قبلا از یکی دیگه از فروشندگان اینجا اسانس هایی با قیمت بالا گرفته بودم (نمیخوام اسم ببرم)
منکر کیفیت کارش نبودم ولی قیمت بسیار بالا بود
توسکان لدر - گرمی 8 هزار تومان
گرین آیریش - گرمی 6 هزار تومان
سیلور مونتین - گرمی 10 هزار تا 30 هزار تومان
فقط دو نکته نکته رو بگم تا بفهمید چرا میگم گرانه
نکته اول این اسانس هایی که فروشندگان عطر میفروشند اسانس اصل شرکت های معتبر عطر سازی نیست
بلکه برخی شرکت های تخصصی رایحه هایی مشابه اون عطر تولید میکنند و به بازار عرضه میکنند
این اسانس های کپی شده عمدتا ماندگاری و پخش بوی اسانس اصلی رو ندارن و یا گاها برخی نت ها رو درست نشون نمیدن (در این زمینه اسانس های کپی شده عالی ای هم داریم)
اسانس های کپی شده بر اساس گرید تولیدی ، با قیمت ارزان و متفاوت روانه بازار میشه تا در مصارف بهداشتی یا عطرسازی های کوچک ، استفاده بشه
بطور کلی اسانس ها هرچقدر با کیفیت باشند بیش از 3 هزارتومان گرمی ارزش ندارن
نکته دوم قیمت ادکلن 120 میل اصل گرین آیریش 550 هزار تومان و نهایتا 600 هزارتومان خرید و فروش میشه
همین قیمت برای ادکلن اصل 120 میل کرید سیلور مونتین صدق میکنه
شما یه حساب کنبد
120 میل گرین آیریش گرمی 6 هزار تومانی میشه 720 هزار تومان
120 میل سیلور مونتین گرمی 10 هزارتومان میشه 1 میلیون 20 هزاتومان و سیلور مونتین گرمی 30 هزار تومان میشه 3 میلیون و 600 هزارتومان :general208:
یعنی اسانس تقلبی قیمتی بسیار فراتر از ادکلن اصل داره
توجیح دوستانیکه اسانس رو گرون میفروشند اینه که ادکلن ها چون همه اش اسانس نیست و درصد حجمی ترکیبات الکل داره بهمین خاطره که ارزانتر از اسانس میشه
من از همون اسانس هایی که داشتم به آقا رضا سفارش دادم
جالبه که توسکان لدر آقا رضا همون توسکان لدر فروشنده دیگه هست که با 3-4 برابر قیمت میفروشه
(ماندگاری ، پخش بو و نت های عطر درست عین هم هستش)
گرین ایریش آقا رضا اگه بگیم بهتر نباشه بد تر از گرین ایرش فروشنده دیگه نیست که گرمی 5 برابر قیمت آقا رضا میفروشه
سیلور مونیتن آقا رضا رو دادم یکی از بچه که اسانسش رو قبلا خریده بود و گفت مشابه هستن (قرار بود برام بیاره تا تست کنم فعلا بد قولی کرده)
خیلی جالبه نه ؟