ولی یکی جدیه یکی شوخی! البته یسری هستن ادای جدیارو درمیارن ک نباید جدی گرفتشون :دی
حالا بعد چندماه این دو نفر کارشون تمام وقت شده ولی یفرقی دارن! نفر اول کل وقتشو میذاره برای جبران اشتباهات گذشتش و معمولا هم خروجی میشه اما نفر دوم داره پول درمیاره :)
تو نتورک نشد و نمیتونم نداریم فقط خواستنو انجام دادن داریم :)
مخالفم باهاتون؛ شما کاملا غیر منطقی به این قضیه نگاه میکنین.
توی همون دفتری که من پذیرش شده بودم یکی از بالاسریهای اصلی (کاری با اون اسمهای چرت و پرت ندارم) 10 ماه داشت این کارو انجام میداد و حداقل با من 10-11 سطح فاصله داشت و عجیب اینکه بین من و این آقا به زور میشد 10 نفر پیدا کرد!!! من این مطلبو به خودشم گفتم که چیزی جز تته پته و سرخ شدن جوابی نداشت؛ عجیبتر اینکه این بابا مدعی بود تا آخر امسال درآمدشو به 10 میلیون خواهد رسوند!!
الان استاد سوال اینه، این بابا طبق طبقه بندی شما جز کدوم دسته هست؟!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
مخالفم باهاتون؛ شما کاملا غیر منطقی به این قضیه نگاه میکنین.
توی همون دفتری که من پذیرش شده بودم یکی از بالاسریهای اصلی (کاری با اون اسمهای چرت و پرت ندارم) 10 ماه داشت این کارو انجام میداد و حداقل با من 10-11 سطح فاصله داشت و عجیب اینکه بین من و این آقا به زور میشد 10 نفر پیدا کرد!!! من این مطلبو به خودشم گفتم که چیزی جز تته پته و سرخ شدن جوابی نداشت؛ عجیبتر اینکه این بابا مدعی بود تا آخر امسال درآمدشو به 10 میلیون خواهد رسوند!!
الان استاد سوال اینه، این بابا طبق طبقه بندی شما جز کدوم دسته هست؟!
استاد منم؟ :دی
خیلی از ادمای جدی هستن ک تو تیمایی با سیاستای اشتباه وارد میشن و زحماتشون هدر میره! مثال برای زدن زیاده ک چطور ی تیم خیلی بزرگ با استراتژی های پیش پا افتاده مثل خرید اجباری و ... نابود شدن و خیلی از افرادی ک واقعا میخواستن درست کنن حیف شدن! این مورد یا ضعف تیم سازی اون لگی بوده ک شما داخلش بودی یا شاید ایشون از همون اول کارو جدی نگرفته و صرفا همون چند نفری ک داخل مجموعش بودن تنها دلیل فعالیتش بوده!
حالا سوال پیش میاد ک من از کجا بدونم تیمم داره درست میکنه؟! خیلی سادس فقط نباید وقتی توی فضای تیم قرار گرفتیم خودمون رو گول بزنیم ;)
ولی بنظرم اینکه با این تجربه بخواین درمورد نت قضاوت کنین درست نباشه :)

amir1739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
ناراحت نشین، منظورم از استاد این بود که شما قویا از این کار دفاع میکنین برای همین (ضمنا اطلاعاتتون هم خوبه)
به هر حال اونایی که داخل این سیستم هستن از این شغل دفاع میکنن و اونایی هم که ازش چیزی ندیدن بد میگن.
توی این سایت http://on-networkers.ir بد جوری از نتورک بد گفته شده البته من قبول ندارم که همه نظرات مربوط به افراد غیر تکراری هست!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
ناراحت نشین، منظورم از استاد این بود که شما قویا از این کار دفاع میکنین برای همین (ضمنا اطلاعاتتون هم خوبه)
به هر حال اونایی که داخل این سیستم هستن از این شغل دفاع میکنن و اونایی هم که ازش چیزی ندیدن بد میگن.
توی این سایت http://on-networkers.ir بد جوری از نتورک بد گفته شده البته من قبول ندارم که همه نظرات مربوط به افراد غیر تکراری هست!
ازین سایتا خیلی هست :دی
اگه جاییش سوال بود براتون بذارین تو تاپیک

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

amir1739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
شما برو بخون ببین چند نفر توی نظرات گفتن که یک سال یا نزدیک یک سال نتورک کار کردن و بعد خارج شدن البته همونطور که گفتم نمیتونه تمام نظرات از طرف اشخاص غیر تکراری باشه اما اینکه یه نفر بلند بشه 300 تا نظر (اونم نظراتی که بعضا تا 20 خط و حتی بیشتر میرسه) رو بنویسه که تا ملت نرن نتورک کار کنن که چی بشه؟! سودش برای اون بابا چیه؟!
شما اگه نظرات رو بخونی میبینی هر کی به خاطر یکسری مسائل اومده بیرون

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
شما برو بخون ببین چند نفر توی نظرات گفتن که یک سال یا نزدیک یک سال نتورک کار کردن و بعد خارج شدن البته همونطور که گفتم نمیتونه تمام نظرات از طرف اشخاص غیر تکراری باشه اما اینکه یه نفر بلند بشه 300 تا نظر (اونم نظراتی که بعضا تا 20 خط و حتی بیشتر میرسه) رو بنویسه که تا ملت نرن نتورک کار کنن که چی بشه؟! سودش برای اون بابا چیه؟!
شما اگه نظرات رو بخونی میبینی هر کی به خاطر یکسری مسائل اومده بیرون
ببینین چیزی نیست ک بخواد موردی بررسی بشه و بیایم تمام کساییکه توی نت نتیجه نگرفتن رو ریز بررسی کنیم! من مورد اخر همون وبلاگ رو میگم:
10 ماه کار با 97 زیرمجموعه: تجربه یک نتورکر
خب ایشون ب اولین چیزیکه اشاره کرد قیمت محصول نسبت ب کیفیتش بوذ! بالاتر یکی از دوستامون حرف درستی زد:
شما ببینی جنسی رو که میخوای به فروش برسونی وقتی وارد اون شرکت شدی خودت بدون اینکه عضو اون شرکت باشی حاضری استفاده کنی یا نه؟
اگر غیر این باشه و شما وارد اون شرکت بشی قطعا موفق نمیشی! مگر اینکه یسری اتفاقات از روی شانس برات بیوفته و ی نتیجه کوتاه مدت بگیری ولی اخرش ب صفر میرسی بدون شک! از صحبتای اون اقا کاملا مشخصه ک 10ماه میدونسته جنس بی ارزش میفروشه و با تمام سرسختی ک نشون داده بازهم خروجی شده! حالا ایشون میاد این وجدان درد رو ربط میده ب باقی مسائل!
پارادایم شیفت؟!!! کی گفته تعریفش اونیه ک ایشون میگه! اصلا تعریف غیر منطقیه کاملا :D
"برای رسیدن ب چیزهاییکه تا ب امروز نداشته ای بـــایـــد تبدیل ب ادمی بشی ک تا ب امروز نبودی!"
تعریف بالا تعریف درسته! درمورد اون اقا ک کاملا مشخصه , ایشون ده ماه با محصولی کار کرده ک میدونسته مشکل داره و جای بحثی باقی نمیمونه ولی منظور ازین تغییر چیه؟ ی موردشو ک ملموس تره مثال میزنم:
نتورک شغلیه ک همه افراد از تمامی قشرها بدون در نظر گرفتن سابقه کاری , سن , مدرک و ... میتونن واردش بشن! سرمایه ی نتورکر لیست نفراتیه ک میخواد ب عنوان مشتری بهشون محصول بفروشه یا ازشون دعوت بکار بکنه و مهمتر ازون اعتبار منیه ک میخوام از افراد لیستم دعوت کنم تا وارد مجموعم بشن! اعتبار توی نت خیلی مهمه! یسری افراد هستن تو طول زندگیشون ادمای جدی بودن و بقول معروف اهل پول دراوردن بودن و خیلی دنبال حاشیه نبودن! این دسته از افراد وقتی دعوت بکار میکنن مجموعشون نسبتا راحت تر استارت میخوره تا ادماییکه توی گذشتشون بیشتر دنبال تفریحو حواشیو و چیزای دیگه بودن ک باعث میشه شخصیکه ازش دعوت میشه بمن بچشم ادمیکه واقعا بخواد اونهمه پول از یک بیزنس جدی دربیاره نمیبینه و جواب رد بمن میده! اینی ک گفتم کلی بود حالا هرکی مطمئنا خودش بهتر میتونه در مورد خودش قضاوت کنه! دسته دوم ک توی نتورک ایران خیلی زیادن (چون میانگین سنی نتورکرای ایرانی تقریبا پایینه و متاسفانه ب عنوان ی شغل دانشجویی شناخته میشه!!!) زمانی نتیجه میگیرن ک اون تغییر رو توی خودشون بوجود بیارن! نه اینکه بشم ی ادم تعصبی و غیر منطقی , خیلی فرق میکنه! بازم میگم هرکسی بهتر میدونه چیو تو خودش باید عوض کنه!
این دسته دوم ک گفتم اگر این ایراد رو ب خودشون وارد کنن و خودشون رو تغییر بدن بدون شک (امضا میکنم) از موفق ترین نتورکرا میشن حتی ازون ادم بااعتباری ک استارت راحت تری رو داشته!
حالا بعضی از تیما هستن (ک میتونه توی هرشرکتی باشه و حضورشون نه نت و نه شرکت رو زیر سوال میبره) میان جلوی این مشکل حرکات نمیادین و اکروباتیک میزنن :دی مثلا وقتی اون بنده خدا بمن میگه نه , بجای اینکه بهم انگیزه مثبت بدن تا منو برای اون تغییر اماده کنن انقدر ذهنمو از چیزای منفی پر میکنن ک حاضر میشم کلا ارتباطم رو اون شخصیکه ازش نه شنیدم قطع کنم و بعضا میان بهش توهین هم میکنن ک مثلا فلان فلان شده تو فلا میکنی ک میگی نه:| لووووووول!!!
این یکی از سیاستای اشتباهیه ک بالاتر عرض کردم و همه هم میتونن تشخیص بدن اما بخاطر اینکه خیلیا دنبال کار راحت و نتیجه زودرس هستن تحت تاثیر جویکه براشون میسازن قرار میگیرن و وقتی ازون فضا میان بیرون پشیمون میشن! درحالیکه تا وقتی توی اون جو بودن از این کار خودشون دفاع میکردن راضی بودن! خیلی عذر میخوام ک این مثالو میزنم ولی مثل این میمونه ک شخصی با رضایت خودش با یکی رابطه برقرار میکنه و وقتی تموم شد میگه بهم تجاوز کردن :دی
حالا مجموعه من تشکیل شده از این افراد با اعتبار و کم اعتبار و من وقتی میتونم این سیستم رو ***** کنم ک بتونم انگیزه درست رو ب افراد مجموعم بدم و بیسیک های کارم باید رعایت شده باشه! کلا شک نتورک شمارو تخریب میکنه و باعث میشه ازش زده بشین , چ تو محصول چ تیم چ شرکت!

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
من نمیدونم چرا قضیه رو اینقدر دارین سخت میکنید؟؟
با پینپول آشنایی دارین؟
www.pinpool.ir
اومده بود شارژ گوشی میفروخت.خیلی راحت با زیرمجموعه گیری 0.5 درصد از مبلغ خریداری شده شارژ میرسید بهت.کاری به باقی چیزاش ندارم
معرفی کننده برترش میدونید چند نفرو معرفی کرده بود؟
90 نفر :general105:
خیلی راحت.تو بببخشید به یه ناقص الخلقه هم بگی بیا شارژتو به جایی که از 780 و ایرانسل و اینا بگیری ازین مجموعه بگیر که یه سودیم کنی یه درآمدیم کسب کنی با کله میاد تو
نیاز به هیچ تکنیک و نمیدونم تا دیروز معمولی بودی نتیجه معمولی میگیرفتی و نگرش بزن و فلان و اینام نداره
آقا شارژه دیگه.طرف شارژ میخواد گوشیش میاد ازونجا میگیره
حالا تو 40 نفر آدم رو به صف کن.بگو سر جدت بیا چایی بیز بخور که نه مارک و نشونی نداره نه مزه ای و کیفیت قیمتش هم 2 برابر بازاره
10 نفرشون برای بار اول قبول کنن.چند نفر تهش میمونن
طرف یه بار اون جنس مسخره رو ببره سر سفره خونواده حرفی میشنوه که هیچوقت یادش نمیره
آقا این شرکتای نتورک میخوان خیلی حال بدن؟یه سوپر مارکت بزنن با جنس های برند که تو همه سوپر مارکت ها هست با همون قیمت روش پورسانت هم بدن به مشتری.مگه قرار نیست واسطه ها حذف بشن قیمتا بیاد پایین؟چرا اینکارو نمیکنن پس؟آقا ما یه خونواده 4 نفری هستیم ماهی 4 5 تومن خرج خورد و خوراک و مواد غذاییمون هست.یه شرکت باشه این جنسایی که ما میخریم رو بزاره برای فروش با همون قیمت بازارش بعد به ما پورسانت هم برسه بنده مغز خر خوردم نیام تو اون شرکت؟
سادست
خیلی سادست به مولا
ماست سون و ادویه گلها و چایی چه میدونم احمد و فلان و بیسال که نیاز به چپوندن نداره قیمتش هم مشخصه.هرکی هرجا بزنه گرفته
کرم شترمرغ و چایی بیز و نمیدونم استیک الکالاین و اینجور آت و اشغالها نیاز به تعدادی از دوستان داره که این آت و اشغالات رو با کیفیت های فاجعه و قیمت های نجومی خریداری کنن و به زور بندازن به خانواده و آشنا خودشون قانع کنن که خوبه
تموم شد و رفت
طرف داره 50 درصد یه جنس رو پورسانت میده
چندتا واسطه مگه قرار حذف کنه که از یه جنس پول خرید و پورسانت خودش و پورسانت بازاریاب و هزینه و ایناش رو در بیاره اگر جنس برند و با کیفیت باشه و قیمتش هم قیمت بروز بازار؟
خب باید بره بنجلات اینور و اونور که رو دست صاحاباش مونده رو تازه با قیمت نجومی بده دست شما که بتونه 50 درصد سود بگه دیگه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
من نمیدونم چرا قضیه رو اینقدر دارین سخت میکنید؟؟
با پینپول آشنایی دارین؟
www.pinpool.ir
اومده بود شارژ گوشی میفروخت.خیلی راحت با زیرمجموعه گیری 0.5 درصد از مبلغ خریداری شده شارژ میرسید بهت.کاری به باقی چیزاش ندارم
معرفی کننده برترش میدونید چند نفرو معرفی کرده بود؟
90 نفر :general105:
خیلی راحت.تو بببخشید به یه ناقص الخلقه هم بگی بیا شارژتو به جایی که از 780 و ایرانسل و اینا بگیری ازین مجموعه بگیر که یه سودیم کنی یه درآمدیم کسب کنی با کله میاد تو
نیاز به هیچ تکنیک و نمیدونم تا دیروز معمولی بودی نتیجه معمولی میگیرفتی و نگرش بزن و فلان و اینام نداره
آقا شارژه دیگه.طرف شارژ میخواد گوشیش میاد ازونجا میگیره
حالا تو 40 نفر آدم رو به صف کن.بگو سر جدت بیا چایی بیز بخور که نه مارک و نشونی نداره نه مزه ای و کیفیت قیمتش هم 2 برابر بازاره
10 نفرشون برای بار اول قبول کنن.چند نفر تهش میمونن
طرف یه بار اون جنس مسخره رو ببره سر سفره خونواده حرفی میشنوه که هیچوقت یادش نمیره
آقا این شرکتای نتورک میخوان خیلی حال بدن؟یه سوپر مارکت بزنن با جنس های برند که تو همه سوپر مارکت ها هست با همون قیمت روش پورسانت هم بدن به مشتری.مگه قرار نیست واسطه ها حذف بشن قیمتا بیاد پایین؟چرا اینکارو نمیکنن پس؟آقا ما یه خونواده 4 نفری هستیم ماهی 4 5 تومن خرج خورد و خوراک و مواد غذاییمون هست.یه شرکت باشه این جنسایی که ما میخریم رو بزاره برای فروش با همون قیمت بازارش بعد به ما پورسانت هم برسه بنده مغز خر خوردم نیام تو اون شرکت؟
سادست
خیلی سادست به مولا
ماست سون و ادویه گلها و چایی چه میدونم احمد و فلان و بیسال که نیاز به چپوندن نداره قیمتش هم مشخصه.هرکی هرجا بزنه گرفته
کرم شترمرغ و چایی بیز و نمیدونم استیک الکالاین و اینجور آت و اشغالها نیاز به تعدادی از دوستان داره که این آت و اشغالات رو با کیفیت های فاجعه و قیمت های نجومی خریداری کنن و به زور بندازن به خانواده و آشنا خودشون قانع کنن که خوبه
تموم شد و رفت
طرف داره 50 درصد یه جنس رو پورسانت میده
چندتا واسطه مگه قرار حذف کنه که از یه جنس پول خرید و پورسانت خودش و پورسانت بازاریاب و هزینه و ایناش رو در بیاره اگر جنس برند و با کیفیت باشه و قیمتش هم قیمت بروز بازار؟
خب باید بره بنجلات اینور و اونور که رو دست صاحاباش مونده رو تازه با قیمت نجومی بده دست شما که بتونه 50 درصد سود بگه دیگه
ببینین شما دارین چیزیو زیر سوال میبرین ک تو دنیا براش کتابها نوشته شده ، تو دانشگاه های برتر دنیا تدریس میشه و ب عنوان تجارت قرن بیستو یک شناخته شده یا شیوه نوین فروش کالا و خیلی چیزای دیگه! پس بنظرم یکم عمقی تر و جدی تر بررسیش کنیم :)اگه بهمین سادگی بود دنیا اشباع میشد نه اینکه بعد هفتاد سال صدمیلیون نتورکر داشته باشه! پس یا همه نتورکرای دنیا اشتباه میکنن یا شما باید ی تجدید نظری توی دیدگاهتون بکنین :)

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
ببینین شما دارین چیزیو زیر سوال میبرین ک تو دنیا براش کتابها نوشته شده ، تو دانشگاه های برتر دنیا تدریس میشه و ب عنوان تجارت قرن بیستو یک شناخته شده یا شیوه نوین فروش کالا و خیلی چیزای دیگه! پس بنظرم یکم عمقی تر و جدی تر بررسیش کنیم :)اگه بهمین سادگی بود دنیا اشباع میشد نه اینکه بعد هفتاد سال صدمیلیون نتورکر داشته باشه! پس یا همه نتورکرای دنیا اشتباه میکنن یا شما باید ی تجدید نظری توی دیدگاهتون بکنین :)
دوست عزیز من دارم این آشفته بازاری که تو ایران راه افتاده و اسم نتورک گذاشتن روش رو زیر سوال میبرم نه خود این صنعت رو
دقت داشته باش که تقصیرا را به طور کلی گردن شرکت ها هم نمیندازم.شما فقط حساب کن این یه قلم رو :
گمرکی لوازم آرایش بهداشتی یه چی نزدیک 52 درصد میشه اینطور که من فهمیدم . یه سری بحثا هم هست که دیگه نمیشه اینجا انجام داد
وقتی یه شرکتو که حداقل نیتش اینه که بیاد درست و اصولی کار کنه رو سد راهش میشن و هرکی از راه میرسه میخواد یه چی ازش بکنه و جلو راهش اینقدر سنگ میندازن که به غلط کردن بیفته مجبوره که بزنه به جاده خاکی

amitistech

Registered User
لایک‌ها
36
من در شرکت بیز کار کردم، کار خیلی وقت گیری هست و اینکه مردم به شرکت های هرمی سخت اعتماد می کنند

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
من در شرکت بیز کار کردم، کار خیلی وقت گیری هست و اینکه مردم به شرکت های هرمی سخت اعتماد می کنند

سلام. یه سوال داشتم. ایا کالاهایی که شرکت بیز میده قیمتش نسبت به کالای مشابه دیگه گرونه یا ارزون؟
چطوریاس؟ چن تا از کاربرای این انجمن گفته بودن گرونه ولی دوستای من میگن قیمتش مناسبه!
شما که تو این شرکت بودین بگید که قیمت کالاهای شرکت بیز با کالاهای مشابه در چه سطح هست.
تشکر...

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
دوستان من توی شرکت سیمرع بودم محصولات بسیار بی کیفیت بسیار داغون کنسرو خریدم همگی له حتی بخواید عکس هم میگیرم مشکلات جدیدم که برای شرکتشون پیش اومده لغو زدم و الان تو سیمرغ 2 ماه فعالیت دارم واقعا تنوع بهتر و قیمت پایین تر محصولات با کیفیت با بسته بندی خوب پلن درامد خیلی بهتر از سیمرغ و مهمتر از همه پشتیبانی تماس و... خوب داره. و راضی هستم کشس سوالی داشت در خدمتم

amir1739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام
دوستان من توی شرکت سیمرع بودم محصولات بسیار بی کیفیت بسیار داغون کنسرو خریدم همگی له حتی بخواید عکس هم میگیرم مشکلات جدیدم که برای شرکتشون پیش اومده لغو زدم و الان تو سیمرغ 2 ماه فعالیت دارم واقعا تنوع بهتر و قیمت پایین تر محصولات با کیفیت با بسته بندی خوب پلن درامد خیلی بهتر از سیمرغ و مهمتر از همه پشتیبانی تماس و... خوب داره. و راضی هستم کشس سوالی داشت در خدمتم
اشتباه تایپی داشتین
نوشتین سیمرغ بودم بد بود الان سیمرغ هستم خوبه!!!

mk142040

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام برادران من در تمام شرکت ها کار کردم. از نظر پلن درامدی بادران از همه برتره. بیز هم پشتیبانیش ضعیفه.هر کی بخاد کار کنه از تیم سازی تا فروش کمکش میکنم . قول شرف میدم پشتش باشم. تا دیر نشده شروع کنید09331449405
[email protected]

mk142040

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام برادران من در تمام شرکت ها کار کردم. از نظر پلن درامدی بادران از همه برتره. بیز هم پشتیبانیش ضعیفه.هر کی بخاد کار کنه از تیم سازی تا فروش کمکش میکنم . قول شرف میدم پشتش باشم. تا دیر نشده شروع کنید09331449405
[email protected]

دوستان میخواستم نظر شما رو درباره این 3 شرکت بدونم واینکه ایا از طریق اینترنت هم میشه با این 3 شرکت کار کرد و درامدی داشت؟
با تشکر

بالا