• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

mk142040

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. یه سوال داشتم. ایا کالاهایی که شرکت بیز میده قیمتش نسبت به کالای مشابه دیگه گرونه یا ارزون؟
چطوریاس؟ چن تا از کاربرای این انجمن گفته بودن گرونه ولی دوستای من میگن قیمتش مناسبه!
شما که تو این شرکت بودین بگید که قیمت کالاهای شرکت بیز با کالاهای مشابه در چه سطح هست.
تشکر...

سلام برادران من در تمام شرکت ها کار کردم. از نظر پلن درامدی بادران از همه برتره. بیز هم پشتیبانیش ضعیفه هم قیمتهاش گرونه . کالاهاش هم مزخرف . دوسال وقتمو پاش حروم کردم.هر کی بخاد کار کنه از تیم یازی تا فروش کمکش میکنم . قول شرف میدم پشتش باشم. تا دیر نشده شروع کنید

[email protected]

mk142040

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. یه سوال داشتم. ایا کالاهایی که شرکت بیز میده قیمتش نسبت به کالای مشابه دیگه گرونه یا ارزون؟
چطوریاس؟ چن تا از کاربرای این انجمن گفته بودن گرونه ولی دوستای من میگن قیمتش مناسبه!
شما که تو این شرکت بودین بگید که قیمت کالاهای شرکت بیز با کالاهای مشابه در چه سطح هست.
تشکر...

سلام برادران من در تمام شرکت ها کار کردم. از نظر پلن درامدی بادران از همه برتره. بیز هم پشتیبانیش ضعیفه هم قیمتهاش گرونه . کالاهاش هم مزخرف . دوسال وقتمو پاش حروم کردم.هر کی بخاد کار کنه از تیم یازی تا فروش کمکش میکنم . قول شرف میدم پشتش باشم. تا دیر نشده شروع کنید09331449405

mk
همه دوست دارن چیزیو که دلشون میخواد از زبون بقیه بشنون تو نتورک هم چیزی جز این نیست
600 700 هزارتا یا شاید بیشتر و کمتر نتورکر داریم تو ایران و همه هم قطعا شرکت خودشون رو به عنوان بهترین شرکت معرفی میکنن چون همه میخوان بهترین انتخاب رو داشته باشن
اگر مصری که حتما بری تو نتورک به قول معروف (تو شهر کورها تک چشم پادشاهه) شرکت خوبیه
ولی پیشنهاد کلیم که اصلا تو قید و بند ایکس و ایگرگ نباشی
کلا بیخیال نت بشی
بالا کله ای ما فست فود داشته جمع کرده اومده تو نت :confused: بعد میگه اگر فیل بشی یعنی خودت نتونستی
نمیدونم چطوریه که تو فست فود که ملت میرن کورور کورور پول پارو میکنن همچین عقیده ای رو نداشته

[email protected]

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
سلام برادران من در تمام شرکت ها کار کردم. از نظر پلن درامدی بادران از همه برتره. بیز هم پشتیبانیش ضعیفه هم قیمتهاش گرونه . کالاهاش هم مزخرف . دوسال وقتمو پاش حروم کردم.هر کی بخاد کار کنه از تیم یازی تا فروش کمکش میکنم . قول شرف میدم پشتش باشم. تا دیر نشده شروع کنید09331449405

[email protected]
یکم اطلاعات از شرکتاییکه توش کردین میتونین بدین؟ :)

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
دستان عزیز،در انتخاب شرکت،اولین مسأله کیفیت محصولات هست،چون هدف همهرشرکت ها در نهایت فروشه،حالا چه بازاریاب سنتی،چه نتورکر(بازاریاب مدرن)
در هرصورت همه ما از طریق شبکه سازی که انجام میدیم به فروش محصول منحر میشه
پس اگه محصول بنجل و چرت و پرت باشه،همه داریم راه رو کج میریم
اگه خواستین بیشتر توضیح بدم
پیام بدین:09380986389

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

amir1739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
نتورکرها دوست و فامیلها رو درو کردن دیگه نوبت رسیده به غریبه ها و پیامکو، ایمیل و ...
:D:D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
نتورکرها دوست و فامیلها رو درو کردن دیگه نوبت رسیده به غریبه ها و پیامکو، ایمیل و ...
:D:D
:D
والا این تاپیک بنا بود بخاطر بحاثیکه توش شده بود یجور تاپیک سوال و جواب بشه واسه بالا رفتن اطلاعات نه شماره بازی :دی

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
دستان عزیز،در انتخاب شرکت،اولین مسأله کیفیت محصولات هست،چون هدف همهرشرکت ها در نهایت فروشه،حالا چه بازاریاب سنتی،چه نتورکر(بازاریاب مدرن)
در هرصورت همه ما از طریق شبکه سازی که انجام میدیم به فروش محصول منحر میشه
پس اگه محصول بنجل و چرت و پرت باشه،همه داریم راه رو کج میریم
اگه خواستین بیشتر توضیح بدم
پیام بدین:09380986389

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

فکر نمی کنم شما هنوز اصولِ ساده نتورک رو هم متوجه شده باشید
چون طبق گفته ی آقای پات من یکی از بزرگ ترین نتورکر های دنیا برای انتخاب شرکت ما باید 3 تا P رو بهش دقت کنید
اولین P که کم اهمیت ترینش هست " Prodoct یا محصول" هست، شاید یه ورودی جدید فکر کنه محصول خیلی چیزه مهمیه ولی باید بگم چیزهای مهم تری هم هست، مثل P دوم " Plan یا پلن " ! برای درکِ بهتر این قضیه کافیه ببینید آیا کوئست محصولِ قوی ی داشت ؟ خیر، ولی پلن درامدزایی قوی ی داشت بخاطر همین ترکوند ...
اما P آخر که مهم ترین P هم محسوب میشه " Postion یا موقعیت " اون شرکت و تیمی هستش که داخلش هستید

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
فکر نمی کنم شما هنوز اصولِ ساده نتورک رو هم متوجه شده باشید
چون طبق گفته ی آقای پات من یکی از بزرگ ترین نتورکر های دنیا برای انتخاب شرکت ما باید 3 تا P رو بهش دقت کنید
اولین P که کم اهمیت ترینش هست " Prodoct یا محصول" هست، شاید یه ورودی جدید فکر کنه محصول خیلی چیزه مهمیه ولی باید بگم چیزهای مهم تری هم هست، مثل P دوم " Plan یا پلن " ! برای درکِ بهتر این قضیه کافیه ببینید آیا کوئست محصولِ قوی ی داشت ؟ خیر، ولی پلن درامدزایی قوی ی داشت بخاطر همین ترکوند ...
اما P آخر که مهم ترین P هم محسوب میشه " Postion یا موقعیت " اون شرکت و تیمی هستش که داخلش هستید
محصول و پلن اهمیت کمش صرفا بخاطر اینه ک بسته ب شرایط ممکنه تغییر کنه! اینیکه شما میگین رو بیشتر تیما موقع شیفت بررسی میکنن و میگن خیلی ب پلنای وسوسه انگیز شرکتای جدیدالورود توجه نکنین چون تغییر میکنه!
محصول توی نتورک مارکتینگ مهمترین اصل هست ولی نه نوعش بلکه یسری شرایطو باید داشته باشه از جمله کیفیت , مصرفی بودن و متناسب بودن قیمت با کیفیت ( نه ارزون بودن )
قشنگ ترین معیار رو خود وزارت صنعت و معدن معرفی کرده! قبل از ورود ب هر شرکتی اینو درنظر بگیرین ک اگر نتورکر اون شرکت نباشین حاضر ب خرید محصول اونم بصورت ثابت هستین یا نه؟!
ولی تیم ک گفتین! خب خیلی مهمه ولی مهتر اینه ک من چطور تیم موفق رو تشخیص بدم؟ اینکه ی لیدری بیاد پنلشو باز کنه و بگه من اکانت میلیونی کشیدم یا فلان ویژنو تیک زدم یا خیلی چیزای دیگه معیار مناسبیه؟ جواب منفیه چون نتیجه فعلیه ی تیم (چ تعداد چ درامد لیدرها) درحال حاضر ک نتورک هنوز توی ایران تصاعدای بالارو تجربه نکرده اخرین اولویت هستش و باید خیلی با وسواس انتخاب بشه! اینکه با چ معیارایی باید تیم موفق یا اینده دار رو تشخیص دادو چون زیاده و الان حسش نمینویسم :دی
البته اینایی ک گفتم در راستای تکمیل صحبتای شما بود صرفا :)

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
نمیدونم ارتباط کوئست با نتورک مارکتینگ و وضعیت و شرایط اون موقع رو میشه به الان نسبت داد یا نه
ولی یه چیزی رو خوب میدونم و اونم اهمیت محصوله
قضیه اینقدر ساده و پیش پا افتادست که به نظرم نیاز به توضیح خاصی نداره واقعا
شما تا حالا چند نفرو پرزنت کردی و هرکی با یه دلیلی نیومده یا اومده و بعد یه مدت رفته . شمار این افراد خیلی زیاده ، خیلی
حالا بیاین سناریو رو از یه منظر دیگه نگاه کنیم .
شما میری پیش یه بنده خدایی میگی آقا یه سوپر مارکت هست با همون جنسا و کالاهای همه سوپر مارکت ها با همون قیمت همون ویژگی و همون اصن . فقط داره یه حال میده به ملت از سود خودش میزنه یه مقداریشو میده به کسایی که ازش خرید میکنن و اگر کسی رو معرفی کن و طرف اسم تو رو
بگه اونجا یه سودیم به تو میرسه . به نظرت کسی هست بگه نه؟من که به شدت بعید میدونم . بن نمایشگاه کتاب به ارزش 100 تومن رو ملت 90 تومن میخرن . نه به خاطر 10 هزار تومن همش ، بعید میدونم کسی حاضر بود از همچین پیشنهادی چشم ببنده
pinpool.ir رو مثال زدم صفحه قبل . معرفی کننده برترش تو یه ماه 90 نفر مستقیم معرفی کرده بود . گنده ترین آدمی که میشناسین تو همین نتورک تو یه ماه چند تا دایرکت تونسته بگیره؟
دلیلش چیه؟
همین الان من بیام بگم دیجیکالا یه طرح گذاشته که اگر زیر مجموعه من شین 10 درصد تخفیف میگیرین درخواست هست که پشت سر هم میریزه برا من :D
خب خیلی بدیهیه . محصول .
من یه سوال دارم واقعا
چرا یه شرکت نتورک مارکتینگ حاضر نیست بیاد یه شعبه زنجیره ای بزنه مثل شهروند فرض کنید که توش همون کالاهاش شهروند و اینا باشه ولی با پلن درآمد زایی یه شرکت نتورک مارکتینگ؟

amir1739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
نمیدونم ارتباط کوئست با نتورک مارکتینگ و وضعیت و شرایط اون موقع رو میشه به الان نسبت داد یا نه
شما تا حالا چند نفرو پرزنت کردی و هرکی با یه دلیلی نیومده یا اومده و بعد یه مدت رفته . شمار این افراد خیلی زیاده ، خیلی
شما میری پیش یه بنده خدایی میگی آقا یه سوپر مارکت هست با همون جنسا و کالاهای همه سوپر مارکت ها با همون قیمت همون ویژگی و همون اصن . فقط داره یه حال میده به ملت از سود خودش میزنه یه مقداریشو میده به کسایی که ازش خرید میکنن و اگر کسی رو معرفی کن و طرف اسم تو رو
بگه اونجا یه سودیم به تو میرسه . به نظرت کسی هست بگه نه؟من که به شدت بعید میدونم . بن نمایشگاه کتاب به ارزش 100 تومن رو ملت 90 تومن میخرن . نه به خاطر 10 هزار تومن همش ، بعید میدونم کسی حاضر بود از همچین پیشنهادی چشم ببنده
pinpool.ir رو مثال زدم صفحه قبل . معرفی کننده برترش تو یه ماه 90 نفر مستقیم معرفی کرده بود . گنده ترین آدمی که میشناسین تو همین نتورک تو یه ماه چند تا دایرکت تونسته بگیره؟
دلیلش چیه؟
همین الان من بیام بگم دیجیکالا یه طرح گذاشته که اگر زیر مجموعه من شین 10 درصد تخفیف میگیرین درخواست هست که پشت سر هم میریزه برا من :D
خب خیلی بدیهیه . محصول .
من یه سوال دارم واقعا
چرا یه شرکت نتورک مارکتینگ حاضر نیست بیاد یه شعبه زنجیره ای بزنه مثل شهروند فرض کنید که توش همون کالاهاش شهروند و اینا باشه ولی با پلن درآمد زایی یه شرکت نتورک مارکتینگ؟
خیلی ببخشید اما سوال شما بدون فکر هست
اگه فروشگاه یا سوپر مارکت بخواد پورسانتهای آنچنانی بده اون موقع باید از جیب خرج کنه
اینکه شرکتهای نتورک پورسانتهاشون زیاد هست دلیلش قیمت بالای کالا هست طرف فکر میکنه پس این پورسانت از کجا میاد؛ دیگه نمیدونه که کالا رو با دوبرابر داده بهت

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دلیلش چیه؟
خب خیلی بدیهیه . محصول .
من یه سوال دارم واقعا
شما ی بخشیو درست میگین بعد یهو ی ایرادی وارد میکنین ک ادم ب حرفای قبلیکه از شما شنیده شک میکنه ک واقعا شما بودین یا نه :دی
خب محصول مهمه کی گفته نیست؟!
این مثال سایت پین پولو خیلی وقته تو سیستمای همکاری در فروش داریم و تو همین انجمنم خیلی ها تجربه زیر مجموعه گیری تک لول رو تجربه کردن! کساییکه تو کار سایت یا وبلاگ هستن!
نتورک بحث تصاعد توش مطرحه و لیدرشیپ! اصلا قابل قیاس نیست با بن کارتو چیزای دیگه :دی
اون سوالتونم من واقعا متوجه نمیشم چرا باید ی همچین فروشگاهی زده بشه اصلا؟

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
خیلی ببخشید اما سوال شما بدون فکر هست
اگه فروشگاه یا سوپر مارکت بخواد پورسانتهای آنچنانی بده اون موقع باید از جیب خرج کنه
اینکه شرکتهای نتورک پورسانتهاشون زیاد هست دلیلش قیمت بالای کالا هست طرف فکر میکنه پس این پورسانت از کجا میاد؛ دیگه نمیدونه که کالا رو با دوبرابر داده بهت
خداوند به شما عمر دو چندان بده . برو از یکی از همین لیدرها بپرس همچین سوالی رو ببین چی میگن بت

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
شما ی بخشیو درست میگین بعد یهو ی ایرادی وارد میکنین ک ادم ب حرفای قبلیکه از شما شنیده شک میکنه ک واقعا شما بودین یا نه :دی
خب محصول مهمه کی گفته نیست؟!
این مثال سایت پین پولو خیلی وقته تو سیستمای همکاری در فروش داریم و تو همین انجمنم خیلی ها تجربه زیر مجموعه گیری تک لول رو تجربه کردن! کساییکه تو کار سایت یا وبلاگ هستن!
نتورک بحث تصاعد توش مطرحه و لیدرشیپ! اصلا قابل قیاس نیست با بن کارتو چیزای دیگه :دی
اون سوالتونم من واقعا متوجه نمیشم چرا باید ی همچین فروشگاهی زده بشه اصلا؟
رفیق پین پول هم ساز و کار تقریبا مشابه داشت . محصولش هم شارژ بود . چیز عجیب غریبی نیست . محصولی که خودت استفاده میکردی
سوالمم چرا متوجه نمیشی؟تو پرزنتتون چی میگین شما به پراسپکت؟
میگین که یه سیستم توزیع کالا هست که میاد واسطه ها رو حذف میکنه و جنس رو به صورت مستقیم بواسطه یه شرکت از کمپانی به دست مشتری میرسونه
میگین که چمیدونم یه جنس هزینه ساختش در میاد 2 تومن تا برسه دست مشتری میشه مثلا 10 تومان با واسطه ها ، اگر اینا دور زده بشن یه بخشی ازین پورسانت میرسه دست بازاریاب یا همون نتورک مارکتر و این حرفا
ذکر هم میشه که قیمت کالا همون قیمت تو بازار و حتی شاید پایین تر باشه در نهایت
خب حالا چرا یه شرکت نیاد یه سوپرمارکت راه بندازه جنساشو به صورت بازاریابی شبکه ای بفروشه؟؟؟ماست سون مثلا در میاد تو کارخونه 2000 تومن بیرون 8000 تومنه ، خب شرکت بیاد قرارداد ببنده با کالا با همون قیمت بیرون جنس رو بده دست بازاریاب شبکه ایش
مگه قرار نیست واسطه ها حذف بشه؟
مشکل کجاست پس؟
چی این وسط با چی نمیخونه که شرکت ها نمیخوان یا شایدم نمیتونن همچین کاری کنن؟؟؟
به جوابش که برسی متوجه میشی که تا عمر من و شما تو این ممکلت پابرجاست امکان نداره شرکت نتورکی تاسیس بشه که محصول رو با کیفیت محصولات بیرون و با برند معتبر و مهم تر از اون با قیمت برابر قیمت بیرون بدن دست مشتری

Last edited:

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
کلا نتورک مارکتینگ اونم تو ایران بهترین بیزنیسه :D من یه پول بی زبون باد آورده دستم بود در حد میلیارد حتما یه شرکت نتورک مارکتینگ میزدم
یه بیزنیس فوق العاده جالبی هست که به طرز جالبی هیچ ریسک سرمایه و کالا و جور نشدن دخل و خرجت با هم رو نداری . هرچقدر فروش داشته باشی 30 40 درصدشو پورسانت میدی و بقیه اشم شیرینی این و اون راحت 50 درصد فروش کلی هر ماه میره تو جیبت :D
میدونین صاحب یه شرکت نتورک مارکتینگ عین چی میمونه؟ :D
عین دست فروش دوره گردی که میگرده جنسای بنجل و آت و آشغال کف بازارو جمع میکنه ازین و اون بعد یه درصد توپ میکشه روش و بعدش دو برابرش میکنه بعد هوار میزنه که آی ملت بیاین این جنسا رو ببرین 50 درصدشو میدم به خودتون و هرکسی که شما رو آورده تو کار
دقیقا مثل این میمونه که یه جنس مونده رو دستت بعد قیمتش رو دو برابر کنی بعد بیای بگی 50 درصد تخفیف زدم رو جنس :D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
رفیق پین پول هم ساز و کار تقریبا مشابه داشت . محصولش هم شارژ بود . چیز عجیب غریبی نیست . محصولی که خودت استفاده میکردی
سوالمم چرا متوجه نمیشی؟تو پرزنتتون چی میگین شما به پراسپکت؟
میگین که یه سیستم توزیع کالا هست که میاد واسطه ها رو حذف میکنه و جنس رو به صورت مستقیم بواسطه یه شرکت از کمپانی به دست مشتری میرسونه
میگین که چمیدونم یه جنس هزینه ساختش در میاد 2 تومن تا برسه دست مشتری میشه مثلا 10 تومان با واسطه ها ، اگر اینا دور زده بشن یه بخشی ازین پورسانت میرسه دست بازاریاب یا همون نتورک مارکتر و این حرفا
ذکر هم میشه که قیمت کالا همون قیمت تو بازار و حتی شاید پایین تر باشه در نهایت
خب حالا چرا یه شرکت نیاد یه سوپرمارکت راه بندازه جنساشو به صورت بازاریابی شبکه ای بفروشه؟؟؟ماست سون مثلا در میاد تو کارخونه 2000 تومن بیرون 8000 تومنه ، خب شرکت بیاد قرارداد ببنده با کالا با همون قیمت بیرون جنس رو بده دست بازاریاب شبکه ایش
مگه قرار نیست واسطه ها حذف بشه؟
مشکل کجاست پس؟
چی این وسط با چی نمیخونه که شرکت ها نمیخوان یا شایدم نمیتونن همچین کاری کنن؟؟؟
به جوابش که برسی متوجه میشی که تا عمر من و شما تو این ممکلت پابرجاست امکان نداره شرکت نتورکی تاسیس بشه که محصول رو با کیفیت محصولات بیرون و با برند معتبر و مهم تر از اون با قیمت برابر قیمت بیرون بدن دست مشتری
خب جوابش ک واضحه! اول اینکه نتورک جدای اون تعریف حذف واسطه و ... یک شیوه برند سازی مطمئن از طریق تبلیغات شفاهی هستش! و در اصل بزرگترین هزینه ای ک این وسط حذف میشه همون هزینه تبلیغات هست وگرنه تو جنسای مصرفی واسطه ها خیلی زیاد نیستن ک انقدر روش تاکید دارین! فوقش ی عمده فروشو خرده فروش با حملو نقل میخواد حذف بشه! والا ماشین نیست ک شما بگی از کمپانی 5تومن میاد بیرون 20تومن میرسه دست مشتری!
حالا ماست سون چرا نمیاد تو نتورک؟ خب چرا باید بیاد؟ خودش برنده و نیازی ب برند سازی نداره! اصلا محصولی ک توی شرکت نتورک فروخته میشه رو کمپانی اجازه نداره توی بازار بفروشتش! قانونیه ک توی سایت وزارت نوشته شده و بحثی سرش نیست!
عین دست فروش دوره گردی که میگرده جنسای بنجل و آت و آشغال کف بازارو جمع میکنه ازین و اون بعد یه درصد توپ میکشه روش و بعدش دو برابرش میکنه بعد هوار میزنه که آی ملت بیاین این جنسا رو ببرین 50 درصدشو میدم به خودتون و هرکسی که شما رو آورده تو کار
الان مشکل شما با کیفیت جنساس؟ محصولات چنتا شرکتو تست کردین؟ من محصول 5تا شرکتو تست کردم و با دوتاش کار کردم و میتونم از محصول هردوشون دفاع کنم!
یا نه مشکل اینه ک چرا مثلا شرکت x جنسشو ی کمپانی دیگه تامین میکنه؟ خب کل نتورکا همینن! محصولات توی شرکتای نتورک با برندای مختلف زیر نظر برند شرکتی ک داره نتورک کار میکنه تا یک مدت فروخته میشه! اگه شرکت تامین کننده قدرت تامین فروش تصاعدی رو داشت ادامه میده نداشتم ک خب سیستم محصولات جدید وارد چرخه میکنه + یکسری از تولیدات خودش روکه ب برندینگ شرکت نتورک ماکتینگ هم کمک کنه!
خب بگین جوابشو اخرش نه شما میخواین ورودی بشین با حرفای من یا کسی دیگه نه من میخوام خروجی بشم! تبادل اطلاعاته صرفا ولی اینکه بیاین با مثال تخریب کنین ی سیستمو و اخرشو بذارین بیننده حدس بزنه اصلا حرفه ای نیست! ینی هستا :دی ولی واسه کسی ک واقعا قسم خورده باشه ی چیزیو خراب کنه ک من فکر نمیکنم شما همچین قصدی داشته باشین!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
ی سوال میتونم بپرسم؟ ادامه داره ها لطفا قضاوت نکنین :دی
شما فرض کن محصول شرکت من هواس! بادکنک باد میکنیم ب قیمت گزاف میفروشیم :دی
ب نظر شما پتانسیل درامدی پلنای نتورک مارکتینگ چطوره؟ چقدر میشه میتونین خود شما (دنبال مثال نیستم!) ازش درامد داشته باشین؟ اگر نمیتونین بنظرتون مشکل چیه؟ نگین اون بادکنکاس ک باهاش خیلیا پول دراوردن! میخوام بدونم گیر دیگه داره از نظرتون؟
پ.ن: اسمتون امیره دیگه؟ درسته؟

amir1739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
ی سوال میتونم بپرسم؟ ادامه داره ها لطفا قضاوت نکنین :دی
شما فرض کن محصول شرکت من هواس! بادکنک باد میکنیم ب قیمت گزاف میفروشیم :دی
ب نظر شما پتانسیل درامدی پلنای نتورک مارکتینگ چطوره؟ چقدر میشه میتونین خود شما (دنبال مثال نیستم!) ازش درامد داشته باشین؟ اگر نمیتونین بنظرتون مشکل چیه؟ نگین اون بادکنکاس ک باهاش خیلیا پول دراوردن! میخوام بدونم گیر دیگه داره از نظرتون؟
پ.ن: اسمتون امیره دیگه؟ درسته؟
بله اسمم امیر هست
اگه قیمت شما گزاف هست ملت احمق نیستن از شما بخرن میرن بیرون با قیمت مناسب میخرن (مشکل همه شرکتای نتورکی)
تله این شرکتها همون بحث ساخت زیر مجموعه هست والا خودتونم میدونید که خرید اجباری هست
البته فکر کنم شرکت شما آجیل و لباس ورزشی میفروشه که خوب شما از این لحاظ بهتر هستین (نتورکر میخواد بفروشه نه اینکه خودش مصرف کنه) ولی شرکتهایی مثل بادران و بیز تعداد محصولشون نسبتا زیاد هست و طوری القا میکنن که خودت میتونی توی ماه همینارو مصرف کنی (و همین باعث ریزش میشه)

reza.ntg

Registered User
لایک‌ها
66
به نظر من در این شرکت ها اشخاصی موفق هستند که :
1. روابط عمومی بالایی داشته باشند
2. فقط و فقط بتونن زیرمجموعه فعال بگیرن (یعنی استفاده از درامد و زحمت بقیه)
3. به هیچ وجه خودشون خرید نکنند (در واقع پول خرج نکنند و فقط زیر مجموعه بگیرند)

---
از نظر من این شرکت ها واقعا دارن به شعور برخی توهین میکنن چون اولش شما سود میبینی ولی درک نمیکنی که نسبت به زحمتی که داری میکشی ، یک نفر دیگه داره سود اصلی رو میکنه !!

دوستانی که مشهد هستند با بنده از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشند ، یک جایگزین بسیار عالی برای بازاریابی دارم .
نه فروش جنس خاصی هستش که بخواید خواهش کنید و نه کار سختی هستش ...
شما به محض ورود به این کار خودتون متوجه تفاوت کار ما با بقیه میشوید ...

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
خب جوابش ک واضحه! اول اینکه نتورک جدای اون تعریف حذف واسطه و ... یک شیوه برند سازی مطمئن از طریق تبلیغات شفاهی هستش! و در اصل بزرگترین هزینه ای ک این وسط حذف میشه همون هزینه تبلیغات هست وگرنه تو جنسای مصرفی واسطه ها خیلی زیاد نیستن ک انقدر روش تاکید دارین! فوقش ی عمده فروشو خرده فروش با حملو نقل میخواد حذف بشه! والا ماشین نیست ک شما بگی از کمپانی 5تومن میاد بیرون 20تومن میرسه دست مشتری!
حالا ماست سون چرا نمیاد تو نتورک؟ خب چرا باید بیاد؟ خودش برنده و نیازی ب برند سازی نداره! اصلا محصولی ک توی شرکت نتورک فروخته میشه رو کمپانی اجازه نداره توی بازار بفروشتش! قانونیه ک توی سایت وزارت نوشته شده و بحثی سرش نیست!
الان مشکل شما با کیفیت جنساس؟ محصولات چنتا شرکتو تست کردین؟ من محصول 5تا شرکتو تست کردم و با دوتاش کار کردم و میتونم از محصول هردوشون دفاع کنم!
یا نه مشکل اینه ک چرا مثلا شرکت x جنسشو ی کمپانی دیگه تامین میکنه؟ خب کل نتورکا همینن! محصولات توی شرکتای نتورک با برندای مختلف زیر نظر برند شرکتی ک داره نتورک کار میکنه تا یک مدت فروخته میشه! اگه شرکت تامین کننده قدرت تامین فروش تصاعدی رو داشت ادامه میده نداشتم ک خب سیستم محصولات جدید وارد چرخه میکنه + یکسری از تولیدات خودش روکه ب برندینگ شرکت نتورک ماکتینگ هم کمک کنه!
خب بگین جوابشو اخرش نه شما میخواین ورودی بشین با حرفای من یا کسی دیگه نه من میخوام خروجی بشم! تبادل اطلاعاته صرفا ولی اینکه بیاین با مثال تخریب کنین ی سیستمو و اخرشو بذارین بیننده حدس بزنه اصلا حرفه ای نیست! ینی هستا :دی ولی واسه کسی ک واقعا قسم خورده باشه ی چیزیو خراب کنه ک من فکر نمیکنم شما همچین قصدی داشته باشین!
یه جا همه رو با هم جواب میدم
تو جنسای مصرفی واسطه ها اینقدر زیاد نیستن که آنقدر روش تاکید دارین؟پس بی زحمت بفرمایین شرکت ها چطور روی هر محصول به طول میانگین 50 درصد پورسانت میدن به بازاریاب؟یه جای کار داره میلنگه دیگه این وسط . نمیلنگه به نظرت؟چرا میلنگه بدم میلنگه . میدونی چرا میلنگه؟چون یه کرم هست تحت عنوان کرم شتر مرغ که تو یکی از این شرکت ها داره فروش میره به قیمت 45 هزار تومن . یه چسه هم بیشتر نیست :D جالبیش اینه که شرکته اصلی تولید کننده محصول چندین ساله که تاسیس شده ولی محصولی تو بازار سنتی نداشته تا حالا .
غیر از اینه که یه محصولی رو دست کارخونه باد کرده بعد یه شرکت میاد با دو برابر قیمت واقعیش اونو میکنه تو پاچه ملت تحت این عنوان که 50 درصد داره بهشون پورسانت میده از روش؟رو چایی داره 50 درصد پورسانت میده فدات شم . اینا مصرفی نیستن؟
ببین من بهت 20 تومن میدم میگم برو یه جنسی که قیمتش 15 تومن هست رو بخر با همون پول 50 درصدشم بهم برگردون . به نظرت میشه؟نه نمیشه . ولی تو میای چکار میکنی؟میگی اوکی میرم یه جنس بنجل میگیرم 10 تومن 50 درصدشو بهت بر میگردونم ، 5 تومن باقی موندش هم میزارم جیبم .این کاری هست که داره انجام میشه . خودت داری میگی جنس مصرفی مگه چقدره قیمتش که اینقدر بخواد پورسانت بده . خب قربونت برم منم همین رو دارم میگم . اگر جنس کیفیت و قیمت بیرون رو داشته باشه چطور میتونه روش پورسانت 50 درصدی بده که تازه سود و هزینه خود شرکتم در بیاد؟
این جملت رو هم باید با آب طلا نوشت . خودت داری جواب خودتو میدی . میگی چون برند داره . خوب تو آقای بیزنیس من . اگر بخوای جنس برند بفروشی ببخشید دیوانه ای که بیای ماست سون بفروشی با همون قیمت که 50 درصد پورسانت بدی؟مشخصه که نه . ماست سون ماسته سونه . جلو هرکی بزاری برداشته برده
جنس بنجله که اول و آخر بیخ خر خودته . در ضمن هیچ قانونی مبنی بر نبود جنسای تو نتورک مارکتینگ تو بازار سنتی نیست . نمونه هم میخوای بدم بهت . ادویه گلها که اتفاقا کیفیت خوبیم داره تو شرکت سیمرغ عرضه میشه به عنوان مثال
من دقیقا مشکلم با اجناسه . خانواده بنده ماهی 2 تومن به طور میانگین خرج خرید خواربار و مواد خوراکی و اینا داره . یه شرکت بیاد همین محصولات رو با همون قیمت بیرون به بنده ارایه بده یه پورسانتیم بهم بده عقلم کمه نرم توش کار کنم؟
ببین رفیق . شما خودت عقلت رو قاضی کن بزار وسط این ماجرا بشین تحلیل کن برا خودت ، خودت به جواب خودت میرسی . انسان چه تو بازاریاب نتورک باشه ، چه صاحب شرکت نتورک باشه چه صاحب کمپانی سازنده محصول نتورک دنبال بیشترین سود و منفعت برای خودش و در عین حال به راحت ترین و کم دردسر ترین روش هست .غیر از اینه؟مطمئنم غیر از این نیست برات
حالا یه کمپانی تولید محصول رو در نظر بگیر . شما رئیس یه کمپانی سازنده محصول X . شما میای محصول X رو درست میکنی ، دو حالت داره : یا محصولت یه چیز خوب و معقول از آب در میاد با کیفیت خوب و مهم تر از اون با قیمت خوب در حد رقبای بازارت و حتی بهتر که مطمئننا با یه کادر فروش خوب و ویزیتور سنتی و تبلیغ و فلان و بهمان جنست رو به بازار تحمیل میکنی و مشتریتم پیدا میکنی و کار میکنی برا خودت مثل اینهمه شرکتی که دارن کار میکنن . مثل کاله ، چوپان ، سن ایچ ، سان استار و قس علی هذا القیاس . مطمئنن قبول داری که مشتری بار اول یه جنس نا آشنا رو سخت برمیداره ولی وقتی برداشت و از کیفیت و قیمتش راضی بود صد در هزار بازم میاد سراغش به جای اینکه بره سراغ محصول مشابه . حالت دوم اینه که شما و کمپانیت به قول این بنده خدا تو سریال پا دری موندی تو آمپاس شدید :D . آقا جان یه محصول داری که نمیتونی تو بازار سنتی تحمیلش کنی و مشتری خوب و تعداد بالا و ثابت براش دست و پا کنی . کلیم تلاش کردی به بن بست رسیدی . حالا دلیلش چی بوده؟ملت که پدرکشتگی با شما ندارن . یا کیفیت محصولت خوب نبوده یا قیمتش نسبت به رقبا جالب نبوده.کلا یعنی نسبت به رقبات عقب افتادی . چارت اینه که بنجلی که رو دست مونده یا میتونی بزنی رو بدی دست یه شرکت نتورک مارکتینگ تا یه چی بکشه روش و مقداری که کشیده روش رو با پورسانتشو قالب کنه به بازاریاب هاش .
اگر تونستی بفهمی چرا یه شرکت مثل کاله نمیاد محصولاتش رو از طریق نتورک مارکتینگ بفروشه ، مطمئنن میفهمی که دارم چی میگم !!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بله اسمم امیر هست
اگه قیمت شما گزاف هست ملت احمق نیستن از شما بخرن میرن بیرون با قیمت مناسب میخرن (مشکل همه شرکتای نتورکی)
تله این شرکتها همون بحث ساخت زیر مجموعه هست والا خودتونم میدونید که خرید اجباری هست
البته فکر کنم شرکت شما آجیل و لباس ورزشی میفروشه که خوب شما از این لحاظ بهتر هستین (نتورکر میخواد بفروشه نه اینکه خودش مصرف کنه) ولی شرکتهایی مثل بادران و بیز تعداد محصولشون نسبتا زیاد هست و طوری القا میکنن که خودت میتونی توی ماه همینارو مصرف کنی (و همین باعث ریزش میشه)
سوال من چیز دیگه ای بود! نگفتم الان وارد نتورک بشین و محصول گرون بفروشین! گفتم از نظرتون نتورک مشکلای دیگه ای هم داره؟

بالا