k-boy
Registered User
ممنون بابت جواب دادنیه جا همه رو با هم جواب میدم
تو جنسای مصرفی واسطه ها اینقدر زیاد نیستن که آنقدر روش تاکید دارین؟پس بی زحمت بفرمایین شرکت ها چطور روی هر محصول به طول میانگین 50 درصد پورسانت میدن به بازاریاب؟یه جای کار داره میلنگه دیگه این وسط . نمیلنگه به نظرت؟چرا میلنگه بدم میلنگه . میدونی چرا میلنگه؟چون یه کرم هست تحت عنوان کرم شتر مرغ که تو یکی از این شرکت ها داره فروش میره به قیمت 45 هزار تومن . یه چسه هم بیشتر نیست جالبیش اینه که شرکته اصلی تولید کننده محصول چندین ساله که تاسیس شده ولی محصولی تو بازار سنتی نداشته تا حالا .
غیر از اینه که یه محصولی رو دست کارخونه باد کرده بعد یه شرکت میاد با دو برابر قیمت واقعیش اونو میکنه تو پاچه ملت تحت این عنوان که 50 درصد داره بهشون پورسانت میده از روش؟رو چایی داره 50 درصد پورسانت میده فدات شم . اینا مصرفی نیستن؟
ببین من بهت 20 تومن میدم میگم برو یه جنسی که قیمتش 15 تومن هست رو بخر با همون پول 50 درصدشم بهم برگردون . به نظرت میشه؟نه نمیشه . ولی تو میای چکار میکنی؟میگی اوکی میرم یه جنس بنجل میگیرم 10 تومن 50 درصدشو بهت بر میگردونم ، 5 تومن باقی موندش هم میزارم جیبم .این کاری هست که داره انجام میشه . خودت داری میگی جنس مصرفی مگه چقدره قیمتش که اینقدر بخواد پورسانت بده . خب قربونت برم منم همین رو دارم میگم . اگر جنس کیفیت و قیمت بیرون رو داشته باشه چطور میتونه روش پورسانت 50 درصدی بده که تازه سود و هزینه خود شرکتم در بیاد؟
حالا ماست سون چرا نمیاد تو نتورک؟ خب چرا باید بیاد؟ خودش برنده و نیازی ب برند سازی نداره! اصلا محصولی ک توی شرکت نتورک فروخته میشه رو کمپانی اجازه نداره توی بازار بفروشتش! قانونیه ک توی سایت وزارت نوشته شده و بحثی سرش نیست!
این جملت رو هم باید با آب طلا نوشت . خودت داری جواب خودتو میدی . میگی چون برند داره . خوب تو آقای بیزنیس من . اگر بخوای جنس برند بفروشی ببخشید دیوانه ای که بیای ماست سون بفروشی با همون قیمت که 50 درصد پورسانت بدی؟مشخصه که نه . ماست سون ماسته سونه . جلو هرکی بزاری برداشته برده
جنس بنجله که اول و آخر بیخ خر خودته . در ضمن هیچ قانونی مبنی بر نبود جنسای تو نتورک مارکتینگ تو بازار سنتی نیست . نمونه هم میخوای بدم بهت . ادویه گلها که اتفاقا کیفیت خوبیم داره تو شرکت سیمرغ عرضه میشه به عنوان مثال
من دقیقا مشکلم با اجناسه . خانواده بنده ماهی 2 تومن به طور میانگین خرج خرید خواربار و مواد خوراکی و اینا داره . یه شرکت بیاد همین محصولات رو با همون قیمت بیرون به بنده ارایه بده یه پورسانتیم بهم بده عقلم کمه نرم توش کار کنم؟
ببین رفیق . شما خودت عقلت رو قاضی کن بزار وسط این ماجرا بشین تحلیل کن برا خودت ، خودت به جواب خودت میرسی . انسان چه تو بازاریاب نتورک باشه ، چه صاحب شرکت نتورک باشه چه صاحب کمپانی سازنده محصول نتورک دنبال بیشترین سود و منفعت برای خودش و در عین حال به راحت ترین و کم دردسر ترین روش هست .غیر از اینه؟مطمئنم غیر از این نیست برات
حالا یه کمپانی تولید محصول رو در نظر بگیر . شما رئیس یه کمپانی سازنده محصول X . شما میای محصول X رو درست میکنی ، دو حالت داره : یا محصولت یه چیز خوب و معقول از آب در میاد با کیفیت خوب و مهم تر از اون با قیمت خوب در حد رقبای بازارت و حتی بهتر که مطمئننا با یه کادر فروش خوب و ویزیتور سنتی و تبلیغ و فلان و بهمان جنست رو به بازار تحمیل میکنی و مشتریتم پیدا میکنی و کار میکنی برا خودت مثل اینهمه شرکتی که دارن کار میکنن . مثل کاله ، چوپان ، سن ایچ ، سان استار و قس علی هذا القیاس . مطمئنن قبول داری که مشتری بار اول یه جنس نا آشنا رو سخت برمیداره ولی وقتی برداشت و از کیفیت و قیمتش راضی بود صد در هزار بازم میاد سراغش به جای اینکه بره سراغ محصول مشابه . حالت دوم اینه که شما و کمپانیت به قول این بنده خدا تو سریال پا دری موندی تو آمپاس شدید . آقا جان یه محصول داری که نمیتونی تو بازار سنتی تحمیلش کنی و مشتری خوب و تعداد بالا و ثابت براش دست و پا کنی . کلیم تلاش کردی به بن بست رسیدی . حالا دلیلش چی بوده؟ملت که پدرکشتگی با شما ندارن . یا کیفیت محصولت خوب نبوده یا قیمتش نسبت به رقبا جالب نبوده.کلا یعنی نسبت به رقبات عقب افتادی . چارت اینه که بنجلی که رو دست مونده یا میتونی بزنی رو بدی دست یه شرکت نتورک مارکتینگ تا یه چی بکشه روش و مقداری که کشیده روش رو با پورسانتشو قالب کنه به بازاریاب هاش .
اگر تونستی بفهمی چرا یه شرکت مثل کاله نمیاد محصولاتش رو از طریق نتورک مارکتینگ بفروشه ، مطمئنن میفهمی که دارم چی میگم !!
ولی بخش اول صحبتتون فکر کنم نوشته منو کامل نخوندین! گفتم هزینه واسطه نسبت ب هزینه تبلیغات ناچیزه! نه اینکه بی اهمیت باشه!
من نمیدونم شما کجا و چ تجربه ای دارین ولی علی رغم اینکه خیلی از صحبتاتون درسته ولی بعضیاشون مشکل پایه ای داره!
ینی چی؟ حالا یجا روغن شترمرغ اورد یا چایی یا هرچی و بی کیفیت بود و ... اخر اخطارشم گرفت تعلیقشم خورد بنا نیست کل سیستم بره زیر سوال! من نیومدم از همه شرکتا و محصولاش دفاع کنم و نگفتمم همه درست کار میکنن ولی دارم مسیر درست نتورکو میگم شما با مثال زدن سیستماییکه اومدن زرنگی کنن ب خیال خودشون و رفتن تو خاکی , نقض میکنین همه چیو!!!حالت دوم اینه که شما و کمپانیت به قول این بنده خدا تو سریال پا دری موندی تو آمپاس شدید . آقا جان یه محصول داری که نمیتونی تو بازار سنتی تحمیلش کنی و مشتری خوب و تعداد بالا و ثابت براش دست و پا کنی . کلیم تلاش کردی به بن بست رسیدی
تعریف من خیلی واضحه!
خود شخص بنده اگر بخوام محصولیرو تولید کنم و بفروشم (برندمو بشناسونم) اونو میدم ب سیستمای نتورک مارکتینگ چرا؟ چون تبلیغات شفاهی بهترین نوع تبلیغات هست همین! حالا باز شما میاین با مثال ی سیستمی ک از بیس مشکل دار اومده بالا اینو زیر سوال ببرین!
شرکت کاله نمیاد از طریق نت محصولشو بفروشه چرا؟ چون خودش برنده (اعتباره) و نیازی ب برند سازی نداره! اگه دلیل دیگه داره لطفا واضح بگین بقیم استفاده کنن!
سوال من از شما این بود:
محصول چنتا شرکت رو خودتون تست کردین؟
فروشگاه بن تخفیف میده خب خوبه منم میرم سمتش ولی واقعا بنظر شما فرقی بین ایندوتا ایده نیست؟