• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

GoldenArmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ممنون دوست عزیز بابت پاسخگویی فکر کنم 11 تا شرکت فعال داشته باشیم بین این شرکت ها کدوم بهتره چون من اینجا بخاطر شرایط شغلی که دارم خیلی راحت میتونم افراد زیادی رو معرفی کنم که فعال هم باشند
اگر تجربه کاری هم دارید خوشحال میشم در اختیارم بزارید؟
سلام دوست عزیز.
14 شرکت هستند که دارند کار میکنند.
به نظر من بادران بهتره
چون دستاورد هاش در حد ملی و فراملی خیلی بیشتره
برادر من دارم میگم پنج سال دیگه بزرگترییین ورزشگاه دنیا ساخته میشه با نام این شرکت
داشنگاه زده
تیم زده
کدوم شرکت بازار یابی رو دیدی اینطوری باشه؟
تازه بزرگترین فضای اموزشی دنیا رو در عرصه نتورک مارکتینگ داره
بزرگترین سالن همایشات
و روز به روز داره بیشتر میشه اینا
اینو بدون پیشرفت علم وجود داره و بهتره تو زودتر وارد این کار بشی تا کسایی که بعد میان بشن زیر مجموعه تو

GoldenArmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کلی مطلب دارم که بگم اما دستم خسته شده :!
راستی این هم ادرس سایت شرکت بادران:
http://baadraan.ir/

GoldenArmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این رو هم بهتون بگم که بادران
تا اخر امسال محصولاتی نظیر بزنج و روغن مصرفی من و شما رو تامین خواهد کرد.
این یعنی تو داری ار هزینه هاتم پورسانت دریافت میکنی
طبق یه داستان که خلاصش اینه ک
ادم ها به دو دسته تقسیم میشن
یک اماتور دو حرفه ای
افراد اماتور برای نیازهاشون هزینه میکنند
و افراد حرفه ای از نیاز هاشون کسب درامد میکنن

اقا دارم بهت میگم تو از عطر،ماشین لباسشوییت ک اینجا توپ جادویی شستشو هستش،لباس زیرت،دسته کللییدت،کیفت، کرم نرم کننده ات،شامپوت ،ژل سرت، وسایل ارایشی خانوادت میتونی کسب درآمد داشته باشی

GoldenArmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اصن همه ی اینا به کنار
بحث درآمدشو کلا بزاریم کنار.
تو وقتی تو جلساتش شرکت کنی.
وقتی تو جلسات گزارش کار شرکت کنی و باید از فعالیت های یک هفته ی اخیرت حرف بزنی
نا خود اگاه فن بیانت،کنترل خشم و عصبانیتت ،خجالتی بودن و اینا همش رو راست میشه و وقتی تو همیشه سر جلسات بیای نا خود اگاه ان تایم میشی
یعنی همیشه سر وقت میای و دیگه اون ادم بد قول نیستی
اشتباه میگم بگو اشتباه میگی
در ضمن اگه تو خوب مطالبو یاد بگیری و بعد خوب به زیر مجموعه هات یاد بدیشون از بین 100 زیر مجموعت بالاخره 5 تا پیدا میشه ک بهتر از تو کار کنه و مطمعن باش وقتی تو بالا سر اون هم نباشی اون کارشو میکنه
چون اون هر چ سر جلسات بنشینه و گوش بده و اطلاعات بگیره اپ گرت میشه و مطمعن باش میشه ی کسی ک اگه بالاسرشم نباشی اون کار خودشو بلده و برات کار میکنه.
تازه وقتی تو بعد از یک سال و شش ماه کار کردن میرسی به هشتمین شگفتی دنیا ک انیشتن میگه این هشتمین شگفتی دنیاست
و اون چیزیه به نام تصاعد
ینی مثلا تو میری سر ی جلسه و بعد میای بیرون میبینی عه! ده نفر ب زیر مجموعه هام اضافه شد بدون این ک تو اون جا باشی و به اونا آموزش بدی.
و این رابطه ی برنده برندس
و بدون بالاسریت اگه بخواد پیشرفت کنه باید کاری کنه تو پیشرفت کنی پس همه ی اطلاعاتشو میده بهت تا زودتر پیشرفت کنی.

GoldenArmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اقا هر کی با حرفای اینجام قانع نمیشه بگه بیتشر توضیح بدم.
تازه تو اخبار شبکه سه روی سایتش نوشته بود
تا سال 2020 پنجاه درصد صنعت دنیا بازار یابی شبکه ای هستش و این ینی این صنعت به زودی پیشرفت خواهد کرد و من و تو نمیتونیم جلوشو بگیریم و چه بهتره چنگ بزنیم بهش و بریم بالا !

GoldenArmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
--------------------------------------------------------------------------------
لطفا تا آخر بخونید.
----------------------------------------------------------------
میخوام بهتون رمز موفقیت مایکل شوماخر رو بگم
کسی که هفت سال پشت سر هم قهرمان شد و تنها راننده ای بود ک هفت سال تونست قهرمان باشه.
رمز موفقیتش این بود ک خودش گفته بود.
سر پیچ ها وقتی راننده ها ترمز میگیرنند ،من گاز میدم.
پس قابل توجه داشنجو ها و بقیه ولی من حالا دانشجو ها رو مثال زدم چون امتحانتشون بوده و اینا
به خودتون نگید ک چون حالا امتحانا هست و نمیشه خیلی وقت گزاشت و ول کنید و خودتونو گول بزنید.
تو این مواقع همه ترمز میکنن کاراشونو و میچسبند به درس و بعدش استراحت
شما هم بچسبید به درس ولی بجای کارای دیگتون وقت بزارید برای این کار
مطمعن باشید نتیجشو میبینید چون اون موقع همه ترمز کردن و جلو زدن از کسی که ترمز کرده راحت تر از کسیه که داره گاز میده!

GoldenArmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این رو هم بدونید که استارت تیم سازی در کشور های دیگه هم خورده و محصولات بادران داره به روسیه هم صادر میشه
و بزوری انبار ها و دفاتر بادران در کشور های دیگه هم تاسیس میشه و این شغل در حد فرا ملی هم پیش خواهد رفت.
برای اطمینان از کیفیت کالا ها کافیه با خودتون بگید که چرا روسیه کالا ها رو وارد میکنند.
ایا مگه اونا هم استاندارهایی ندارند برای کالاهاشون؟
پس حتما کیفیت داره که وارد میکنند.
این رو هم بدونید گرفتن مجوز زدن بزرگترین ورزشگاه دنیا کار ساده ای نیست و به برزیل هم حتی این مجوز رو ندادند.
کشوری که میشه گفت در زمینه ی ورزشی حرف گفتنی در صحنه های بین المللی داره...
و بادران تونسته این مجوز رو بگیره و اینننن رو هم بدونید شما میتونید با کارت بادران رایگان به این ورزشگاه برید.

GoldenArmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نمیخوام با این حرفام بگم شرکتمون خوبه اما دارم میگم ک ببینین چ خبره و دستاورد های شرکتمون رو بشناسید.
انتخاب با خودتونه میخواهید بیاید تو این کار میخواهید نیایید.
بستگی به انتخاب خودتونه
در ادامه چند تا داشتان دیگه هم خواهم گفت که ممنون میشم اون هارو هم بخونید.

GoldenArmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بادران که تا الان 4 بار اخطار گرفته. در ضمن کالا هایی هم که میده یه طوریه. کی میاد ساعت 300 هزار تومنی بخره!!
--------------------
پنبه ریز تا الان 1 بار اخطار گرفته. وسایلش طوری نیست که بشه فروخت. قیمت بالا داره که با اون قیمت کسی که تازه اولین بارش هست و مارک کالا رو نمیدونه خرید نمیکنه.
در ضمن امتیاز هایی که برای هر کالا گذاشته در پورسانت خرید شخصی هیچ سودی نداره. یعنی کالایی که 70 هزار تومن پولشه، 40 امتیاز داره.
پورسانت خرید شخصی 24% هست. اما نحوه پورسانت شخصی: امتیاز هر کالا * 1000 * 24%
یعنی با خرید یک کالای 70 هزار تومنی شما فقط 9600 تومن پورسانت میگیرید و این افتضاح هست!
-------------
بیز هم 3 بار اخطار گرفته. یکیش بانکی که طرف قرار داد بوده خارج کشور بود.
طبق قانون هیچ شرکت بازاریابی شبکه ای نباید بانک طرف قرار دادش خارج کشور باشه.
من به شخصه تا الان از هیچ کسی درباره بیز خبری مبنی بر اینکه شرکت خوبی هست، نشنیدم.
موفق باشید...
باید بهت بگم که بادران ساعت نداره و این یک دروغ محضه

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
نمیخوام با این حرفام بگم شرکتمون خوبه اما دارم میگم ک ببینین چ خبره و دستاورد های شرکتمون رو بشناسید.
انتخاب با خودتونه میخواهید بیاید تو این کار میخواهید نیایید.
بستگی به انتخاب خودتونه
در ادامه چند تا داشتان دیگه هم خواهم گفت که ممنون میشم اون هارو هم بخونید.
سلام
پنبه ریز اجازه تبلیغات محصولات رو در سایت ها و شبکه های اجتماعی نمیده درست حالا میخواستم ببینم بادران هم همین شرایط رو داره و فروشش فقط فیس تو فیس هست یا اینترنتی هم میشه کالا فروخت! یا کلا اطلاعی ندارید از این موضوع!
ممنون

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
باید بهت بگم که بادران ساعت نداره و این یک دروغ محضه

دوست من این حرفایی که من زده بودم واسه دو سال پیش هست
اون موقع پلن و محصولات با الان فرق داره
بادران دو سال پیش ساعت داشت، الان از پلنش فرق کرده
و محصولات دیگری هم اضافه کرده
موفق باشید :)

GoldenArmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست من این حرفایی که من زده بودم واسه دو سال پیش هست
اون موقع پلن و محصولات با الان فرق داره
بادران دو سال پیش ساعت داشت، الان از پلنش فرق کرده
و محصولات دیگری هم اضافه کرده
موفق باشید :)
و باید بگم سه سال پیش یک ساختمان تجاری اجاره ای داشت ولی الان خیلی پیشرفت کرده.

GoldenArmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
پنبه ریز اجازه تبلیغات محصولات رو در سایت ها و شبکه های اجتماعی نمیده درست حالا میخواستم ببینم بادران هم همین شرایط رو داره و فروشش فقط فیس تو فیس هست یا اینترنتی هم میشه کالا فروخت! یا کلا اطلاعی ندارید از این موضوع!
ممنون
طبق کد 118 تخلفات بادران هیچ گونه خریدی به غیر از سایت ممنوع میباشد و هر کسی که سایتی برای تبلیغات محصولاتش درست کنه و از اون جا مشتری پیدا کنه تخلف کرده و اکانتش بلاک میشه
این رو هم بدونید بعضی از تخلفات به دادگاه فرستاده میشه و ممکنه شما به خاطر تخلفتون حتی به زندان هم فرستاده بشید چون دادگاه تصمیم میگیره و نظر دادگاه اغلب اوقات خیلی حکم سختیه
البته این برای تخلفات خیلی مهم است.

GoldenArmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان،من یک قضیه ای برام پیش اومده دوستم چندوقتیه داره تو شرکت بادران کار میکنه و تا الان چندین بازه داره همش بهم میگه منم برم تو این کار.اما من نه به نتورکینگ اعتماد دارم نه به دوستم.دوستم کلا ادمیه که زیاد بلوف میزنه و اگه پنجاه تومن درامد داشته باشه میگه پونصد تومن داشتم.الانم میگه کم کار میکنم و ماهی پونصد از چندتا زیر مجموعم میگیرم و بزودیم درامدش خیلی بیشتر میشه.من یک بار به یه شرکت نتورک تک سو رفتم و حرفاشاونو شنیدم و خوشم نیومد،دوستم توی بادرانه اما حرفاش دقیقا شبیه همون ادم شرکت تک سو هست.وعده درامد چند میلیونی توی یک سال.و از این حرفا،سوالم اینه ایا واقعا راست میگه یا حرفاش الکیه که منو خام کنه و زیرمجموعش بشم؟
دوست عزیز سلام.
خب این رو بدون تو نتورک برای اینکه من پیشرفت کنم،باید تو پیشرفت کنی
من بدون اینکه زیر مجموعه هام فعال نباشن هیچی نیستم
پس باید صادقانه تمام چیزاهایی رو ک داره بهت یاد بده تا زودتر پبشرفت کنی تا زودتر پیشرفت کنه!
اون کمکت نکنه ک پیشرفت کنی
مسلما خودشم پیشرفت نمیکنه
و این یه حقیقته ک نتورک تونسته تو این ماجرا یه رابطه ی برنده برنده رو به وجود بیاره.

GoldenArmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اقا شما بیا بادران
من اطلاع رو بهت میدم
اطلاعاتی که سر جلسه ها بدست اوردم
میدم بهت به عنوان یه هموطن زودتر پیشرفت کنی.
جای دیگه ای هم میخوای برو،موفق باشی ولی بادران داره کارهایی میکنه که تا حالا ندیدم شرکت دیگه ای تو ایران کرده باشه.
درضمن قیمت محصولاتم واقعا پایینه
انتخاب با خودته.
موفق باشی در کل

GoldenArmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بادران که تا الان 4 بار اخطار گرفته. در ضمن کالا هایی هم که میده یه طوریه. کی میاد ساعت 300 هزار تومنی بخره!!
--------------------
پنبه ریز تا الان 1 بار اخطار گرفته. وسایلش طوری نیست که بشه فروخت. قیمت بالا داره که با اون قیمت کسی که تازه اولین بارش هست و مارک کالا رو نمیدونه خرید نمیکنه.
در ضمن امتیاز هایی که برای هر کالا گذاشته در پورسانت خرید شخصی هیچ سودی نداره. یعنی کالایی که 70 هزار تومن پولشه، 40 امتیاز داره.
پورسانت خرید شخصی 24% هست. اما نحوه پورسانت شخصی: امتیاز هر کالا * 1000 * 24%
یعنی با خرید یک کالای 70 هزار تومنی شما فقط 9600 تومن پورسانت میگیرید و این افتضاح هست!
-------------
بیز هم 3 بار اخطار گرفته. یکیش بانکی که طرف قرار داد بوده خارج کشور بود.
طبق قانون هیچ شرکت بازاریابی شبکه ای نباید بانک طرف قرار دادش خارج کشور باشه.
من به شخصه تا الان از هیچ کسی درباره بیز خبری مبنی بر اینکه شرکت خوبی هست، نشنیدم.
موفق باشید...
میشه بگی اون چهار اخطارش چی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

GoldenArmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فقط ابر تجارت کهکشان بابا............

Knm0035281a
خبرگزاری میزان: دادستان عمومی و انقلاب گرگان از رسیدگی نهایی به پرونده شرکت تجاری ابر تجارت کهکشان در دادسرای تهران خبرداد.

حجت الاسلام والمسلمین «مصطفی حقی» در گفت و گو با خبرنگار قضایی میزان با اعلام این خبرگفت: 6 نفر از متهمان پرونده شرکت تجاری ابرتجارت کهکشان که از استان‌های فارس و آذربایجان شرقی اقدام به فروش محصولات بهداشتی، آرایشی و چرمی در گرگان می‌کردند، شناسایی و دستگیر شدند.

وی گفت: این افراد با تشکیل شرکت هرمی به بهانه‌هایی چون اعطا پورسانت به افراد اقدام به عضوگیری می‌کردند که با هوشیاری مراجع قضایی و مردم درمدت کوتاهی دستگیر و روانه زندان شدند.

دادستان عمومی و انقلاب گرگان در ادامه بیان کرد: متهمان این پرونده به اتهام اخلال در نظم اقتصادی دستگیر شده‌اند که پس از قرار مجرمیت و با تعیین وثیقه 100 میلیون تومانی برای هر کدام از این افراد به دلیل وجود شرکت اصلی در تهران موضوع برای ادامه رسیدگی به دادسرای تهران ارسال شده است.
این هم اخبار روز

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
طبق کد 118 تخلفات بادران هیچ گونه خریدی به غیر از سایت ممنوع میباشد و هر کسی که سایتی برای تبلیغات محصولاتش درست کنه و از اون جا مشتری پیدا کنه تخلف کرده و اکانتش بلاک میشه
این رو هم بدونید بعضی از تخلفات به دادگاه فرستاده میشه و ممکنه شما به خاطر تخلفتون حتی به زندان هم فرستاده بشید چون دادگاه تصمیم میگیره و نظر دادگاه اغلب اوقات خیلی حکم سختیه
البته این برای تخلفات خیلی مهم است.
تماس فیس تو فیس و رو در رو مال قرن بیستم بود که یادش بخیر!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
این مسخره بازیا تو شهرستان خیلی بالا گرفته

هر کدوم یه گونی پشتشون از این محفل به اون محفل و از این مغازه به اون مغازه

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
نتورک به خودی خودش مشکلی نداره
مشکل از اینجا شروع میشه که نتورک ایرانی دروغ گویی و رویاپردازی رو رواج میده , این خاصیت مشترک یعنی دروغگویی , رویاپردازی رو شما تو همه ی اونایی که وارد این مجموعه ها میشن می بینید , چنان از لحاظ روانشناسی روی افراد کار میکنن یک آدم شستشوی مغزی شده رو میفرستن تو جامعه که با موی دماغ بستگان , دوستان , همسایه ها شدن و اصرار به اینکه خوشبختی شما خوشبختی منم هست می خوان به اون لول بالاسریشون که از قضا ماهی بالای 12 میلیون از همین نتورک داره در میاره , برسن !

بالا