نمیدونم ارتباط کوئست با نتورک مارکتینگ و وضعیت و شرایط اون موقع رو میشه به الان نسبت داد یا نه
ولی یه چیزی رو خوب میدونم و اونم اهمیت محصوله
قضیه اینقدر ساده و پیش پا افتادست که به نظرم نیاز به توضیح خاصی نداره واقعا
شما تا حالا چند نفرو پرزنت کردی و هرکی با یه دلیلی نیومده یا اومده و بعد یه مدت رفته . شمار این افراد خیلی زیاده ، خیلی
حالا بیاین سناریو رو از یه منظر دیگه نگاه کنیم .
شما میری پیش یه بنده خدایی میگی آقا یه سوپر مارکت هست با همون جنسا و کالاهای همه سوپر مارکت ها با همون قیمت همون ویژگی و همون اصن . فقط داره یه حال میده به ملت از سود خودش میزنه یه مقداریشو میده به کسایی که ازش خرید میکنن و اگر کسی رو معرفی کن و طرف اسم تو رو
بگه اونجا یه سودیم به تو میرسه . به نظرت کسی هست بگه نه؟من که به شدت بعید میدونم . بن نمایشگاه کتاب به ارزش 100 تومن رو ملت 90 تومن میخرن . نه به خاطر 10 هزار تومن همش ، بعید میدونم کسی حاضر بود از همچین پیشنهادی چشم ببنده
pinpool.ir رو مثال زدم صفحه قبل . معرفی کننده برترش تو یه ماه 90 نفر مستقیم معرفی کرده بود . گنده ترین آدمی که میشناسین تو همین نتورک تو یه ماه چند تا دایرکت تونسته بگیره؟
دلیلش چیه؟
همین الان من بیام بگم دیجیکالا یه طرح گذاشته که اگر زیر مجموعه من شین 10 درصد تخفیف میگیرین درخواست هست که پشت سر هم میریزه برا من
خب خیلی بدیهیه . محصول .
من یه سوال دارم واقعا
چرا یه شرکت نتورک مارکتینگ حاضر نیست بیاد یه شعبه زنجیره ای بزنه مثل شهروند فرض کنید که توش همون کالاهاش شهروند و اینا باشه ولی با پلن درآمد زایی یه شرکت نتورک مارکتینگ؟