خب
این پست احتمالا پست اخر من توی این تاپیک باشه! شاید سر بزنم تک و توک برای گذاشتن مقاله یا اطلاعیه ولی خیلی دیگه وقت نمیکنم ب سوالی جواب بدم چون فعالیت اصلی من توی بخش دیگه ای بود ک تموم شده تقریبا و کار خاصی توین انجمن ندارم البته پی تی یدونست واسه نمونس :دی
خلاصه میکنم صحبتامو:
برای شروع نتورک مارکتینگ بهترین معیار رو توی اینفوگراف سایت صنعت و معدن میتونین پیدا کنین:
لینک
اینکه محصول ی شرکتی کیفیت نداره دلیل نمیشه کل نتورک مشکل داره! لطفا اول بفکر فروش محصولتون باشین و اگر دیدین ک شرکتتون ایده ای برای فروش محصولاتش نداره و محصول از لحاظ کیفیت و قیمت باهم همخونی نداره بلافاصله بدون درنظر گرفتن هیچ روابطی ازون سیستم بیاین بیرون! نذارین روابط دوستانه ای ک باهاتون برقرار میشه یا قبلا با شخصی داشتین باعث بشه ک خیلی چیزا بهتون تحمیل بشه چون مطمئن باشین نتورک اگر اشتباه کار بشه همه این روابط یروز خراب میشن پس منطقی عمل کنین لطفا! نذارین اولین تجربتون اخرین تجربتون بشه! از طرفیم خیلی ب حرفای منفی اطرافیانتون توجه نکنین چون خیلی از اونام فقط یسری حرفارو شنیدن و فقط استنباط خودشونو انتقال میدن! هیچ وقت شخصی ک از نتورک اومده بیرون نمیاد از تقصیرات خودش بگه همه چیو میندازه گردن نتورک و شرکتش و اصرار داره بگه همه بد بودن جز من!
از پتانسیل درامدی بالای نتورک نترسین! ولی مسیری ک بناس برای رسیدن بهش رو طی کنین خوب مورد بررسی قرار بدین! توی نتورک هیچ احدی نمیتونه بشما وعده بده و نمیده! فقط از پتانسیل درامدی با شما حرف میزنن! این جملرو از من داشته باشین: " نتورک ب هیچ کس پول نمیده باید توش پول دربیارین " پس لطفا از سختی مسیر نترسین (بهش بچشم کار نگاه کنین کفایت میکنه
) چون اگر واردش بشین میبینین ک خیلی اسونه فقط تنها چیزی ک نتورک لازم داره "
نظم - جدیت" هستش! چون اگر این دوتارو رعایت نکنین اونوقت اذیت میشین! توی نتورک باید مطالعتون خیلی بالا بره! دنبال خوندن کتاب باشین تا مسیر براتون روشن بشه تا بدون ترس پیش برین!
توی این مدتی ک نتورک کار میکنم بالای 50 بار تو سیستمای موازی خودم پرزنت شدم 3بار تو نتورکای غیرقانونی ک زیرزمینی فعالیت میکنن پرزنت شدم و چندین بارهم توی سیستمای مشابه نتورک ک زیر مجموعه گیری داره مثل بیمه و ...
دوتا معیار درمورد انتخاب تیم:
اگر دیدین جایی برای اثبات خودش شروع کرد بقیرو کوبید بدونین کارش مشکل داره و اکثرا هم حرفا پایه و اساس نداره
اگر دیدین یسری چیزا داره بیش از حد بزرگنمایی میشه دنبال ی خلا باشین چون دارن حواستونو پرت میکنن تا اون خلا اصلی رو نبینین!
البته مورد دومو بیشتر ب عزیزایی گفتم ک دارن کار میکنن ولی درکل اینو میدونم ک یروزی خیلی از افرادی ک دیدگاه منفی از اطرافیاشون بهشون القا شدن نتورک رو تجربه میکنن و امیدوارم اولین تجربشون بهترین تجربشون باشه واسه من ک اینطور بوده!
جزئیات حرفامم تو صفحات قبل گفتم تقریبا تمام چیزایی ک توی این پست گفتم توی صفحات قبلی در جواب دوستامون باز شده
سربلند و پیروز باشید
یاحق