خدا رو شکر که من معاف کفالت شدم و اگرنه باید وزنم نصف میشد!!! من 90 کیلو با 180 سانت قد هستم!!!!!!!!به نقل از kami :در ضمن اون قانونی که من باهاش معافی گرفتم تقریبا مالیده شده( میل خودتونه البته اگه می تونید به فرض با قد 180 بشید 48 کیلوگرم خالص بسم الله).
به نقل از mehrdad1355 :خدا رو شکر که من معاف کفالت شدم و اگرنه باید وزنم نصف میشد!!! من 90 کیلو با 180 سانت قد هستم!!!!!!!!
پس توپ توپي!!!به نقل از mehrdad1355 :خدا رو شکر که من معاف کفالت شدم و اگرنه باید وزنم نصف میشد!!! من 90 کیلو با 180 سانت قد هستم!!!!!!!!
اگه دستم به تو برسه و %^&%$^# اون موقع توپ توپ میشم !! البته حالم!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :devil: :devil: :devil: :devil:به نقل از SherlockHolmes :پس توپ توپي!!!
بچه ها فرار كنيد!!!
چی چی مالیده من با همین قانون معاف شدم!! با قد 178 و وزن 45!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته دهنم سرویس شد تا انقدر لاغر کردمدر ضمن اون قانونی که من باهاش معافی گرفتم تقریبا مالیده شده( میل خودتونه البته اگه می تونید به فرض با قد 180 بشید 48 کیلوگرم خالص بسم الله).
اختیار دارید!!!!!!!!!!! شماکه که از قرار همیشه دهنتون احتیاج به جنرال سرویس داره :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: وبه نقل از faridbahal :چی چی مالیده من با همین قانون معاف شدم!! با قد 178 و وزن 45!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته دهنم سرویس شد تا انقدر لاغر کردم
به نقل از faridbahal :چی چی مالیده من با همین قانون معاف شدم!! با قد 178 و وزن 45!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته دهنم سرویس شد تا انقدر لاغر کردم
به نقل از saeed2000 :سلام من 50 كيلو 173 قد نمي دونم معاف ميشم يا نه؟
به نقل از en2fa :اين قانونه هنوز هم هست؟!
به نقل از faridbahal :بابا 13.5 که دیگه نمیشه! من با همون 15 ش هم خودمو کشتم تا معافی گرفتم! 13.5 احتمالا فقط اون اسکلتهایی که توی مدرسه ها هستن معاف میشن!:lol: