• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان وقت خودتونو توی این شرکت ها هدر ندید . اگه توی خونه بشینید بهتر از فعالیت توی این شرکت هاست . خیلی جالبه من رفتم سایت بادران دستمال کاغذی رو با 2 تا آفر میفروشه در حالی که با همون دوتا آفر قیمتش از بیرون گرونتره و عملا دارن به شعور افراد توهین میکنن. همین بادران یکی دو سال پیش خودش جنس بازار پخش میکرد دید نمیتونه رقابت کنه چند نفر رو اورده محصولات بیکیفیت رو به زیر مجموعه هاش بفروشه . کلا این شرکت ها براساس و تفکر شرکت های هرمی دارن رشد میکنن شاید اسمشو قانونی گذاشتن ولی مطمئن باشین فقط چند نفر بالایی داره سود میکنه و بقیه دارن برای اونا نوکری میکنن و مطمئن باشین در نهایت مثل شرکت های هرمی از بین میرن . وقت خودتونو توی این شرکت ها هدر ندید

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
یه مدت رفیقای قدیمی که سالها بو خبری نداشتم ازشون یکی یکی زنگ میزدن میگفتن کار سراغ دارم براتو ...
بعد که میرفتم پیششون میدیدم نتورک کار میکنن ! چنانم با فن بیان و مهندسی اجتماعی و ... میخان ادمو راضی کنن که اگه یکم تو نه گفتن مشکل داشته باشی میمونی توی رودرواسی :general306:
حبوبات رو بسته بندی میکنن قیمت 2 برابر فله میفروشن :D
عسلو از ی شرکت میگیرن برچسب خوددشونو میزنن روش 15 تومن گرون تر از خوده شرکت میفروشن ( بعدم میگن دلیل گرونی درجه 1 بودنشه )

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
یادش بخیر ! یه زمانی این پست رو دادم :

http://forum.persiantools.com/threads/بازاریابی-شبکه-ای.769629/page-2#post-11693904

امروز میام این پست رو میدم :

312415.png

پ.ن 1 : تا شما مشغولِ فکر کردن در موردِ خوب بودن یا بد بودنش هستید، کسایی که توشن نتورک رو درو می کنن چیزی براش ما باقی نمی زارن :) حالا می تونید برید بگید محصول بده زمین کجه حالم بده مریضم یا هر چیزِ دیگه ای، مهم نیست، تو همین تایمی که شما دارید بهونه در میارید من دارم برا پورسانتِ بیشترم کار می کنم و از زندگیِ نتورکی که دارم لذت می برم :)
پ.ن 2: پست بعدی، آخرِ تابستون، پورسانتِ شهریور ماه :)

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من ک چنس بصرفه ای ندیدم ب عنوان یک مصرف کننده از نتورکر ایرانی بخرم!! هر جور حساب میکنم یا دروغ و دو لا چارلا کردن قیمت مبخوان بندازن! خب تا وقتی ک خودم ب این نتبجه نرسم جنسی ک دارم میدم خوب و بصرفس با چه رویی ب بقیه بندازمش پورسانت بگیرم؟؟

Sent from my C6903 using Tapatalk

fabbasi9018

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان میخواستم نظر شما رو درباره این 3 شرکت بدونم واینکه ایا از طریق اینترنت هم میشه با این 3 شرکت کار کرد و درامدی داشت؟
با تشکر
سلام من از طرف یکی از دوستام به شرکت بیز معرفی شدم و وقتی برای مشاوره رفتم تعریف از کار و شرکت خیلی برام غیر قابل باور بود و اصلا نتونستم بهشون اعتماد کنم درمورد بادران هم یکی از دوستام رفته بود و اونم همین نظر رو داشت تا اونجایی که اطلاع دارم هر جند وقت یکبار جلساتی برگزار میشه و حتما باید حضور داشته باشی و صرفا از طریق اینترنت فکر نمیکنم امکان پذیر باشه در هر حال به نظر من تو این موارد وارد نشید بهتر هست چون دموفقیتذ آنچنانی با این شیوه ای که داین دشرکت ها کار میکنند فکر نمیکنم وجود داشته باشه

mahdibabaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام.
اقا شركت ميراث نفيس دست ها هم پلن خوبي داره...من توش پرزنت شدم
كساني رو هم ديدم كه از پنبه ريز و بيز اومدن تو اين شركت و وقتي ازشون پرسيدم
چرا؟...ميگن بايد پلن شناس باشي...!!!من پلن شركت هاي ديگه رو كامل نميشناسم
اگه كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم...

و كسي هست كه از ميراث رفته باشه يه شركت ديگه؟

سلام دوستان من حدود 6 ماه است که در شرکت میراث نفیس دستهادارم کار میکنم .در سال 95.
این شرکت هم از لحاظ محصول و پلن بهترین شرکت تو یع خاورمیانه است .4 دسته محصول داره موادغذایی و محصولات چرمی و صنایع دستی و ارایشی وبهداشتی و یک دسته ای که تازه اضافه شده محصول شستشوی خودرو میباشد که از نظر کیفیت فوقع العاده هستند .پلن جدید میراث بهترین پورسانت رو در بین همه ی شرکتها میده که اینجا نمیشه توضیح داد ولی 53 تا 57 درصد خروجی پلن داره .و هیچ سقف درامدی هم نداره .ازنظر مدیریت هم اقای مهندس گرشاسبی 14 سال سابقه نتورک دارند و نتورک رو وارد خاورمیانه کردندایشون به همراه دو نفر دیگه.و همیشه هم در دسترس و پاسخگو هستند و دکترای هوش مصنوعی دارند و درد بازایاب رو میدونند .شرکت میراث خوبیه دیگه ایم هم که داره اینه که یه لگ بیشتر نداره .یعنی بعد از مدیر شرکت اقای گرشاسبی .اقای اشکان مخبریانی لول اول شرکت محسوب میشن و بقیه بازاریاب ها زیر مجموعه اقای مخبریانی هستند که درامد فوقع العاده دارند که در دوسه سال اینده کل ایران ایشون رو به پردرامدترین بازاریاب در نتورک میشناسند .یک چیز دیگر این که شرکت میراث یک سال دیرتر از شرکتهای دیگر شروع به کار کرده و این یک سال دیرتر باعث شده شرکت های دیگه یکم جلوتر باشند اونم فقط ازنظر بازایاب نه از نظر چیز دیگر .محصولاتشم خوبو عالیه .تعدادشم مناسبه .جوری که بازاریاب خیلی راحت میتونه بفهمه چه محصولی رو راحت میتونه بفروشه و دغدغه خرید ماهیانه نداشته باشه .محصولات زیاد برای بازاریاب اصلا مناسب نیست

arasdeco`

Registered User
لایک‌ها
55
خب :D
این پست احتمالا پست اخر من توی این تاپیک باشه! شاید سر بزنم تک و توک برای گذاشتن مقاله یا اطلاعیه ولی خیلی دیگه وقت نمیکنم ب سوالی جواب بدم چون فعالیت اصلی من توی بخش دیگه ای بود ک تموم شده تقریبا و کار خاصی توین انجمن ندارم البته پی تی یدونست واسه نمونس :دی
خلاصه میکنم صحبتامو:
برای شروع نتورک مارکتینگ بهترین معیار رو توی اینفوگراف سایت صنعت و معدن میتونین پیدا کنین: لینک
اینکه محصول ی شرکتی کیفیت نداره دلیل نمیشه کل نتورک مشکل داره! لطفا اول بفکر فروش محصولتون باشین و اگر دیدین ک شرکتتون ایده ای برای فروش محصولاتش نداره و محصول از لحاظ کیفیت و قیمت باهم همخونی نداره بلافاصله بدون درنظر گرفتن هیچ روابطی ازون سیستم بیاین بیرون! نذارین روابط دوستانه ای ک باهاتون برقرار میشه یا قبلا با شخصی داشتین باعث بشه ک خیلی چیزا بهتون تحمیل بشه چون مطمئن باشین نتورک اگر اشتباه کار بشه همه این روابط یروز خراب میشن پس منطقی عمل کنین لطفا! نذارین اولین تجربتون اخرین تجربتون بشه! از طرفیم خیلی ب حرفای منفی اطرافیانتون توجه نکنین چون خیلی از اونام فقط یسری حرفارو شنیدن و فقط استنباط خودشونو انتقال میدن! هیچ وقت شخصی ک از نتورک اومده بیرون نمیاد از تقصیرات خودش بگه همه چیو میندازه گردن نتورک و شرکتش و اصرار داره بگه همه بد بودن جز من!
از پتانسیل درامدی بالای نتورک نترسین! ولی مسیری ک بناس برای رسیدن بهش رو طی کنین خوب مورد بررسی قرار بدین! توی نتورک هیچ احدی نمیتونه بشما وعده بده و نمیده! فقط از پتانسیل درامدی با شما حرف میزنن! این جملرو از من داشته باشین: " نتورک ب هیچ کس پول نمیده باید توش پول دربیارین " پس لطفا از سختی مسیر نترسین (بهش بچشم کار نگاه کنین کفایت میکنه :) ) چون اگر واردش بشین میبینین ک خیلی اسونه فقط تنها چیزی ک نتورک لازم داره "نظم - جدیت" هستش! چون اگر این دوتارو رعایت نکنین اونوقت اذیت میشین! توی نتورک باید مطالعتون خیلی بالا بره! دنبال خوندن کتاب باشین تا مسیر براتون روشن بشه تا بدون ترس پیش برین!
توی این مدتی ک نتورک کار میکنم بالای 50 بار تو سیستمای موازی خودم پرزنت شدم 3بار تو نتورکای غیرقانونی ک زیرزمینی فعالیت میکنن پرزنت شدم و چندین بارهم توی سیستمای مشابه نتورک ک زیر مجموعه گیری داره مثل بیمه و ...
دوتا معیار درمورد انتخاب تیم:
اگر دیدین جایی برای اثبات خودش شروع کرد بقیرو کوبید بدونین کارش مشکل داره و اکثرا هم حرفا پایه و اساس نداره
اگر دیدین یسری چیزا داره بیش از حد بزرگنمایی میشه دنبال ی خلا باشین چون دارن حواستونو پرت میکنن تا اون خلا اصلی رو نبینین!
البته مورد دومو بیشتر ب عزیزایی گفتم ک دارن کار میکنن ولی درکل اینو میدونم ک یروزی خیلی از افرادی ک دیدگاه منفی از اطرافیاشون بهشون القا شدن نتورک رو تجربه میکنن و امیدوارم اولین تجربشون بهترین تجربشون باشه واسه من ک اینطور بوده! :)
جزئیات حرفامم تو صفحات قبل گفتم تقریبا تمام چیزایی ک توی این پست گفتم توی صفحات قبلی در جواب دوستامون باز شده
سربلند و پیروز باشید
یاحق
کسی نگفت نتورک مشکل داره .
همه هم بد نیستن من خوب تجربیات خودمو گفتم.
اونایی که طلا میفروختن اخرشون شد این
اینایی که دستمال توالت میفرشون خدا به دادشون برسه.
وقت خودتونو ضایع نکنید
نتورک اصلا کار راحتی نیست بر خلاف گفته شما .
چیزی که تو کتابها نوشته برای غربی ها نوشته و تو ایران کار ساز نیست
هر چند مفیده ولی همه نیاز ها رو پاسخ نمیده.
نتورک با این سیستم تو ایران جواب گو نیست مگر این که تغییراتی جدی ایجاد بشه .
پلن درامدزایی بعضی از شرکتها واقعا خنده داره
موفق باشید

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
:(:( من اگر یه پول درست حسابی دستم میرسید بی برو برگرد یه شرکت بازاریابی شبکه ای میزدم :general208: افسوس که چیزی دستم نیست
فوق العاده ترین نوع کاری هست که یه سرمایه گذار میتونه روش سرمایه گذاری کنه در حال حاضر
حساب کنید شما یه شرکت داری و یه انبار ، بدون هیچگونه مسئولیتی بی هیچ دانش و اطلاعات خاصی بدون هیچگونه ریسک مالی و سرمایه ای و بدون هیچ گونه کاری علنن پول هست که میاری رو پول و 1/3 فروش هر ماهت رو هم میدی بازاریابت
مالیاتت هم میدی دوستان دولتی هم خوشنود و راضی و بقیه اش هم راست میره ته حسابت
هرچقدر در بیاری یه مقداریشو میدی هزینه بقیه اش سود خالصه بی هیچ ریسک و دغدغه و اعصاب خوردی و بالا پایین شدن قیمت دلار و ارز و ...

mansouri365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
وقت بخیر
من درباره روش کار با این سه شرکت اطلاعات کمی دارم ولی با یک شرکت آمریکایی فعالیت میکنم که شبکه نتوورک رو داره و برخلاف شرکتهای ایرانی که محدود به فعالیت در ایران هستند شرکت foreverliving آمریکا هیچ محدودیتی جهت فعالیت در کشورها رو نداره.
من شخصا بسیار راضی هستم و مدت هاست با این شرکت فعالیت میکنم و روش نتوورک مارکتینگ این شرکت خیلی متفاوت و منطقی تر هست.
و ضمن اینکه محصولات یک برند معروف جهانی هست.
شما هم میتونید امتحان کنید و توی گوگل سرچ کنید : (بهترین خمیردندان دنیا ) و متوجه میشین که چه برندی رو براتون میاره پس از نظر من کار کردن با یک شرکت که با بالاترین کیفیت باشه مهمترین عاملی هست که فعالیتتون رو آغاز کنید.
جهت اطلاعات بیشتر در تلگرام پیغام بگذارید : @Mmansouri365

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
سلام
وقت بخیر
من درباره روش کار با این سه شرکت اطلاعات کمی دارم ولی با یک شرکت آمریکایی فعالیت میکنم که شبکه نتوورک رو داره و برخلاف شرکتهای ایرانی که محدود به فعالیت در ایران هستند شرکت foreverliving آمریکا هیچ محدودیتی جهت فعالیت در کشورها رو نداره.
من شخصا بسیار راضی هستم و مدت هاست با این شرکت فعالیت میکنم و روش نتوورک مارکتینگ این شرکت خیلی متفاوت و منطقی تر هست.
و ضمن اینکه محصولات یک برند معروف جهانی هست.
شما هم میتونید امتحان کنید و توی گوگل سرچ کنید : (بهترین خمیردندان دنیا ) و متوجه میشین که چه برندی رو براتون میاره پس از نظر من کار کردن با یک شرکت که با بالاترین کیفیت باشه مهمترین عاملی هست که فعالیتتون رو آغاز کنید.
جهت اطلاعات بیشتر در تلگرام پیغام بگذارید : @Mmansouri365
منطقی تر؟

mansouri365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دقیقا چون بالاخره هر کسی علاوه بر اینکه میخاد محصولات رو به نحو احسنت ارائه بده به فکر درآمد هم هست.
پس در وهله اول باید از مرغوبیت کالا اطمینان داشته باشید. بعد به افراد دیگر پیشنهاد بدین
دوم اینکه در کار نتوورک همه دنبال درآمد هستند که بتونند سرمایه برای خودشون ایجاد کنند
سوم اشتیاق به کار مهم هست.

دلایل اینکه خیلی ها توی شبکه نتوورک نمیتونن ادامه بدن زیاده.

Last edited:

mansouri365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
www.foreverliving.com
شرکت foreverliving آمریکا با 35 سال پیشینه فعالیت ، به روش نتوورک فعالیت داره و دارای تضمین بالاترین کیفیت (به دلیل 100% ارگانیک بودن محصولات ) در جهان می باشد.ضمن اینکه بیش از 166 کشور در جهان نمایندگی داره.

و این شرکت جایزه نوبل و تاییدیه کوشر رو به خاطر کیفیت محصولات ، تاییدیه سرتیفاید به دلیل خلوص مواد ، تاییدیه حلال و اسلامی رو به دلیل ارائه در کشورهای اسلامی و لوح blue به خاطر اولین شرکت در کمک به محافظت از محیط زیست در تولید محصولات رو گرفته.
8545_279387552206935_1046158148_n.jpg

قیمتها در کل جهان ثابت هست و فقط هر کشوری با ارز کشور خودش فعالیت میکنه. و واقعا صادقانه به کار خودشون ادامه میدن.
تشکیل زیرمجموعه در هر کشوری امکان پذیر هست.
مثلا من با تومان جنسمو میفروشم و با درهم درآمد کسب میکنم و همچنین کلیه زیرمجموعه های من به این سبک عمل میکنند. و شخصا در ترکیه و برونئی(آسیای شرق) زیرمجموعه دارم.:)
در تمامی جشنهایی که برگرار میکنند از کلیه لیدرها دعوت میشه و قدردانی میکنند.
سفرهای خارجی که هست. درآمد که هست ( پلن درآمدی استاندارد جهانی ). کالای با کیفیت با قیمت مناسب که نیاز مردم باشه هم که هست.

نکته قابل توجه اینه که حتی یک نفر هنوز به این شرکت شکایت نکرده . 100% رضایت مردم رو داشته.
من که باعث افتخارم هست با این شرکت فعالیت میکنم و بسیار خداروشکر میکنم.:)
عاشق کارم هستم.:general504:
با آرزوی بهترین ها برای تمامی دوستان عزیز.

ارتباط تلگرامی : @mmansouri365
2.jpg

Last edited:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دقیقا چون بالاخره هر کسی علاوه بر اینکه میخاد محصولات رو به نحو احسنت ارائه بده به فکر درآمد هم هست.
پس در وهله اول باید از مرغوبیت کالا اطمینان داشته باشید. بعد به افراد دیگر پیشنهاد بدین
دوم اینکه در کار نتوورک همه دنبال درآمد هستند که بتونند سرمایه برای خودشون ایجاد کنند
سوم اشتیاق به کار مهم هست.

دلایل اینکه خیلی ها توی شبکه نتوورک نمیتونن ادامه بدن زیاده.
بد پرسیدم سوالمو
شما گفتی از نتورکای ایران منطقی تره! این خودش ی علامت سوال بزرگ پشتشه ک اصلا نتورک مگه چیز غیرمنطقی داره ک شما منطقی ترشو ارائه میدین؟
بعد با چ اطلاعات یا تجربه ای این مقایسه رو انجام دادین؟
بگین اگه گیری داره نتورک تو ایران مام با شما کار کنیم

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
www.foreverliving.com
شرکت foreverliving آمریکا با 35 سال پیشینه فعالیت ، به روش نتوورک فعالیت داره و دارای تضمین بالاترین کیفیت (به دلیل 100% ارگانیک بودن محصولات ) در جهان می باشد.ضمن اینکه بیش از 166 کشور در جهان نمایندگی داره.

و این شرکت جایزه نوبل و تاییدیه کوشر رو به خاطر کیفیت محصولات ، تاییدیه سرتیفاید به دلیل خلوص مواد ، تاییدیه حلال و اسلامی رو به دلیل ارائه در کشورهای اسلامی و لوح blue به خاطر اولین شرکت در کمک به محافظت از محیط زیست در تولید محصولات رو گرفته.
مشاهده پیوست 970996

قیمتها در کل جهان ثابت هست و فقط هر کشوری با ارز کشور خودش فعالیت میکنه. و واقعا صادقانه به کار خودشون ادامه میدن.
مثلا من با تومان جنسمو میفروشم و با درهم درآمد کسب میکنم و همچنین کلیه زیرمجموعه های من به این سبک عمل میکنند. و شخصا در ترکیه و برونئی(آسیای شرق) زیرمجموعه دارم.:)
سفرهای خارجی که هست. درآمد که هست ( پلن درآمدی استاندارد جهانی ). کالای با کیفیت با قیمت مناسب که نیاز مردم باشه هم که هست.

نکته قابل توجه اینه که حتی یک نفر هنوز به این شرکت شکایت نکرده . 100% رضایت مردم رو داشته.
من که باعث افتخارم هست با این شرکت فعالیت میکنم و بسیار خداروشکر میکنم.:)
عاشق کارم هستم.:general504:

ارتباط تلگرامی : @mmansouri365
مشاهده پیوست 970986

سلام
این ارتباط تلگرامی که در تلگرام چنین اکانتی وجود نداره!
همشهری هم هستیم!

Last edited:

mansouri365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
این ارتباط تلگرامی که در تلگرام چنین اکانتی وجود نداره!
همشهری هم هستیم!
سلام جناب
من چک کردم درست بود .
شما میتونین username رو برای یک نفر توی تلگرام ارسال کنید بعد از انتخاب (لمس کردن) میتونید ارتباط رو برقرار کنید و پیغام بدین.
username: @Mmansouri365
ارتباط تلگرامی لینک : https://telegram.me/Mmansouri365

Last edited:

mansouri365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بد پرسیدم سوالمو
شما گفتی از نتورکای ایران منطقی تره! این خودش ی علامت سوال بزرگ پشتشه ک اصلا نتورک مگه چیز غیرمنطقی داره ک شما منطقی ترشو ارائه میدین؟
سلام عزیزم
من نتوورکهای ایران رو زیر سوال نبردم .ببخشید اگر شبهه ای ایجاد شدمنظورم منطقی تر از لحاظ کیفیت جهانی محصولات هست نه روش فعالیت. البته اولش هم گفتم که من روش پلن درآمدی شرکتهای ایرانی اطلاعی ندارم. ولی عقل من حکم میکنه وقتی یک شرکت مثل foreverliving به مدت 35 سال در 166 کشور جهان هم نمایندگی داره و هم به صورت نتوورک فعالیت میکنه دیگه جایی برای بحث نمیمونه.
و به هر حال شبکه نتوورک شبکه بسیار موفقی هست و من همه رو تحسین میکنم.
ولی یکی از دوستان در پنبه ریز فعالیت میکرد و در مجموعه ما که مشغول به فعالیت شد میگفت تفاوتهایی وجود داره . باور کنید حتی ازشون نپرسیدم چه تفاوتی؟

Last edited:

mansouri365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مشاهده پیوست 971172 مشاهده پیوست 971172 مشاهده پیوست 971173
بد پرسیدم سوالمو

www.foreverliving.com

8545_279387552206935_1046158148_n.jpg

مثلا من با تومان جنسمو میفروشم و با درهم درآمد کسب میکنم و همچنین کلیه زیرمجموعه های من به این سبک عمل میکنند. و شخصا در ترکیه و برونئی(آسیای شرق) زیرمجموعه دارم.

من که باعث افتخارم هست با این شرکت فعالیت میکنم و بسیار خداروشکر میکنم.
عاشق کارم هستم.

2.jpg

Last edited:

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
مشاهده پیوست 971172 مشاهده پیوست 971172 مشاهده پیوست 971173

www.foreverliving.com

مشاهده پیوست 971181

مثلا من با تومان جنسمو میفروشم و با درهم درآمد کسب میکنم و همچنین کلیه زیرمجموعه های من به این سبک عمل میکنند. و شخصا در ترکیه و برونئی(آسیای شرق) زیرمجموعه دارم.

من که باعث افتخارم هست با این شرکت فعالیت میکنم و بسیار خداروشکر میکنم.
عاشق کارم هستم.

مشاهده پیوست 971180
قانونی نبودن این شرکت رو چیکار کنیم؟
تو شرکت های قانونی به مشکل برمیخوریم چه برسه غیرقانونی ش
در ضمن نحوه ارسال محصول به چه شکل هست؟؟
هزینه هاش چنده؟

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

بالا