• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
یه جا همه رو با هم جواب میدم
تو جنسای مصرفی واسطه ها اینقدر زیاد نیستن که آنقدر روش تاکید دارین؟پس بی زحمت بفرمایین شرکت ها چطور روی هر محصول به طول میانگین 50 درصد پورسانت میدن به بازاریاب؟یه جای کار داره میلنگه دیگه این وسط . نمیلنگه به نظرت؟چرا میلنگه بدم میلنگه . میدونی چرا میلنگه؟چون یه کرم هست تحت عنوان کرم شتر مرغ که تو یکی از این شرکت ها داره فروش میره به قیمت 45 هزار تومن . یه چسه هم بیشتر نیست :D جالبیش اینه که شرکته اصلی تولید کننده محصول چندین ساله که تاسیس شده ولی محصولی تو بازار سنتی نداشته تا حالا .
غیر از اینه که یه محصولی رو دست کارخونه باد کرده بعد یه شرکت میاد با دو برابر قیمت واقعیش اونو میکنه تو پاچه ملت تحت این عنوان که 50 درصد داره بهشون پورسانت میده از روش؟رو چایی داره 50 درصد پورسانت میده فدات شم . اینا مصرفی نیستن؟
ببین من بهت 20 تومن میدم میگم برو یه جنسی که قیمتش 15 تومن هست رو بخر با همون پول 50 درصدشم بهم برگردون . به نظرت میشه؟نه نمیشه . ولی تو میای چکار میکنی؟میگی اوکی میرم یه جنس بنجل میگیرم 10 تومن 50 درصدشو بهت بر میگردونم ، 5 تومن باقی موندش هم میزارم جیبم .این کاری هست که داره انجام میشه . خودت داری میگی جنس مصرفی مگه چقدره قیمتش که اینقدر بخواد پورسانت بده . خب قربونت برم منم همین رو دارم میگم . اگر جنس کیفیت و قیمت بیرون رو داشته باشه چطور میتونه روش پورسانت 50 درصدی بده که تازه سود و هزینه خود شرکتم در بیاد؟
حالا ماست سون چرا نمیاد تو نتورک؟ خب چرا باید بیاد؟ خودش برنده و نیازی ب برند سازی نداره! اصلا محصولی ک توی شرکت نتورک فروخته میشه رو کمپانی اجازه نداره توی بازار بفروشتش! قانونیه ک توی سایت وزارت نوشته شده و بحثی سرش نیست!
این جملت رو هم باید با آب طلا نوشت . خودت داری جواب خودتو میدی . میگی چون برند داره . خوب تو آقای بیزنیس من . اگر بخوای جنس برند بفروشی ببخشید دیوانه ای که بیای ماست سون بفروشی با همون قیمت که 50 درصد پورسانت بدی؟مشخصه که نه . ماست سون ماسته سونه . جلو هرکی بزاری برداشته برده
جنس بنجله که اول و آخر بیخ خر خودته . در ضمن هیچ قانونی مبنی بر نبود جنسای تو نتورک مارکتینگ تو بازار سنتی نیست . نمونه هم میخوای بدم بهت . ادویه گلها که اتفاقا کیفیت خوبیم داره تو شرکت سیمرغ عرضه میشه به عنوان مثال
من دقیقا مشکلم با اجناسه . خانواده بنده ماهی 2 تومن به طور میانگین خرج خرید خواربار و مواد خوراکی و اینا داره . یه شرکت بیاد همین محصولات رو با همون قیمت بیرون به بنده ارایه بده یه پورسانتیم بهم بده عقلم کمه نرم توش کار کنم؟
ببین رفیق . شما خودت عقلت رو قاضی کن بزار وسط این ماجرا بشین تحلیل کن برا خودت ، خودت به جواب خودت میرسی . انسان چه تو بازاریاب نتورک باشه ، چه صاحب شرکت نتورک باشه چه صاحب کمپانی سازنده محصول نتورک دنبال بیشترین سود و منفعت برای خودش و در عین حال به راحت ترین و کم دردسر ترین روش هست .غیر از اینه؟مطمئنم غیر از این نیست برات
حالا یه کمپانی تولید محصول رو در نظر بگیر . شما رئیس یه کمپانی سازنده محصول X . شما میای محصول X رو درست میکنی ، دو حالت داره : یا محصولت یه چیز خوب و معقول از آب در میاد با کیفیت خوب و مهم تر از اون با قیمت خوب در حد رقبای بازارت و حتی بهتر که مطمئننا با یه کادر فروش خوب و ویزیتور سنتی و تبلیغ و فلان و بهمان جنست رو به بازار تحمیل میکنی و مشتریتم پیدا میکنی و کار میکنی برا خودت مثل اینهمه شرکتی که دارن کار میکنن . مثل کاله ، چوپان ، سن ایچ ، سان استار و قس علی هذا القیاس . مطمئنن قبول داری که مشتری بار اول یه جنس نا آشنا رو سخت برمیداره ولی وقتی برداشت و از کیفیت و قیمتش راضی بود صد در هزار بازم میاد سراغش به جای اینکه بره سراغ محصول مشابه . حالت دوم اینه که شما و کمپانیت به قول این بنده خدا تو سریال پا دری موندی تو آمپاس شدید :D . آقا جان یه محصول داری که نمیتونی تو بازار سنتی تحمیلش کنی و مشتری خوب و تعداد بالا و ثابت براش دست و پا کنی . کلیم تلاش کردی به بن بست رسیدی . حالا دلیلش چی بوده؟ملت که پدرکشتگی با شما ندارن . یا کیفیت محصولت خوب نبوده یا قیمتش نسبت به رقبا جالب نبوده.کلا یعنی نسبت به رقبات عقب افتادی . چارت اینه که بنجلی که رو دست مونده یا میتونی بزنی رو بدی دست یه شرکت نتورک مارکتینگ تا یه چی بکشه روش و مقداری که کشیده روش رو با پورسانتشو قالب کنه به بازاریاب هاش .
اگر تونستی بفهمی چرا یه شرکت مثل کاله نمیاد محصولاتش رو از طریق نتورک مارکتینگ بفروشه ، مطمئنن میفهمی که دارم چی میگم !!
ممنون بابت جواب دادن
ولی بخش اول صحبتتون فکر کنم نوشته منو کامل نخوندین! گفتم هزینه واسطه نسبت ب هزینه تبلیغات ناچیزه! نه اینکه بی اهمیت باشه!
من نمیدونم شما کجا و چ تجربه ای دارین ولی علی رغم اینکه خیلی از صحبتاتون درسته ولی بعضیاشون مشکل پایه ای داره!
حالت دوم اینه که شما و کمپانیت به قول این بنده خدا تو سریال پا دری موندی تو آمپاس شدید :D . آقا جان یه محصول داری که نمیتونی تو بازار سنتی تحمیلش کنی و مشتری خوب و تعداد بالا و ثابت براش دست و پا کنی . کلیم تلاش کردی به بن بست رسیدی
ینی چی؟ حالا یجا روغن شترمرغ اورد یا چایی یا هرچی و بی کیفیت بود و ... اخر اخطارشم گرفت تعلیقشم خورد بنا نیست کل سیستم بره زیر سوال! من نیومدم از همه شرکتا و محصولاش دفاع کنم و نگفتمم همه درست کار میکنن ولی دارم مسیر درست نتورکو میگم شما با مثال زدن سیستماییکه اومدن زرنگی کنن ب خیال خودشون و رفتن تو خاکی , نقض میکنین همه چیو!!!
تعریف من خیلی واضحه!
خود شخص بنده اگر بخوام محصولیرو تولید کنم و بفروشم (برندمو بشناسونم) اونو میدم ب سیستمای نتورک مارکتینگ چرا؟ چون تبلیغات شفاهی بهترین نوع تبلیغات هست همین! حالا باز شما میاین با مثال ی سیستمی ک از بیس مشکل دار اومده بالا اینو زیر سوال ببرین!
شرکت کاله نمیاد از طریق نت محصولشو بفروشه چرا؟ چون خودش برنده (اعتباره) و نیازی ب برند سازی نداره! اگه دلیل دیگه داره لطفا واضح بگین بقیم استفاده کنن!
سوال من از شما این بود:
محصول چنتا شرکت رو خودتون تست کردین؟
فروشگاه بن تخفیف میده خب خوبه منم میرم سمتش ولی واقعا بنظر شما فرقی بین ایندوتا ایده نیست؟

amir1739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سوال من چیز دیگه ای بود! نگفتم الان وارد نتورک بشین و محصول گرون بفروشین! گفتم از نظرتون نتورک مشکلای دیگه ای هم داره؟
سوال شما واضح نبود
برای من یکی سه تا مشکل اساسی وجود داشت: 1- محصولات (گرانتر از بیرون-حتی من انصاف به خرج میدم و نمیگم کیفیتشون بد بود میگم با محصولات بیرون نمیتونن رقابت کنن)
2- بحث ریزش و اینکه همیشه نگرانی و نگران خواهی بود نکند بروند (که یه عده هم خواهند رفت) در حقیقت شغلی که موفقیت شما بستگی مستقیم به خوب کار کردن زیر مجموعه ات داره (از نظر من از چنین شغلی هر چقدر دوری کنی چه بهتر)
3- مسئله پر رو و سمج بودن در این شغل (باید مشتری که آشنات هست تا نخریده ولش نکنی (خوشبختانه کار من به اونجاها نرسید) و اگه زیرمجموعه ات خواست بره با روشهای مزخرفی که میگن نباید بزاری بره)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
به نظر من در این شرکت ها اشخاصی موفق هستند که :
1. روابط عمومی بالایی داشته باشند
2. فقط و فقط بتونن زیرمجموعه فعال بگیرن (یعنی استفاده از درامد و زحمت بقیه)
3. به هیچ وجه خودشون خرید نکنند (در واقع پول خرج نکنند و فقط زیر مجموعه بگیرند)

---
از نظر من این شرکت ها واقعا دارن به شعور برخی توهین میکنن چون اولش شما سود میبینی ولی درک نمیکنی که نسبت به زحمتی که داری میکشی ، یک نفر دیگه داره سود اصلی رو میکنه !!

دوستانی که مشهد هستند با بنده از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشند ، یک جایگزین بسیار عالی برای بازاریابی دارم .
نه فروش جنس خاصی هستش که بخواید خواهش کنید و نه کار سختی هستش ...
شما به محض ورود به این کار خودتون متوجه تفاوت کار ما با بقیه میشوید ...
نظرتون پایه و اساس علمی نداره متاسفانه :)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
سوال شما واضح نبود
برای من یکی سه تا مشکل اساسی وجود داشت: 1- محصولات (گرانتر از بیرون-حتی من انصاف به خرج میدم و نمیگم کیفیتشون بد بود میگم با محصولات بیرون نمیتونن رقابت کنن)
2- بحث ریزش و اینکه همیشه نگرانی و نگران خواهی بود نکند بروند (که یه عده هم خواهند رفت) در حقیقت شغلی که موفقیت شما بستگی مستقیم به خوب کار کردن زیر مجموعه ات داره (از نظر من از چنین شغلی هر چقدر دوری کنی چه بهتر)
3- مسئله پر رو و سمج بودن در این شغل (باید مشتری که آشنات هست تا نخریده ولش نکنی (خوشبختانه کار من به اونجاها نرسید) و اگه زیرمجموعه ات خواست بره با روشهای مزخرفی که میگن نباید بزاری بره)
من محصولی دارم ک میتونه خیلی راحت با بیرون رقابت کنه و ثابت میکنم حرفمو! هم از لحاظ کیفیت هم قیمت!
بحث ریزش ب اون شکلیکه شما ازش ترس دارین وجود نداره! البته یوقت هست شما تو سیستمتون ی کار غیرقانونی رو فرهنگ میکنی اون ریسکه ولی توی نتورک درست سرعت پیشرفت مجموعه شما میشه برایند ورودیا و خروجیای سیستمتون! البته بازم میگم اسمشو خروجی نمیذارم سرعت رشد پایین بذارم بهتره! ولی اگه بنا بود همونطور ک رو کاغذ میگن سه تا سه تا بریم بریم تو 2 سه سال باید دنیا اشباع میشد! اما روند روبه رشد درکل!
مشکل سومم درست متوجه نشدم! شاید یسری روشاییو شما دیدین ک بنا نیست همش درست باشه! ولی بازم نمیتونه نتو ببره زیر سوال چون اینا چیزی نیست ک همه جا یکسان باشه!
بعضی از تیما هستن ب مشتری ب چشم کیف پول نگاه میکنن و دنیال راه برای کندنن! تو نتورک جواب نمیده. توی نت ما دنبال مشتری وفادار هستیم نه فراری دادن مشتریا! بازم میگم شیوه غلط ی تیم نمیتونه اصلو زیر سوال ببره!

amir1739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
این فامیل ما توی مهمونی داشت محصول تبلیغ میکرد خوب این رو میخواد دیگه!!؟ رئیسشون هم چنین مثالهایی میزد
نتورکرها همش توجیه میکنن، شما برای فروش مگه نباید بری سراغ دوست و آشنا؟ و به احتمال زیاد طرف میگه لازم ندارم و خودشم تعجب میکنه (شغل فلانی رو نیگاه)
شما خودت همینجا اگه میخوندی میدیدی چند تا جوان با هزار آرزو رفتن توی این شغل بعد پشیمون شدن که بابا آبرمونم رفت (هی به این کنه شو هی به اون کنه شو) اگه کتمان کنید پس شما نتورک کار نمیکنین شغلتون یه چیز دیگست

reza.ntg

Registered User
لایک‌ها
66
نظرتون پایه و اساس علمی نداره متاسفانه :)
نظرم نجربه 2 ساله یکی از دوستان صمیمی بنده در پنبه ریز و تجربه 6 ماهه یکی از دوستان در بادران هست
در ضمن ، هر دو در کارشون موفق بودند و به این نتیجه رسیدند ..

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
این فامیل ما توی مهمونی داشت محصول تبلیغ میکرد خوب این رو میخواد دیگه!!؟ رئیسشون هم چنین مثالهایی میزد
نتورکرها همش توجیه میکنن، شما برای فروش مگه نباید بری سراغ دوست و آشنا؟ و به احتمال زیاد طرف میگه لازم ندارم و خودشم تعجب میکنه (شغل فلانی رو نیگاه)
شما خودت همینجا اگه میخوندی میدیدی چند تا جوان با هزار آرزو رفتن توی این شغل بعد پشیمون شدن که بابا آبرمونم رفت (هی به این کنه شو هی به اون کنه شو) اگه کتمان کنید پس شما نتورک کار نمیکنین شغلتون یه چیز دیگست
خب اینکه تو اون شرایط تبلیغ کردن درسته یا نه ی بحث جداس ولی خب درسته توی نتورک بازار گرم و مصرف خصی بیشترین حجم فروش اکانت شخصیو تشکیل میده. مشکلی داره این موضوع؟
اون نوشته هام زیاد خوندمو دیدم ولی بحث من از اول سر این هستش ک توی نتورک چون ما اعتبارمون رو میذاریم وسط پس باید اصل داستان ک محصول هست هیچ ایرادی نداشته باشه! مشکل از اونجایی بوجود میاد ک ادما اول شرکتو انتخاب میکنن بخاطر پلن و چیزای وسوسه انگیز دیگه و بعد محصول بهشون تحمیل میشه! ی مدت تحت فشار کار میکنن و پس میزنن میان بیرون و میگن کل نتورک همینی بود ک ما دیدیم درصورتی ک اینطور نیست!

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
ممنون بابت جواب دادن
ولی بخش اول صحبتتون فکر کنم نوشته منو کامل نخوندین! گفتم هزینه واسطه نسبت ب هزینه تبلیغات ناچیزه! نه اینکه بی اهمیت باشه!
من نمیدونم شما کجا و چ تجربه ای دارین ولی علی رغم اینکه خیلی از صحبتاتون درسته ولی بعضیاشون مشکل پایه ای داره!
یه حرف عجیب غریبی میزنید که آدم شک میکنه با یه کسی که تا حالا یه جنس خریده و فروخته داره صحبت میکنه چه برسه به نتورکر
تمام هزینه ها چه تبلیغات چه واسطه چه حمل چه هر چیز دیگه ای رو در نهایت مصرف کننده داره تقبل میکنه . اینو که قبول داری؟
هزینه تبلیغات یک جنس ، به فرض مثال یه گوشی سامسونگ رو کمپانی سامسونگ داره میکشه رو N میلیون تا گوشی که داره وارد بازار جهان میکنه ولی هزینه واسطه روی تک گوشی داره کشیده میکشه.گوشی سامسونگی که میرسه به دست شما توسط کمپانی مادر قبلا تبلیغ و برندسازیش شده تموم شده رفته فقط واسطست این وسط که سود هر مرحلشو داره میکشه روش که اونم سودهایی هست معادل درصدهایی از قیمت اصلی محصول که رقم بالایی محسوب میشه
ینی چی؟ حالا یجا روغن شترمرغ اورد یا چایی یا هرچی و بی کیفیت بود و ... اخر اخطارشم گرفت تعلیقشم خورد بنا نیست کل سیستم بره زیر سوال! من نیومدم از همه شرکتا و محصولاش دفاع کنم و نگفتمم همه درست کار میکنن ولی دارم مسیر درست نتورکو میگم شما با مثال زدن سیستماییکه اومدن زرنگی کنن ب خیال خودشون و رفتن تو خاکی , نقض میکنین همه چیو!!!
تعریف من خیلی واضحه!
خود شخص بنده اگر بخوام محصولیرو تولید کنم و بفروشم (برندمو بشناسونم) اونو میدم ب سیستمای نتورک مارکتینگ چرا؟ چون تبلیغات شفاهی بهترین نوع تبلیغات هست همین! حالا باز شما میاین با مثال ی سیستمی ک از بیس مشکل دار اومده بالا اینو زیر سوال ببرین!
شرکت کاله نمیاد از طریق نت محصولشو بفروشه چرا؟ چون خودش برنده (اعتباره) و نیازی ب برند سازی نداره! اگه دلیل دیگه داره لطفا واضح بگین بقیم استفاده کنن!
سوال من از شما این بود:
محصول چنتا شرکت رو خودتون تست کردین؟
فروشگاه بن تخفیف میده خب خوبه منم میرم سمتش ولی واقعا بنظر شما فرقی بین ایندوتا ایده نیست؟
خب شما بیزنیس من نیستین یا تو اصل 2.2 تا 4 تا مشکل دارین دلیل نداره بقیه هم همینطوری باشن . دوست عزیز من کل نتورکرای شرکت شما چندتان؟تو کل 14 15 تا شرکت کل نتورکرای ایران به 1 میلیون نفر نمیرسن . پرفروش ترین محصولی که در ماه دارین چقدر فروش میره؟1000 تا؟2000 تا؟5000 تا؟اصن میگیم 10000 تا که در ایده آل ترین حالت ممکنه . فکر کن همین ماست سون رو داری برای فروش ماهی 10000 تا تو شرکتتون میفروشین با همین تبلیغ کلامی و هرچیزی که میگین . اوکی؟حالا به نظرت همین محصول اگر تو بازار سنتی باشه در ماه چقدر فروش میره؟نگم 10000 تا ماست سون مصرف یه روز کل ایرانه میگم در بدترین حالت مصرف 3 روزه کل ایرانه . خب 10000 تا در ماه رو با N هزارتا در ماه مقایسه کن . از طرفی شما رئیس شرکت کاله ، جنستو که خودت زحمتش رو کشیدی داری میدی دست یه بابای دیگه اون استفادش رو ببره تبلیغ برا اونم بشه . برادر من عزیز من
تبلیغ کلامی موثره درست ، بهتر از تلویزیونی و چمیدونم اینترنتی و ایناست درست. ولی مقیاسشون هم با هم تناسبی داره یا نه؟وقتی تبلیغ میزاری وسط برنامه ای که 20 میلیون نفر مخاطب داره بعد شرکت تو در بهترین حالت 200 هزار نفر نتورکر داره که نصفشونم تو باقالیان اینا تبلیغ یه محصولو به چند نفر میتونن برسونن؟به 1 میلیون نفر هم نمیتونن برسونن در بهترین حالتش.نوکرتم بنده که کل روز کلم تو اینترنته تا قبل از اینکه برم وارد اون شرکت اصن نمیدونستم همچین چیزی وجود داره به گوششم نخورده بود ، چیزی که به گوشم نرسیده اصن چطور میخواد تبلیغ باشه که چمیدونم اصن کلامی باشه؟شرکت کالا نمیاد محصولشو از طریق تو بفروشه چون برند داره . درست . دمتم گرم . خب شرکت X چرا حاضره جنسشو از طریق تو بفروشه؟مگه کاله از اول کاله بود؟جنس خوب زد با قیمت خوب مشتری پیدا کرد . چرا شرکت طرف حساب شما نمیاد عین همه شرکتای دنیا هزینه کنه و دندون رو جیگر بزاره تا جنسش بازارو قبضه کنه؟مگه به جنسش مطمئن نیست؟
محصول همه شرکتا رو یا من تست کردم یا نظر کسایی که بهشون اطمینان داشتم رو گوش دادم . فقط محصول پنبه ریز به نسبت کیفیت داشت که اونم قیمیتاش فضا رو رد کرده بود تازه الان تخفیف زدن رو قیمتاش بازم معلوم نیست چقدر دارن روش میخورن . تازه همون فقط میگم کیفیتش خوب بوده ، در مقام مقایسه باشه با اون هزینه لوازم بسیار بهتری تو بازار موجوده . شامپو 2 یورویی رو میفروشن 45 تومن :D

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
قبلا هم گفتم بازم دارم میگم :
پیدا کردن جنسی که از نظر کیفیت و قیمت تو نتورک در سطح رقبای بازار سنتیش باشه مثل اینه که با 20 هزار تومن بخوای پیتزای 18 تومانی بخوری حتما حتما 5 هزار تومن هم برات بمونه تهش تا بتونی بری خونه . هر وقت تونستی همچین کاری کنی مطمئن باش تو نتورک ایرانی هم میتونی
کالایی پیدا کنی که از نظر کیفیت و قیمت و برند کاملا در سطح رقبای بازار سنتیش باشه

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
با وجود اینترنت دیگه همه چیو در کسری از ثانیه آمارشو میشه در آورد :D
لینک های زیر رو نگاه کنید :
http://jansu.ir/product/show/3023
http://ordkala.com/اسپری-زعفرانی-زرپاش-110-گرمی
http://iran-banner.com/ads/174772/فروش-اسپری-زعفران-زرپاش-با-برند-شما
http://www.zarpash.com/d6e0f653/6925548a/درباره زرپاش/معرفی شرکت زرپاش
دیگه فکر نکنم توضیحش سخت باشه :D یه اسپری زعفرون که کارخونش یکیه و به قول خودشون تکنولوژوی نانو :D و زعفران درجه یکشون یکیه :D قوطیش فقط عوض شده با همون وزن و مشخصات دیگه ، به جای 26 تومن تو بازار سنتی داره تقریبا 31 تومن تو نتورک فروش میره :D از کمپانی میگیرن محصولو قوطیشو عوض میکنن بعد ما به تفاوتش رو تحت عنوان پورسانت میدن به بازاریاب و بازاریاب حال میکنه پورسانت گرفته :D:D حالا جالبیش اینه که یه چی دولت داره اضافه تر روش میخوره یه چی شرکت :D مثل این میمونه که ممد داره آدامس تولید میکنه تو بازار میفروشه 8 تومن ، حالا من میرم ازش میگیرم بسته ای 5 تومن عمده میگم پاکتشم عوض کن بعد 10 تومن میدمش دست بازاریاب 2 تومنشو پورسانت میدم به خودش و سازمان :D:D
به قول خودتون ، کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده رو نه

Last edited:

amir1739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
لینک های زیر رو نگاه کنید :
http://jansu.ir/product/show/3023
http://ordkala.com/اسپری-زعفرانی-زرپاش-110-گرمی
http://iran-banner.com/ads/174772/فروش-اسپری-زعفران-زرپاش-با-برند-شما
http://www.zarpash.com/d6e0f653/6925548a/درباره زرپاش/معرفی شرکت زرپاش
دیگه فکر نکنم توضیحش سخت باشه :D یه اسپری زعفرون که کارخونش یکیه و به قول خودشون تکنولوژوی نانو :D و زعفران درجه یکشون یکیه :D قوطیش فقط عوض شده با همون وزن و مشخصات دیگه ، به جای 26 تومن تو بازار سنتی داره تقریبا 31 تومن تو نتورک فروش میره :D از کمپانی میگیرن محصولو قوطیشو عوض میکنن بعد ما به تفاوتش رو تحت عنوان پورسانت میدن به بازاریاب و بازاریاب حال میکنه پورسانت گرفته :D:D حالا جالبیش اینه که یه چی دولت داره اضافه تر روش میخوره یه چی شرکت :D مثل این میمونه که ممد داره آدامس تولید میکنه تو بازار میفروشه 8 تومن ، حالا من میرم ازش میگیرم بسته ای 5 تومن عمده میگم پاکتشم عوض کن بعد 10 تومن میدمش دست بازاریاب 2 تومنشو پورسانت میدم به خودش و سازمان :D:D
به قول خودتون ، کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده رو نه
اگه به وزنشون نگاه میکردین و در حقیقت نسبت به وزنشون قیمتها رو تبدیل میکردین میدیدین که قیمتها دقیقا برابر هست در کل شرکتهای نتورک کارشون اینه محصولات شرکتهایی رو میگیرن که یا خیلی خاص هست یا شرکت کوچیکه یا شرکت نمیتونه بفروشه به هر دلیلی.
همین مثال که برای زعفران زدین برای ادکلن بیز هم صدق میکرد اینا یه ادکلنی داشتن با قیمت 70 تومن من توی یکی از سایتها با همون 70 تومن پیدا کردم اما اعضای شرکت مدعی بودن اینو بیرون 100 تومن هم نمیتونی گیر بیاری (همین چیزا حرص آدم درمیاره)
اون یه میلیونی هم که میگین باید بگم حداقل 900 هزار نفرش در حال سعی و خطا هستن (بزودی میان بیرون) البته به مرور یه عده هم ورود میشن باز دوباره یه عده خروج این چرخه همینطور ادامه داره و سودش میره جیب اونایی که بالا بالاها نشستن.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
یه حرف عجیب غریبی میزنید که آدم شک میکنه با یه کسی که تا حالا یه جنس خریده و فروخته داره صحبت میکنه چه برسه به نتورکر
تمام هزینه ها چه تبلیغات چه واسطه چه حمل چه هر چیز دیگه ای رو در نهایت مصرف کننده داره تقبل میکنه . اینو که قبول داری؟
هزینه تبلیغات یک جنس ، به فرض مثال یه گوشی سامسونگ رو کمپانی سامسونگ داره میکشه رو N میلیون تا گوشی که داره وارد بازار جهان میکنه ولی هزینه واسطه روی تک گوشی داره کشیده میکشه.گوشی سامسونگی که میرسه به دست شما توسط کمپانی مادر قبلا تبلیغ و برندسازیش شده تموم شده رفته فقط واسطست این وسط که سود هر مرحلشو داره میکشه روش که اونم سودهایی هست معادل درصدهایی از قیمت اصلی محصول که رقم بالایی محسوب میشه

خب شما بیزنیس من نیستین یا تو اصل 2.2 تا 4 تا مشکل دارین دلیل نداره بقیه هم همینطوری باشن . دوست عزیز من کل نتورکرای شرکت شما چندتان؟تو کل 14 15 تا شرکت کل نتورکرای ایران به 1 میلیون نفر نمیرسن . پرفروش ترین محصولی که در ماه دارین چقدر فروش میره؟1000 تا؟2000 تا؟5000 تا؟اصن میگیم 10000 تا که در ایده آل ترین حالت ممکنه . فکر کن همین ماست سون رو داری برای فروش ماهی 10000 تا تو شرکتتون میفروشین با همین تبلیغ کلامی و هرچیزی که میگین . اوکی؟حالا به نظرت همین محصول اگر تو بازار سنتی باشه در ماه چقدر فروش میره؟نگم 10000 تا ماست سون مصرف یه روز کل ایرانه میگم در بدترین حالت مصرف 3 روزه کل ایرانه . خب 10000 تا در ماه رو با N هزارتا در ماه مقایسه کن . از طرفی شما رئیس شرکت کاله ، جنستو که خودت زحمتش رو کشیدی داری میدی دست یه بابای دیگه اون استفادش رو ببره تبلیغ برا اونم بشه . برادر من عزیز من
تبلیغ کلامی موثره درست ، بهتر از تلویزیونی و چمیدونم اینترنتی و ایناست درست. ولی مقیاسشون هم با هم تناسبی داره یا نه؟وقتی تبلیغ میزاری وسط برنامه ای که 20 میلیون نفر مخاطب داره بعد شرکت تو در بهترین حالت 200 هزار نفر نتورکر داره که نصفشونم تو باقالیان اینا تبلیغ یه محصولو به چند نفر میتونن برسونن؟به 1 میلیون نفر هم نمیتونن برسونن در بهترین حالتش.نوکرتم بنده که کل روز کلم تو اینترنته تا قبل از اینکه برم وارد اون شرکت اصن نمیدونستم همچین چیزی وجود داره به گوششم نخورده بود ، چیزی که به گوشم نرسیده اصن چطور میخواد تبلیغ باشه که چمیدونم اصن کلامی باشه؟شرکت کالا نمیاد محصولشو از طریق تو بفروشه چون برند داره . درست . دمتم گرم . خب شرکت X چرا حاضره جنسشو از طریق تو بفروشه؟مگه کاله از اول کاله بود؟جنس خوب زد با قیمت خوب مشتری پیدا کرد . چرا شرکت طرف حساب شما نمیاد عین همه شرکتای دنیا هزینه کنه و دندون رو جیگر بزاره تا جنسش بازارو قبضه کنه؟مگه به جنسش مطمئن نیست؟
محصول همه شرکتا رو یا من تست کردم یا نظر کسایی که بهشون اطمینان داشتم رو گوش دادم . فقط محصول پنبه ریز به نسبت کیفیت داشت که اونم قیمیتاش فضا رو رد کرده بود تازه الان تخفیف زدن رو قیمتاش بازم معلوم نیست چقدر دارن روش میخورن . تازه همون فقط میگم کیفیتش خوب بوده ، در مقام مقایسه باشه با اون هزینه لوازم بسیار بهتری تو بازار موجوده . شامپو 2 یورویی رو میفروشن 45 تومن :D
سامسونگ هزینه تبلیغاتشو کرده برند شده حالا دیگه هزینه بابت تبلیغ نمیکنه؟ :دی این حجم تبلیغات سامسونگ محض رضای خداس؟ : ))))
الان ینی شما اصرار دارین ک ثابت کنین هزینه تبلیغات کمه هزینه حملو نقل و چیزای دیگه بیشتره؟ بعد اصلا چ تاثیری داره روی اصل مطلبی ک داره درمورد صحبت میشه؟ اصلا من اشتباه کردم هزینه تبلیغات ناچیزه :دی
تو بخش دوم حرفاتون دقیقا جواب سوال خودتونه! کاله چرا نمیاد الانکه برنده , جنسشو از طریق نت بفروشه؟ خب چون هنوز نت ایران نوپاس! با نتیجه تبلیغات میلیاردی نمیتونه رقابت کنه! پس هیچ وقت ماست سونو ک انقدر واسه برندسازیش هزینه شده وارد چرخه نتورک نمیکنن حداقل فعلا! کل حرف منم درمورد اجناسیه ک هنوز برند سازی نشدن اما شما میگی جنسی وارد نت میشه ک کیفیت نداره و حتی با هزینه کردن تبلیغات توی تلویزیون و غیره هم فروش نمیره! این حرف شما درست نیست!
کدوم محصول 2 یورویی 45 تومنه؟ بعد شما اونو با چ محصولی توی بازار مقایسه کردین ک ب این نتیجه رسیدین؟ حداقل من از شرکتیکه دارم توش کار میکنم و خودمو خونوادم مصرف کننده محصولات هستیم اطلاعات کامل تری دارم!
لینکی ک شما کذاشتی اسم شرکتو داره و من ترجیح میدم حرفی توین زمینه نزم ولی خب اون 110 گرمه 26 تومن یکی 130 گرم 28 تومن

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اگه به وزنشون نگاه میکردین و در حقیقت نسبت به وزنشون قیمتها رو تبدیل میکردین میدیدین که قیمتها دقیقا برابر هست در کل شرکتهای نتورک کارشون اینه محصولات شرکتهایی رو میگیرن که یا خیلی خاص هست یا شرکت کوچیکه یا شرکت نمیتونه بفروشه به هر دلیلی.
همین مثال که برای زعفران زدین برای ادکلن بیز هم صدق میکرد اینا یه ادکلنی داشتن با قیمت 70 تومن من توی یکی از سایتها با همون 70 تومن پیدا کردم اما اعضای شرکت مدعی بودن اینو بیرون 100 تومن هم نمیتونی گیر بیاری (همین چیزا حرص آدم درمیاره)
اون یه میلیونی هم که میگین باید بگم حداقل 900 هزار نفرش در حال سعی و خطا هستن (بزودی میان بیرون) البته به مرور یه عده هم ورود میشن باز دوباره یه عده خروج این چرخه همینطور ادامه داره و سودش میره جیب اونایی که بالا بالاها نشستن.
خواهشم این بود با محصول ی شرکت کل نتو زیر سوال نبرین :)
این حدودا 700000 نفریکه ک الان دارن نت کار میکنن یروز 10 بیست نفر بیشتر نبودن!
جواب این سوال شمارو دادم ولی بازم این امار امار نشون دهنده رشده نتورکه! نت الان 5 ساله داره کار میشه نه چندماه! اگه بنا بود رشد مثل حساب کتابای روی کاغذ باشه کل دنیا تو چند سال تموم مشد و همه نتورکر بودن! از سال 1959 تا الان تو کل دنیا حدود 100 میلیون نتورکر داریم و هنوز همه نرفتنو داره بهش اضافه میشه :)

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
سامسونگ هزینه تبلیغاتشو کرده برند شده حالا دیگه هزینه بابت تبلیغ نمیکنه؟ :دی این حجم تبلیغات سامسونگ محض رضای خداس؟ : ))))
الان ینی شما اصرار دارین ک ثابت کنین هزینه تبلیغات کمه هزینه حملو نقل و چیزای دیگه بیشتره؟ بعد اصلا چ تاثیری داره روی اصل مطلبی ک داره درمورد صحبت میشه؟ اصلا من اشتباه کردم هزینه تبلیغات ناچیزه :دی
تو بخش دوم حرفاتون دقیقا جواب سوال خودتونه! کاله چرا نمیاد الانکه برنده , جنسشو از طریق نت بفروشه؟ خب چون هنوز نت ایران نوپاس! با نتیجه تبلیغات میلیاردی نمیتونه رقابت کنه! پس هیچ وقت ماست سونو ک انقدر واسه برندسازیش هزینه شده وارد چرخه نتورک نمیکنن حداقل فعلا! کل حرف منم درمورد اجناسیه ک هنوز برند سازی نشدن اما شما میگی جنسی وارد نت میشه ک کیفیت نداره و حتی با هزینه کردن تبلیغات توی تلویزیون و غیره هم فروش نمیره! این حرف شما درست نیست!
یا اکثر اماما :eek::eek: من گفتم سامسونگ تبلیغ برندشو کرده دیگه هزینه بابت برند نمیکنه؟؟؟؟فکر کنم بیشتر از بحث در مورد بیزنیس در مورد زبان فارسی با هم اختلاف نظر داریم.پست بنده حاضر و آمادست اونجا.دارم میگم شرکت سامسونگ تبلیغشو میکنه پولشم عاشق چشم و ابروی ما نیست ، روی جنس میکشه و یا علی مدد تموم شد رفت . جنس رو که داد به بازار دیگه حق واسطه و حمل و نقل و فلان و بهمان میاد روش که اونم شرکت سامسونگ نمیکشه روش. دلالای محترم هر مرحله هستن که میکشن روش . دوست گلم ببین :
شرکت وقتی یه کالا رو داره درست میکنه یه هزینه ساخت خود محصول هست با توجه به مواد اولیه مصرفی یه هزینه های سربار دیگه هست مثل پول آب و برق و گاز و دستمزد کارگر و فلان و بهمان که اتفاقا هزینه تبلیغات هم جزوشونه . یه شرکت که در ماه مثلا فکر کن 10000 تا جنس میزنه هزینه ساخت محصول و هزینه سربارشو میکشه رو جنس + درصد سود خود کمپانی (که بسته به ارزش برند و عرضه و تقاضا و هر فاکتور دیگه ای حساب کنی متفاوته) و جنس رو میده تو بازار . هزینه تبلیغات گفتم چیه؟گفتم هزینه سربار . تا پول میوه ای که کارگر داره توی کمپانی میخوره رو مشتری نهایی داره میده با محصولی که میخره ولی به صورت سرشکن شده روی N تا محصول . شرکتی که داره N میلیون خرج تبلیغ میکنه داره این هزینشو سر شکن میکنه بین N تا محصولش . به خداوندی خدا این مطلب هیچ استنباطی ازینکه هزینه تبلیغات کم باشه نمیشه کرد از توش . این از بحث تبلیغات . در مورد تیکه دوم هم اینقدر تا حالا صحبت کردم که زبونم مو در آورده . فقط در این حد بگم بهت که شرکتی که با سرمایه 10 12 میلیاردی به وجود اومده ، اگر از جنسش با کیفیت مناسب و قیمت مناسب مطمئن باشه شک نکن که ککشم نمیگزه بخواد 500 تومن هزینه تبلیغ بده چون میدونه چندین برابرش براش برمیگرده . جنسی که برند سازی نشده اگر جنس بود فدات شم شرکت سازندش نمیومد بده دست چهارتا جک و جوون که بخوان به قول خودت براش برند کنن !معذرت میخوام اینقدر رک صحبت میکنم.عقل سلیم هیچ مدیر کارخونه ای حکم به این نمیده که اگر جنسش درست درمون باشه بیاد بازار سنتی با این پتانسیل رو ول کنه بچسبه به یه شرکتی که 4 5 ماه دیگه هم اصن معلوم هست هنوز وجود داره نداره و جنسو دو دستی بده دست 200 300 هزار نفر که میان و میرن
کدوم محصول 2 یورویی 45 تومنه؟ بعد شما اونو با چ محصولی توی بازار مقایسه کردین ک ب این نتیجه رسیدین؟ حداقل من از شرکتیکه دارم توش کار میکنم و خودمو خونوادم مصرف کننده محصولات هستیم اطلاعات کامل تری دارم!
یکی از شامپوهای مردونه پنبه ریز ! با محصولی لازم نیست مقایسه کنم . تفاوت قیمت جهانیش تو بازار سنتی با قیمتش تو نتورک ایران مشخصه . آره . همه از شرکتی که توش کار میکنن اطلاعات کامل دارن و شرکتشون هم بهترینه هم محصولاتش هم با کیفیت ترین محصولاته رو زمین هست و .... !!! ببین همه کسایی که کار کردن تو این شرکتا و اومدن بیرون هم وقتی اونتو بودن همین حرفا رو میزدن . خود من یه نمونش . پس تروخدا باز اینا رو نکن تو گوش ما
لینکی ک شما کذاشتی اسم شرکتو داره و من ترجیح میدم حرفی توین زمینه نزم ولی خب اون 110 گرمه 26 تومن یکی 130 گرم 28 تومن
عکس اسپری ای که از همین شرکت هنوز رو دستم مونده رو پیوست کردم که توسط خودم گرفته شده . تا جایی که سواد ناچیز بنده ی حقیر قد میده سی سی واحد اندازه گیری حجمه و گرم جرم . 110 گرم زیر بطری با 110 گرم عکس محصول تو بازار سنتی کاملا مشخصه

فایل های ضمیمه

• photo_2016-06-18_12-31-53.jpg
    photo_2016-06-18_12-31-53.jpg
    96.1 KB · نمایش ها: 13

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
فقط در این حد بگم بهت که شرکتی که با سرمایه 10 12 میلیاردی به وجود اومده ، اگر از جنسش با کیفیت مناسب و قیمت مناسب مطمئن باشه شک نکن که ککشم نمیگزه بخواد 500 تومن هزینه تبلیغ بده چون میدونه چندین برابرش براش برمیگرده . جنسی که برند سازی نشده اگر جنس بود فدات شم شرکت سازندش نمیومد بده دست چهارتا جک و جوون که بخوان به قول خودت براش برند کنن !معذرت میخوام اینقدر رک صحبت میکنم.عقل سلیم هیچ مدیر کارخونه ای حکم به این نمیده که اگر جنسش درست درمون باشه بیاد بازار سنتی با این پتانسیل رو ول کنه بچسبه به یه شرکتی که 4 5 ماه دیگه هم اصن معلوم هست هنوز وجود داره نداره و جنسو دو دستی بده دست 200 300 هزار نفر که میان و میرن
صحبت ازونجایی شروع شد ک شما مثال پین پول رو زدین و گفتین نتورک خیلی سادس و نیازی ب تغییرو نگرشو فلان نداره (پینوشت اخر) ک طولانیه بحثش بعد گفتین من نتو کلا قبول دارم فقط نت ایران مشکل داره! بعد اومدین گفتین چرا شرکت نمیاد سوپر مارکت بزنه ب مشتریاش پورسانت بده!!! خب کدوم نتورک موفق دنیا اینجوری داره کار میکنه؟ (اگه هنوز سر این مشکلی دارین کتاب از سیر تا پیاز بازاریابی شبکه ای رو مطالعه کنین توضیحات کاملی داره توش)
بعد اومدین گفتین جنسا مشکل دارن و بی کیفیتن و اینو فقط با ی تجربه 5ماهه تو دوتا سیستمیکه یکیش نوپاس (حرف برای گفتنم زیاد داره ک جاش اینجا نیست). اتفاقا خوبه رک بودن بحثا طولانی نمیشه :دی ولی خب قدرت کلمات اونقدر زیاد هست ک باعث بشه ادم یوقتایی تو قضاوت ب اشتباه بیوفته پس بهتره با دقت انتخاب بشن! اینکه میگین
اگر جنس بود فدات شم شرکت سازندش نمیومد بده دست چهارتا جک و جوون که بخوان به قول خودت براش برند کنن !معذرت میخوام اینقدر رک صحبت میکنم.
خب شاید باز بخاطر تجربه کوتاه مدتون بوده ولی جایی من کار میکنم میانگین سنی خیلی بیشتر از منه 25 سالس و تا دلتون بخواد استاد دانشگاه و پزشک دارن نتورک کار میکنن باهامون! حتی خود من دارم با مادرم و خواهرم کار میکنم! پس نت واسه تجربه جکو جوونا نیست واسه اوناس ک واقعا میدونن برای چی دارن چیکار میکنن!
عقل سلیم هیچ مدیر کارخونه ای حکم به این نمیده که اگر جنسش درست درمون باشه بیاد بازار سنتی با این پتانسیل رو ول کنه بچسبه به یه شرکتی که 4 5 ماه دیگه هم اصن معلوم هست هنوز وجود داره نداره و جنسو دو دستی بده دست 200 300 هزار نفر که میان و میرن
این بخشم باز دوباره برگشتیم سر خونه اول ک دیگه ادامه دادنش لطفی نداره(زیر سوال رفتن نتورک)! برای پیدا کردن دلیل اینکه چرا ی مدیر کمپانی میاد محصولش رو توی سیستم فروش مستقیم عرضه میکنه مرجع برای مطالعه زیاد هست و من دیگه دربارش توضیحی نمیدم! پیشنهادم اینه کتاب "احتیاط در ریسک کردن است" نوشته رندی گیج رو بخونین خیلی خوب باز کرده تمام این مواردو! شاید بعد خوندنش خودتون رفتین سراغ تولید ی محصول با کیفیت و اونو از طریق نت فروختین :دی چون این جملرم شما گفتی ک اگه پول میلیاردی داشتی میذاشتی توی نتورک و شرکت میزدی :دی
عکس اسپری ای که از همین شرکت هنوز رو دستم مونده رو پیوست کردم که توسط خودم گرفته شده . تا جایی که سواد ناچیز بنده ی حقیر قد میده سی سی واحد اندازه گیری حجمه و گرم جرم . 110 گرم زیر بطری با 110 گرم عکس محصول تو بازار سنتی کاملا مشخصه
من بارها گفتم نیومدم اثبات کنم همه نتورکا استانداردن! حرفمو خلاصه گفتم ب دوستمون:
مشکل از اونجایی بوجود میاد ک ادما اول شرکتو انتخاب میکنن بخاطر پلن و چیزای وسوسه انگیز دیگه و بعد محصول بهشون تحمیل میشه! ی مدت تحت فشار کار میکنن و پس میزنن میان بیرون و میگن کل نتورک همینی بود ک ما دیدیم درصورتی ک اینطور نیست!
پ.ن1: نگرش اشتباه ینی این:
1 - اگر میتونی تو سیستم دووم بیاری و حداقل به 200 300 نفر برسی که ازشون خرید اجباری بکشی برو تو سیستم یه پولی در میاری که تو دومی نداره.تو خونت لم دادی و پوله خودش میاد همونطوری که لیدرهای الانیش 100 هزار تومن جنس میخرن ماهی که رول آپ اشون رو بزنن و بتونن از مجموعشون پول بگیرن مثل آقای علی.د از شرکت بادران
با این نگرش شما تو هیچ نتورکی اگه تمام اصول روهم رعایت کنی نمیتونی نتیجه بگیری(البته منظورم نتیجه بلند مدت بالای 2 سه سال هست نه مقطعی مثل کوئست)! دلیلشو خواستین خصوصی میکنم براتون...
پ.ن2: کلا بحث خوبی بود حالا بازم جا داشته باشه , من هستم اینجا چون تو این انجمن زیاد رفت و امد میکنم و سعیم اینه تا جاییکه میشه نگرشای منفیو خنثی کرد! وقتی میبینم ی اقایی میاد دوستشو وارد نتورک کنه و وعده های فضایی میده از جمله اینکه تو بیا من هم نفر برات جور میکنم هم خرید برات میزنم :general707::D مام میایم اینجا درد و دل کنیم :دی
موفق باشین

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
عجب حرفایی پزشک و استاد دانشگاه درست و حسابی به این چیزا نیاز نداره :)

savatage

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همشون کلاه بردارن یک سری مواد اولیه زیاد میارن که تاریخ مصرف زیادی ندارن و جنسهایی بی کیفیت تولید میکنن و با انواع ترفندها به آدمهایی ساده و کسایی که دنبال یک شبه پولدار شدن جنس میفروشن تا اونها هم مثلا با فروش اون جنسها و زیر مجموعه گیری پولدار بشن که فقط یک خوابه و بعو که اون مواد اولیه درجه چندمشون تموم شد تولید اون اجناس متوقف میشه و اون آدمهای ساده میمونن و یه مشت جنس بنجول بدرد نخور که رو دستشون میمونه جنسهاشون بدرد اون کسایی میخوره که کلا آشغال مصرف کنن

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
چقد این پست شما بی فکرانه و از روی تعصب نوشته شده
لطفا چشماتون و باز کنین و کمی بهتر ببینین
نتورک فقط یک روش جدید از توزیع کالاست
این داستان سرایی شما قابل تحسینه

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

arasdeco`

Registered User
لایک‌ها
55
:general708:لطفا این مطب را تا اخرمطالعه کنید:general708:

۱۹ صفحه گفتگو و بجز چند نفر محدود هیچ کس حرفی برای گفتن نداشت جالبه .

نتورک قانونی در ایران = محصول گران قیمت و بی کیفیت » تیم های بدون آموزش حرفه ای» یوزرهای که در اصل کل کارو درک نکردن و فقط مثل طوطی یه سری کلمات رو به هم میچسبونن » .....
و نتیجه =کسایی که یه کیسه چایی چند تا کرم ،مام ... و به قول یکی از دوستان دمنوش بهار نارنج رو میخرن ۱۰۰ الی ۲۰۰ هزار تومان در صورتی که حتی به کیفیتی که خودشون ازش دم میزنن هیچ اعتقادی ندارن .
به عنوان کسی که در نتورک های خارجی ۱۵سال پیش فعالیت داشته و ده هزار دلار از این راه درامد داشته (بعد ا ز غیر قانونی اعلام شدن این کار به طور کامل این کار رو کنار گذاشتم و تمام سعی خودم رو کردم با ثبت انصراف و یا تکمیل خرید و‌دریافت محصولی از جنس طلا ، که معادل ریالی آن در بازار قابل فروش بود از ضرر کردن زیر مجموعه های خودم جلوگیری کنم و حداقل هشتاد درصد در این کار موفق بودام )پیشنهاد میکنم بعد به هیچ عنوان وارد این بازار نشوید .
این فقط نظر شخصی بنده است و به هیچ عنوال با اصل نتورک مارکتینک مشکلی ندارم .
یه پیشهاد دیگه برای دوستان گلم دارم .
اگر پیشنهاد های نجومی پورسانت شما رو وسوسه میکنه وارد یکی از پر سود ترین کارهای دنیا بشید که از نظر رتبه بندی در کل جهان نایب قهرمان درامد زایی است.
««««««««فروش بیمه عمر»»»»»»» و خدمات دیگر بیمه ای
شاید در نظر اول پیشنهاد جالبی نباشد ولی اگر تحقیق مفصلی در این زمینه انجام دهید نظر بنده حقیر را تایید خواهید کرد.
یک مثل ساده گویای این امر است » یک بار بازاریابی کنید ۳۰ سال پورسانت بگیرید !!!!!

نتیجه فروش عمر :
به جای محصولات گران قیمت و بی کیفیت نتورک ها به دوستان و خانواده خود امید به زندگی
اسودگی خیال
بازنشتگی بدون نیاز مالی
تهیه جهیزیه بدون دقدقه مالی
تامین هزینه تحصیلات
وامهای خیلی فوری بدون ضامن
بیمه درمانی در مورد بیماری های خواص تا سقف هر بیماری بیست میلیون تومان
بیمه حوادث رایگان اتش سوزی سیل ...
بیمه از کار افتادگی
بیمه فوت
و........
در واقع به جای فروش کرم به دوستان و خانواده و هم وطنان خود لطف کردید و اینده انها را از نظر مالی تامین کرده اید

خود شما هم از درامد قابل توجهی بهره خواهید برد.
بند هیچ فعالیت در زمینه اعطای نمایندگی بیمه ندارم .
به خاطر این که نویسنده خوبی نیستم از همه دوستان معذرت میخوام
همگی موفق باشید در هر زمینه که مشغول هستید

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
خب :D
این پست احتمالا پست اخر من توی این تاپیک باشه! شاید سر بزنم تک و توک برای گذاشتن مقاله یا اطلاعیه ولی خیلی دیگه وقت نمیکنم ب سوالی جواب بدم چون فعالیت اصلی من توی بخش دیگه ای بود ک تموم شده تقریبا و کار خاصی توین انجمن ندارم البته پی تی یدونست واسه نمونس :دی
خلاصه میکنم صحبتامو:
برای شروع نتورک مارکتینگ بهترین معیار رو توی اینفوگراف سایت صنعت و معدن میتونین پیدا کنین: لینک
اینکه محصول ی شرکتی کیفیت نداره دلیل نمیشه کل نتورک مشکل داره! لطفا اول بفکر فروش محصولتون باشین و اگر دیدین ک شرکتتون ایده ای برای فروش محصولاتش نداره و محصول از لحاظ کیفیت و قیمت باهم همخونی نداره بلافاصله بدون درنظر گرفتن هیچ روابطی ازون سیستم بیاین بیرون! نذارین روابط دوستانه ای ک باهاتون برقرار میشه یا قبلا با شخصی داشتین باعث بشه ک خیلی چیزا بهتون تحمیل بشه چون مطمئن باشین نتورک اگر اشتباه کار بشه همه این روابط یروز خراب میشن پس منطقی عمل کنین لطفا! نذارین اولین تجربتون اخرین تجربتون بشه! از طرفیم خیلی ب حرفای منفی اطرافیانتون توجه نکنین چون خیلی از اونام فقط یسری حرفارو شنیدن و فقط استنباط خودشونو انتقال میدن! هیچ وقت شخصی ک از نتورک اومده بیرون نمیاد از تقصیرات خودش بگه همه چیو میندازه گردن نتورک و شرکتش و اصرار داره بگه همه بد بودن جز من!
از پتانسیل درامدی بالای نتورک نترسین! ولی مسیری ک بناس برای رسیدن بهش رو طی کنین خوب مورد بررسی قرار بدین! توی نتورک هیچ احدی نمیتونه بشما وعده بده و نمیده! فقط از پتانسیل درامدی با شما حرف میزنن! این جملرو از من داشته باشین: " نتورک ب هیچ کس پول نمیده باید توش پول دربیارین " پس لطفا از سختی مسیر نترسین (بهش بچشم کار نگاه کنین کفایت میکنه :) ) چون اگر واردش بشین میبینین ک خیلی اسونه فقط تنها چیزی ک نتورک لازم داره "نظم - جدیت" هستش! چون اگر این دوتارو رعایت نکنین اونوقت اذیت میشین! توی نتورک باید مطالعتون خیلی بالا بره! دنبال خوندن کتاب باشین تا مسیر براتون روشن بشه تا بدون ترس پیش برین!
توی این مدتی ک نتورک کار میکنم بالای 50 بار تو سیستمای موازی خودم پرزنت شدم 3بار تو نتورکای غیرقانونی ک زیرزمینی فعالیت میکنن پرزنت شدم و چندین بارهم توی سیستمای مشابه نتورک ک زیر مجموعه گیری داره مثل بیمه و ...
دوتا معیار درمورد انتخاب تیم:
اگر دیدین جایی برای اثبات خودش شروع کرد بقیرو کوبید بدونین کارش مشکل داره و اکثرا هم حرفا پایه و اساس نداره
اگر دیدین یسری چیزا داره بیش از حد بزرگنمایی میشه دنبال ی خلا باشین چون دارن حواستونو پرت میکنن تا اون خلا اصلی رو نبینین!
البته مورد دومو بیشتر ب عزیزایی گفتم ک دارن کار میکنن ولی درکل اینو میدونم ک یروزی خیلی از افرادی ک دیدگاه منفی از اطرافیاشون بهشون القا شدن نتورک رو تجربه میکنن و امیدوارم اولین تجربشون بهترین تجربشون باشه واسه من ک اینطور بوده! :)
جزئیات حرفامم تو صفحات قبل گفتم تقریبا تمام چیزایی ک توی این پست گفتم توی صفحات قبلی در جواب دوستامون باز شده
سربلند و پیروز باشید
یاحق

بالا