سلام
----------------------------------------------------------------------
لطفا تا آخر بخونید.
-----------------------------------------------------------------------
شرکت پنبه ریز که اگه دولت حمایتش میکرد باید نه درصد مالیات رو کالا هاش بزنه تا بفهمیم که دولت داره روش نظارت میکنه.
در ضمن شرکت بادران در تاریخ 6/6/1390 اولین مجوز بازار یابی خودشو از سازمان صنعت معدن و تجارت گرفت و اولین شرکت بازار یابی ایران بود.
اینو میتونید تو سایت مجوز های رسمی و تایید شده ی جمهوری اسلامی ایران ببینید که بادران مقتدرانه در رتبه ی اول قرار دارد.
قیمت محصولات بیز که خیلی گرونه و محصولاتش جوریه که نمیشه واقعا فروخت .مثلا کرم شبو عده ی خیلی کمی هستن که میخرن و اونم با این قیمت بالا محاله کسی بخره.
قیمت شامپو در بادران نسبت به پنبه ریز خیلی تفاوت داره.
باید بگم قیمت محصولات بادران واثعا کمتر هستش و کیفیت واقعا بالا...خداییش خودم دارم استفاده میکنم و واقعا مشتریام بهم زنگ میزنن و وقتایی که مدرسه هستم صبح ها خودشون میان در خونمون و از مادرم محصول رو میگیرن و اونقدر صبر نمیکنند تا ظهر که خودم برسم و بهشون بدم..
در ضمن بیش از 95% محصولات بادران تولید داخل هستش و ارم استاندارد هم داره.
ولی محصولات پنبه ریز و بیز معلوم نیست ایرانی است یا خیر.
این رو هم بدونید که ایران فناوری استیک آلکالاین (یک محصول قلیایی کننده ی آب) که شرکت نوترون ژاپن فناوری اونو داشت و اونو ساخت و بعد از آمریکا و آلمان ، ایران چهارمین کشوری بود که این قناوری رو گرفت و داره محصولتشو داخل بادران میفروشه !!!!
البته این رو هم بدونید که استارت بزرگتریییین ورزشگاه دنیا بالغ بر 160 هزار نفر در متراژی بالغ بر 300 هزار متر مربع در حال احداث است که پنج سال دیگه این استادیوم ،استادیوم برزیل رو ک 150 هزار صندلی گنجایش داره رو رد میکنه و میشه بزرگترین ورزشگاه دنیا !!!
و استارت این کار رو داره بادران میزنه ...
این رو هم بدونید بادران اولین شرکتی هستش که بعنوان اولین شرکت بازاریابی دانشگاه زده با نام خودش ...
سالن همایشاتی بالغ بر 6000 نفر گنجایش داره
این رو هم بدونید برای گرفتن همایش ها باید از دولت اول از همه مجوز گرفت و بعد مکانشو پیدا کرد و بعد همایش راه انداخت ولی دکتر قربانی(رییس هییت مدیره) گفته که میتونند هر وقت که بخواند به راحتی همایش برگزار کنند.
این رو هم بدونید شرکت بیز ،سالن همایشاتش تنها بالغ بر 2000 نفره
شرکت بادران فضای اموزشی بالغ بر 13000 متر مربع در اختیار داره که بعنوان بزرگترین فضای اموزشی کل دنیا شناخته شده ک یک شرکت بازار یابی در دنیا در اختیار داره
این رو هم بدونید که بادران یک تیم در لیگ دسته یک داره که در چند بازی پیش خود تونست سفید رود رشت رو بزنه.
هزینه ی ارسال کالا 3 هزار تومانه
5 تا 10 درصد پورسانت از خرید شخصی
و به غیر از این پنج پلن دیگه درامد زایی
و واقعا ازتون میخوام یک سر به سایت بادران بزنید و همه ی قسمت هاشو نگاه کنید.
این رو هم بدونید 90% کالا طرح 4+1 و 5+1 و 6+1 داره
اگه 4+1 رو نگاه کنیم این یعنی ب ازای هر چهار خرید یک دونه رایگان و این یعنی 20 درصد پورسانت
و شش به علاوه یک یعنی پانزده درصد تخفیف
بهتره بگیم همون سود
این رو هم بدونید بیش از 300 شعبه در سراسر کشور داره و پنبه ریز تنها 15 شعبه
اون هم بیشتر در مراکز استان ها
اما بادران تو شهری که 40 هزار نفر جمعیت داره هم دفتر داره
شهر خودمونو میگم و ممکنه شهری باشه ک کمتر جمعیت داشته باشه اما دفتر داشته باشه.
این رو هم بدونید که اولین کسی که تو ایران بیشترین پورسانت رو میگیره از نتورک مارکتینگ هم از شرکت ماست.
و کلام اخرم:
این رو بدونید علم میره جلو و هیچ کس نمیتونه جلوشو بگیره.
این رو بدونید اگه الان به این عرصه بیاید کسایی که سه سال پنچ سال ده سال دیگه میان تو این کار
حداقلش اینه که میشن زیر مجموعه شما.
اگه خواست مطالب و نوشته های بیشتری که خودم سر جلسات یادداشت کردم رو بدم بهش بهم ایمیل بزنه.
مطالب خوبی دارم و میخوام کمکی کرده باشم در جهت پیشرفت هم میهنانم.
این هم جیمیل بنده:
[email protected]
موفق و موید باشید.
اگر کسی میخواد بیشتر بحث کنیم یا بیشتر اطلاعات بگیره و خیالش راحت تر بشه بهم ایمیل بزنه.